Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak máme "reklamu" na SK...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 4 z 5
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:24   Citovat  

Blackburn: pak jsem v Plzni poslouchal od slusnych mladych hondaru, proc je pri zastaveni chteji testovat na drogy.. Plne souhlas (tedy az na tu presdrzku, ja se nervu, toho jsem si driv uzil v praci dost Velmi šťastný )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:25   Citovat  

gizmi napsal:
PeteZ: myslis jako ze by doma rozdelal polstar a v noci si ho ubalil? pořádnej výtlem

pořádnej výtlem
noo.ale tak snad to je i na polích ne?
mimochodem měl jsem(a ještě snad někde mám)triko z konopí ale nekouřil jsem ho a ani jinak nezkoušel aplikovat Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:26   Citovat  

CrazyManer napsal:
já se s váma hádat nehodlám, protože proti blbosti i bohové bojují marně, ale varuju, ty nadávky ..... to by se vám mohlo vrátit

jáj už to vidim tady vlajou vlastenecký vlajky holý hlavy tady ooo tak to marně vysvětlovat cokoliv

tady seš na Honda clubu ne na VW clubu pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:28   Citovat  

Speedey napsal:
tady seš na Honda clubu ne na VW clubu pořádnej výtlem

hlavně to s těma holejma hlavama by se mohlo někoho dotknout....................
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:30   Citovat  

CrazyManer napsal:
já se s váma hádat nehodlám, protože proti blbosti i bohové bojují marně, ale varuju, ty nadávky ..... to by se vám mohlo vrátit

jáj už to vidim tady vlajou vlastenecký vlajky holý hlavy tady ooo tak to marně vysvětlovat cokoliv

Hádáš se na urovní názoru že trává je méně škodlivá než chlast. Fakt inteligentní názor.
A varuješ koho .... vrátit čím ??? Fakt vychladni, běž si zahulit....vedeš tady abstinenční kecy a trpíš nějakým velikářským pocitem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:30   Citovat  

PeteZ: odkud jsi? Az ho donosis, tak vyperem v necem vonavem a "dame si", ne? pořádnej výtlem

CrazyManer: nikdo ti zatim co koukam nenadava, jinak by padla karta je to dobrý Vzdyt neni proc, kazdyho zivot. Jinak jak jsi to napsal s tou vlajkou, tak stejne tak muze on napsat s kapucou Velmi šťastný PS: to me pripomina cca 3 mesice zpet, kdyz jsem v Plzni dojel jednoho pomerne znameho hondare z Plzne a ten kapucu pres hlavu, volant pevne v obou rukach a nereagoval. Kdyz jsem se dostal vic pred nej, tak totalne vypaleny oci (ten vyraz byl desnej) a do ted netusi, ze jsem na nej maval (to ze pry obcas huli vim jiste). A bohuzel taky 5gcko, takze stara hondice. Ta kapuca za volantem je stejne napadna jako ciro, nebo vyholena hlava.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:33   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem dobre se to tu rozjelo - krasne nedelni pocteni OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:36  Naposledy upravil Blackburn dne 9.2.2014 , 11:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Po mém okolí se poflakuje tolik lidí co jim tráva vygumovala mozek, že už mám trochu averzi.

Jinak jsem v ČR takže česká vlajka....vlajku Jamajky nemám moc rád.
O holou hlavu se mi brzy postará příroda - něco proti Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:37   Citovat  

Co to prejmenovat "zabava s drogama a hondama" ? I se to v celku rymuje pořádnej výtlem pořádnej výtlem

O holou hlavu se mi brzy postará příroda - něco proti Velmi šťastný HaHaaa // musis zacit hulit, pak budes mit hrivu z dredu Velmi šťastný
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:39   Citovat  

Bože, co za lidí s demencí jezdí po silnici... Hochu pokud řídíš po hulení, jsi u mě stejnej mravenec jako ten, co si dá pivo a řídí. Kdo hulí občas, ještě to jde, ale jinak jste všichni hlavy vyhulený. Je mi líto, že někdo takovej tu žije se mnou, a když ho potkám na silnici, může klidně zabít mě nebo moji rodinu. naštvanej BTW: Pokud po 10 brkách jdeš rovně, tak to tam je někde chyba. Argumentovat alkoholem je jediný co vy smažky | fetáci | narkomani dovedete. :-*

EDIT: Taky mi začínají koutky, asi bude brzo VW. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:39   Citovat  

gizmi napsal:
PeteZ: odkud jsi? Az ho donosis, tak vyperem v necem vonavem a "dame si", ne? pořádnej výtlem

CrazyManer: nikdo ti zatim co koukam nenadava, jinak by padla karta je to dobrý Vzdyt neni proc, kazdyho zivot. Jinak jak jsi to napsal s tou vlajkou, tak stejne tak muze on napsat s kapucou Velmi šťastný PS: to me pripomina cca 3 mesice zpet, kdyz jsem v Plzni dojel jednoho pomerne znameho hondare z Plzne a ten kapucu pres hlavu, volant pevne v obou rukach a nereagoval. Kdyz jsem se dostal vic pred nej, tak totalne vypaleny oci (ten vyraz byl desnej) a do ted netusi, ze jsem na nej maval (to ze pry obcas huli vim jiste). A bohuzel taky 5gcko, takze stara hondice. Ta kapuca za volantem je stejne napadna jako ciro, nebo vyholena hlava.

hele jsem od Prahy a do Plzně ti to fakt nepovezu Hihi a kouřit to nebudu ani kdyby to bylo vypraný v nejjemnějším pracim prostředku na trhu pořádnej výtlem
já si v klidu dám normální cigáro z Kutný Hory Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:42   Citovat  

ja bych uplne nejvic bral kdyby skyline opustil tema prace PCR o ktere vi uplne a misto toho nam nekterym vytrel zrak s nejakou sobe vlastni teorii ohledne vlivu drog na motoricke schopnosti a na cloveka jako takoveho
   Návrat  
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:43   Citovat  

gizmi - to bylo jmenovitě na tebe že se ti to vrátí když mi budeš nadávat do feťáků Mrk

blackburn - ty lidi neznáš, nevíš co berou, a to že maj vygumovaný mozky bude jak tak čtu tvý příspěvky možná i tamnim vzduchem, vidíš někde jamajskou vlajku? nebo dredy? slovo velikářský navíc neexistuje, kecáte nesmysly, o něčem tu byla debata, napsal jsem k tomu svý argumenty, a jelikož vám asi argumenty došli tak to otáčíte v něco osobního proti mě, melete nesmysly o jamajskejch vlajkách a dredách a nadáváte ... ubohost
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:43   Citovat  

Sethox napsal:
Bože, co za lidí s demencí jezdí po silnici... Hochu pokud řídíš po hulení, jsi u mě stejnej mravenec jako ten, co si dá pivo a řídí. Kdo hulí občas, ještě to jde, ale jinak jste všichni hlavy vyhulený. Je mi líto, že někdo takovej tu žije se mnou, a když ho potkám na silnici, může klidně zabít mě nebo moji rodinu. naštvanej BTW: Pokud po 10 brkách jdeš rovně, tak to tam je někde chyba. Argumentovat alkoholem je jediný co vy smažky | fetáci | narkomani dovedete. :-*

EDIT: Taky mi začínají koutky, asi bude brzo VW. Velmi šťastný

to je bohužel pravda
a kombinace obojího si ale nevšimne nikdo a jen se ohání jednim nesouhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:47   Citovat  

Hlavator napsal:
ja bych uplne nejvic bral kdyby skyline opustil tema prace PCR o ktere vi uplne a misto toho nam nekterym vytrel zrak s nejakou sobe vlastni teorii ohledne vlivu drog na motoricke schopnosti a na cloveka jako takoveho

a co třeba o vlivu kultury prostředí na dojivost krav? pořádnej výtlem
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:51   Citovat  

Už prosím někdo smažte toto téma!

A nechte toho moralizování. Každý ať si žije svůj život. Pokud někdo zhulený sedne za volant a odnese to někdo nevinný, tak až teprve po takové zkušenosti pochopí jaký byl vůl...
A co se týká práce PČR - až na výjimky jim není co závidět. Kritizovat je snadné a v takových situacích se pozná dobrý policajt… Je smutné, že lidi se vždycky chytnou jen těch špatných případů… Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:52   Citovat  

CrazyManer: chlape to uz jsem slysel od tolika lidi (za dob prace pro stat), ze se musim smat. A to to bylo obcas i od lidi, ktery jsou fit (nikoliv vyzabloucky narkomani). Znovu opakuji: fetak, narkoman a drogovy zavyslak jsou bezne pouzivane pojmy, nikoliv nadavky. Ty jsi se k tomuto hrde prihlasil a ted s tim mas problem? Nechapu Tak to koukám!
   Návrat  
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:55   Citovat  

Zdendad má svatou pravdu, jestli někdo někoho smete tak je jedno jestli byl střízlivej, zhulenej, zfetovanej, nebo ožralej, je to prostě průšvih, a když tady člověk nemůže ani napsat svobodně svůj názor bez toho aniž by mu všichni jen začali nadávat jak primitivové tak je každá debata marná, hold nejhorší je srážka s blbcem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:56   Citovat  

CrazyManer napsal:
gizmi - to bylo jmenovitě na tebe že se ti to vrátí když mi budeš nadávat do feťáků Mrk

blackburn - ty lidi neznáš, nevíš co berou, a to že maj vygumovaný mozky bude jak tak čtu tvý příspěvky možná i tamnim vzduchem, vidíš někde jamajskou vlajku? nebo dredy? slovo velikářský navíc neexistuje, kecáte nesmysly, o něčem tu byla debata, napsal jsem k tomu svý argumenty, a jelikož vám asi argumenty došli tak to otáčíte v něco osobního proti mě, melete nesmysly o jamajskejch vlajkách a dredách a nadáváte ... ubohost

To máš pravdu neznám, ani nechci. Nejde o to co berou, ale že něco berou. Už to ukazuje na nějaký problém nebo závislost kterou si tím tišší.
A tvoje argumentace...hulím a řídim Ble

Velikářství, děkuji za upozornění na mojí nedokonalost. Velikášství (archaismus) už to dává smysl Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:57   Citovat  

ZdendaD: nechal bych to jako odstrasujici topic, kam az muze clovek s drogama padnout Mrk Beztak to tu je 3 uzivatele VS ostatni co si z toho radeji delaji srandu - vazne to brat nikdo nemuze je to dobrý V realu mas samozrejme pravdu je to dobrý
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:58  Naposledy upravil master88 dne 9.2.2014 , 11:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdendad napsal:

A nechte toho moralizování. Každý ať si žije svůj život. Pokud někdo zhulený sedne za volant a odnese to někdo nevinný, tak až teprve po takové zkušenosti pochopí jaký byl vůl...
A co se týká práce PČR - až na výjimky jim není co závidět. Kritizovat je snadné a v takových situacích se pozná dobrý policajt… Je smutné, že lidi se vždycky chytnou jen těch špatných případů… Tak to valím bulvy
.

mě na PČR nejvíc vadí, že nejdou příkladem. V obci nejedou 50, mimo nejedou 90. Jak to pak mají dodržovat občani. Minule když jsem jel směrem na KV jsem jel za vozidlem PČR a mimo město jsme jeli 120 a ve městě 80....

Když jsem v Praze stál v koloně a maník to vzal za sanitkou a PČR to v protisměru viděla zase neudělala nic, ptal jsem se ho pak proč když jsme se v koloně dostali k sobě... nedostal jsem odpověď a jen pokrčil rameny a tvářil se jako že tam není... Tak to valím bulvy nevylezl z auta ani když jsem mu řekl že je líný prase... jelikož mě to fakt vytočilo...

možná to dělají za málo, ale zase se moc kluci nepředřou... kdyby to nebyl státní sektor ale soukromej podnikatel už by dávno takový zamce vyházel a nakopal do řiti...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 11:59   Citovat  

Zdendad napsal:

a proč? Velmi šťastný
volná diskuze kde se konce nedá nikdy dobrat ti vadí? Úsměv
na to je jediná rada.....hádej jaká? Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:03   Citovat  

A když už jsme se tu tak hezky sešli, proč si nezazpívat Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:05   Citovat  

master88 napsal:
.

mě na PČR nejvíc vadí, že nejdou příkladem. V obci nejedou 50, mimo nejedou 90. Jak to pak mají dodržovat občani. Minule když jsem jel směrem na KV jsem jel za vozidlem PČR a mimo město jsme jeli 120 a ve městě 80....

Když jsem v Praze stál v koloně a maník to vzal za sanitkou a PČR to v protisměru viděla zase neudělala nic, ptal jsem se ho pak proč když jsme se v koloně dostali k sobě... nedostal jsem odpověď a jen pokrčil rameny a tvářil se jako že tam není... Tak to valím bulvy nevylezl z auta ani když jsem mu řekl že je líný prase... jelikož mě to fakt vytočilo...

možná to dělají za málo, ale zase se moc kluci nepředřou... kdyby to nebyl státní sektor ale soukromej podnikatel už by dávno takový zamce vyházel a nakopal do řiti...

Neházej všechny do jednoho pytle. Většina se i předře, to bys ale musel zažít… Víš ono třeba z noční směny bys měl být doma o půl 7 ráno. Jenže 5:55 tě někam zavolají a ty tam můžeš ztvrdnout třeba i do oběda… a samozřejmě ti ty hodiny navíc nezaplatí…

PeteZ: Protože se to zase schyluje k vzájemnému urážení a nikdy z toho nevzejde nic dobrého…. chvíli jsem toto téma přehlížel, ale nedalo mi to a musel jsem taky přispět.. Jinak už jsem ztratil o tomto fóru dobré mínění… a určitě nejsem jediný.. už to tady není jako dřív Smutný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:08   Citovat  

Zdendad: hod se do klidu sokoliku, nekdo te nuti to tady cist? Bez zalovat mamince, kdyz se nedokazes smirit s tim, ze se lidi bavi o vecech, kterym nerozumis. Zakazovat, mazat, to je domena skutecnych osobnosti, soudruhu. papa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:08  Naposledy upravil Hlavator dne 9.2.2014 , 12:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

master88 napsal:
.možná to dělají za málo, ale zase se moc kluci nepředřou...

no ono jich to dela 40tis..to je trosku jako rasismus..mam souseda cikana ktery nemaka a krade a jakmilke vidim cikana tak to ve me evokuje o nem stejny usudek - tys asi videl nejednou ze nejaky policajt nemakal podle tvych predstav,ale nemuzes pak napsat,ze se nepredrou .. Ja rikam porad tem co maji poznamky vuci policii a armade..podte a ukazte jak se to dela..ono v tom systemu ktery je nastavenej od statu to je zase neco jineho - kolikrat to vubec neni o lenivosti danych jednotlivcu,ale o vysledku ktery je ceka pokud v dany okamzik skutecne neco udelaji-z vlastni zkusenosti vim,ze spousta se jich boji cokoliv udelat protoze to pak sliznou se vsi paradou klidne z obou stran.

Jen se podivej na posledni kauzu - Výpověď policisty u soudu platí, jen pokud není ve službě - ted se bavime o systemu a ne o policistech..ver,ze to neni tak cernobile jak to kolikrat z teho pohledu muze vypadat Mrk tim samozrejme nerikam,ze v davu 40k lidi se nenajdou jelita co nechcou tahat nebo sou naopak opojeni moci uredni osoby atp. Ale to je snad problem kazde firmy-ne jen tehle

proto me pak neskutecne irituje kdyz si nekdo sedne k Honda foru a zacne pronaset takove ubohosti jako skyline..nebo zacne vylepsovat jejich zakroky tema fantazmagoriema od skla kompu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:09   Citovat  

Blackburn napsal:
A když už jsme se tu tak hezky sešli, proč si nezazpívat Velmi šťastný

Odkaz

pořádnej výtlem
dobře ty OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:10   Citovat  

Zdendad napsal:
Neházej všechny do jednoho pytle. Většina se i předře, to bys ale musel zažít… Víš ono třeba z noční směny bys měl být doma o půl 7 ráno. Jenže 5:55 tě někam zavolají a ty tam můžeš ztvrdnout třeba i do oběda… a samozřejmě ti ty hodiny navíc nezaplatí…

PeteZ: Protože se to zase schyluje k vzájemnému urážení a nikdy z toho nevzejde nic dobrého…. chvíli jsem toto téma přehlížel, ale nedalo mi to a musel jsem taky přispět.. Jinak už jsem ztratil o tomto fóru dobré mínění… a určitě nejsem jediný.. už to tady není jako dřív Smutný

Tyto diskuze to jen potvrzují a sdílím tvůj názor několik let.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:14   Citovat  

Skyline, neposles mi tvuj zivotopis? Docela by me zajimalo jak jsi vznikl a cim se v zivote zivis Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2014 , 12:14   Citovat  

ja bych to nemazal..at si udela kazdy obrazek sam co sme tady za lidi Mrk

jinak samozrejme souhlasim s Zdenalem-forum uz davno neni co bylo treba pred 6 lety..ale hold evoluci nezastavis
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak máme "reklamu" na SK...
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina