Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:01   Citovat  

crxmann napsal:
Jednoduchý.
Jofrey si stěžoval, že tu kdosi propagoval to, že umí levnější ručení...

Ani ne tak zákonné pojištění, spíš na konci diskuze před jeho "deletem" nabízel prodej pojistných produktů investičního životního pojištění pod zástěrkou jednoho určitého a podvodného projektu pro sportovce, kvůli kterému jeho zprostředkovatelská společnost (OVB) bojuje v občanskoprávních sporech za podvodná jednání a další problémy...

To byl důvod mého nahlášení kartou, jenom pro ujasnění skutečností Mrk Omluvuju se za offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:01   Citovat  

sunnx napsal:
Myslim že zde nejde o zaplacení poplatku ale o konkurenci e-shopu H-C a proto se asi nikdy nedohodli. Ale nechci rejpat a vměšovat se do vaší diskuse.

Kubo,
kdo chce, dohodne se vždy. Neznám pozadí.

přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:07   Citovat  

sunnx napsal:
Myslim že zde nejde o zaplacení poplatku ale o konkurenci e-shopu H-C a proto se asi nikdy nedohodli. Ale nechci rejpat a vměšovat se do vaší diskuse.

Partnerství/provize se týkalo jiné věci.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:15   Citovat  

O partnerstvi jsem zadal davera v cervenci jeste pred spustenim eshopu a vseho. Nabizel jsem slevy pro cleny nebo provize pro hc. Byl jsem odmitnut protoze by se jednalo o konkurenci pro hc eshop i presto ze jde o uplbe jinak ladeny motivy a prislusenstvi. Castka za rocni poplatek je nizka, v tom neni problem. Problem je hlavne v tom ze se jedna o me Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:18  Naposledy upravil kandik dne 17.10.2013 , 14:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sunnx napsal:
tak nevím jak to je s vejvarem v esgopu Hc ale primárně by asi mel sloužit k refinancování hc(např. Honday) je tak? A Myslim ze to chce poradnou dávku podnikatelskyho tatarstvi si zavřít potenciálně slušnej pramen odbytu kvůli 1300kojunam potažmo 40 litru benzinu. Tahle cena zároveň vyvrací to ze by HC eshop chtel bojovat s konkurenci- toby tam byla jeste jedna nula v tom ceniku Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:24   Citovat  

Hele jak už tu někdo psal, veďte si klidně diskusi dál, ale rozdělte to někam jinam, tady to je o srazech a ne o partnershipu Hihi Vzhledem k počasí to dneska vidím na PSH, Rose nechám už asi definitivně spinkat až do jara, nechci ji dát spinkat špinavou a jelikož jsem furt nachcípanej po minulým pucování, tak mytí nepřipadá v úvahu Mr. Green Se stydím
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:25   Citovat  

osiris napsal:
Problem je hlavne v tom ze se jedna o me Úsměv

sice nevidim do pozadí toho všeho ale tak to na mě jako lajka působí a proto jsem se ozval

Pokud jde o konkurenci eshopu HC tak to je blbost. Podívejte se na ty osiho stránky jejichž odkaz pořád tak důsledně mažete a nemůžete se zebe něco takovýho vypustit
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:27   Citovat  

osiris napsal:
O partnerstvi jsem zadal davera v cervenci jeste pred spustenim eshopu a vseho. Nabizel jsem slevy pro cleny nebo provize pro hc. Byl jsem odmitnut protoze by se jednalo o konkurenci pro hc eshop i presto ze jde o uplbe jinak ladeny motivy a prislusenstvi. Castka za rocni poplatek je nizka, v tom neni problem. Problem je hlavne v tom ze se jedna o me Úsměv

Čili jinak řečeno: Vím, že to tu nechcete, ale dlabu na to a budu se cpát odkazy a pak se rozčilovat za smazání a varování.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:30   Citovat  

osiris napsal:
Nebo vam jde o honday? Tam me zbozi prodaval silenec, stejne tak jako mam domluvene i jine shopy, kluby a komunity kde moje zbozi nabizeji.
Promin, ale ja ti zadne zbozi neprodaval, z tveho zbozi nemam ani jednu korunu a ty z meho taky ne, nabizeli jsme kazdy sve zbozi, ktere jsme si kazdy sam privezli a ani jsme pred prijezdem na Honday nebyli na nicem domluveni, zaparkoval jsem u tebe nahodou. Nasi vzajemne vypomoci na HD, ktera spocivala v tom, ze pohlidame jeden druhemu vystavene zbozi nebo ho pomuzeme prenest z mista na misto atd. si samozrejme vazim a za tvou pomoc dekuju, ale kdybych tehdy vedel, ze mi za to Daver bude v mailech nasledne vyhrozovat zrusenim meho zaplaceneho clenstvi, radeji bych zaparkoval o 50 metru dal přátele
Tento topic nesleduju a nemam potrebu nic resit, pouze jsem se vyjadril k tomuto, protoze jsem o to byl pozadan v SZ.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 13:31   Citovat  

83427 napsal:
sice nevidim do pozadí toho všeho ale tak to na mě jako lajka působí a proto jsem se ozval

Pokud jde o konkurenci eshopu HC tak to je blbost. Podívejte se na ty osiho stránky jejichž odkaz pořád tak důsledně mažete a nemůžete se zebe něco takovýho vypustit

Prodej triček s Honda tématikou (případně japan) není konkurence H-C shopu? to mi hlava nebere
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Prodej triček s Honda tématikou (případně japan) není konkurence H-C shopu? to mi hlava nebere

Neni protoze tam nema napis HONDA-CLUB Hihi Velmi šťastný a vubec, naahodou kdyby jste meli triko s EKáckem tak bych si ho koupila od vas Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:11   Citovat  

Hellbe, zas ruku na srdce, má HC club nějaký tričko, který bych si mohl pořídit, mám velikost L, nevlastním Typer-R, NSX je sice pěknej krám, ale nejsem vlastník ani trička s Logem Lotus Elise a o ní bych neřekl nikdy že je hezkej krám Mr. Green jo a japonsky neumím, takže čínský nudle za 50,- kč na tričku nosit nemusím HaHaaa

Neboj Osiris je na tom s motivama ještě hůř, u HC bych našel alespoň jedno triko kdyby měli mou velikost pořádnej výtlem

PS: doporučuju smazat OT, takhle mu děláte ještě větší reklamu, než kdybyste mu nechali odkaz HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:15   Citovat  

Bubaak napsal:
Hellbe, zas ruku na srdce, má HC club nějaký tričko, který bych si mohl pořídit, mám velikost L, nevlastním Typer-R, NSX je sice pěknej krám, ale nejsem vlastník ani trička s Logem Lotus Elise a o ní bych neřekl nikdy že je hezkej krám Mr. Green jo a japonsky neumím, takže čínský nudle za 50,- kč na tričku nosit nemusím HaHaaa

Neboj Osiris je na tom s motivama ještě hůř, u HC bych našel alespoň jedno triko kdyby měli mou velikost pořádnej výtlem

PS: doporučuju smazat OT, takhle mu děláte ještě větší reklamu, než kdybyste mu nechali odkaz HaHaaa

Musíš dospět... Velmi šťastný Já obvykle řvu, že objednávaj malý. Velmi šťastný Do XL se vejdu,ale kvůli pohodlí beru XXL.

Co trika H+ nebo hondaman? Úsměv

Smaže se, neboj. Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:21   Citovat  

Když jdeš mazat tak můžu plácat kraviny HaHaaa

Já a dospět? tomu nevěříš ani ty pořádnej výtlem

Pěkna je polokošile, jen nemám rád rudou a pak tohle možná, kdyby HaHaaa
Jinak je tam jen s proužkem type-r a to nejhezčí co bych si i koupil je jen ve velikosti S Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:22   Citovat  

Hellborn napsal:

když dva dělají totéž, není to totéž. ty trika maj absolutně jiný motivy. Rovněž ostatní věci v nabídce si nekonkurujou. To že máš vedle sebe dvě restaurace neznamená, že si konkurujou. pokud každá bude vařit jinou kuchyni, obě se bez problému uživěj a koncovej spotřebitel jedině získá (větší výběr). Takže asi tak to vidim
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:27   Citovat  

83427 napsal:

hele nevím o čem debatujete. Rada je tady id toho, aby klub zpravovala a vedla ho tak, aby to bylo k co největšímu užitku všech členů klubu i nečlenů-návštěvníků webu. Děláme to pro vás všechny, máme na bedrech sakra velkou zodpovědnost a to tak, že i právní, což někde, kde jsou i nějaký peníze, není zrovna příjemný, tím spíš, že to děláme všichni ZADARMO Chápeš! Všichni jsme sakra hodně zaměstnaný lidi, žádná flákárna 8 hodin odsedět v práci, zachatovat si na klubu a čistá hlava hurá domů. Všichni makáme jak fretky (teda akorát u Hellbíka vzhledem k jeho počtu komentářů o tom občas pochybujem svatoušek Mrk ) od rána doslova do noci. A přesto ještě k tomu všemu děláme tohle všechno kolem pro vás.
A jako správný zprávcové děláme s nejlepším vědomím a svědomím svou práci nejlépe, jak jen to jde. A krom toho,že máme nezvratné právo rozhodovat koho za partnera chceme, děláme to tak, abysme měli čisté svědomí. Když u nějakého žadatele vidíme nečisté jednání nebo že si jde za svým kšeftem ať to stojí co to stojí a nebo vidíme, že takový člověk má k morálce daleko, tak s ním prostě partnerství neuzavřeme. Osi není první ani poslední. Prostě jak už tu padlo. Tenhle stát je tak prohnilej a lidský smýšlení tak pokřivený, že už je jim jedno, když někdo dělá něco nefér na úkor druhých, že alespoň zde v klubu tohle tolerovat nechceme. Chceme zde čisté prostředí. Příživníky, vykořisťovatele, piráty tady prostě nechceme. Někdo to neocení, jiní ano. My to celé ale děláme s co nejlepším vědomím a svědomím a zadarmo a tak využíváme alespoň tohoto privilegia, rozhodnout, že o těch pár stovek od takových lidí prostě nestojíme. Bojujeme sice o každou korunu, aby jste z toho měli vy, členové co nejvíc a mohl být třeba HonDay zase o fous lepší, ale chceme to dělat s dobrým pocitem, že jsou to fér vydělaný peníze.
A zrovnatak jako rozhodujeme o tom, jakého partnera chceme dle jeho morálního statusu, tak rozhodujeme stejně svědomitě také dle dalších kritérií. A jedno z nich je, že nás členové zvolili do svého čela proto, abysme klub vedli co nejlépe. Takže jestliže klubu eshop vydělává nějaké peníze, které jsou pak nezbytné pro konání HonDay - akce pro hondaře, ze který my máme jen mnoho bezesných nocí, plno vrásek, protelefonovaný soukromý peníze, proježděný soukromý benzín...jen abyste vy, hondaři, měli svůj svátek co nejlepší, tak se myslím nikdo nemůže divit, že si nepustíme do revíru obchodníka, jehož část sortimentu může ohrozit zdroj příjmu klubu, vás hondařů. Kde je ta hranice co konkuruje a co ne není přesně nalinkovaná a je na nás, abysme to zhodnotili, ale jestli že zde to riziko ztráty financí pro vás hondaře existuje, tak bysme byli špatní zprávci, kdybysme to dopustili. Za to těch 13stovek ročně prostě nestojí. A já myslím že každý rozumný člověk mi dá za pravdu.
Nevytváříme prostředí pro stýkání hondařů horko těžko proto, abysme vytvářeli obchodní prostředí někomu, kdo by nakonec sebral určitou virtuální smetanu nám samým. To je přece na hlavu postavené.
Ať si Osi najde jiný prodejní kanál, tady je už obsazeno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:34   Citovat  

83427 napsal:
když dva dělají totéž, není to totéž. ty trika maj absolutně jiný motivy. Rovněž ostatní věci v nabídce si nekonkurujou. To že máš vedle sebe dvě restaurace neznamená, že si konkurujou. pokud každá bude vařit jinou kuchyni, obě se bez problému uživěj a koncovej spotřebitel jedině získá (větší výběr). Takže asi tak to vidim

o psychologii prodeje toho vím docela dost, protože je to součást mé práce a věř, že tvůj pohled je dost zkreslený. V praxi to funguje totiž jinak. Máš hlad, chceš se najíst, tak hledáš restauraci v místě kde jsi. Když je tam jediná restaurace, prostě jdeš tam a to i tehdy, když víš, že existují jiné restaurace, byť jsou o pár bloků dál. Když máš na výběr bez větší námahy, jednou jdeš tam, podruhé tam, trh se rozmělní. Jasně, vždy existují extrémy na jedné i druhé straně, ale ty se vždy ze statistik škrtají a průměruje se z obecného středu a ten se chová, jak jsem psal. Joo psychologie je mocná zbraň Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 14:50   Citovat  

to neni až tak úplně pravda. jsou i vegetariáni a pokud ta jedna restaurace nic pro takovýho člověka nenabízí tak si tam nic nekoupí. Trika jsou subjektivní věc a pokud někomu nevyhovujou z důvodu designu, ceny, kvality či třeba velikosti, tak si tam prostě triko nekoupí a je jedno jak daleko to bude mít do jinýho obchodu s trikama

jinak doufam, že s tim flákánim 8 hodin v práci a dalšíma řečma nenarážíš na mě :twisted:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 15:01   Citovat  

83427 napsal:
to neni až tak úplně pravda. jsou i vegetariáni a pokud ta jedna restaurace nic pro takovýho člověka nenabízí tak si tam nic nekoupí. Trika jsou subjektivní věc a pokud někomu nevyhovujou z důvodu designu, ceny, kvality či třeba velikosti, tak si tam prostě triko nekoupí a je jedno jak daleko to bude mít do jinýho obchodu s trikama

jinak doufam, že s tim flákánim 8 hodin v práci a dalšíma řečma nenarážíš na mě :twisted:

jo to jsou právě extrémy - vegetarián prostě určitej extrém jsou, mainstrem jsou prostě masožravci...proto jsem spal, že se extrémy vypouští Mrk Jasně, tam kde je totálně nasycenej trh, je už dobrej i extrém, ale to je prostě jinej případ. V našem případě je zde prostě určitej trh, je zde potenciální síla kupců...a ten trh máme možnost řídit. Když se rozhodneme, že nechceme akceptovat riziko ztráty zisku, že nám za to těch 1300 ročně nestojí, že by ztráty mohly být větší, tak na to máme myslím právo, od toho si nás členové zvolili, abysme za ně tato rozhodnutí dělali a věří v naše úsudky a my se je snažíme nezklamat. To, jestli se tak daří, musí zhodnotit sami členové, ale já když se podívám v jakém stavu jsme klub přebírali a jaký kus práce je za námi, jsem s naší prací spokojen. A kdyby mi někdo teď poklepal na rameno a řekl "je čas střídat, členové si pro další období zvolili do rady místo tebe mě", tak si s ním podám ruku, popřeju hodně nervů a štěstí a sám budu s tím, co po mě zůstalo spokojen. Neříkám že to nejde lépe, vždycky to jde lépe, ale já mám čisté svědomí, že jsem udělal maximum v rámci mých osobních možností a budu odcházet se vzpřímenou hlavou a středem.

Samozřejmě že ta poznámka o 8hodinách v práci nebyla o tobě, zrovnatak jako všechno to o negativních vlastnostech případných žadatelů o partnerství nepatřilo Osimu, psal jsem prostě v obecné rovině co ano a co ne a proč ne, abyste nás taky trochu chápali. Přijde mi totiž, že plno lidí zde nevidí souvislosti a jen s rudým hadrem před očima bojuje za svého kamaráda, kterému bylo (jistě) ukřivděno. Věci totiž nikdy nejsou tak jednoduché, jak se zdají. Proto nejde vynášet rozsudky, když neznám veškeré souvislosti a pozadí věcí.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 18:39   Citovat  

sopta napsal:
jo to jsou právě extrémy - vegetarián prostě určitej extrém jsou, mainstrem jsou prostě masožravci...proto jsem spal, že se extrémy vypouští Mrk Jasně, tam kde je totálně nasycenej trh, je už dobrej i extrém, ale to je prostě jinej případ. V našem případě je zde prostě určitej trh, je zde potenciální síla kupců...a ten trh máme možnost řídit. Když se rozhodneme, že nechceme akceptovat riziko ztráty zisku, že nám za to těch 1300 ročně nestojí, že by ztráty mohly být větší, tak na to máme myslím právo, od toho si nás členové zvolili, abysme za ně tato rozhodnutí dělali a věří v naše úsudky a my se je snažíme nezklamat. To, jestli se tak daří, musí zhodnotit sami členové, ale já když se podívám v jakém stavu jsme klub přebírali a jaký kus práce je za námi, jsem s naší prací spokojen. A kdyby mi někdo teď poklepal na rameno a řekl "je čas střídat, členové si pro další období zvolili do rady místo tebe mě", tak si s ním podám ruku, popřeju hodně nervů a štěstí a sám budu s tím, co po mě zůstalo spokojen. Neříkám že to nejde lépe, vždycky to jde lépe, ale já mám čisté svědomí, že jsem udělal maximum v rámci mých osobních možností a budu odcházet se vzpřímenou hlavou a středem.

Samozřejmě že ta poznámka o 8hodinách v práci nebyla o tobě, zrovnatak jako všechno to o negativních vlastnostech případných žadatelů o partnerství nepatřilo Osimu, psal jsem prostě v obecné rovině co ano a co ne a proč ne, abyste nás taky trochu chápali. Přijde mi totiž, že plno lidí zde nevidí souvislosti a jen s rudým hadrem před očima bojuje za svého kamaráda, kterému bylo (jistě) ukřivděno. Věci totiž nikdy nejsou tak jednoduché, jak se zdají. Proto nejde vynášet rozsudky, když neznám veškeré souvislosti a pozadí věcí.

Já bych se na to vykálel a nic bych nic nedělal, všechno povolil a jako jediné pravidlo bych nastavil Anarchii a všichni budeme spokojeni.
Fakt už toho mám dost. Každej chce všechno povolit, všem je vše podivné, když to nejde ... já bych to fakt přestal řešit, ať si každej dělá co chce a vůbec bych celkově přestal hlídat běh fora a při prvním výpadku bych se na všechny z vysoka vykálel a přidaj jako polevu průjem, ať si spravní všichni sami.
Velmi šťastný
Hawk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 22:21   Citovat  

Bubaak napsal:

Já a dospět? tomu nevěříš ani ty pořádnej výtlem

Myslel jsem aspoň po fyzické stránce. Po psychické si nedělám iluze... :twisted:

Tohle triko vidím v e-shopu 1x vel. L... to mi hlava nebere
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 8:38   Citovat  

silenec napsal:
Promin, ale ja ti zadne zbozi neprodaval, z tveho zbozi nemam ani jednu korunu a ty z meho taky ne, nabizeli jsme kazdy sve zbozi, ktere jsme si kazdy sam privezli a ani jsme pred prijezdem na Honday nebyli na nicem domluveni, zaparkoval jsem u tebe nahodou. Nasi vzajemne vypomoci na HD, ktera spocivala v tom, ze pohlidame jeden druhemu vystavene zbozi nebo ho pomuzeme prenest z mista na misto atd. si samozrejme vazim a za tvou pomoc dekuju, ale kdybych tehdy vedel, ze mi za to Daver bude v mailech nasledne vyhrozovat zrusenim meho zaplaceneho clenstvi, radeji bych zaparkoval o 50 metru dal přátele
Tento topic nesleduju a nemam potrebu nic resit, pouze jsem se vyjadril k tomuto, protoze jsem o to byl pozadan v SZ.

je důležité a správné, když autorita neveřejně někomu vyhrožuje, aby podpořila svůj exponovaný názor... twl to už tady bylo.. a celkem dobře to tu funguje i dále v politice.. ale že to půjde tak daleko a bude se to řešit i v nevýdělečném hnutí typu honda club jsem nečekal... no je to vlastně nejen o hondách ale i lidech kolem nich... na to jsem zapomněl..

to co se tu řeší je fakt <-> nejvyššího kalibru a vedení by se mělo stydět... až bude HC shop prodávat konkurenceschopná trička, tak nebudou existovat prodejci typu osimoto, jelikož toto HC neumí chce jen drtit konkurenci tak jako to uměli komančové, babiš a jiný FUJ!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 8:43   Citovat  

master88 napsal:
je důležité a správné, když autorita neveřejně někomu vyhrožuje, aby podpořila svůj exponovaný názor... twl to už tady bylo.. a celkem dobře to tu funguje i dále v politice.. ale že to půjde tak daleko a bude se to řešit i v nevýdělečném hnutí typu honda club jsem nečekal... no je to vlastně nejen o hondách ale i lidech kolem nich... na to jsem zapomněl..

to co se tu řeší je fakt <-> nejvyššího kalibru a vedení by se mělo stydět... až bude HC shop prodávat konkurenceschopná trička, tak nebudou existovat prodejci typu osimoto, jelikož toto HC neumí chce jen drtit konkurenci tak jako to uměli komančové, babiš a jiný FUJ!

Co tedy navrhuješ za to správné řešení???

Chce to řici A ale také B.

Děkuji
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 9:41   Citovat  

Oddělení fora od toho pseudopodnikání, které tu poslední dobou jede.

Kdyby toto bylo jen forum Hond tak jako to funguje třeba v UK, tak tu prostě budou modi buzerovat tak maximálně za používání sprostých slov.. a nepojede se tu kvůli penězům na nenávist, zákulisní jednání a podobné prasácké praktiky.

Nicméně krásně se tu odráží česká nátura, kdy se někdo dostane nahoru a myslí si, že může ostatním říkat co je správné a co ne.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:01   Citovat  

master88 napsal:

Kdyby toto bylo jen forum Hond tak jako to funguje třeba v UK, tak tu prostě budou modi buzerovat tak maximálně za používání sprostých slov.. a nepojede se tu kvůli penězům na nenávist, zákulisní jednání a podobné prasácké praktiky.

Nicméně krásně se tu odráží česká nátura, kdy se někdo dostane nahoru a myslí si, že může ostatním říkat co je správné a co ne.

Chápu, že je to tvůj názor, že na něj máš právo atd., ale ze zkušenosti vím, jak děsně rozkladné účinky mívají podobná vyjádření na chuť cokoli dál pro celou komunitu podnikat.
Jenže ono i v tom UK jsou modi jen od toho, aby buzerovali, co? Úsměv

Prosím všechny, co se namáhají, aby klub a forum fungovalo, aby se nenechali znechutit. je to dobrý
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:12   Citovat  

Von je master ekonom, chudák, tak ho nechte, to přebolí Velmi šťastný

A mastere, jestli nebudeš pořádně číst, tak zavolám tvojí mámě! ... víš jak to vždycky končí křikem a pláčem kouř
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:41   Citovat  

Kazdopadne si tyhle s**** reste v klubu bankovnich poradcu nebo na jinem miste k tomu urcenemu, mamoni.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:55   Citovat  

petju napsal:
Kazdopadne si tyhle s**** reste v klubu bankovnich poradcu nebo na jinem miste k tomu urcenemu, mamoni.

I like this, Thumbs up Velmi šťastný ty jeden autodestruktore pořádnej výtlem
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 11:01   Citovat  

DanTe napsal:
I like this, Thumbs up Velmi šťastný ty jeden autodestruktore pořádnej výtlem

Je to tam.

Ale divim se, ze to odnesl jen zaves na tlumic. Holt predstava preludy pod autobusem byla az moc desiva Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 12:05   Citovat  

master88 napsal:

Co je na dotazu partnerovi o vysvětlení za zákulisní jednání?

A to "vyhrožování" je dost nepřesný pojem. Pouze ve druhé zprávě Daver napsal šílencovi napsal, že bylo zvažováno ukončení jeho partnerství, ale chce i jeho vyjádření.

A pokud jde o výrobu "konkurenceschopných" výrobků, tak jednak si myslím, že jsou dost kvalitní a jednak se musíme zabývat i jinými aspekty, se kterými si Osiris hlavu neláme.

A jak si to oddělení představuješ? Budeme jen fótum a na ostatní aktivity se vykašleme?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nadáváme na vedení :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina