Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
fámy a mýty o ekologickém poplatku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:02   Citovat  

jelikož jsem dnes vyměkl a šel si k svátku přihlásit coupe, tak jsem rovnou dal řeč s úředníkem o eko. poplatcích a ,nedohlašení,vozidla - jestli hrozí nějaké sankce apod... to co jsem se dozvěděl mě málem přimělo k tomu abych se otočil a odešel v klidu vrátit značky na auto...
v současné době není žádná páka ani postih na majitele aby auto přihlásil v nějakém termínu...
mám malý a velký TP, SPZ, povinné ručení a nikdo na mě nemůže, jedinný problém by mohl nastat s jakoukoliv další změnou do TP a to např. tažné, změna barvy nebo případné zrušení vozu - to se pak auto musí dohlasit...
cestování do zahraničí s nedohlášeným autem je taky pohodě, pokud neni vaše jméno v TP stačí si napsat plnou moc o užívání vozu, šlo by sice o podvod, ale kdo by to v zahraničí ověřoval, že?
takže pokud s autem budete jezdit jen po čr tak není jediný problém...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:31   Citovat  

bordel no.. proto to tam tak vypada.. btw.. oprav si tu chybku prosim.. mongolia
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:36   Citovat  

Petura napsal:
jelikož jsem dnes vyměkl a šel si k svátku přihlásit coupe, tak jsem rovnou dal řeč s úředníkem o eko. poplatcích a ,nedohlašení,vozidla - jestli hrozí nějaké sankce apod... to co jsem se dozvěděl mě málem přimělo k tomu abych se otočil a odešel v klidu vrátit značky na auto...
v současné době není žádná páka ani postih na majitele aby auto přihlásil v nějakém termínu...
mám malý a velký TP, SPZ, povinné ručení a nikdo na mě nemůže, jedinný problém by mohl nastat s jakoukoliv další změnou do TP a to např. tažné, změna barvy nebo případné zrušení vozu - to se pak auto musí dohlasit...
cestování do zahraničí s nedohlášeným autem je taky pohodě, pokud neni vaše jméno v TP stačí si napsat plnou moc o užívání vozu, šlo by sice o podvod, ale kdo by to v zahraničí ověřoval, že?
takže pokud s autem budete jezdit jen po čr tak není jediný problém...

Příde mi to jako návod: lidi porušujte pravidla,nic se vám nestane

úředník tě ale nestaví,tam bys dle mě měl narazit na jiné vysvětlení problému...zajímala by mne reakce pčr.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 16:52   Citovat  

proč porušovat? je to návod jak si ušetřit zbytečné výdaje, které jsou opravdu naprosto zbytečné ... myslíš, že stát o peníze jinde nepřichází? přichází a mnohem větší, než je eko. poplatek z kapes obyčejných daňových poplatníků, kteří nedosahují ani tolik omílané průměrné mzdy 23tis ....

pán co mi to říkal, byl samotný vedoucí odboru, takže jeho slovům nemám důvod nedůvěřovat, přiznal že taková skulinka v zákonu je a že se do budoucna s nějakým přesným termínem převodu vozidla počítá, ale kdy to bude nikdo neví ...

trochu odbočím: "nepřizpůsobiví" spoluobčané také ve větší míře vůbec nevědí co je to zaměstnání a výplata a maj se kolikrát lépe, než pracující přizpůsobivý spoluobčan
takže jestli něco takového je možné, tak proč toho nevyužít
   Návrat  
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 17:33   Citovat  

Cody napsal:
Příde mi to jako návod: lidi porušujte pravidla,nic se vám nestane

úředník tě ale nestaví,tam bys dle mě měl narazit na jiné vysvětlení problému...zajímala by mne reakce pčr.

s tïm nic se vám nestane, bych to já až tak neviděl.....

a reakce PČR? tak ta byla u mě taková, poprvé když mě zastavili tak mi jen řekli, že by to měli nahlásit
na magistrát, ale že to neudělaj, ať si to dám do pořádku a hotovo..
a když mě chytli jiní podruhé, řekli mi, že to prej musí být do (teď si nejsu jistej) myslím do 14 dní přihlášený
a že dávají hlášku Magistrátu, kteří si to se mnou vyřídí a mám čekat aj pokutu..., takže uvidím no Se stydím ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 18:28   Citovat  

TomTom napsal:
s tïm nic se vám nestane, bych to já až tak neviděl.....

a reakce PČR? tak ta byla u mě taková, poprvé když mě zastavili tak mi jen řekli, že by to měli nahlásit
na magistrát, ale že to neudělaj, ať si to dám do pořádku a hotovo..
a když mě chytli jiní podruhé, řekli mi, že to prej musí být do (teď si nejsu jistej) myslím do 14 dní přihlášený
a že dávají hlášku Magistrátu, kteří si to se mnou vyřídí a mám čekat aj pokutu..., takže uvidím no Se stydím ..

cajti ví prd... bych to od něj chtěl vidět na místě někde napsaný (kdyby to opravdu někde bylo tak bych nic neříkal)
kdo bude sedět u správního řízení? zase úředník a jak jsem už psal, tyto informace jsem se dozvěděl od vedoucího registru, takže by o tom něco měl vědět, ne?

nikomu to nenutím, jen sem dávám info jak se daná věc dá "obejít" aby člověk ušetřil za zbytečné výdaje

co se týká pokuty za nevčasné přihlášení, tak o tom nepadlo ani slovo a to jsem auto přihlašloval po 3 měsících a 6dnech
   Návrat  
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 18:36   Citovat  

Petura:

je to dost možný, netvrdím že to tak není přátele

někdo tady výš psal, že by ho zajímala reakce PČR, já sem s nima
tenhle problém musel řešit už dvakrát, tak sem mu obě situace popsal.
možná že máš pravdu ( resp. ten úředník co ti to říkal ), ještě uvidím, sám su zvědavej... Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:03   Citovat  

Petura: Dost zajimavy,myslis ze se to tyka i toho,pokud jsem napsanej pod jmenem puvodniho majitele(prevedeno na: ..... ) ale porad sem si to nesel prihlasit? (tzn nedostal spz). Jednou mi cajt rekl pri staveni myho byvalyho civica,ze je limit na prihlaseni auta deset dnu,v tu dobu sem to mel neprihlaseny asi tri tydny,ale nechal me jet
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:16   Citovat  

Buchtak napsal:
Petura: Dost zajimavy,myslis ze se to tyka i toho,pokud jsem napsanej pod jmenem puvodniho majitele(prevedeno na: ..... ) ale porad sem si to nesel prihlasit? (tzn nedostal spz). Jednou mi cajt rekl pri staveni myho byvalyho civica,ze je limit na prihlaseni auta deset dnu,v tu dobu sem to mel neprihlaseny asi tri tydny,ale nechal me jet

přesně takhle jsem to měl já...
odhlášeno na: a dál nic nebylo, dokonce auto bylo i z jiného kraje....
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:18   Citovat  

Petura napsal:
přesně takhle jsem to měl já...
odhlášeno na: a dál nic nebylo, dokonce auto bylo i z jiného kraje....

presne takhle to mam i ja,jinej kraj....hmmm,tak to si me potesil vic nez dost,zrovna sem premyslel,kde seberu pet litru na ekovypalny a vidim,ze to nespecha,super,diky OK
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:29   Citovat  

jak uz sem tu nekde rikal, mel sem za 5 let necelych dvacet aut a jedine sem mel prihlasene a nikdy s tim nebyl zadny problem. nevidim duvod proc to prihlasovat a davat deset tisic z okna! Technickou mam, pojistku taky a vic je nezajima. jooo kdyz neni pojistka tak mleli at si ji udelam..
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 19:49   Citovat  

A co technicka? Tam se zapisuje do TP...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 20:19   Citovat  

a když ti takovýhle auto ukradnou?
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 20:19   Citovat  

bordel napsal:
A co technicka? Tam se zapisuje do TP...

Ano zapisuje, ale jim je uplne jedno ci je tam jmeno. proste to tam napisou a daj razitko.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 21:52   Citovat  

jvkgrifone napsal:
a když ti takovýhle auto ukradnou?

Vlastnictví podle zákona přechází vlastnické právo (vlastnictví) okamžikem převzetí a zaplacením kupní ceny...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
fámy a mýty o ekologickém poplatku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina