Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
zvuk z nápravy - asi prednej
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 11:38   Citovat  

Stepa napsal:
Gratulace, že si to vyřešil...ale nezlob se na mě, ti mechanici ke kterým jezdíš jsou dřeváci, když Tě nechali sypat prachy do spousty věcí, které nebyly potřeba a stačilo koupit desky za litr...tohle prostě musí odhalit, jestli se živí opravou aut. Prostě to jsou vyměňovači.

Díky. Ale s tím tvrzením o mechanikovi nesouhlasím. Za mechanika bych dal ruku do ohně. Vždycky mi pomohl a jezdím k němu už X let. Tohle byl trošku komplikovanější problém a ono se to navázalo na stav vozidlo obecně, kde bylo potřeba vyřešit více věcí. A nebylo to čitelně poznat.

Zbytečně jsem nevyměnil nic - všechno bylo potřeba. Test tlumičů ukázal, že jsou KO a je pravda, že u poloos se myslelo, že to způsobuje ten problém klepání a vědělo se, že mají větší vůle. Problém to sice nevyřešilo, nicméně se tak jako tak zjistilo, že poloosy po demontáži jsou KO, takže než bych zase šel za měsíc na servis nebo až by se mi někde něco urvalo, budu teď v klidu. Jinak všechno ostatní co jsem měnil dříve bylo potřeba.

Jediné dohady byly předtím ohledně toho řízení, problém byl v tom, že když jsem to měl posledně v servise, skoro to neklepalo resp. ten zvuk jsem slyšel jen já a ostatní to moc nepostřehli. Když jsem byl posledně u mechanika, tak se dalo auto na zvedák, utáhlo se řízení a tím se vyloučilo. Následně jsem se byl projet a zvuk byl mnohonásobně horší a konečně jsem to dovedl vyvolat a ukázat, takže pak už i mechanik věděl o jaký zvuk jde. Jinak předtím probehlo kontrolou snad vše a mechanik mi sám říkal, že s tím problémem s brzdama se už setkal, ale nikdy že by to dělalo až takový šílený zvuk. ten co dělal ty brzdy předtím to udělal hrozně na prásáka.

Jen jsem musel obětovat trochu času a vícekrát navštívit sevis, to se nedá nic dělat.

Tak snad už bude pokoj Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 11:56   Citovat  

Ja nejsem zadnej geroj... Vybaveni primitivni ale ledasco si na uate udelam sam. A když to delam tak opravdu poradne, utahovani na momenty dle instrikci atp. Rikam to protože to dnes není uplne standardni věc i ve znackovych servisech. Nicmene tento problém vychozene desky me potkal taky na A6G. Ty brzdy jsem mel rozdelane asi 20x nez jsem prisel na to co presne a za jakých podmínek to dela. Rikam vychozene desky v uvozovkách proto, ze ta deska byla nova (brembo). Opravdu to není uplne jednoduche odhalit tuhle věc. Zalezi jak moc tam lita teda ale fakt jsem se s tim celkem pral a to s hondama delam nejakou tu dobu... Mel jsem stesti v tom, ze ta brzda zvakala při zmene jizdy smeru. Ze zpátečky pres brzdu zastavit, a v momente rezjezdu dopředu CVAK. Stejne to "fungovalo" i v opacne sekvenci. Slysitelne velmi spatne idelane nekde v tunelu nebo u steny kde se ten zvuk na tebe odrazel. Proste hell no Tak to koukám!

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2017 , 12:14   Citovat  

krtekm napsal:
Ja nejsem zadnej geroj... Vybaveni primitivni ale ledasco si na uate udelam sam. A když to delam tak opravdu poradne, utahovani na momenty dle instrikci atp. Rikam to protože to dnes není uplne standardni věc i ve znackovych servisech. Nicmene tento problém vychozene desky me potkal taky na A6G. Ty brzdy jsem mel rozdelane asi 20x nez jsem prisel na to co presne a za jakých podmínek to dela. Rikam vychozene desky v uvozovkách proto, ze ta deska byla nova (brembo). Opravdu to není uplne jednoduche odhalit tuhle věc. Zalezi jak moc tam lita teda ale fakt jsem se s tim celkem pral a to s hondama delam nejakou tu dobu... Mel jsem stesti v tom, ze ta brzda zvakala při zmene jizdy smeru. Ze zpátečky pres brzdu zastavit, a v momente rezjezdu dopředu CVAK. Stejne to "fungovalo" i v opacne sekvenci. Slysitelne velmi spatne idelane nekde v tunelu nebo u steny kde se ten zvuk na tebe odrazel. Proste hell no Tak to koukám!

Ano, je to tak. Navíc já tam měl víc věcí současně, které to mohly být. Hlavně že už víme a bude to vyřešené. To je momentálně nejdulezitejsi.

Jinak o tom cvaknutí mi rikal mechanik, ze s tím už se setkal, ale s tím jak to mlátilo mě, že to ne Velmi šťastný nebylo to úplně jasné.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
zvuk z nápravy - asi prednej
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina