Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tomu byste nevěřili ! ehm v dnešní době vlastně ANO :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 20:57   Citovat  

Ahojte lidi,

dneska si to šiju do práce ve svém CRXu ,sněží jak v zadnici ale to by nevadilo, protože mám dobrou náladu.
Přijíždim ke Globusu na své oblíbené parkovací místo a koukám že se tam toulá jeden nákupní vozík. Přemýšlím jesi nemám zaparkovat o řadu dál aby tim vozejkem někdo nevyznal kapotu jak minule to snad ne říkám si nebudu ignorant a vozík po cestě ke vchodu odvezu k ostatním vozíkům - to mi přece nic neudělá.
I když člověku který ho tam nechal to bylo nejspíše naobtíž KO takže parkuju o dvě místa od vozíku a snažím se pěkně rovně jelikož se malinko puntíčkář Se stydím zaparkovat se mi povedlo pěkně a jsem spokojený beru vozík a ukladám ho Úsměv Pracuju Pracuju Pracuju a je 20:00 jupí můžu domů ...
Takhle si to štráduju k autu s přítelkyní a vidim že mi bliká kontrolka alarmu,takže se něco kolem vozu dělo - zpozornim a vůz si prohlížim již z dálky...
Ejhle auto stojí nějak křivě,říkám si: takhle jsem ráno určitě nezaparkoval,tak sem auto chvíli obhlížel a pak jsem našel artefakt na předním nárazníku...
Nějakej ..... .... ....... .... ...... ..... mi zbořil káru a posunul mi jí o 10 centimetrů šejdrem OMG to snad ne
Nechápu jak si tohle může nějakej ignorant dovolit,já ho chytit,tak ho doma nepoznaj !!!
Takže všichni čidla na Max a Pálky po ruce,kdyby bylo potřeba,jinak se to ty lidi nikdy nenaučej a budou nám furt kadit do ksichtu wc
Už nevim co víc napsat,ale muselo to ven Honda
PS: zkoušeli ste někdy řvát na parkovišti,že sou lidi sv.ně ? Zkuste to je to paráda Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:03   Citovat  

KO tohle dobře znám,taky se mi to dřív stalo Bueee zabíjel bych meetallll
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:13   Citovat  

MalTake: bohuzel BEZNY v CR KO Nenadelas nic.. Ja si zaplatil za par kacek GSM pager a dal otresaky na MAX. alespon neco je to dobrý Jinak nejaka skoda je? Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:15   Citovat  

kamery tam nejsou?
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:15   Citovat  

ještě se mi to zaplaťpánbůh nestalo ale jak říkáš... chytit ho přitom tak bych asi vylít z kůže není to jen hondou, ikdybys tam přijel žigulem tak je to tvůj majetek a nikdo na něj nemá co sahat, proto pro mě platí ppravidlo, pokud lze tak parkuju co nejblíže kamerového systému a to se jentak nikdo nedovolí na auto sahnout OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:22   Citovat  

gizmi napsal:
MalTake: bohuzel BEZNY v CR KO Nenadelas nic.. Ja si zaplatil za par kacek GSM pager a dal otresaky na MAX. alespon neco je to dobrý Jinak nejaka skoda je? Smutný
škoda není skoro žádná mám "jen" odřenej a trochu hlej nárazník,ale víš jak předtim to prostě nebylo Bueee
mě prostě štve,že já sem nikdy nikoho nezbořil na parkáči ani nikde a to jezdim jen tři roky,žádnej hajzlík taky nejsem a to auto nebohý mi ukradli,já si ho našel a teď mi do něj furt někdo bourá nebo mi na něj posílaj vozíky Bueee si nezaslouží naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:25   Citovat  

FastCivic napsal:
kamery tam nejsou?
kamery sou... byl sem i za kámošema v sekurity,dokonce je i vidět na moje auto,když se otočí,ale bohužel ta kamera věčně kouká spíš na vchod než na parkáč Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:30   Citovat  

OsekSpider napsal:
ještě se mi to zaplaťpánbůh nestalo ale jak říkáš... chytit ho přitom tak bych asi vylít z kůže není to jen hondou, ikdybys tam přijel žigulem tak je to tvůj majetek a nikdo na něj nemá co sahat, proto pro mě platí ppravidlo, pokud lze tak parkuju co nejblíže kamerového systému a to se jentak nikdo nedovolí na auto sahnout OK
to je přesně ono,jde o to,že je to prostě zbytečná škoda a přitom by jen stačilo kdyby lidi nebyli uplný ignoranti a byli trochu ohleduplní zzzzzzz
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 21:59   Citovat  

MalTake napsal:
kamery sou... byl sem i za kámošema v sekurity,dokonce je i vidět na moje auto,když se otočí,ale bohužel ta kamera věčně kouká spíš na vchod než na parkáč Smutný

nejraději parkuji u těch tipů kamer co mají půlkujaté tmavé sklo, většinou BY MĚLO jít o systém že na druhé straně sedí děda s joystickem a čekuje svůj prostor ale nevím přesně jak moc jsou security vybavení natož zda tohle ta kamera umí Tak to valím bulvy
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 22:49   Citovat  

Nevím jak, ale při poslední návštěvě Alberta jsem odjel se šrámem na předním blatníku a zadním nárazníku. Nevím, jak se to někomu mohlo podařit, ale pěkně mě to nakrklo. Zas mám co dělat naštvanej Bueee
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:29   Citovat  

OsekSpider napsal:
pokud lze tak parkuju co nejblíže kamerového systému a to se jentak nikdo nedovolí na auto sahnout OK

Trochu naivní předpoklad.. Minulý týden sedím v autě před Kauflandem a čekám na ženský a najednou rána a fábie co stála v řadě proti mně do mě couvá. Mrknu sklem do ní a vidím, že nemá řidiče. Nastartovat a couvnout bych nestihl, ale naštěstí se zastavila ještě kus ode mě. Vylítnu z auta a vidím, že do tý fábie napálil nějaký blbec/blbka, když couval z řady přes uličku, samozřejmě měl kouli, aby si to neomlátil. Čekám co bude, jestli vyleze se podívat co udělal ale nic, jede dopředu, takže sahám pro mobil a fotím. Jenže dá malý rejd a navíc zastaví asi 3m před vozejkama (vůbec nemá odhad), takže dá znovu zpátečku a znovu to napálí do té fábie naštvanej Opět nevyleze a normálně odjede to snad ne Do auta jsem neviděl, byl to užitkáč. Podle způsobu jízdy bych si dovolil usuzovat na ženskou (zdejší dámy prominou). Áčková značka jako bonus. No zpět k původní citaci: parkoviště bylo plný lidí a stejně nikdo nic neudělal a majitel fábie si nijak nepomůže. K hříšníkovi jsem nestihnou doběhnout, majitele fábie jsem nezastihl, naštěstí tam neměl nic extra viditelného (docela jsem se divil) a na kameře by byl vidět jen flek, řidič by popřel, že to byl on. Lidi jsou hrozně bezohledný a lhostejný. Kolikrát mi už napálili do auta při otvírání dveří nějaký kraksny, často důchodci.. Ale přece nemůžu vystartovat na nějakou starou babku KO
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:32   Citovat  

KO
klasika v teto republice,kde nemaji lidi uctu k cizimu majetku...jeste lepsi pocit prijit k autu,ktery sis nechal pres noc pred barakem a je obejity klicem,super!
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:46   Citovat  

Já jenom nechápu kde tyhle lidi berou řidičský oprávnění Tak to valím bulvy
Cotoje za autoškoly kerý těmhle lidem ten řidičák daj.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:50   Citovat  

Obejitý A7G jsem našel hned po koupi, lidská závist a blbost jsou nekonečný.

Jo ještě pěknej příběh od táty, asi 14 dní starý: ženská mu opět koulí rozmlátila rámeček na SPZ ale úplně na mraky, takže se musela snažit. Neudělala to poprvé, ale nikdy nebyl důkaz. Tentokrát ale jela s někým a protože před ním nechtěla vypadat jako sv_ne, tak nechala za stěračem číslo. Když tam táta zavolal, tak popřela, že by cokoliv udělala, prý se toho auta ani nedotkla a to číslo tam dala "preventivně". Slyšeli jste blbější výmluvu? Tak ona se ani nedotkla auta, ale šla dát za stěrač číslo Tak to valím bulvy Navíc stála ten večer před ním, má jako jediná kouli, prostě nikdo jiný to být nemohl. Stejně z ní nic nedostal a ona vše popřela to snad ne
   Návrat  
Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:52   Citovat  

to taky nechápu co ty lidi dělaj buď je někdo učí řídit nebo jsou to opravdu vymaštěnci a nebo jsou nejspíš na plech Smutný
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2010 , 23:55   Citovat  

MártyKL napsal:
Já jenom nechápu kde tyhle lidi berou řidičský oprávnění Tak to valím bulvy
Cotoje za autoškoly kerý těmhle lidem ten řidičák daj.

tohle podle me neni o ridicaku, ale o chovani, tohle se muze stat kazdymu ze do nekoho stouchne. Nevidim problem budto chvilku pockat nebo nechat vzkaz za steracem. Ale radsi vsichni rychle ujedou aby nahodou neco nemuseli platit, kdyz neco udelam tak za to mam nest zodpovednost, ale bojuzel takto nikdo nemysli. Kazdej si vsima jenom sebe. Uplne se mi libi pozorovat chovani lidi v hlavnim meste a tady u nas v malomeste, tady mi lidi prijdou pohodovejsi vstricnejsi, ve velkych mestech kazdej kouka jenom sam na sebe, vubec nebere ohledy na ostatni
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 1:00   Citovat  

Je to prasarna a bud rad, ze nemas nejakou skodu. Nedavno jsem tu resil vylozeny vandalismus, kdy mne a dalsim 10 lidem nejaky kreten brutalne porypal cely levy bok auta (nastesti neukopal i zrcatka jak jinym). Skoda za 1500 €, a bylo to tady v Luxembourgu. Takze prasata jsou vsude, nemysli si ze jenom v Cechach.
Kdyz jsem byl naposledy v CR, videl jsem na vlastni oci jak takhle "sikovne" parkoval v jednom supermarketu nejaky chlapek a podrel docela silne blatnik udrzovaneho Golfa se slovenskou SPZ. Ten chlapek se na to sel dokonce podivat, stal jsem u toho a neco mu i osobne rekl. On normalne nasedl a ujel !!! Takze nasledoval listecek za sterac, kdo ze mu to provedl. Tohle udela jenom prase, ale na vine je casto i nase lhostejnost. To neni praskacstvi, predstavte si, ze to nekdo udela vam.
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 1:07   Citovat  

martas napsal:
KO tohle dobře znám,taky se mi to dřív stalo Bueee zabíjel bych meetallll

taky znam, je to docela prča snažit se parkovat tak aby bylo auto na dosah pageru a dostřel pořádnej výtlem
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 8:54   Citovat  

Pablo: Áčko na značce Velmi šťastný Ja myslel ze uz to lidi preslo, ale jak vidim tak ne. to snad ne
Gizmi: By me jen tak pro zajimavost zajimalo k cemu by Ti byl GSM pager... to jako aby ses sebral z prace, jel 20 minut, zjistil ze mas odrene auto a zase jel zpatky? Nebo bys zavolal mestskou policii ze se s autem neco deje a cekal ze tam budou do 10 vterin?

Samozrejme ze to co se stalo je hulvatstvi nejvetsiho kalibru, ale nic se neudela. Nejde o zivot, nejde o nic.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 9:17   Citovat  

Buchtak napsal:
KO
klasika v teto republice,kde nemaji lidi uctu k cizimu majetku...jeste lepsi pocit prijit k autu,ktery sis nechal pres noc pred barakem a je obejity klicem,super!

A ještě lepší pocit je přijít k autu a zjistit, že tam auto neni Velmi šťastný Velmi šťastný achjo jak já už se těšim až jí zase uvidim...

Pablo >> ženy se nemlátí, ale preventivně bych jí hodil cihlu do okna, nebo aspoň nas**l na noviny, dal jí to před dveře, zapálil a zazvonil... Velmi šťastný

Becky >> tak tak... stát se to může i profíkovi, náhoda je blbec a BUM, je to tam, stane se... je o to chování krásný český rychle hned ujet a je jim i jedno, že je u toho někdo vidí... Je to asi 3/4 roku zpátky, vezl jsem mamku na polikliniku, zaparkuji a čekám na ni... Najednou tam chce parkovat nějáká blonďatá kekelačka v superbu... Pláááác ho do auta za mnou... se otočim koukam... zařaí jedničku zajede si dopředu doufá, že zacouvá... BUM o fábie co stála vedle... jsem vystoupil a chtěl jsem jít za ní... ona vystoupila vlaza telefon a šla pryč.. za chvilku přišel nějákej týpek nasedl do auta... z toho hodně ošklivýho postavení v jakým to tam ona nechala napoprvé vyjel a honem pryč... brr :-/ demence
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 9:56   Citovat  

á přesně kvůli tomu sem si pořídil auto kde mi to srdce netrhá, bohužel jinak to nejde

prostě svět v tomhle nezměnim tak sem se přizpůsobil
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 9:57   Citovat  

A proto vzdy parkuju zcela mimo auta. Ma to tri vyhody :
1) Neomlacenost : nikdo mi neomlati auto, pac tam defakto nikdo neparkuje ... hlavne oderky od otevirani dveri, ze naštvanej
2) Zabezpeceni : na auto jde vyborne videt ze vsech stran ... corkar by musel byt frajer, snazit se o auto co stoji na prazdne plose :twisted:
3) Prestiz : lidi vidi, kdo do auta nastupuje ... super vec, hlavne v pripade zluteho lupa Velmi šťastný

I tak s Tebou dost soucitim, kolikrat jsem zazil podobne "darecky" Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 9:59   Citovat  

ReNo napsal:
A proto vzdy parkuju zcela mimo auta. Ma to tri vyhody :
1) Neomlacenost : nikdo mi neomlati auto, pac tam defakto nikdo neparkuje ... hlavne oderky od otevirani dveri, ze naštvanej
2) Zabezpeceni : na auto jde vyborne videt ze vsech stran ... corkar by musel byt frajer, snazit se o auto co stoji na prazdne plose :twisted:
3) Prestiz : lidi vidi, kdo do auta nastupuje ... super vec, hlavne v pripade zluteho lupa Velmi šťastný

I tak s Tebou dost soucitim, kolikrat jsem zazil podobne "darecky" Ble

jj taky sem parkoval nejdál abych tam stál samotnej... ani sem neodešel a přiřítila se mladá slečna a dala to šikmo přes dvě místa ke mě pořádnej výtlem nechápal sem vůbec ale když se jí tam líbilo
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 10:29   Citovat  

posero napsal:
jj taky sem parkoval nejdál abych tam stál samotnej... ani sem neodešel a přiřítila se mladá slečna a dala to šikmo přes dvě místa ke mě pořádnej výtlem nechápal sem vůbec ale když se jí tam líbilo

to je normální lidský chování, jde to z podvědomí, když zaparkuješ na prázdnym nenalajnovým parkovišti šejdrem, tak vedle tebe udělá to samý..
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 10:43   Citovat  

Ninja: no mam to tak, ze veterana nenecham stat venku (mam garaz) a nikdy bych ho nenechal stat chvilku bez dozoru..a u spotrebaka jsem si poridil GSMko hlavne kuli krdezi, ale taky z duvodu ze kdyz me to zacne volat, tak letim k oknu (z 90% neparkuju mimo dohled). Navic mam doma za oknem velmi kvalitni prumyslovou kameru, ktere uz vyuzilo za posledni mesic 3 lidi Mrk 2x zasobovani kdy mladej ridic neodhadl vzdalenost a 1x sousedovo zenska s oramovanym jeepem co se nevesla pri parkovani a pak ujela.. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 11:00   Citovat  

shaman23 napsal:
to je normální lidský chování, jde to z podvědomí, když zaparkuješ na prázdnym nenalajnovým parkovišti šejdrem, tak vedle tebe udělá to samý..

já stál rovně úplně mimo a ona jela přes půl paroviště ke mě Mr. Green
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 11:22   Citovat  

nj lidi Smutný ja mam taky ATR objety kličem. pěkně každej díl po 10-20cm ...
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 11:25   Citovat  

665+1 napsal:
nj lidi Smutný ja mam taky ATR objety kličem. pěkně každej díl po 10-20cm ...

Smutný

Cool Nebo nejaky neshody ohledne budouciho vzhledu fora? HaHaaa
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.3.2010 , 12:18   Citovat  

posero napsal:
já stál rovně úplně mimo a ona jela přes půl paroviště ke mě Mr. Green

Jo to bude ta tvoje přitažlivost. Ženský po tobě prostě jdou. Velmi šťastný
   Návrat