Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 20 z 20
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 30.3.2016 , 8:44   Citovat  

jo to je pro bobraaaaa Velmi šťastný tak uz mi to do sebe zapada Velmi šťastný
kastle ceka G4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.3.2016 , 8:55   Citovat  

Becky napsal:
jo to je pro bobraaaaa Velmi šťastný tak uz mi to do sebe zapada Velmi šťastný
kastle ceka G4G

jojo... nemá fb, tak jsem psala za něj Mrk děkujeme moooooc přátele snad se nám podaří co nejrychleji vyřešit logistika HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 30.3.2016 , 9:08   Citovat  

Když už jsme u těch restů, tak se u Tondy válí nějaký nárazník pro tebe po laku nebo co Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.3.2016 , 13:48   Citovat  

jo vidiš to.. nárazník, jsem na to úplně zapomněl Tak to valím bulvy

tu debatu předtím čtu s úsměvem a s úctou Se stydím a Monia patří do naší buserparty naprosto plnohodnotně, o tom nepochybujte sopťa sopťa pořádnej výtlem
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.3.2016 , 2:22   Citovat  

Jinak papiry B+E mam taky, auto za kterym to tahnout na plate taky (2T na kouli), plato vlastni nemam, ale to se da pujcit, takze pripadne muzu i tak poslouzit. S casem je to trochu horsi, ale to by jsme nejak vymysleli.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 3.7.2016 , 1:00   Citovat  

Tož.. jak začnem.. jak už se pár z vás dovědělo (a zbytku se dodrbalo), projekt končí a auto jde na díly prd, moje krátká sobotní otočka na HD mi umožnila se definitivně rozhodnouti ve prospěch vozu.
Po zavržení projektu swapu pajšlu do zdravé kastle (prosím, zdržte se komentářů a otázek) a zjištění, jak mezitím za tu dobu vůz vesele ohnil všude možně a začal chytat různé nehezké vrtochy (např. objetí klíčem, odloupaná Honda, podezření na klepání kliky, divně se chovající brzdy atd.), rapidně klesla motivace ono přibližovadlo udržovat při životě a takřka závazně jsem usoudil, že s přihlédnutím k nerentabilitě opravy bude do konce STK auto doježděno. HD s tím ale trochu (víc) zamíchal..

V první řadě se hluboce omlouvám všem, kterým jsem posledních pár dní lezl na nervy - byl to fakt boj (já vím - polehčující okolnost to moc není, prostě se omlouvám a sypu popel na hlavu), pragmatismus a rozum atakovaly emoce, výsledky předběžného průzkumu "kdo by co chtěl za díly" byly celkem slibné (jako že se to vyplatí), pocit že (už asi stárnu.. a) potřebuju daily káru pro přepravu z bodu A do bodu B bez toho, aniž by generovala emoce a potřebu se v ní neustále šťourat byl hodně intenzivní a ještě v sobotu ráno cestuje na HD jsem měl pomyslné váhy na straně rozebrání auta a zakoupení daily Felicie, zkoušel jsem si Vmax na D11, na měřenou jízdu jsem nastupoval rozechvělý s tím, že si to auto jdu naposledy pořádně užít..

jenže .. jsem nečekal, že přijde takový motivační boost, jaký přišel. Začalo to minulý víkend, kdy mě nejmenovaný valašský závodník (ten menší Velmi šťastný) v mém autě povozil na mokru na okresce v rychlostech, za které se odevzdávají řidičáky i na dálnici, pronesl pár pochvalných vět na motor a na podvozek, já byl zalitej adrenalinem a zmohl se jen na hluboké dýchání, držení se za stropní madlo a používání slova označující žencký pohlavní orgán. Ten týden jsem se nechal pěkně povozit po Moravě ještě jednou (tentokrát pro změnu někým jiným) a komentář "jako jo, pěkný povození to bylo" mě velmi lehounce nahlodal.

Na HD jsem jel s tím, že si odjedu měřené jízdy, párkrát si zalítám na jízdách volných, dokud nespálím všechen testosteron/pryže a odjedu do řiti. De facto se tento scénář naplnil (pryže jsou již za hranicí kontrolních výčnělků a třeba takové přední desky jsou už zcela vegetariánské, anžto na nich nezbylo vůbec žádné maso), ale to auto mě přesvědčilo, že ještě neřeklo své poslední slovo.
Díky Mirovi a Ondrovi ze Silponixu se opět o kousek pošoupl můj skill dál do kladných čísel (i když k "dobrému řidiči" mám, při vší skromnosti, ještě dost daleko), nabídnutý psychický/motivační support ve správný čas tomu taky napomohl.. jízda po mokrém okruhu byla obrovským zážitkem (teda ne že by jízda po suchém okruhu zážitek nebyl - zejména když Ondra začal tahat za rukáv pořádnej výtlem ), prostě jsem se nechal přechlastat adrenalinem, obrazně praštil čŕkem do stolu, pevně a definitivně jsem se rozhodl a ceduli o rozprodeji na díly jsme s Ondrou rituálně roztrhali..

Motor je po výměně oleje naprosto v pořádku, jede jak drak, 200km/h je tam za chviličku, vibrace po repasi vnitřních kloubů na poloosách prakticky zmizely, podvozek podrží a dá se mu naposto věřit, auto umí jet dálku za 5.3 na sto a zároveň je veselé a hravé .. nechávám se unést emocema a zapomínám na rozum, že se do toho auta nevyplatí vrážet už ani korunu a rentabilita je hluboce pod úrovní zdravého smýšlení?

Jo.

Ale vy máte taky H+ , že jo..

Tak se nejdřív podívejte do zrcadla a pak kažte.

Power of dreams.

- to be continued -

.. a teď mě nechte být bo si du po celodenním půstu zapejct kuřecí prso se sýrem kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina