Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - Okruh
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 23:00   Citovat  

Mám i hledí ale nechtěl bych mít tu snowboardovou jako kolega nahoře v příspěvku:-))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 23:10   Citovat  

Tomas Civic napsal:
A helma na snowboard postaci?Je docela pevna.Po ukruhu nechci trhat rekordy jen se zlehka project

já jí beru, lepší než nic. proti nárazu to ochrání tak co. a integrálu nepotřebuju páč mam narozdíl od závoďáků airbag takže případně pudu místo do volantu do měkkýho
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 0:38   Citovat  

Tak tu je to sľúbené video z okruhu, aby všetci čo ešte váhajú videli, že to nie je nič hrozné: tudy odkaz
Radšej si vypnite zvuk HaHaaa

P.S.: Jazdili sme síce bez prilby, ale každý musel podpísať papier, že berie na seba trestno právnu zodpovednosť za škody spôsobené na majetku a na zdraví.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 1:41   Citovat  

Bližší informace dodáme během pondělka, v každém případě kdo může, ať si helmu obstará, "bezhelmíci" budou mít nějaká omezení na okruhu (dostanou plato vajec na sedačku spolujezdce pořádnej výtlem)
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 1:45   Citovat  

Slivka napsal:
P.S.: Jazdili sme síce bez prilby, ale každý musel podpísať papier, že berie na seba trestno právnu zodpovednosť za škody spôsobené na majetku a na zdraví.

To bude i v tomto případě je to dobrý

BTW: +1 za zamilované rozhovory během jízdy HaHaaa
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 8:11   Citovat  

Bubaak napsal:

Doufám, že všichni co helmy nechtějí, budou pomáhat u okruhu a následně dávat první pomoc a nemelou jen naprázdno OK

Takze ten kdo nebude mit helmu, tam ma podle tebe jako 'za trest' zachranovat zivoty nebo jak ? to mi hlava nebere

Me je to koneckoncu fuk, pokud se rekne helmy povinne tak si ji vezmu, ale porad si myslim ze je to kazdyho zodpovednost...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 8:14   Citovat  

Dnes jsem dvě hodiny dával podmínky dohromady, takže z mého pohledu to je již hotové a čeká to na finální konzultaci s Daverem, budete to tedy vědět již dneska...

Dělal jsem to s ohledem na bezpečnost a možnosti pro všechny, takže je mi jasné, že stejně několik lidí (jako již je na předchozích stránkách vidět) bude stejně remcat, ale je to prostě tak a ať se k tomu postaví jak chtějí...

Pokud by se někdo z těch co křičí rozhodl vzít celkovou odpovědnost za způsobené škody na sebe, pak ať mě kontaktuje, vyřídíme papíry a helmy zrušíme úplně... Pokud se takový nenajde, tak prosím ať remcá potichu a platit budou pravidla, která jsem vymyslel...

Jak to nakousl Daver, včera jsem vymyslel způsob, jak přilbu úplně povinnou neudělat, ale jak sami během dneška uvidíte, bude stát za to jezdit stejně s ní... Než se prodírat zbytečnou restrikcí...

Jde mi hlavně o to, že nechci být v sobotu večer v hlavním vysílacím čase na NOVĚ pořádnej výtlem
A protože stát se může cokoli, pak se snažíme ty dopady minimalizovat...
Okruh jako Brno nebo Most si mohou dovolit nechat lidi jezdit s menším zabezpečením, hlavně totiž ustupují z důvodu, že potřebují peníze a tak tam dostanou více lidí... A případné problémy je tak netíží, žekne se jen, že to byl trotl, který tam neměl co dělat a může si za to sám...
Jenže tady na okruhu v Hradci, protože je nový, bude napsáno, že se to tomu chudáčkovi stalo proto, že ten okruh je nebezpečný... Proto všechny ty dohady a snaha o bezpečnost...
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 8:37   Citovat  

Slivka, doma si to budu muset pustit se zvukem HaHaaa Doufám že bude zvolena stejná trasa i pro Hhonday HaHaaa

Ossi: Mně je to samozřejmě uplně šumák taky, helmu budu mít a vic mě zajímat nemusí, jen si myslim o těhle lidech to same co 2bep a Dany, remcaj, ale ruku k dílu nepřiloží, takže se rozhodně nebojím že se někdo z nich bude účastnit na pomoci, možná se ale pletu, kdo ví je to dobrý

Dany: Pravidla jsou pravidla, na silnici jsou ty zákony taky občas na hlavu, ale dodržovat se musí... Chceš/nechceš

K pujčení helem: Vytiskl jsem čísla 1 až 40 (jsem optimista HaHaaa ) který se nalepí na helmy, pak bych vytiskl 40 papíru kde bude, jmeno kdo helmu zapujčil, číslo helmy a následně čas zapujčení, jmeno kdo si helmu zapujčil a podpis, dole bude věta "podpisem stvrzuji že helmu použiji v kombinací s kuklou/šátkem a bude se k ni chovat s úctou" než to vytisknu, nějaký navrh na doplnění?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 8:51   Citovat  

bubu: "a souhlasím, že v případě jakéhokoli poškození si helmu nechám a kupuju novou".

Jinak Speedpro kukly nemá a budou za 14,ale sehnal jsem jinde a bude jich 50ks, takže by jich měl být dostatek.
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 8:51   Citovat  

Marfi napsal:
Nemusis si nic kupovat vem si svoji helmu nebo kuklu a zaplatíš si jen jizdy.Kuklu si muze koupit ten kdo na ni zapomene chapes?

No tu svoji helmu si musim nejdriv koupit, kapis? Úsměv A v cizi helme s moji kuklou proste jezdit nechci, vadi mi to a nebudu tu rozebirat proc

Bubaak napsal:
Fajn, takže si vezmeš na triko až to někdo rozvěsí? Budeš ho tahat z auta? Budeš mu dávat první pomoc?

Osobně jsem si 1+1 sečetl a helmu si koupil Mrk a pokud zde budou i další brečet, ježííši ja si kuklu nenasadím rozmažu si gel na hlavišce a helmička, božinku, dyť se zapotím no fůůůj zmatenej Horší jak žensky s ToyToy záchodama ktery jsou hygienycky na tom líp jak kadiboudy, nebo dva hajzly na celej kemp, ale je to toytoy a proto je to e-e Ble Brečet nám jde, ale k věci se zatím postavil pouze Hellborn, Dejf, Marfi, cocks, crxman a Vacii

V areálu se fakt nic dělat nedá, proto se tu nezřizujou vzduchovky, noční zavody, spanilky, nohejbal, volejbal, noční party, paintball ............ ne skutečně nejde dělat nic když nechcete

Proc bych mel nekoho tahat z auta? Poradam to snad?

Ja tu nebrecim, jen sem vyjadril svuj nazor. Ocividne se to tu ale nesmi, protoze jak tu nekdo napise neco jinyho, nez vsichni chcete, tak je to pak problem ze? Úsměv

a k tomu co se da delat v arealu : to je kazdyho vec, co ho bavi ne? Ja chtel jen primarne na Honday kvuli tomu, ze si vyzkousim czech ring. Nohejbal a volejbal me nezajima a spanilka a nocni zavody se asi nebudou konat v arealu. Ale to je jedno.

Hellborn napsal:
Ty seš teda citlivka...

1. Když jsem jezdil v Atomu,tak jsem si tam helmu půjčoval i s tou jednorázovou kuklou a protože tu kuklu měli všichni přede mnou,tak to humus nebyl - helma byla čistá.
2. Já je mám jako nové (motorkářskou jsem ještě ani nepužil).

Ale Tvoje věc - nejezdi.

Bohuzel sem,co se tyce hlavy. Mam k tomu proste svoje duvody.
Vsak ja vim, ze je to moje vec, nejspis taky nepojedu Úsměv

A jestli se vam muj nazor nelibi, je to vas problem, stejne tak jako je muj problem, ze se mi nelibi pravidla, tykajici se okruhu. Jen sem se k tomu vyjadril, coz snad muzu ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:05   Citovat  

"Podpisem stvrzuji, že helmu použiji v kombinací s kuklou/šátkem a bude se k ni chovat s úctou!
A zároveň souhlasím, že v případě jakéhokoli poškození si helmu nechám a kupuju novou!"
K tomu mi dopomáhej bůh, amen Velmi šťastný Nebo ještě ne Lucy

_______________________________________________________________________________________________________________
Millhauz: Napsal si to přesně, proč by si měl cokoliv dělat, brečet stačí Mr. Green
Tohle mě nebaví, tohle mě nebaví....... a tohle mě taky nebaví a to co mě baví, musím proto něco udělat nebo mě omezej jeje Velmi šťastný
Spanilka a Noční závod nejsou v areálu, ale jsou součástí HD Se stydím
Měj jiný názor, ale postav se za něj a udělej něco pro něj, Dany ti dal nabídku, jak se za něj můžeš postavit, tak nebreč a chop se ho!!! Všichni co helmy nechtěj ti budou vděční Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:15   Citovat  

Bubaak napsal:
"

Millhauz: Napsal si to přesně, proč by si měl cokoliv dělat, brečet stačí Mr. Green
Tohle mě nebaví, tohle mě nebaví....... a tohle mě taky nebaví a to co mě baví, musím proto něco udělat nebo mě omezej jeje Velmi šťastný
Spanilka a Noční závod nejsou v areálu, ale jsou součástí HD Se stydím
Měj jiný názor, ale postav se za něj a udělej něco pro něj, Dany ti dal nabídku, jak se za něj můžeš postavit, tak nebreč a chop se ho!!! Všichni co helmy nechtěj ti budou vděční Mrk

Ja si za svym nazorem stojim. Zmenil sem ho snad? Na hlavu si proste cizi helmu nenasadim. Tudiz nepojedu.
Asi neumis respektovat nazory ostatnich. Nebo mozna nedokazes pochopit psany text.

Co je tak tezkyho pochopit na tom, ze sem chtel jen na Honday jen kvuli okruhu a ze ty veci, co by se daly delat v arealu me proste nebavi? Nemas nejaky zdravotni omezeni?

A at to tu ctu jak chci, Dany mi tu nikde nic nenabidl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:18  Naposledy upravil Bubaak dne 22.7.2013 , 9:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dany napsal:

Pokud by se někdo z těch co křičí rozhodl vzít celkovou odpovědnost za způsobené škody na sebe, pak ať mě kontaktuje, vyřídíme papíry a helmy zrušíme úplně... Pokud se takový nenajde, tak prosím ať remcá potichu a platit budou pravidla, která jsem vymyslel...

Tak nebreč a jdi do toho přátele
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:19   Citovat  

Panove prestante tady spekulovat o schopnostech porozumet textu a zdravotnich omezenich nebo zacnu davat karty.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:25   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak nebreč a jdi do toho přátele

Proc bych neco takovyho proboha delal?Tohle si snad podepisuje kazdej sam za sebe. Jestli sis nevsiml, ja tu nikde po nikom nechci, aby se zrusily helmy. Ale ty to proste nedokazes nebo nechces pochopit. Takze koncim diskuzi Mrk

CJMonty : jo jo, rozdavej si klidne karty. Misto, aby tu nekdo normalne diskutoval, tak se tu radsi budou rozdavat karty a bany. Skvelej pristup.

Uzijte si Honday. Bye je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:29   Citovat  

Tak vážení, som ochotný požičať svoje dve prilby OMP (odkaz), M a S, ale len v prípade, že auto rozstrelím alebo na tom nebude práve intenzívne pracovať VTEC HaHaaa

Podmienkou je samozrejme kukla! Nerád by som si domov odniesol nejaký kožný darček Ble HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:36   Citovat  

Slivka, tobě děkovat nebudu, ale na seznam si tě napíšu Mr. Green
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 9:43   Citovat  

Nneni důležité mít helmu ale bejt nejkrásnšjší Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 10:09   Citovat  

Bubaak napsal:
Slivka, tobě děkovat nebudu, ale na seznam si tě napíšu Mr. Green
přátele

Je mi jasné, že mne nie, ale Lucke by si mohol, keďže jedna prilba je jej Hihi

@Marfi: Tak v tom prípade mi prilba dosť pomôže, ale lepšie by bolo, ak by mala nepriehľadný kryt a zakrývala mi ksich pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 10:20   Citovat  

Tak Lucce bych dal hubičku za odměnu, ale to by tu helmu raději nepujčila, protože mě taky zkrášlí jen helma s nepruhledným hledí pořádnej výtlem
Takže prosím dej Lucce hubičku za mě Se stydím
Seznam opraven Hihi

Taky si dovolím zviditelnit Dany(ho) prosbu o dobrovolníky tudy odkaz
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 11:25   Citovat  

Marfi napsal:
Nneni důležité mít helmu ale bejt nejkrásnšjší Je to tam.

... spráskanej jak pes!

Kdo chce na okruh tak ať si helmu sežene/koupí/půjčí. BEZ DEBAT, jde o zdraví a to má člověk jen jedno!

VTEC svatoušek
   Návrat  
jarka je teď offline  jarka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 11:52   Citovat  

LK7R: jde o to být první Velmi šťastný . Jestli budou duální závody budeš jezdit (resp. už jezdíš)? Dal bych odvetu Mrk .
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 11:58   Citovat  

jarka napsal:
LK7R: jde o to být první Velmi šťastný . Jestli budou duální závody budeš jezdit (resp. už jezdíš)? Dal bych odvetu Mrk .

Kamaráde, jedu tam JENOM kvůli tobě! :twisted:
   Návrat  
jarka je teď offline  jarka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 12:00   Citovat  

LK7R: Ok, tak to rád slyším. Hlavně si všechno zkontroluj, ať se pak nevymlouváš na techniku Velmi šťastný .
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 12:03   Citovat  

jarka napsal:
LK7R: Ok, tak to rád slyším. Hlavně si všechno zkontroluj, ať se pak nevymlouváš na techniku Velmi šťastný .

No trochu slabší budu na brzdách, už tam moc těch DS1.11 není. Těším se!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 12:31   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak Lucce bych dal hubičku za odměnu, ale to by tu helmu raději nepujčila, protože mě taky zkrášlí jen helma s nepruhledným hledí pořádnej výtlem

Mám na motohelmě i tmavý plexi... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 14:03   Citovat  

LK7R napsal:
No trochu slabší budu na brzdách, už tam moc těch DS1.11 není. Těším se!

Mel by jsi naky specialni jeste zakoupit Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 14:54   Citovat  

Kompletní informace: tudy odkaz
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 15:24   Citovat  

Daver napsal:
Kompletní informace: tudy odkaz

Tak teda pravidla naprosto super... Moznost pouziti helmy na lyze je super. Zacina mi normalne byt lito, ze nebudu mit v sobotu v kempu auto Se stydím Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2013 , 16:18   Citovat  

Daver: paráda je to dobrý
Měl bych ještě dotaz k Dual race: bylo by možno dohodnout osobní dual race jednotlivců, když by si někdo chtěl jen poměřit "pindíky"..
Přiklád:
jarka vs. LK7R
Slivka vs. Bubaak
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - Okruh
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď