Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě nového Civicu - nejlepší cena?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
C9G je teď offline  C9G
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 11:10   Citovat  

Sobuls napsal:
chce se to podivat co maji dealeri jako skladovky Velmi šťastný

ja jsem treba narychlo nasel za 429tis. - civic sport

Je to tam.

Díky díky, budem hladať. Presne v tejto farbe ju chcem len s 0km. Chcem si ju zabehnúť sám a od začiatku jej dávať 98 do nádrže...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2016 , 11:14   Citovat  

tem km bych asi uplne neveril, protoze kdyz se podivam na honda ojete vozy, tak skoro vsechny skladovky maji psano 500 km, mam takovy pocit, ze je to trosku habadura na hondu, aby mohli dat slevu Velmi šťastný Velmi šťastný , treba smucler z plzne ma dva civici 1,8 elegance, za nejakych 417 a 420 v bile a oba maji taky najeto 500 km Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 12:41   Citovat  

Sandak: Ahoj, tak jak s odstupem času hodnotíš Civica? VTEC Jak motor 1.4, stačí? Co jízdní vlastnosti? Kufr dostačuje? My jsme se ještě nerozhoupali, každopádně je zajímavé, že co dealer, to financování úvěrem vychází jinak. Přitom je to Honda finance... HaHaaa

Sandak napsal:
Ahoj, díky za gratulaci!

Auto jsem kupoval u Bartyzala. Vzal jsem skladovku v základní červené barvě v Comfortu (ta červená se mi stejně líbila od začátku, takže sem měl jasno) + extra výbava v ceně (černá kola, tmavená zadní skla, koberečky, povinná výbava a asistenční služba na 3 roky) a k tomu jsem si tam ještě nechal namontovat tu parkovací kameru (5 tis), ta je podle mě super. Někdy v pondělí sem tam volal, ve středu auto přivezli na prodejnu a ve čtvrtek sem už pádil domu VTEC Financování sem zvolil klasický úvěr 50/50 s tím, že druhou půlku hodlám předčasně splatit nejdéle do roka (pokuta pouze 1% z nesplacené částky). Výhodou je, že auto je celou dobu napsané na mě a ne na úvěrovou společnost Úsměv

Nejlevnější nabídku mají podle mě v Plzni za 340tis: tudy odkaz
Bartyzal má sice za 350tis, ale jak jsem říkal, hodně se mi na tom autě líbí ty černé kola a tmavené skla v zadu.

Jiank jak říkáš, 1.4 má zatím podle počítače super spotřebu (najel sem cca 600Km+ většinou ve 3-4 lidech v autě, puštěnou klimatizací a lehkou nohou na plynu kvůli zajíždění). Uvidím až poprvé dotankuji plnou, jak moc se tomu počítači dá věřit. A také čekám, že až se motor zajede tak by to mohlo ještě klesnout, případně pokud vypnu klimatizaci hádám že ta si taky něco vezme Úsměv
Povinné ručení mám za 1700Kč (vzal jsem si vyšší krytí škod, základ byl nějakých 1600Kč) + pojištění skel za 1500Kč a havrijní 6200Kč.

Od 1.4 mě tu pár lidí odrazovalo a plně jim rozumím. Člověk který je zvyklý na auto s nějakým pořádným výkonem asi nebude plně spokojen pokud auto naloží. Já jsem do teď jezdil s Focusem 1.6 74kW a Toyotou Auris 1.6 97kW tak porovnávám pouze proti těmto automobilům. Pro mě je tato 1.4 zatím naprosto super a to se motor po zajetí snad ještě trochu probudí. Pokud chce člověk trochu dynamické jízdy, prostě musí točit do otáček, ale o tom to je. Jasně, Auris s 97kW je v otáčkách trochu dravější, ale rozhodně mi to zatím nepřišel jako razantní rozdíl za který bych připlácel 100tis. abych měl Civica v 1.8. a protože nehodlám denně jezdit s plně naloženým autem (80% sám a 20% ve dvou lidech) tak jsem zatím velice spokojený.

Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě nového Civicu - nejlepší cena?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina