Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Duben 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Komu dáte svůj hlas?
Nekmar
27%
 27%  [ 41 ]
King
16%
 16%  [ 25 ]
njn
6%
 6%  [ 9 ]
zitnyp
8%
 8%  [ 12 ]
Kapky
42%
 42%  [ 63 ]
Hlasovalo : 103
Celkem hlasů : 150

SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 22:03   Citovat  

SaKaL napsal:
A nebo budeš muset použít pozadí pani domácí Velmi šťastný

A nebo si prostě udělej výlet sem k nám, dyk je to kousek Úsměv Domluvim tady tu "mojí" z domu a to pak teprvá budou fotky OK
Edit: tou "moji" myslím S2K, nikoliv pani domácí Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 22:15   Citovat  

A komentáře k fotkám:

nekmar: Jak psali klucíí, je tam toho auta možná až moc, jinak by to šlo...

King: Asi nejlepší úhel pohledu na nové CéeR-Véčko, dostala můj hlas, ale bylo to hlavně kvůli autu, jinak je ta fotka nuda, stejně jako ostatní v tomhle kole...

njn: No na můj vkus je tam spousta "bordelu" všude kolem, ve kterym se to auto více méně ztrácí a ty barevný úpravy tomu zrovna nepomohly...

zitnyp: Kvalita dobrá, ale nechytla mě u srdce... Chybí mi tam nějaký náboj, prostě něco, co by to někam posunulo...

Kapky: Osobně nemám rád zbytečně naklopený fotky a tahle je už za hranicí mé osobní tolerance Úsměv Možná kdyby tam byla jen ta černá silnice a jen ta bílá S2K a už nic kolem...

Ale víte jak, kecat a kritizovat umí každej, že Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 23:23   Citovat  

Kapky:
pokud byl odhlasovany snimek v urcite podobe, v kalendari se nemuze objevit v jine. Diky za zaslani originalu přátele Skoda ze je zvlast na originalu videt ze ta editace byla nejenom nutna, ale ze sla udelat i lip (jak taky pri takove clone dosahnout podobne HO + nevim na co jsi ostril, ale to na zmensenine pro soutez neni videt a pro kalendar to taky snad nebude vadit). Pozadi nemusi byt to hlavni, pokud ho nechces zamerne pouzit jako dulezitou soucast snimku. Ale celkove je to pekny snimek, pro mne urcite v tomhle kole zaslouzene vitezstvi. Kompozice dobra, naklon me osobne neurazil a libi se mne ta jednoduchost.

Kdyz uz se teda vyjadruju k nejake fotce, tak i k ostatnim- navic je vas tentokrat malo Velmi šťastný Treba podle poradi, kdyz jsem zacal u Kapkyho:

Nekmar:
paradni auto, ale zrovna z tohoto uhlu ukazuje ty tvary, ktere mam trosku problem prekousnout i dneska- a to jako jeho samotny majitel Se stydím Jinak mne to prijde s prominutim jako vycvak, ale jak tu uz zaznelo, jsem taky presvedceny, ze v nekterem z mesicu toje CTR urcite jeste bude, videl jsem od tebe mnohem zajimavejsi veci je to dobrý

King:
tenhle model CRVcka se mne libi cim dal vic. Technicky dobra fotka mne uz ale prijde jinak neatraktivni, ale ty vetve v pozadi vytvareji nahodou az japonskou "statickou dynamiku" Velmi šťastný , proste takove chytlave krivky. Netusim jak toho vyuzit aby se to zvyraznilo, ale stalo by to za to jich nejak vyuzit.

zitnyp:
TK tradicne perfektni a jeste lepsi mne prijde i kompozice. Linie stromu svazujici se k autu, z obou stran, to vsechno vyvazene ve zlatem rezu, je to silne koukatelne OK Proc ale fotka nevyhrala chce spis premyslet, mozna uhel pohledu na auto spolecne s ohniskovou vzdalenosti co mu takhle moc nelichoti. Kdyz uz je snimek takhle jednoduchy, tak bych to zkusil dotahnout do zameru a ne nechtene "obycejnosti" (co takhle prevod do kontrastniho BW?) + vyretusovat vsechno co na snimku vadi- ta hromadka (doufam Velmi šťastný ) hliny, binec v trave, cedule vzadu.

njn:
na puvodni fotce asi nebylo videt nic, na tehle prekontrastovane HDR verzi je zase vyrazne vsechno. Zadna uprava neudela fotku zajimavou sama sebou. Je potreba se divat co, kde a proc fotis, mit nejaky zamer. Jako Skyline ti taky drzim palce, zadny uceny z nebe nespadl.
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 23:52   Citovat  

obecne vim, ze zrovna 8G nemelo ani moc sanci, takze jsem ji posilal i tak trochu pro ucast, byl to takovy cvak, sice ne na posledni chvili, ale v rychlosti, jelikoz jsem spechal do jedny firmy a objizdka byla pomerne zajimava a mel jsem tam tip (a stale mam) i na dalsi fotku, jen uz jsem nemel cas, uz takhle jsem prijel pozde Úsměv

ale je dobre ze nevyhrala, aspon nemam utrum a muzu fotit dal Je to tam.

<joke> uz pro uspech projizdim bazary po S2000 </joke>

jinak mam hint na zajimavou fotku, jen jsem to nestihl jeste zrealizovat, casu malo, navic k tomu potrebuju par veci vyrobit a realizace samotny fotky nezabere "10minut", ale napad je Úsměv
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 0:15   Citovat  

Bully napsal:

King:
... ale ty vetve v pozadi vytvareji nahodou az japonskou "statickou dynamiku" Velmi šťastný , proste takove chytlave krivky. Netusim jak toho vyuzit aby se to zvyraznilo, ale stalo by to za to jich nejak vyuzit.

Zdá se, že jsme se v hodnocení fotek vzácně shodli, to je velmi pozitivní. Jinak pokud jde o mojí fotku, tak žasnu, že můj umělecký záměr byl alespoň v jednom případě pochopen, Bully. přátele kouř Skutečně mělo jít o jistou variaci na japonské zahrady, jako je třeba tohle Jenže přírodě holt neporučíš, tak větvím ještě chybí listy. Velmi šťastný Pravdou ovšem je, že nijak zajímavá ta fotka není, prostě auto v lese. to mi hlava nebere Tak alespoň že barvičky se vydařily. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 7:24   Citovat  

Bully napsal:

King:
tenhle model CRVcka se mne libi cim dal vic.

Nejsi sám! Ukrajincům se CR-Véčka taky začánají líbit a nějak začínají mizet... Se stydím
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 11:00   Citovat  

zitnyp:
delas kvalitni fotky a je dobre, ze se zucastnujes tehle fotosouteze a zvedas jeji uroven. Tesim se na ten pracny snimek, udelej ho je to dobrý

King:
proc "vzacne" shodli? Úsměv Jinak jako u Petra, tesim se na dalsi kola!

Hellborn:
mame na Ukrajine nejake cleny? Aby se tenhle model vubec dostal do kalendare, az zmizi z CR uplne HaHaaa
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 11:24   Citovat  

Bully napsal:

proc "vzacne" shodli? Úsměv

Protože se tu často diskutující rozplývají nad fotkami, u nichž k tomu není důvod. Mrk
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 14:22   Citovat  

Ahoj, dodatečně (teď jsem našel vlákno) děkuji všem za hodnocení, souhlas s obyčejností, ta fotka nebyla primárně určená do kalendáře, měl jsem jí jako představení svého auta jakožto nováček tady, takže jistý výcvak jak psal Bully to je. Ale použil jsem ji. Na květen jsem přihlásil podle mě lepší námět, tak uvidíme, čau Martin je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Duben 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina