Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak máme "reklamu" na SK...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 5
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:39  Naposledy upravil Zdendad dne 9.2.2014 , 10:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

KingsKiller napsal:
Ja hulim celkem casto,,,za volantem se to snazim eliminovat,,,, Buzerace vuci tomu je brutalne nesmyslná,,,, A u nás okolí mikulova,,,,,,radsi davaji lizat kazdemu koho potkaji i duchodcum,,,delaji to nonstop,,,ale to ze jim tam polaci 500krat za den prejedou sedesatku ve 180,,,,,,200 metru od tama kde davaji lizat ceskym saskum,,,to je nezajíma,, ???? *ebat celou policii ,,,, Za poslednich par let uz jsme jim parkrat ujel,,,ne nek nucene ale nechce se mi zastavovat retardovi,,,,a kdyz jedu 150km/h a on sbezmozkem vyleze 20m prede mnou at zastavim ,,,no tak jako co cekááá Velmi šťastný VTEC Kdyz jsem jel s range roverem byli nejhodnejsi pane to pane tamto,,,,a kdyz jedu hondou tak hned musi ridit fetka a neaky ozralec atd,,,,,, u me jsou to ubozaci co by se meli zamyslet nad svym poslanim,,,, Hihi

Tohle jsi myslel opravdu vážně? cože cože ?

Žasnu nad touto diskuzí.. Je to opravdu smutné… nechápu jak může Skyline tolikrát použít výraz "nedoučený pingl" … nevím co Ti kdo provedl, že máš takový názor?? To samé KingsKiller. Je mi na blití z takových příspěvků. Když jedeš 150 km/h tak se pak nediv, že vyleze 20m před tebou. Zamyslet by ses měl spíše ty nad sebou. Přesně takový lidi, jako jsi ty, zabíjejí na silnicích nevinné …. a hlavně tu nepiš, že to máš pod kontrolou a že jsi ještě nikdy neboural, atd atd atd… ono na každého jednou dojde...

Tohle téma by se mělo promazat a zamčít……… Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:44   Citovat  

KingsKiller napsal:
,,a kdyz jedu hondou tak hned musi ridit fetka a neaky ozralec atd,,,

Takze si to sesumirujeme - vlastne mas pravdu je to dobrý Hulis, chlastas, ujizdis, jezdis 150 = presne jsi to potvrdil fetko Velmi šťastný

....tak to me pobavilo pořádnej výtlem Rekl bych trosku jina liga fetacka uz, pac ti nedoslo, ze vlasne pises sam proti sobe pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:46  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.2.2014 , 10:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taky hulim a co jako? řešíte totální kunXXviny jen protože v jinym státě jel někdo jako prase ve stejný značce? to můžete plakat každej den a každou minutu

a opravdu mě štve jak tady každej kritizuje trávu ... když nemáš vlastní zkušenosti tak mlč
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:48   Citovat  

CrazyManer: no bohuzel mas pravdu, dneska fetuje hodne velke procento mladeze Ble
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:49   Citovat  

gizmi napsal:
CrazyManer: no bohuzel mas pravdu, dneska fetuje hodne velke procento mladeze Ble

ať si fetuje, ale ať neleze za volant a neohrožuje tím ostatní Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 10:50  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.2.2014 , 11:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MŮŽU VYHULIT DESET ŠPEKŮ a půjdu rovně ... můžeš říct to samý o deseti pivech? NE, tak neříkej někomu feťák, když víš prd, rekreační drogy jsou CIGARETY, MARIHUANA, ALKOHOL ... a v tomhle pořadí je i jejich ovlivnění motorickejch funkcí, aneb tvrdost, kdyby vám zakázali pěstovat chmel a ječmen tak by jste se ****** ... a nějaký kecy paní kelišový jako že někoho ohrožuju ... to si nechte pro mámu to snad ne lžete si do kapsy a děláte jak jste skvělý ... zahulim si a řídim a neohrožuju nikoho, to že jezdíš zcela střízlivej neznamená že seš v tom autě nějakej bezpečnější pro chodce okolo, tyhle kecy ze zpráv a blesku ... to je fakt ubohost Mrk a jestli máte tyhle předpotopní převzatý názory z médií bez vlastního prozkoumání zda-li je pravdou to co ti horem dolem cpou dohlavy ... tak věř třeba tomu že nám sem americký agenti nosej mandelinku bramborovou aby nám sežrala úrodu ... jste jako to stádo
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:00  Naposledy upravil master88 dne 9.2.2014 , 11:03, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Skyline: zásadní rozdíl mezi náma bude v tom, že nepotřebuji každého přesvědčovat za každou cenu o své pravdě když vidím, že ten druhý je zabejčený a jede si svou, tak ho v tom nechám a jdu dál Mrk mě neuspokojuje to, že ostatní mají stejný názor jako já... mě je to u prdky...

Kingskiller: Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy s tou fetkou na tom něco bude...

Gizmi: 50% mládeže vidí svou budoucnost pozitivně a ta druhá půlka nemá na drogy no...

add to blokování, ono to není tak jednoduché, jelikož policajt co honí někoho ví o tom, že ten člověk fakt někam pojede až posledních pár minut... občas i vteřin... stačí si zkusit práci policie v PRaze a honičky co tu probíhají... dělat zátarasy i v noci se dost problematické, jelikož to hovado na poslední chvíli změní směr a všechny vozy se musí přesouvat jinam a hlavně musí si toho člověka nadjet... což je v situaci kdy po městě jede někdo 120-150 dost velikej problem... chápu že lidi jako skyline by vzali skyline a jako ve Fázt end Fjůrijouz by zmáčkl nitro a dotyčného provinilce bez blikání majáčků přiměl k zastavení tím, že by mu z okénka zamával v přestrojení za blonďatou supermodelku, nicméně bohužel takový borec je na světě jen jeden... a zřejmě asi bohužel nepracuje u PČR... nezbývá než skylina poprosit aby se nechal zaměstnat u policie a pomáhal nám a chránil přesně tak skvěle jako sám navrhuje. Díky!

Crazykiller2: Ani po jednom špeku nemáš tak rychlé reakce jako normálně. Takže ne, nemáš co dělat za volantem. Navíc nechápu ten smysl, chápu, že někdo si dá trávu aby se uvolnil u hudby, filmu, nebo prostě na párty... ale hulit abych přežil normální den, třeba když jedu nakoupit, do práce atd.. to už mi přijde hodně veliká fáze zoufalství...
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:02  Naposledy upravil PeteZ dne 9.2.2014 , 11:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CrazyManer napsal:
MŮŽU VYHULIT DESET ŠPEKŮ a půjdu rovně ... můžeš říct to samý o deseti pivech? NE, tak neříkej někomu feťák, když víš prd, rekreační drogy jsou CIGARETY, MARIHUANA, ALKOHOL ... a v tomhle pořadí je i jejich ovlivnění motorickejch funkcí, aneb tvrdost, kdyby vám zakázali pěstovat chmel a ječmen tak by jste se ****** ... a nějaký kecy paní kelišový jako že někoho ohrožuju ... to si nechte pro mámu

to s tim chozenim rovně máš pravdu OK
jen tak mimochodem-občas si v klidu zahulim(skutečně rekreačně),mládež nejsem,mám manželku a dítě Velmi šťastný
hlavně pokud se tak stane tak nelezu za volant to se tu prostě lidi v týhle zemi nechtěj naučit naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:04  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.2.2014 , 11:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

huliči jsou strašně nebezpečný ... ale to že támhle benga honěj malýho kluka v autě jako štvanou zvěř než to někam napálí a zabije u toho X lidí ... to je proč? aby se radši nikomu nic nestalo? a co třeba když řidič natankoval, ujel a nezaplatil za benzín v hodnotě 1000kč ... policista použil služební zbraň a zabil spolujezdkyni ... pak mi tady někdo kecejte něco o tom jak já když si dám cigáro v kterym není jen tabák sem nebezpečnej pro svoje okolí

PeteZ - to vim že mám, taky mám ženu a dítě a práci 4 roky ... ono jsou výzkumy tvrdící že marihuana rapidně zabíjí mozkový buňky ... jenže testovaný subjekty měli nasazený plynový masky s přívodem jenom kouře, žádnej kyslík ... to pak zabíjí mozkový buňky všechno že jo ... ale málo kdo vidí že marihuana byla kriminalizovaná čirou náhodou v USA, bratry z Ku Klux Klanu v době kdy se ustanovila rovnoprávnost lidí bez ohledu na barvu pleti, jenže ty tmavší je prostě štvali že jo ... takže je vyseli na stromě apod, víte o tom svý, a jak je pak začít štvát legálně? přivezli si z afriky ty bylinky, co furt hulej ... tak co toho "negra" sebrat a zmlátit aspoň za ně? KONOPÍ objevilo usa, většina lodí měla lana i plachty z konopí ... já prostě jen nechápu že tolik lidí tyhle jejich výplody žere aniž by si je promyslelo to máš jako MARIHUANA JE VSTUPNÍ BRÁNA K DROGÁM ... a proč ? protože jí v trafice nekoupíš, musíš k dealerovi drog a co prodává dealer drog? a nedáš si k tý trávě ještě něco?

ale každej má právo na svůj názor ale urážet a moralizovat někoho druhýho i když víme že i 90% z těch co tady píšou jak jsme nebezpečný za volantem jezdí občas jako prase ... šuk ... myslete si co chcete já se nebudu rozčilovat kvůli něčí jalovosti a nezralosti papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:04   Citovat  

CrazyManer napsal:
MŮŽU VYHULIT DESET ŠPEKŮ a půjdu rovně ...

to máš asi ho**no modely kámo Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:06   Citovat  

Speedey napsal:

je to dobrý přátele pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:10  Naposledy upravil gizmi dne 9.2.2014 , 11:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CrazyManer: argument ze trava je za volantem OK, protoze je mene nebezpecna jak opilec za volantem me totalne rozesmala. To muze vymyslet jen vyfetlo pořádnej výtlem Takze kradez v kramu je OK, protoze je mene nebezpecna, nez kdyz nekoho zabiju? pořádnej výtlem Neuveritelne - ty hlody pod vlivem drogy me i bavi - byt je to vlastne smutne KO

PS: slusny clovek zadneho "dýýýýýlera" nepotrebuje a nezna je to dobrý
PS2: hulis plachtu a lana z lodi? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:11   Citovat  

tráva neovlivňuje motorický funkce tak nemel nesmysly, nekecej do něčeho v čem se nevyznáš, to platí nejen u aut papa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:12  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.2.2014 , 11:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

gizmi - komu nadavas? chces mi rict ze ozrala je bezpecnejsi nebo stejne nebezpecnej jako nekdo kdo si dal speka? tak o tom o cem tady kybicuješ víš prd, a ještě chvíli mi nadávej Mrk

a kráděž v krámu oproti vraždě mí příjde OK ... tobě ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:12   Citovat  

Speedey napsal:

pořádnej výtlem
ale rozumim tomu-když jsem se asi v 15 poblil po pár šlucích Úsměv tak dát jich 10 celejch tak je konec
nicméně jen tak pro zajímavost-smrtelná dávka THC jsou 2 kg a při váze jointu asi 5 gramů je to neproveditelný protože to by bylo brko jak komín chvaletický elektrárny(nejvyšší komín v ČR) Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:13   Citovat  

Master88: takze tva neochota odpovedet na co jsem se te ptal je dana tim, ze me nepotrebujes o nicem presvedcovat? Velmi šťastný

Jinak zase blabolis z cesty, dokazovat, ze jsem mimo na prikladu s Prahou je nesmysl, ktery jsem jiz v predchozim prispevku popsal na prikladu se zemepisem a matematikou. Az "to hovado" na posledni chvili zmeni smer na silnici c. 54 smer CR, bude se nejspis valet ve skarpe/na poli/v lese, silnice jako tato neni Praha a je tedy ponekud hloupe ji s ni srovnavat. Na posledni chvili menit smer jednoduse neni v podstate kam. Soucasne neni duvod si nikoho "nadjizdet", kdyz mam pred uprchlikem postaveny zataras z druheho sluzebniho vozu.

To, zes vybajil nesmysl o nitru a podobne hlouposti uz jen tvou argumentacni nouzi a nemohoucnost potvrzuje, ja bych nic tak hloupeho, jako jsi vymyslel, nenavrhoval. Mel by ses nad sebou zamyslet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:13   Citovat  

CrazyManer napsal:
tráva neovlivňuje motorický funkce tak nemel nesmysly, nekecej do něčeho v čem se nevyznáš, to platí nejen u aut papa

to je taky dobrý blábol, každá droga ovlivňuje centrální nervovou soustavu, jednoduše pro tvé pochopení mozek a něco k tomu... no a pokud tato soustava řídí i pohybové funkce budou i ty zásadně ovlivněny užíváním drogy... jednoduchá logika...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:14   Citovat  

skyline napsal:

---

mě ses na nic neptal ale... argumentační nouze to není, jen ukázka toho jak mi to celé přijde k smíchu ty debaty tady hlavně od několika borců
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:15  Naposledy upravil CrazyManer dne 9.2.2014 , 11:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

fakt jo? a nemeleš nesmysly? viděls někoho že by nešel rovně po cigaretách? ty účinkujou úplně stejně na mozek ne?

a propo to že smrtelná dávka konopí je 2kg je nesmysl, každá odrůda má jinej obsah účinejch látek, pravda je že konopí je droga kterou se metodou kouření předávkovat nedá protože se buď pobliješ nebo usneš, a to že na následky kouření marihuany není ani jedno úmrtí je zajímavej fakt, kolik lidí zabil chlast? legální chlast?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:16  Naposledy upravil gizmi dne 9.2.2014 , 11:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CrazyManer: pořádnej výtlem neovlivnuje? Zajimave, protoze clovek je pod vlivem ustraseny, jede pomalu a ma pocit, ze jede rychle a reakce jsou daleko pomalejsi. Zkratka neni to jako za strizliva = OVLIVNEJE a to je FAKT. To ze si hajis sva rozhodnuti fetovat nesmyslama - to neni muj a ani nikoho jineho problem. Proste jsi fetka - to neni nadavka, ale oznaceni je to dobrý Gratuluji

aaaaaa...vyfetlo porovnava tabak a drogu s tim, ze je to stejne Velmi šťastný Tak to je uz hodne moc pořádnej výtlem

BAVIM SE!!! Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:16   Citovat  

CrazyManer napsal:

motoriku třeba ne, ale ovlivňuje vnímavost a psychiku což se ti třeba při složitým řešení dání přednosti v jízdě nemusí vůbec vyplatit, trochu jinýho je to u lidí kteří mají trávu v hubě několikrát denně ti už to ani nevnímají a ano mají potřebu vyhulit pytel trávy aby ho to vůbec zhulilo to by vysvětlovalo tvojich 10 špeků a půjdeš rovně Velmi šťastný , ale jak už tady padlo my co si dáme občas pro uvolnění a zábavu tak při tom stavu řídit není moc dobrej nápad, to mě zdejší příležitostní potvrdí...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:16   Citovat  

CrazyManer napsal:
fakt jo? a nemeleš nesmysly? viděls někoho že by nešel rovně po cigaretách? ty účinkujou úplně stejně na mozek ne?

ne THC působí na receptory a tělo jinak než Nikotin...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:17   Citovat  

CrazyManer napsal:
gizmi - komu nadavas? chces mi rict ze ozrala je bezpecnejsi nebo stejne nebezpecnej jako nekdo kdo si dal speka? tak o tom o cem tady kybicuješ víš prd, a ještě chvíli mi nadávej Mrk

a kráděž v krámu je míň nebezpečná než když někoho zabiješ to určitě

dle mně za volantem nemá co dělat ani jeden z nich a když se vrátim k tomu proč vznikl tento topic tak ten chlapec z vídea zkombinoval obojí tudíž bych se být vámi na hádku co je horší jestli tráva nebo chlast vykašlal Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:17   Citovat  

gizmi napsal:
CrazyManer: pořádnej výtlem neovlivnuje? Zajimave, protoze clovek je pod vlivem ustraseny, jede pomalu a ma pocit, ze jede rychle a reakce jsou daleko pomalejsi. Zkratka neni to jako za strizliva = OVLIVNEJE a to je FAKT. To ze si hajis sva rozhodnuti fetovat nesmyslama - to neni muj a ani nikoho jineho problem. Proste jsi fetka - to neni nadavka, ale oznaceni je to dobrý Gratuluji

tak teď si trefil na hlavičku protože huliči nesnáší když jim někdo říká "fetky" HaHaaa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:20   Citovat  

master88 napsal:
mě ses na nic neptal ale...

Co prosim? Tedy znovu:
"Kdyby byla v aute mezinarodne hledana osoba tak co? To uz za ohrozeni lidi okolo stoji? A kdyby nekoho unesl? Nesmis tolik koukat na detektivky. Soucasne - kdyz uz jsi tak nadseny "kdybar", co kdyby ten borec kvuli honicum nekoho smetl/zabil? Co kdyby ti zajel dite/zenu/babicku/prastryce, protoze by vlivem honeni jel nekam, kam by bez hujeru v zadech vubec nejel?"

Abych ti to usnadnil, postaci, kdyz odpovis aleaspon na posledni otazku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:20   Citovat  

Speedey napsal:
motoriku třeba ne, ale ovlivňuje vnímavost a psychiku což se ti třeba při složitým řešení dání přednosti v jízdě nemusí vůbec vyplatit, trochu jinýho je to u lidí kteří mají trávu v hubě několikrát denně ti už to ani nevnímají a ano mají potřebu vyhulit pytel trávy aby ho to vůbec zhulilo to by vysvětlovalo tvojich 10 špeků a půjdeš rovně Velmi šťastný , ale jak už tady padlo my co si dáme občas pro uvolnění a zábavu tak při tom stavu řídit není moc dobrej nápad, to mě zdejší příležitostní potvrdí...

hele pokud hulí technický konopí tak jich může dát třeba 2o a rovně opravdu půjde Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:21   Citovat  

PeteZ: myslis jako ze by doma rozdelal polstar a v noci si ho ubalil? pořádnej výtlem
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:21   Citovat  

CrazyManer napsal:
MŮŽU VYHULIT DESET ŠPEKŮ a půjdu rovně ... můžeš říct to samý o deseti pivech? NE, tak neříkej někomu feťák, když víš prd, rekreační drogy jsou CIGARETY, MARIHUANA, ALKOHOL ... a v tomhle pořadí je i jejich ovlivnění motorickejch funkcí, aneb tvrdost, kdyby vám zakázali pěstovat chmel a ječmen tak by jste se ****** ... a nějaký kecy paní kelišový jako že někoho ohrožuju ... to si nechte pro mámu to snad ne lžete si do kapsy a děláte jak jste skvělý ... zahulim si a řídim a neohrožuju nikoho, to že jezdíš zcela střízlivej neznamená že seš v tom autě nějakej bezpečnější pro chodce okolo, tyhle kecy ze zpráv a blesku ... to je fakt ubohost Mrk a jestli máte tyhle předpotopní převzatý názory z médií bez vlastního prozkoumání zda-li je pravdou to co ti horem dolem cpou dohlavy ... tak věř třeba tomu že nám sem americký agenti nosej mandelinku bramborovou aby nám sežrala úrodu ... jste jako to stádo

To je názor co řekne každej hulič. Trávu začne srovnávat s chlastem.
Ehm, za volant by se nemělo sednout ani s travou ani s pivem ani nevím s čím.

KingsKiller: Ty jseš zralej na přesdržku...

citace:
Ja hulim celkem casto,,,za volantem se to snazim eliminovat,,,, Buzerace vuci tomu je brutalne nesmyslná,,,, A u nás okolí mikulova,,,,,,radsi davaji lizat kazdemu koho potkaji i duchodcum,,,delaji to nonstop,,,ale to ze jim tam polaci 500krat za den prejedou sedesatku ve 180,,,,,,200 metru od tama kde davaji lizat ceskym saskum,,,to je nezajíma,, ???? *ebat celou policii ,,,, Za poslednich par let uz jsme jim parkrat ujel,,,ne nek nucene ale nechce se mi zastavovat retardovi,,,,a kdyz jedu 150km/h a on sbezmozkem vyleze 20m prede mnou at zastavim ,,,no tak jako co cekááá Kdyz jsem jel s range roverem byli nejhodnejsi pane to pane tamto,,,,a kdyz jedu hondou tak hned musi ridit fetka a neaky ozralec atd,,,,,, u me jsou to ubozaci co by se meli zamyslet nad svym poslanim,,,,

Asi by si měl přestat hulit když píšeš na H-C, máš moc pravdomluvnou a škodí to akotár Tobě samotnému.

Názory dvou huličů, který podtrhuje Skyline. At žijí veřejné "diskuze"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:22   Citovat  

Speedey napsal:
tak teď si trefil na hlavičku protože huliči nesnáší když jim někdo říká "fetky" HaHaaa

je horší fetka nebo smažka? Velmi šťastný
ale třeba takový označení NARKOMAN zní honosně Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:23   Citovat  

já se s váma hádat nehodlám, protože proti blbosti i bohové bojují marně, ale varuju, ty nadávky ..... to by se vám mohlo vrátit

jáj už to vidim tady vlajou vlastenecký vlajky holý hlavy tady ooo tak to marně vysvětlovat cokoliv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak máme "reklamu" na SK...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina