Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Slánská Pšenka 16.11.2012 - Pivovar Antoš - Všehoválcochuť
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 10:43   Citovat  

LadyImagine napsal:
no....doufejme, že to každý pochopí... meetallll

Ja si dneska skocim pro pilu na hlinik a pujdu si dva teda odriznout :hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 10:44   Citovat  

Kondik napsal:
Dnes pujdu udelat rezervaci.

Nekuracka sekce
Bafat se muze chodit pred hospodu.

Dulezite oznameni :

1. Mam velice nizkou toleranci vuci lidem pod vlyvem. Chápeš!
2. S ubytovanim nemuzu slouzit a jedine "misto na nocleh" je moje garazova spolecenska mistnost ale postrada jakekoliv topeni. Psi bouda je obsazena Bilym Labradorem. V pripade, ze nekdo ma nejake know how, ted je ta spravna chvile se podelit.
3. Parkovani bude vyreseno na miste podle poctu aut. Do nejakeho cisla budete moct parkovat u me pred barakem, od nejakeho cisla sabotujeme verejne parkoviste jednoho z nakupnich domu, kterych je kolem kruhace asi 550, a vypada to, ze s timhle napadem nejsem jedinej. Pokazdy tam stoji nejaka hromada podivne ztuzenych vozidel.
4. Vemte si prosim sebou jakykoliv predmet , ktery zanechava citelnou stopu a skladny predmet, ktery ji zachovava. Pri vetsich akcich si kazdej pise co vypil a snedl, a ulehcime tak praci krasnym a hodnym holkam, ktere v tom Pivovaru obsluhuji. Tuzka , papir , praseci kuze, nuz ... cokoliv. Jen at ma kazdy prehled o tom, co mel.
5. Pro ridice , co se chteji dostat domu v jednom kuse, pivovar cepuje Kofolu, je vyborna, jestli na neco v zivote umru tak je to diabetes z kofoly. Stejne i nealko pivo, ale myslim si ze male pivicka budou lepsi volba.

Navrhy a podnety mi muzete klidne posilat do PM, nebudeme spinit tema pojmama a prujmama pojmu.

Cim min mista na manevrovani a kreativni proslovy lidi maji, tim vic organizovana akce byva, a ja nemam rad anarchii šuk Velmi šťastný

Ustava Srazu :

Nedostavim se srazu , jestli pod haubnou nemam Valcu poctu aspon 6 a nemam je razene do nemeckeho pismena Fau.
*
Mam li pocet valcu aspon sest, ale stoji pekne v siku za sebou, bude moje navsteva projednana Jokerem a LadyImagine a ti vyjadri souhlas nebo nesouhlas.
*
Jsem li nakazen topografickym idiotismem, a nevim kde Slany jest, pozadam o instrukce druha sveho, nebo navigaci svou. Zarizeni navigacni nevlastnim li, s nekym z Prahy domluvim se, at do kolony me zaprahne a stastne do Slanyho doveze.
*
Jestli Petr Vosicky jmeno me jest, sluchatkovou ustrednu do dosahu vysilacu siti mobilnich donesu.
*

Okay,
takže vzhledem k tomu, že je trochu změněno pravidlo účasti srazu, The Joker s Kondikem jedou moc brzy, Tána neví a Petr Vošický po včerejším telefonátu neví, kdo a co přijede, tudíž s Terezkou asi pojedeme raději jinam.

přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 11:08   Citovat  

řadový šestivalce jsou v útlaku, nechápu proč, když maj klidnější a vyváženejší chod než Večka Ble to mi hlava nebere
Stejně mám r4, takže mě to snad ani nezajímá Mr. Green
Pravidla jsou daná
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 11:12   Citovat  

Kondik napsal:
Ja si dneska skocim pro pilu na hlinik a pujdu si dva teda odriznout :hehe:

pořádnej výtlem ty jsi šéf srazu, takže máš nárok mít dva navíc Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 12:22   Citovat  

Bubaak napsal:
řadový šestivalce jsou v útlaku, nechápu proč, když maj klidnější a vyváženejší chod než Večka Ble to mi hlava nebere
Pravidla jsou daná

Protoze bagr, kdyby melo vse na svete mit nejakou logickou ramifikaci, kolonizujeme plynovej Jupiter :hehe:
Jinak jak rikam Rka aka Ska jsou v 6 hrncich na Ladyne a Jokerovi :hehe: ( takhle se zbavuje odpovednosti )
Kdyby to bylo o ekologii ekonomii a odbouratelnosti materialu, tak se mi auto zakousne do chodniku a neodtahnu ho ani za napravu. Kdyz se me nekdo v nem zepta na "a kolik ti to zere" tak mi to okamzite zacina trucovat do doby, nez se spolujezdec omluvi. A to bych ti pral videt jak se osype, kdyz nekdo pouzije slovo "plastove ozdoby v interieru" ... šuk

Ber to pouze jako proformu jak udelat sraz jen pro nejakou skupinu lidi, protoze srazy bezne neorganizuju a hospudka taky neni nafukovaci, takze to nejdriv zkusim v mensim mnozstvi a pristi sraz bude zase zajmavejsi , napriklad vsichni budou muset prijit v dobovych kostymech, ktere historicke obdobi preferuji.

uz se vidim jak prijdu v brneni Robocopa ... cože cože ?

LadyImagine napsal:
pořádnej výtlem ty jsi šéf srazu, takže máš nárok mít dva navíc Velmi šťastný Velmi šťastný

To by bylo, kdyby ten kdo organizuje a vnucuje ostatnim pravidla prisel na Ford EcoBOOST 1.0 R3 to mi hlava nebere
Ale zase Turbo velke jako sneci ulita a kompresor co se vejde do krabicky od sirek musi byt docela roztomile.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 12:27   Citovat  

Koondíku ti ole tys mi zabil pořádnej výtlem OK
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 14:49   Citovat  

HaHaaa Kondikovi slohovky maji style .... ps: taky mam ECOboosta pořádnej výtlem

btw: prihodim do kotle ... vcera se me vedouci smeny v praci zeptal ..a co to zere.. tak sem sklidnym oblicejem odpoved .. skoro tolik co ja ..... a byl klid muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:18   Citovat  

The Joker napsal:
HaHaaa Kondikovi slohovky maji style .... ps: taky mam ECOboosta pořádnej výtlem

btw: prihodim do kotle ... vcera se me vedouci smeny v praci zeptal ..a co to zere.. tak sem sklidnym oblicejem odpoved .. skoro tolik co ja ..... a byl klid muhehe

Na tohle ja rikam...

"Zamysly se logicky, je to tezke jako golden gate bridge, ma to objem jako vana na slony, je to z doby, kdy mamut nemel prirozenyho predatora a stoji to jako tvoje 1.9 Suction Duse Pumpe ... p mravenec y c o svatoušek

A umim s tim jezdit i za 8 , ale stejne mi to nikdo neveri ,tak proc stracet cas s vysvetlovanim, kdyz to touhle anekdotickou poznamkou spetes ze stolu.

Vypada to auto jako Indesit ? Nevypada ( Indesit - Scion iQ )

Jakej je sakra rozdil mezi Timhletim tudy odkaz a Timhletim do haje tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:21   Citovat  

"to" na bílém pozadí má větší otáčky motoru je to dobrý a určitě bude mít větší obsah válce Je to tam.
Myslim cože cože ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:27   Citovat  

Bubaak napsal:
"to" na bílém pozadí má větší otáčky motoru je to dobrý
Myslim cože cože ?

Muzeme jit na to logicky.

Stredovy panel s klimatizaci je identicky ....
Je tam nejaky to kolo.
Je v tom stejne Mista.
Ma to stejnej design.
Ma to stejnou Vahu.
Oboji, kdyz mu shori pojistka, udela stejnou skodu.
Z a do obojiho tece voda.
A je to stejne ekologicky odbouratelny.

přátele
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:28   Citovat  

Bubaak napsal:
Pravidla jsou daná

jseš si jist že řadový maji lepší chod? já měl vždycky vzato že to je naopak.... nebo jsem si to spletl s krouťákem?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:32   Citovat  

jsem si jist je to dobrý R6 oproti V6 má jedinou zásadní nevýhodu a proto není oblíbený, je velký.
Večko má nevýhodu že valce vybočují do stran a tím "rozkmitávaj" motor, eRko mlátí "jen" nahoru dolů.
Proto maj většinou eRka, lepší vykon/krouťák/chuť po plynu, taky proto i nadšenci BMW nadávaj kudy chodí, že jim berou R6 HaHaaa
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:33   Citovat  

..no dobrá, dobrá...

Jsem tu i s tou telefonní ústřednou za krkem Velmi šťastný
Vidím, že pan Kondík se zodpovědně ujal organizace a tudíš OK , ale nějak mi tu chybí základní informace od "účastníků zájezdu" naštvanej
KDO PŘIJEDE?
KAM PŘIJEDE?
V KOLIK HODIN PŘIJEDE?
DO KDY ZŮSTANE - NEBO-LI BUDE SPÁT?
KDO KDY HODLÁ ODJET?

A to vše celkem zodpovědně a závazně!

Takže pište, já čekám... HaHaaa

Já přijedu v pátek 16.11.2012 v 17:00 ke Kondíkovi, rád si zajistím někde ubytování a domů odjedu klidně až v sobotu po poledni. Velmi šťastný přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:35   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
jseš si jist že řadový maji lepší chod? já měl vždycky vzato že to je naopak.... nebo jsem si to spletl s krouťákem?

Prepis Wikipedie :

The V6 is one of the most compact engine configurations, shorter than the inline-4 and in many designs narrower than the V8. Owing to its compact length, the V6 lends itself well to the widely-used transverse engine front-wheel drive layout. It is becoming more common as the space allowed for engines in modern cars is reduced at the same time as power requirements increase, and has largely replaced the inline-6, which is too long to fit in many modern engine compartments. Although it is more complicated and not as smooth as the inline-6, the V6 is more rigid for a given weight, more compact and less prone to torsional vibrations in the crankshaft for a given displacemen.

A k V8

In its simplest form, it is basically two straight-4 engines sharing a common crankshaft. However, this simple configuration, with a single-plane crankshaft, has the same secondary dynamic imbalance problems as two straight-4s, resulting in vibrations in large engine displacements. As a result, since the 1920s most V8s have used the somewhat more complex crossplane crankshaft with heavy counterweights to eliminate the vibrations. This results in an engine which is smoother than a V6, while being considerably less expensive than a V12 engine.

je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:36   Citovat  

Petr Vošický napsal:
..no dobrá, dobrá...

Jsem tu i s tou telefonní ústřednou za krkem Velmi šťastný
Vidím, že pan Kondík se zodpovědně ujal organizace a tudíš OK , ale nějak mi tu chybí základní informace od "účastníků zájezdu" naštvanej
KDO PŘIJEDE?
KAM PŘIJEDE?
V KOLIK HODIN PŘIJEDE?
KDO KDY HODLÁ ODJET?

A to vše celkem zodpovědně a závazně!

Takže pište, já čekám... HaHaaa

Já přijedu v pátek 16.11.2012 v 17:00 ke Kondíkovi, rád si zajistím někde ubytování a domů odjedu klidně až v sobotu po poledni. Velmi šťastný přátele

Poslouchejte tohodle pana, vypada moudre a jezdi peknym Wagnem šuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:37   Citovat  

ono zase kdo by kupoval vylitanou M3 kdyz muze mit sice 3litr ale 2 turba ktomu a V6 Velmi šťastný ... (300zx z32) kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:49   Citovat  

offtopic 300zx vs R34 Lucy Stejně bych se raději rozvěsil někde v atmosferický TVR Tuscan
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 16:00   Citovat  

Bubaak napsal:
offtopic 300zx vs R34 Lucy Stejně bych se raději rozvěsil někde v atmosferický TVR Tuscan
300zx Hihi vic muziky za min penez Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 16:09   Citovat  

Resite tady nejaky profukovany pastiky , a my porad nevime :hehe:

KDO PŘIJEDE?
KAM PŘIJEDE?
V KOLIK HODIN PŘIJEDE?
KDO KDY HODLÁ ODJET?

Takze, vyplne prezencku, jinak vas i se zatazenou ruckou odtahnu do tunning sekce lidlu, a to bych vam pral ten slanskej videt ... svatoušek
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 17:05   Citovat  

Kondik napsal:
Resite tady nejaky profukovany pastiky , a my porad nevime :hehe:

KDO PŘIJEDE?
KAM PŘIJEDE?
V KOLIK HODIN PŘIJEDE?
KDO KDY HODLÁ ODJET?

Takze, vyplne prezencku, jinak vas i se zatazenou ruckou odtahnu do tunning sekce lidlu, a to bych vam pral ten slanskej videt ... svatoušek

o me uz ale prece vsechno vis ...

Prijedu
K tobe do prace (asi)
.....
Nevim zda budu spat šuk pořádnej výtlem
Zustanu dokud nebudu strizliv na odjezd Velmi šťastný (maj tam zajimavy piva)

vic asi netreba komentovat pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 18:57   Citovat  

Já bych taky přijela v pátek v 17h ke Kondikovi... Když mi teda povíte do sz kde přesně to je HaHaaa
jo a pít nebudu, takže někdy v noci se budu vracet domů... Úsměv
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 19:13   Citovat  

Ja také dorazím kolem 17:00 hod na určenou adresu...
Odjezd domů v noci, případně druhý den...ještě dořeším s vedoucím zájezdu Peťou V. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 19:48   Citovat  

Jako spoluorganizátor srazu V6 oznamuji, že ruším Ústavní článek pod čarou o počtu Válců pod kapotou a rád přivítám na prvním "V6 a víc" srazu i H+ souputníky s méně hrnky :karbec: VTEC ,mají-li chuť se družit a přátele dle stanovení základních pravidel napsaných v začátku tématu.

Má snad někdo něco proti? kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 19:52   Citovat  

tak to rovnou můžete zrušit název V6 sraz... Úsměv já něco proti mam, ale je to dost subjektivní, tak to do placu házet nebudu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 20:02   Citovat  

LadyImagine napsal:
tak to rovnou můžete zrušit název V6 sraz... Úsměv já něco proti mam, ale je to dost subjektivní, tak to do placu házet nebudu Úsměv

Velmi šťastný Tak si to načala - tak to doraž.

Petr Vošický i já nemáme ani jeden Hondu CRX 3G targa del Sol a též jsme byli pozvaní na del Sol day ... a nikdo kvůli tomu nerušil název srazu del Sol Day. Ale pravidla jsou pravidla, proto jsem účast odřekl v souladu s pravidly.

Kein Problem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 20:05   Citovat  

odkázal bych na první stranu, tam už se to psalo Mr. Green Bože, jako maloražník by mě nenapadlo že se zastanu dinosaurů HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 20:06   Citovat  

Já nic nenačala, nebudu nic dotahovat Úsměv
edit: anebo jo... nemam ve zvyku se cpát někam, kde očividně není má přítomnost vítána...
přeberte si to kdo chcete jak chcete Úsměv Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 20:13   Citovat  

LadyImagine napsal:
Já nic nenačala, nebudu nic dotahovat Úsměv
edit: anebo jo... nemam ve zvyku se cpát někam, kde očividně není má přítomnost vítána...
přeberte si to kdo chcete jak chcete Úsměv Úsměv

... ale začala.

Ano, Ano,
vždyť proto píši, že jsem účast odřekl. Kdyby Kondik neodpověděl, že není problém dle pravidel a Petr Vošický nezval, ani bych se někam necpal. Ale máš pravdu, je načase začít selektovat a separovat. Začnu to u mých výletů dělat také ... máš pravdu, a to naprostou. A stejně po letošních velkých změnách v mém životě jsem si uvědomil, že jediná priorita je rodina a co chceme my. Tudíž vlastně není nějaký V6 sraz důležitý. Ale to až vypadnete, abych přijel a pořádně máknul na Kondikovic V8čce ...

P.S.: ke Kondikovi stejně pojedu makat, tak jsem to chtěl spojit příjemné s užitečným.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 21:22   Citovat  

Dle informace od Kondíka je hospůdka objednána, ale až od 19:00 hodin - takže bude aspoň trochu času na pár amatérských fotek... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 21:29   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Dle informace od Kondíka je hospůdka objednána, ale až od 19:00 hodin - takže bude aspoň trochu času na pár amatérských fotek... Velmi šťastný

to jako že to budu muset (zase) umejt? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Slánská Pšenka 16.11.2012 - Pivovar Antoš - Všehoválcochuť
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina