Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vysoký volnoběh CRX VTEC
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2007 , 12:31  Naposledy upravil PreludeZ dne 11.6.2007 , 13:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Od: Mugen Datum: 6.6.2007 17:08:46 Téma: problémy - opravy
Mám takovej problém, mám EE8 a neustále drží vysoký volnoběh cca 2000 a po chvíli klesne na 1500 ot. na kterých zůstane, šroub volnoběhu je nadoraz, chladící okruh je odvzdušněný, eacv ventil jsem koukal a je čistý, šroubek dorazu klapky je ok, (je tam 66 mm klapka) nevíte někdo co stím?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2007 , 12:33   Citovat  

monty • 9.6.2007 21:09:22
nz,dalo nám to zabrat co hodil jsem to sem kdyby měl někdo stejnej problém

Mugen • 9.6.2007 19:56:29
Jo jo už je to zase ok, tímto děkuji Montymu za pomoc

monty • 9.6.2007 19:50:51
tak po dlouhým hledání vyřešeno -rozpadený termostatický ventil= stále otevřený obtok škrtící klapky -je pod škrtící klapkou ,drží na 3 šroubcích , vevnitř je velká matice ,která drží mechanismus pohromadě,postupně se vytočila a celý se to rozpadlo.

marfi • 7.6.2007 15:55:40
jj klapka nataceni te lopatky mezi tema dirkama,tam bude ten problem

Dan • 7.6.2007 15:36:34
Měl jsem stejnej problém. Zkoušel jsem všechno tady popisovaný a nic. Nakonec jsem zjistil, že při čištění klapky jsem ji nepatrně pootočil oproti původní poloze - nebylo to absolutně vidět, jednalo se řádově o milimetry. Senzor polohy škrtící klapky pak dostával špatný data o její poloze a na volnoběh přidával, taky na těch 1.500 ot./min. PK už taky nevěděl co s tim a poslal mě do Hondy na Hájích v Praze. Tam zjistili tenhle problém, ve finále oprava, teda spíš jen seřízení bylo asi na 20 minut...

Mugen • 7.6.2007 15:05:43
Nemáte někdo doma eacv ventil na vyzkoušení?

Mugen • 7.6.2007 14:36:21
No zkoušel jsem i ty hadice, to neudělalo nic, ale zkoušel jsem ty kanály, volnoběžný je zavřený úplně, ale když přivřu ten druhý, ten by měl jít k tomu eacv ventilu tak otáčky klesnou dokonce tak že by se ten motor iudusil, tak mě napadlo jestli ten ventil funguje, protože kdyby ten kanál byl přivřenej tak by to bylo ok, nemá ho někdo doma na vyzkoušení?

marfi • 7.6.2007 10:07:29
si puč od nekoho original ale dela to ta klapka ne jednotka.

Mugen • 7.6.2007 9:44:56
Jo To je ta ecu od kuby krále, a zkoušel jsem ji resetovat, a když prošlápnu plyn tak spadne právě na těch 1500-1600, jinak je třeba přes 2000 někdy..

monty • 7.6.2007 7:16:29
zaškrť hadice od posilovače ,odvětrání kliky ,pokud klesnou na normál ůroveň, někudy to tam přisává vzduch.pak zkus sundat hadici k filtru aby ses dostal ke klapce a prstem zkus za běhu ucpat obtokový kanály kolem klapky , jeden je k šroubku ,pokud je uzavřenej tak by to nemělo být znát druhý je k el ventilu volnoběhu ,mělo by to po ucpání reagovat stejně jako když odpojíš konektor z ventilu .Případně to pak může přisávat vzduch kolem klapky v napojení na sací potrubí a nebo ve spoji sacího potrubí na hlavu .pokud tohle vše zklame tak už to vypadá na chybu v té ecu ,je ale divný že by to nedělalo hned , sama se eprom asi těžko přepsala-můžeš zkusit reset ecu

marfi • 6.6.2007 20:50:34
a určitě to dělá ta klapka ne jednotka.

marfi • 6.6.2007 20:43:34
a kdyz proslapnes na plyn spadne na 1000otacek?

Zemi • 6.6.2007 20:30:56
Jestli je ta klapka delana "doma" tak je mozny ze se zasekava...

Wayrack • 6.6.2007 19:22:00
To nic neni... leda, že by někde přisávala falešný vzduch...

wilda crx • 6.6.2007 18:21:18
Mě to dělá taky a jestli je to ta marfiho tak tam je jednotka od kuby krále já jí mám taky a od tý doby my otáčky taky blbnou.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vysoký volnoběh CRX VTEC
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina