Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Listopad 2012 - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4

Komu dáte svůj hlas?
DanTe
4%
 4%  [ 12 ]
M@jk
0%
 0%  [ 1 ]
Kutlas
1%
 1%  [ 4 ]
needs
12%
 12%  [ 33 ]
gear
11%
 11%  [ 31 ]
Strober
0%
 0%  [ 2 ]
hometuner
7%
 7%  [ 19 ]
Alíček
6%
 6%  [ 17 ]
fun_thomas
12%
 12%  [ 33 ]
Petk@
3%
 3%  [ 8 ]
Sokolík
4%
 4%  [ 13 ]
Skyline
14%
 14%  [ 39 ]
Hellborn
0%
 0%  [ 2 ]
SaKaL
13%
 13%  [ 37 ]
blur
5%
 5%  [ 15 ]
Hlasovalo : 138
Celkem hlasů : 266

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 12:54   Citovat  

majggi napsal:
Ja by som chcel vediet kolko % hlasujucich pre hometunera dalo hlas tej motorke a kolko tej kočke na nej Se stydím je to dobrý

Tam je nějaká motorka? pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 13:03   Citovat  

DanTe napsal:
Blázníš? Víš jak se s tim luxusně chytá rádio? pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Věřím! A ještě,že myješ ručně,co? Nevypadá jako zásuvná,tak to bys asi do myčky nemohl... Úsměv

P.S. A vopovaž se to vzdát! Já mám v plánu v rámci nákupu jít dnes fotit,tak ať tu nejsem za stěvo sám. HaHaaa (Jsem teda zvědav,jak to zvládne prcek,ale uvidíme...)
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 13:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Věřím! A ještě,že myješ ručně,co? Nevypadá jako zásuvná,tak to bys asi do myčky nemohl... Úsměv

P.S. A vopovaž se to vzdát! Já mám v plánu v rámci nákupu jít dnes fotit,tak ať tu nejsem za stěvo sám. HaHaaa (Jsem teda zvědav,jak to zvládne prcek,ale uvidíme...)

Dobře no, tak já to teda vzdávat nebudu, ale v zimním období holt bude modelka Civic, ludřička už sníh nikdy neuvidí, maximálně na obrázku když jí ho přijdu ukázat do garáže pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 20:32   Citovat  

Tak tohle je hodně zajímavá soutěž je to dobrý taková konkurence se dlouho nesešla, opravdu krásný fotky Honda
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 9:15   Citovat  

Eh, jaká konkurence? Pěkné fotky tam jsou jen dvě, ale i to je docela úspěch. Blbé je, že ta Šakalova je kvůli špatné kvalitě na potenciální kalendář nepoužitelná. Tím pádem je jasno - Skylinovo HSV-010 GT. OK
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 10:01   Citovat  

King napsal:
Eh, jaká konkurence? Pěkné fotky tam jsou jen dvě, ale i to je docela úspěch. Blbé je, že ta Šakalova je kvůli špatné kvalitě na potenciální kalendář nepoužitelná. Tím pádem je jasno - Skylinovo HSV-010 GT. OK

musim ti dát za pravdu, tohle kolo je takový...o ničem... Smutný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 10:11   Citovat  

King napsal:

Diky za kompliment, nicmene mi ta kvalita zase tak tragicka neprijde... Jako jasne, na A1 to neni, ale to snad kalendar taky neni...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 11:28   Citovat  

King napsal:

Ehm, ale přeci toto není profi soutěž, ale naprosto amatérská? Myslím, že třeba needsova, gearova fotka je pěkná, Skylineho HSV je super - to ano. O ničem to kolo je? Někteří z nás fotí více méně skoro profi, někdo úplně amatérsky, já třeba prostě mám obyč kompakt a snažím se občas něco vymyslet, aby to nebylo bohapusté cvaknutí, ne vždy se to daří.

Myslím, že těch fotek tam je pěkných tak 5kousků, anebo tedy se mýlím? Mají náplň ... no uvidíme, jak to dopadne.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 11:40   Citovat  

Sakale, já pochopitelně vidím jen to, co je na webu a z toho usuzuji, že fotka není úplně ostrá, což jsi se zkusil napravit v PS. A nebo je OK, jen ji úpravy zkazily.

Majku, rozhodně nelze mít nic proti účasti kohokoli s čímkoli, pořízeným na kdovíčem, je super, že lidi fotí a posílají fotky. Ale je úplně jedno, jestli je soutěž amatérská nebo profi, v každém případě by měla vyhrát nejlepší fotka. Nesleduji fotosoutěž pravidelně, ale v tomto případě opravdu není co řešit. Možná jsem se špatně vyjádřil, ne, že by se na všechny ostatní nedalo dívat (na některé fakt ne), ale náskok těch dvou jmenovaných je zcela neoddiskutovatelný.
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 11:46   Citovat  

Hometuner pěkně OK snad jediná fotka,kde je rychlá honda,hezká slečna a v pozadí je vidět říjen-listopad (pro kalendář celkem zásadní věc)
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 12:22   Citovat  

King:
v ramci objektivity se jako moderator zamerne ke kvalite snimku v tomto tematu nevyjadruju nikdy. Uvedom si ale ze vysledek zalezi vzdycky jenom na hlasujicich, vetsinovy vkus se nemusi nutne shodovat s estetickym citenim toho kdo foceni trochu rozumi. 1000 lidi, 1000 chuti.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 12:40   Citovat  

King napsal:
Sakale, já pochopitelně vidím jen to, co je na webu a z toho usuzuji, že fotka není úplně ostrá, což jsi se zkusil napravit v PS. A nebo je OK, jen ji úpravy zkazily.

Majku, rozhodně nelze mít nic proti účasti kohokoli s čímkoli, pořízeným na kdovíčem, je super, že lidi fotí a posílají fotky. Ale je úplně jedno, jestli je soutěž amatérská nebo profi, v každém případě by měla vyhrát nejlepší fotka. Nesleduji fotosoutěž pravidelně, ale v tomto případě opravdu není co řešit. Možná jsem se špatně vyjádřil, ne, že by se na všechny ostatní nedalo dívat (na některé fakt ne), ale náskok těch dvou jmenovaných je zcela neoddiskutovatelný.

Jasné, jasné, to právě jsem ti chtěl usnadnit ... koukali jsme na to s ženou, trochu nějak máme společnou řeč ve focení, nápady, tak uvidíme, co vymyslíme na příštím focení ... přátele Díky za vysvětlení.
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 13:05   Citovat  

souhlas,at se účastní,nikdo učený z nebe nespadl.I ta pozadí se u některých hodí spíše na léto než listopad včetně mne,bohužel jsem to dříve nestihl odeslat a pořádný listopad nám začal teprve před 14 dny Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 13:09   Citovat  

needs napsal:
souhlas,at se účastní,nikdo učený z nebe nespadl.I ta pozadí se u některých hodí spíše na léto než listopad včetně mne,bohužel jsem to dříve nestihl odeslat a pořádný listopad nám začal teprve před 14 dny Úsměv

Duvody proc to tenhle rok vychazi jinak nez na konkretni kalendarni mesic pisu vzdycky v uvodnim prispevku. Od tohoto listopadu se fotosoutez rozjede uz na pristi rok a zacne prave listopadem, tzn. aktualnim mesicem je to dobrý
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 13:16   Citovat  

Fish napsal:
Hometuner pěkně OK snad jediná fotka,kde je rychlá honda,hezká slečna a v pozadí je vidět říjen-listopad (pro kalendář celkem zásadní věc)

Nonono naštvanej já mám taky říjnovou ! Velmi šťastný jen v alpách Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 13:17   Citovat  

Bully - to naprosto chápu, tím lépe, když se objeví někdo, kdo se vyjádřit může, ne? svatoušek Taky nejsem Saudek, ale auta už fotím víc než 10 let a na různé fotky se dívám ještě déle, takže už jsem si nějaký cit "vykoukal". Ono by totiž nebylo vůbec od věci, kdyby někdo, kdo opravdu dobře fotí (a že jsem tu už viděl kvanta luxusních fotek), sdělil všem soutěžichtivým alespoň základní pravidla dobré fotky. Kompozici nenaučíš, na to je třeba mít oko, ale proboha nemůžou přece z karoserie růst elektrické sloupy, před autem nemůže trčet trs trávy, v záběru nesmí být stín fotografa, auto nepatří do trávy, ne všechny "omšelé" exteriéry jsou správným kontrastem k nablýskanému autu, za používání blesku se v civilizovaných zemích sekají ruce a v neposlední řadě i to, že méně úprav ve fotošopu je někdy více. Na druhou stranu by se slušelo vyzdvihnout nápad při focení, byť třeba u řemeslně ne úplně perfektní fotky. Prostě lidi trochu vychovávat - nejen fotografy, ale i hlasující, rozvíjet cit, když už se to dělá.

O co lepší by pak bylo vybírání. kouř

A málem bych zapomněl - klíčem k úspěchu je také v případě modelek maximálně šetřit s textiliemi. Je to tam.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 13:46   Citovat  

...
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 14:17   Citovat  

King: jsi ale wokurka

Tak navrhuji udelat hlasovani na dvakrat... jeden mesic at se vyradej profesionalni fotografove a nebo ty co mej nejvic kecu a dalsi mesic at to je jen pro AMATERY ktery se snazi taky zapojit...

A nic proti polonahejm slecnam,ale nejsem lesba abych skoro kazdy mesic cumela na nejakou ... na kalendari to snad ne
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 14:51   Citovat  

Tak zase neni potreba jitrit vasne az timhle zpusobem. King ma pravdu ze jsou urcite zasady, na tohle jsou tady i jina temata o foceni a klidne se muze kdo chce vyjadrit nebo ptat tady i tam. Aby tam nebyla jenom temata o fotokramu a HDR. Bez kritiky a porovnavani s ostatnimi se clovek tezko posunuje dopredu.
Profesionalni fotograf je tady tusim snad jenom jeden a ten sem uz neprispel hodne dlouho.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 15:25   Citovat  

Bully napsal:
Tak zase neni potreba jitrit vasne az timhle zpusobem. King ma pravdu ze jsou urcite zasady, na tohle jsou tady i jina temata o foceni a klidne se muze kdo chce vyjadrit nebo ptat tady i tam. Aby tam nebyla jenom temata o fotokramu a HDR. Bez kritiky a porovnavani s ostatnimi se clovek tezko posunuje dopredu.
Profesionalni fotograf je tady tusim snad jenom jeden a ten sem uz neprispel hodne dlouho.
OK OK OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:02   Citovat  

No, Evičko, kdyby šlo jen o to, aby si pár AMATÉRŮ vybralo každý měsíc z 10 fotek tu, která se jim nejvíc líbí, o nic nejde. Ale jakmile to začne mít nějakou širší souvislost s reprezentací klubového dění Honda , jako že jsem to pochopil tak, že nejlepší snímky se dostanou do kalendáře, přestává to být sranda.

A tak stejně, jako mě už několik let polévá studený pot z vytříbeného vkusu hodnotitelů Miss Honday, protože to auto je pak prezentováno jako "to nejlepší, co se na největším českého hondasrazu objevilo", stejně tak mě jímá hrůza, že se občanské sdružení, mající vztah k mé oblíbené značce, nedej bože bude reprezentovat kolekcí fotek, vybraných ve všelidovém hlasování. Pár těch vítězů, co už je máme jisté, jsem viděl a sice nejsem gay, ale na rovinu ti říkám, že raději budu 12 měsíců hledět na polonahé chlapy, než na kalendář OS HC. Pevně tedy doufám, že vznikne jen na závaznou objednávku a že se zájemce písemně zaváže, že ho nebude šířit dál. Já ovšem mezi zájemci rozhodně nebudu. Tolik tedy asi k možnostem, které nám dává demokracie. Svého času měli volební právo jen někteří. Mělo to svůj význam...

S úctou wokurka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:18   Citovat  

King napsal:
No, Evičko, kdyby šlo jen o to, aby si pár AMATÉRŮ vybralo každý měsíc z 10 fotek tu, která se jim nejvíc líbí, o nic nejde. Ale jakmile to začne mít nějakou širší souvislost s reprezentací klubového dění Honda , jako že jsem to pochopil tak, že nejlepší snímky se dostanou do kalendáře, přestává to být sranda.

A tak stejně, jako mě už několik let polévá studený pot z vytříbeného vkusu hodnotitelů Miss Honday, protože to auto je pak prezentováno jako "to nejlepší, co se na největším českého hondasrazu objevilo", stejně tak mě jímá hrůza, že se občanské sdružení, mající vztah k mé oblíbené značce, nedej bože bude reprezentovat kolekcí fotek, vybraných ve všelidovém hlasování. Pár těch vítězů, co už je máme jisté, jsem viděl a sice nejsem gay, ale na rovinu ti říkám, že raději budu 12 měsíců hledět na polonahé chlapy, než na kalendář OS HC. Pevně tedy doufám, že vznikne jen na závaznou objednávku a že se zájemce písemně zaváže, že ho nebude šířit dál. Já ovšem mezi zájemci rozhodně nebudu. Tolik tedy asi k možnostem, které nám dává demokracie. Svého času měli volební právo jen někteří. Mělo to svůj význam...

S úctou wokurka

No ale ono jaksi ani u téhle soutěže ani u Mišši HD nejde o to nejlepší,ale o to, co se nejvíc líbí nebo co lidi nejvíc ocení (u letošní Mišši to byla Motova několikaletá práce).

P.S. Proč by před autem nemohla být tráva? Já tam měl jednou (a zcela záměrně) šutr. Hihi

P.P.S.: Na rady o focení tu je jiné téma.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:22   Citovat  

Hellborn napsal:
No ale ono jaksi ani u téhle soutěže ani u Mišši HD nejde o to nejlepší,ale o to, co se nejvíc líbí nebo co lidi nejvíc ocení (u letošní Mišši to byla Motova několikaletá práce).

P.S. Proč by před autem nemohla být tráva? Já tam měl jednou (a zcela záměrně) šutr. Hihi

P.P.S.: Na rady o focení tu je jiné téma.

protože to určo bylo před C6G sedanem a ten je prostě hnusnej , tak že šutr měl svůj účel Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:25   Citovat  

Hmmm, takže socializmus bychom taky měli ocenit, budoval se 70 let...

Tak bez prokazatelného prostudování diskuze o focení bych účastníky do fotosoutěže vůbec nepustil. zmatenej On je asi největší problém kvantita. Věřím tomu, že kdyby bylo fotek dost, některé by se vůbec nedostaly do hlasování. Ale pokud je úspěch, když se jich sejde 10, pak je to těžké.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:26   Citovat  

Dejf napsal:
protože to určo bylo před C6G sedanem a ten je prostě hnusnej , tak že šutr měl svůj účel Úsměv

Zadek tam vidět nebyl a přede má hezčí než EU ITR. Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:29   Citovat  

King napsal:
Hmmm, takže socializmus bychom taky měli ocenit, budoval se 70 let...

Tak bez prokazatelného prostudování diskuze o focení bych účastníky do fotosoutěže vůbec nepustil. zmatenej On je asi největší problém kvantita. Věřím tomu, že kdyby bylo fotek dost, některé by se vůbec nedostaly do hlasování. Ale pokud je úspěch, když se jich sejde 10, pak je to těžké.

Socialusmus asi nebyl tak kvalitně zpracovaný jako Motova obluda... Velmi šťastný

Káždá fotka, která přijde a vyhoví pravidlům (rozměr, autor, opakování objektu atd.) se do soutěže dostane. Žádný "předvýběr" ohledně kvality nebyl a nebude. Pak je jen na hlasujících, jaká vyhraje.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 16:53   Citovat  

tj. zas jednou komedie.... prostě když jsem lepší fotograf a fotím lepší objekt tak vyhraju fotosoutěž... nevidím na tom nic špatného... mg
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 17:19   Citovat  

master88 napsal:
tj. zas jednou komedie.... prostě když jsem lepší fotograf a fotím lepší objekt tak vyhraju fotosoutěž... nevidím na tom nic špatného... mg

přátele je to dobrý
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 17:44   Citovat  

master88 napsal:

AMEN
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 18:15   Citovat  

Jaká konkurence? 5 fotek je hodně hodně blízko v bodování, takže konkurence je, a poněvadž soutěž sleduju pořád, tak to tvrdit můžu. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž- Listopad 2012 - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina