Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:25   Citovat  

založím téma kde můžete vkládat foto nových modifikací a úprav svých miláčku Honda
rád bych kdyby tu bylo živo, páč je jaro, ladění čas! Plno lidí bude např. kupovat nová kola, výfuk, světla, brzdy... proto vložte své foto sem.
Všichni se určitě rádi pokocháme....

Já to začnu mou zásadní úpravou, na kterou jsem se tak moc těšil. Jedná se o kola Rota grid gunmetal. 15" 6,5J, ET 38
Ale hned mám problém, při 120ti mi začne dost vibrovat volant. kola jsou vyvážený na profivyvyžovačce v profi servisu.
Otázka zní: neměly by se ty kola nejdřív zajet pár km, a pak vyvážit? mně je tam rovnou foukli. podotýkám jsou to úplně nová kola. díky za rady... samože v pondělí jim to dám zpět, ale zajímá mně to.

JDM eg 1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
JDM eg 1.jpg, 310.4 kB

jdm eg 2.jpg

jdm eg 2.jpg, 633.37 kB

jdm eg 3.jpg

jdm eg 3.jpg, 303.39 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:29   Citovat  

Ty kola jsou parádní,moc se mě líběj a Civiku sluší. Jen zamrzí že zloběj .. to mi hlava nebere
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:30   Citovat  

kola na to nemají vliv.problem bude spiš v geometrii.
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:31   Citovat  

sablos napsal:
kola na to nemají vliv.problem bude spiš v geometrii.

nesmysl KO
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:32   Citovat  

mecar napsal:
nesmysl KO

já neřekl že je 100% v geometrii
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:36   Citovat  

sablos napsal:
já neřekl že je 100% v geometrii

stopéro to neni geometrií Úsměv tím to nebude přredsedo kalí vodu vojtechu Hihi
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:40   Citovat  

Problém může být ve znečištěné dosedací ploše kotouče - kolo pak nesedí správně rovně.
Taky můžeš mít špatnou geometrii nebo vůli na přední nápravě (čepy, silentbloky).
Dával jsi tam nový pneu? Pokud ano, tak kola budou potřebovat převážit/dovážit - nový pneu si musí "sednout".
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:41   Citovat  

šrouby máš dotažené pořádně?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:42   Citovat  

nemyslím, si že je to geometrie, nicméně nebude na škodu při opravě manžety, je prasklá jak jsem zjistil Smutný . spíš si myslím to co jsem napsal, nová kola zajet a pak vyvážit. no uvidím co mi řekne v pondělí, strejc jeden.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:43   Citovat  

libová kola pane Chápeš! je to dobrý

Jinak co se týče těch kol..já teď obul taky a nový gumy a všechno vyvážený a taky se mi klepal volant, ale jen okolo 90ti kmh a když jsem převažova lkola tak jsem zjistil, že z jednoho se závaží odlepilo a to druhý je ťuklý a dost hází..to už pak nevyvážíš..mrkni na ty kola..taky to můžou dělat gumy ale je to dost nepravděpodobný, navíc by ti to taky dělalo okolo těch 90kmh....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:44  Naposledy upravil Roverman dne 14.3.2009 , 19:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

šrouby jsem dnes utahoval 3x a najezdil jsem asi 80km.
zejtra to zkusím ještě shodit a vše prohlídnout. oni ty servismani občas taky chybu udělaj.

víc vibruje na 3ku ve 120ti než na 5ku ve 120ti. ale to je asi logický že jo. gumy jsou tam toyo co jsem měl na tamtěch origo kolech. tam byl rozdíl jen v šířce disku. A jelo to krásně do 210 jak nic.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:46   Citovat  

zkus kola otocit o sroub aby si posunul muže to byt tím ze ta vyvažovacka ma svoji odchylku
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:49   Citovat  

mecar napsal:
zkus kola otocit o sroub aby si posunul muže to byt tím ze ta vyvažovacka ma svoji odchylku

jo to zkusím... je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:49   Citovat  

tak se ještě zkus mrknout na poloosy, jestli ti na jedný z nich nechybí takovej ten gumovej kroužek - ten tam je kvůli dovážení nebo ne.... Cooo???
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:56   Citovat  

sorry za offtopic ale co hovorite na tie toyo gumy? a na vode? a hlavne ty cocks... hmm? su dobre? mne sa strasne nepacili Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 19:58   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
sorry za offtopic ale co hovorite na tie toyo gumy? a na vode? a hlavne ty cocks... hmm? su dobre? mne sa strasne nepacili Smutný

hmm na vodě nejsou tak dobrý, to je fakt. To musí mít hodně dobrej vzorek. Pak proběhlo pár burnoutů a voda už je docela problém.
ale za to na suchu jsou výborný, tam zase ztrácej gumy vhodné na vodu. si nevybereš.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:03   Citovat  

oooopss Se stydím ted koukám jak jelito, že jsem tam nedal krytky středových děr pořádnej výtlem pořádnej výtlem nechal jsem je v montérkách. to je teda represent... Velmi šťastný
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:06   Citovat  

Super paráda je to dobrý chtěl jsem taky Roty ale když se tady taklhe rozjely tak už je nechci HaHaaa vždycky sem byl rád nějak vyjímečnej HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:21   Citovat  

Upřímně...je to poprvé, co mám na autě nový gumy, vždycky jsem měl nějaký šlupky a tak toho nemam moc odpozorovanýho, jelikož to většinou byly nějaký se vzorkem max 3mm HaHaaa , ani teď nejsem schopen říct, že jsou dobrý nebo špatný...z vody mám respekt už z motorky takže na vodě jezdim opatrně a tak nedokážu říct jako teď jsem na nich jel a pršelo slušně a problém nebyl......víš, ono se tady do mě spousta těch super techniků, vývojářů, ladičů a prostě těch, co to tady strašně žerou, zase opřou, ale vem to čert, na rovinu řeknu, že PRO MĚ je důležitý hlavně to, že jsou nový, jsou to Toya, což si myslím není nic hroznýho koor za ty prachy a maj požadovanej rozměr a hezkej vzorek na kterej když se podívám tak mě napadne, že ty tvary asi nějakej smysl mít budou a tím to pro mě hasne..nějaký laborace jestli jsou tyhle lepší než tamty a že tyhle na vodě tolik neseděj protože tohleto a támhleto vůbec neřeším...takový věci budu řešit, až nebudu vědět co s prachama, budu mít s některejma gumama třeba opravdu špatný zkušenosti a budu si moct vybírat....obecně většinou se ti na vodě nepojede nikdy dobře ani se sebelepšíma gumama, mokrej asfalt je prostě kluzkej a tu vodu před sebou svym způsobem tlačíš tak jako tak....

Jedinou věc, kterou na gumách sleduju a která mi je k něčemu dobrá je to, jestli pískají, když je auto na limitu, jelikož GY Eagle F1 nepískaly a pak se to nejednou utrhlo a já do poslední chvíle nic netušil...u těhlech zatím nevím, jsou nový tak na nich moc neblbnu....taky je ale možný, že to pískání není gumama ale tim, že mám céro, který prostě drží a pak se usápne bez varování bez ohledu na gumy...čert ví..každopádně si myslim, že když je tam dáš tak tím nic nezkazíš. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:25   Citovat  

no tak to právě civic a CRX dělají... přesně drží drží, a najednou jsi v tom. myslím ,že jde o tvrdší nastavení vozu a malou hmotnost. ono to jakoby poposkočí třeba vzatáčce když jedeš ostřeji a jdeš do kopřiv.
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:27   Citovat  

ja som ich mal minuly rok. ked som kupil lami tak vyse 90% vzor. a na vode hned zle. a teraz boli bok uz uplne zjazdene. tezam mam nejake starsie goodyear a tie su super na vode a na suchu som tam moc neskusal ked jeden tlmic mam v riti Velmi šťastný
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:28   Citovat  

Roverman: a už to nevibruje? Stane se no.. jinak gratulace ke kolům, taky koukám po Rotech, ale na(ne)štěstí na ně zatím nemám, já bych teda spíš 17".. zajímalo by mě, kde jsi je koupil, jestli můžeš doporučit a případně jak si s nima spokojenej, třeba co se týče váhy a pod.
Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:31   Citovat  

Roverman napsal:
no tak to právě civic a CRX dělají... přesně drží drží, a najednou jsi v tom. myslím ,že jde o tvrdší nastavení vozu a malou hmotnost. ono to jakoby poposkočí třeba vzatáčce když jedeš ostřeji a jdeš do kopřiv.

tak tak....proto se směju těm, co se do mě navážejí, že se bojim si dávat sérky v zatáčkách když vim, že stačí najet na "hrbolek", kterejch tu je mimochodem opravdu všude víc než je zdrávo, a už to jde bokem a starej se...proto taky JEN a JEN 400m zzzzzzz kdybych měl STi nebo EVO tak se můžem bavit...

Jinak co jsem měl Sunnyho tak ten, ač měl podvozek úplně na šrot se dal vodit bokem jak víno....a gumy, byť šlupky ti řekly hoooooooooodně moc o tom, co ještě můžeš, a co už nesmíš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:37   Citovat  

ja som ich mal minuly rok. ked som kupil lami tak vyse 90% vzor. a na vode hned zle. a teraz boli bok uz uplne zjazdene. tezam mam nejake starsie goodyear a tie su super na vode a na suchu som tam moc neskusal ked jeden tlmic mam v riti Velmi šťastný

snad jsem o přelouskal dobře Úsměv .....a co myslš tím "na vodě hned zle" ...? Snad nečekáš, že to bude sedět jako na suchu... Jinak jsem si všim, že jsou dost měkký takže asi budou rychle mizet no..ale co naděláš..jednou koupíš měkký a jednou tvrdý (třeba Firestone Firehawk ty jsou fajnový) a uvidíš, co ti vyhovuje líp...jak jsem už psal..moc to nehrotim.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:38   Citovat  

Jauda napsal:
Roverman: a už to nevibruje? Stane se no.. jinak gratulace ke kolům, taky koukám po Rotech, ale na(ne)štěstí na ně zatím nemám, já bych teda spíš 17".. zajímalo by mě, kde jsi je koupil, jestli můžeš doporučit a případně jak si s nima spokojenej, třeba co se týče váhy a pod.
Díky

no dal jsem je tam dnes a vibrace jsou stejné po celých80km co jsem najezdil. No možná že poprvý to bylo nejhorší, to mně dost zaskočilo.
jinak jsem je kupoval na proracing.cz, chlapík je moc ochotnej a v pohodě. štvě mně ale že jsem propásl období kdy byly o 3000,- levnější naštvanej naštvanej naštvanej
no spokojenost zatím nic moc, páč házej pořádnej výtlem ale váha je naprosto libová, cca 6,5kg. uvidíme jak na tom bude pevnost až přejedu nějakej hrbol Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 20:40   Citovat  

jo a dost offtopic a sázejte sem fotky tjůůůningůůů vašich Hondiček
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2009 , 21:03   Citovat  

Roverman napsal:
Musíš chvíly ještě vydržet Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 9:17   Citovat  

no dostal jsem nemilou zprávu o tom, že nejsem jedinej komu to nejde vyvážit. jedná se sice o jiný druh, ale stejně.
no uvidíme zítra, co řekne v servisu gumař!
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 9:31   Citovat  

Roverman napsal:

Jj vydrž, už mám Boosty na autě, ještě to chce doupravit pár drobností na karoserii, umýt a bude to:) Jinak už teď je to paráda je to dobrý Jinak mám 16" a váha 6,9kg psáno na disku a lehoučký jsou fakt parádně Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 9:42   Citovat  

Pawson napsal:
Jj vydrž, už mám Boosty na autě, ještě to chce doupravit pár drobností na karoserii, umýt a bude to:) Jinak už teď je to paráda je to dobrý Jinak mám 16" a váha 6,9kg psáno na disku a lehoučký jsou fakt parádně Mrk

no a nehážou jo? mně psal Libas, že prej se jim to stalo na kolech gt3. já mám grid, což je divná náhoda.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Japan Dream Machine
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina