Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte jaký mobil?? nebo nemá někdo na prodej?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Pincek je teď offline  Pincek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2016 , 11:23   Citovat  

Doktor.cz napsal:
O tom žádná, jen jsem na to chtěl upozornit, sám s tím mám problém. LG L90, po upgrade na hemeroid 5.0.2 nepoužitelné
Jinak taky přemýšlím, že bych přešel na jabko, rozhoduju se mezi levnou lumií 640 a iP 5s

Lumii 640 s LTE mám jako pracovní telefon a můžu jí s klidem doporučit. Výdrž baterie nadstandartní, nabíjím jednou za 3 dny při trvalém glance screenu. Pokud bys ho používal více, 2 dny zvládne. Jeden den je extrém a musel bys mít téměř neustále rosvícenej displej. Ten je mimochodem slušnej, nemá sice extra pozorovací úhly,ale myslím že nadstandart za tu cenu. Rozlišení taky naprosto stačí. Systém je o zvyku, mě nevadí, mám WP 8.1 už tak 2 roky (dříve WP Coola z aplikací mě nic nechybí,krom sportovních, jako je například polar flow kvůli sportesteru. Jako nevyhodu vidím v tom, že mě občas povrzne zadní kryt. Bud mám špatnej kus na toto, nebo to tak prostě je. Pokud ho budeš mít v obalu, nemusíš to řešit. Kdyby jsi měl nějaký dotazy, rád odpovím Úsměv IP5s nemám,ale co vím, kolegové si stěžují na baterii, jinak jsou spokojeni...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.2.2016 , 14:13   Citovat  

já jsem si koupil Lenovo P70 z anglie a stál mě 2400kč,- !!!

2GB RAM, 13MPix, 8 jádro, 16GB pamět..... absolutně dostačující mobil.

Nechápu lidi co vyhazujou za mobil desetitisíce - taky jsem takový byl a je to nesmysl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.2.2016 , 14:18   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
Nechápu lidi co vyhazujou za mobil desetitisíce - taky jsem takový byl a je to nesmysl.

třeba protože některý lidi nemaj půl dne na to čekat, až telefon začne něco dělat Mrk

jinak po všech možných přístrojích jsem se usadil na HTC tedy M7,M9 a poté M9+ se všema sem maximálně spokojen
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.2.2016 , 20:29   Citovat  

Neviem co je na tom pravda, to mi hlava nebere ale mozno pozor na iPhony - teda na ich servis Ble

"Apple znefunkčňuje iPhony, ktoré boli opravené v neautorizovanom servise...
Apple voči neautorizovaným zásahom na jeho hardvéri bojuje pomerne drsným spôsobom. Najnovší update pre iOS 9 totižto znefunkční tie iPhony, ktoré neboli opravené v jeho vlastnej réžii. Používatelia, ktorí si nechali opraviť niektoré časti mobilného telefónu po aktualizácii hlásia chybu “error 53”. Tá zariadenie úplne znefunkční, pričom nie je možné z neho obnoviť už žiadne dáta.

Problém nastáva v prípade výmeny tlačidla HOME alebo káblu,” hovorí technik Kyle Wiens, vlastník stránky iFixit. “Po update telefón skontroluje, či stále používa originálne komponenty, a ak nie, tak jednoducho telefón uzamkne. Neexistuje žiadne varovanie a žiadny spôsob, o ktorom by som vedel, ktorý by ho priviedol späť k životu.“

Viac tu: tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte jaký mobil?? nebo nemá někdo na prodej?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina