Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
zkušenost s čirou optikou do mrkaček
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 14:44   Citovat  

jedná o světla o sybiho myslim který prodával i na 323 foru tohle je zkušenost kterou sem napsal gizmimu do inzerátu a z nepochopitelných důvodů mi jí smazal tak kdyby to někoho zajímalo OK

kámoš je měl na mrkačce 323 a sem rád že to lehce picnul na předek, byla to radost ho potkat v protisměru.... štelování nepomohlo, buď viděl on a ostatní ne nebo opačně špatn, prostě to neláme světlo jak má Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 14:54   Citovat  

Chapu ze dneska nemas naladu a jsi protivnej....ze okrikujes lidi prosim, ale me psat do inzerce kraviny nebudes Mrk

1. ono je to o vyberu, protoze jsem mel pred sebou cca 10 sad a kazda se "nepovede"..vybral jsem si ty nejlepsi a funguji.. (holt vyhoda moznosti vyberu)
2. hooodne to dela stelovani..ja si to pekne sesteloval a pohodicka..dokonce na STK jsem byl pochvalen - sviti to lepe a neoslnuji Mrk
3. kamarad je ma na 323 osazeny xenonem a je to naproste peklo Velmi šťastný
4. tebe mit za kamarada fakt nechcu ... jeste by jsi me pral autonehodu muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 14:59   Citovat  

gizmi napsal:
Chapu ze dneska nemas naladu a jsi protivnej....ze okrikujes lidi prosim, ale me psat do inzerce kraviny nebudes Mrk

1. ono je to o vyberu, protoze jsem mel pred sebou cca 10 sad a kazda se "nepovede"..vybral jsem si ty nejlepsi a funguji.. (holt vyhoda moznosti vyberu)
2. hooodne to dela stelovani..ja si to pekne sesteloval a pohodicka..dokonce na STK jsem byl pochvalen - sviti to lepe a neoslnuji Mrk
3. kamarad je ma na 323 osazeny xenonem a je to naproste peklo Velmi šťastný
4. tebe mit za kamarada fakt nechcu ... jeste by jsi me pral autonehodu muhehe

nevim podle čeho soudíš mojí náladu.... prosím nepiš takový věci o někom koho neznáš OK nepíšu kraviny napsal sem tam zkušenost jako tam píšou ostatní, to že nebyla kladná za to nemůžu nemam proč ty světla pomlouvat sou mi egal, jen prostě ty světla olňujou konec tečka, nejsem sám kdo to tvrdí to že se ti to nelíbí je tvoje věc ale tady to nesmažeš, každej se tak bude moct dozvědět i druhou stranu věci to je myslim důležitý na foru kde lidi hledaj info OK

jinak nepochybuju, že tobě stroj udělal světla jiný než ostatním pořádnej výtlem proto jsou za cenu nových asi OK

nikomu nepřeju autonehodu ale jako když jel proti tak sem byl 3s slepej což mi trochu vadí
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:02   Citovat  

jinak prosimtě u těch světel si mi zapoměl odpovědět. díky OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:12   Citovat  

gizmi napsal:

a ze andelska ocka jsou tuzing? Zaloz na to tema s hlasovanim, kdyz uz tady zakladas temata cilene aby jsi me poskodil Velmi šťastný tohle by me totiz zajimalo Hihi

AE na c4g? to snad ne.... nechte prosím ty krásný auta tak jak jsou a neprzněte svým rádoby výborným vkusem

nehodlam tě poškozovat nevim co by mi to přineslo, napsal sem zkušenost a protože byla negativní mi jí smažeš tak sem jí dal někam kde to nesmažeš. to, že se ti to nelíbí jen ukazuje kdo má problém OK kdybys nebyl jak malej tak to uznáš ale to ne radši napíšeš takovej kec ve stylu že ty sis vybral jedny z milionu který neoslňujou pořádnej výtlem mě AE nezajmaj ale téma si klidně založ když to tebe zajímá Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:12  Naposledy upravil gizmi dne 13.12.2009 , 15:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Posero: ty jsi ty svetla nikdy nevidel, tak proc tu pises kraviny? Chtelo by to aby sem napsal dotycny Hondar co me je tenkrat prodaval aby ti zavrel usta přátele Co se tyce oslnovani, NEMAS PRAVDU zkratka a pokud se tak deje, tak to nemel postelovane..a ta zkusenost je od vicero lidi.. Nevadi me tu tohle tema, vadilo me ze jsi me napadal v MEM inzeratu a proto jsem to nechal smazat je to dobrý Jen pockej az neco budes inzerovat, taky ti zacnu zatentovavat inzerci at mas radost.. je to dobrý Jak se rika: Nechces koupit, NEPIS..ale ty jsi holt tak Honda vzdelanej (viz topic vtec svetla) ze tohle ti uniklo (a to ze tam nechavam diskusi je jen duvod ze Preludez je ted nandal a muze sousit)...ty jsi je nikdy nevidel a jen rikas neco co jsi slysel.. Velmi šťastný Jinak myslim ze te znam i docela dobre - jsi vpohode clovek co rad pomuze, ale taky rad rejpe (nerikam - ja taky) a tohle vse co tu dneska predvadis jsi si mohl odpustit.. je to dobrý

K cene: ja je kupoval za 1000,- v dobe kdy se tak prodavala..ted jsou za mene, byl jsem upozornen, stahl jsem cenu niz...Rozhodne jsem se nehadal a vklidu sundal cenu..Jde o to ze ta svetla jsou nova, jsou zabalena v krabkach a hlavne ze vsech paskvilu co tahle firma prodava jsou vybrana ta co se povedla..jenze to ty netusis ze tenhle problem u tehle firmy a timhle produktem JE.. Tak to valím bulvy

dodatek:
1. vybral jsem si jedny z cca 10ti (tak neprehanej) ktere ne ze neoslnuji (zase tvuj vymysl), ale jsou dobre udelana!!!!!!
2. oslnuje mu to protoze to neumel postelovat Velmi šťastný a myslim ze i vim o koho se jedna.. Velmi šťastný Samolepky firem co ani na aute nema na dverich? trefa? Velmi šťastný Velmi šťastný
3. nemam stim problem, protoze jsem tu prodal jiz mraky veci a NIKDY si NIKDO nestezoval...takze vsichni vi ze co reknu, to plati.. přátele dokonce zasilam i veci a kdyz dojdou tak pak posilam ucet..lidem tady holt verim a chci at pri podeji veri i me je to dobrý Takze rikam: ja nikoho neoslnoval a sviti lepe nez origo.. a je me fuk co si tu pises..Preludez ma ten samej nazor.. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:16   Citovat  

světla sem viděl, osobně montoval na mrkačku a myslim, že byly naprosto v pořádku OK jen když si stoupneš před zeď neudělaj kalsickej kužel ale je to jak když rozsvítíš halogen prostě to svítí na kočku

jiank ostatním si kladný zkušenosti nesmazal a taky je nekoupili to nechápu Ble

nene jde o kluka z plzence, červená mrkačka a kola z bmw od Wayna... 100% neznáš
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:18  Naposledy upravil gizmi dne 13.12.2009 , 15:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Preludez je ted nandal a ted snima jezdi..ale chapu..ty kterej jsi nikdy mrkacky na aute nemel vis vse lepe přátele tim koncim diskusi kámo.. Mas jako vzdy pravdu pořádnej výtlem

OK..myslel jsem 323 co stoji casto u Pivovaru..beru zpet.. je to dobrý

pro lidi: NEHODLAM mu tu uz odpovidat, takovejm lidem se nema odporovat Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:19   Citovat  

gizmi napsal:
Preludez je ted nandal a ted snima jezdi..ale chapu..ty kterej jsi nikdy mrkacky na aute nemel vis vse lepe přátele tim koncim diskusi kámo.. Mas jako vzdy pravdu pořádnej výtlem

najel sem s těma super světlama několik set km neni to moc ale najel..... a s kámošem asi rok kdy sme se denně potkávali... kolik si s nima najel ty? Mrk

už to vidim ujel si s nima 150km tak to mě v tom případě nepoučuj najel sem víc Mrk
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:23   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tak to je moc, hej posero nemyslim to zle, ale vzdy jsem videl nekde tvoje prispevky a vse bylo v pohode, ale dnes se jenom divim, co se to s tebou deje, nechces se jit nachvilku jeste prospat, bo si otravny jak moje mamina o vanocich Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:25   Citovat  

TRUcKER napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tak to je moc, hej posero nemyslim to zle, ale vzdy jsem videl nekde tvoje prispevky a vse bylo v pohode, ale dnes se jenom divim, co se to s tebou deje, nechces se jit nachvilku jeste prospat, bo si otravny jak moje mamina o vanocich Velmi šťastný

mi tady pouze diskutujem,ovšem gizmimu asi došli argumenty....

jinak kámo sleduj a uč se OK Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:28   Citovat  

Jj, sedim na zemi jak jsem z tebe upadl na kiss me a jsem uuuuplne bezeslov Velmi šťastný Ja vse co jsem chtel napsal napsal a vic se dohadovat nehodlam je to dobrý az potkas kolegu, zkus nafotit foto proti zdi (alespon mobilem) at se zasmejem jak jsi mu to pekne sesteloval je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 15:31   Citovat  

gizmi napsal:
Jj, sedim na zemi jak jsem z tebe upadl na kiss me a jsem uuuuplne bezeslov Velmi šťastný Ja vse co jsem chtel napsal napsal a vic se dohadovat nehodlam je to dobrý az potkas kolegu, zkus nafotiti foto proti zdi (alespon mobilem) at se zasmejem jak jsi mu to pekne sesteloval je to dobrý

štelovali mu to na stk na slovanech klidně jim jdi říct, že to neumí Mrk

došli argumenty tak už budeš jen kopat kolem sebe? jestli ano už to nebudu číst, diskuze s tebou mě ničím neobohatí, jelikož nemáš žádný fakta tak ti nezbyde než přiznat, že mam jinej názor než ty a ty mi ho nemáš čím vyvrátit Mrk
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 19:26   Citovat  

posero napsal:
jedná o světla o sybiho myslim který prodával i na 323 foru tohle je zkušenost kterou sem napsal gizmimu do inzerátu a z nepochopitelných důvodů mi jí smazal tak kdyby to někoho zajímalo OK

kámoš je měl na mrkačce 323 a sem rád že to lehce picnul na předek, byla to radost ho potkat v protisměru.... štelování nepomohlo, buď viděl on a ostatní ne nebo opačně špatn, prostě to neláme světlo jak má Ble

Ja cirou doporucuju.Mel jsem orygo a dal jsem cirou a rozdil byl videt uz před serizenim a po serizeni se to jeste malinko zlepsilo.Seridit je nebyl problem (cca 5 min.) a serizene jsou tak jak normalni.U oryga sem je mel trochu vys abych dobre videl ale stavalo se mi ze me sem tam nekdo problik.Ted je to o necem jinem.Ja vidim a nikdo neblika nehlede nato ze tam mam o neco lepsi zarovky.
Ta zminovana 323 co rikas ze ma cirou nema nahodou xenony HID?Pak se nediv ze oslnuje!!!! Hihi Neni to na ne stavene a navic nedelaji rovnou linku jak zarovka ale velkou modrou kouli ktera pere vsemi smery a neusmerni ji nic.Jestli jsi videl krabicku od cire tak je tam jasne psane ze pro H4 a ne xenon.Kdyby si tam dotycny dal H4 tak by mel po problemu.Min by videl ale videli by i ostatni. Hihi Hihi
Ted za me.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 19:40   Citovat  

neměl v tom xenon ale normální H4

ale když tady přiznáš, že na tebe před tim lidi blikali a ty si s tim jezdil v klidu dál ba naopak si to měl takhle schválně tak už z toho si udělam názor na tebe a tuhle situaci.... potkat tě tak se za tebou otočím a klíčem na kola ti tu svítivost upravim

uvědomujete si vůbec jak je nebezpečný oslňovat protijedoucí auta? Ble
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 19:58   Citovat  

Obecný problém s tuningovou tzv. "čirou optikou" je v tom, že většinou je tzv. čínská ... každé světlo "kreslí" trochu jinak (špatně, nebo nepřesně umístěné ohnisko žárovky v parabole)
a druhý je ten, že jsou světla z 99% určena pro trh USA (největší prodeje) kde se světlo z paraboly neláme do hodně otevřeného V jako v evropě, ale svítí do jednoho bodu (dá se říct jako evropská dálková) no a tím způsobují částečné oslňování protijedoucích řidičů (je to důvod výměny světel při přihlašování aut z USA)

Já bych doporučil paraboly renomovaných značek (třeba Bosch, Hella) a je na dalších 10 let o kvalitní a bezpečné svícení postaráno OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 21:50   Citovat  

posero napsal:
neměl v tom xenon ale normální H4

ale když tady přiznáš, že na tebe před tim lidi blikali a ty si s tim jezdil v klidu dál ba naopak si to měl takhle schválně tak už z toho si udělam názor na tebe a tuhle situaci.... potkat tě tak se za tebou otočím a klíčem na kola ti tu svítivost upravim

uvědomujete si vůbec jak je nebezpečný oslňovat protijedoucí auta? Ble

Bavim se o orygo a o tom ze pramalo svitili takze to bylo ohubu a jine reseni jsem nenasel ani kdyz jsem dal druhe.Jinak je fajn ze vse resis silou a ne mozkem.To taky o necem vypovida papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 23:23   Citovat  

Prelude: ve skutecnosti je Posero pohodar, jen nechapu proc je dneska tak agresivni Tak to valím bulvy ale chapu tohle tema jako odplatu ze jsem se zastal kluka na ktereho bezduvodne vyjel HaHaaa

Posero: jukni co pise Rom. . Ja nedokazal tak pekne napsat ten rozdil v tech 10ti kusech jak jsem ti psal ja... je to dobrý A o tom to je je to dobrý Proto muze Preludez byt spokojenej a ja taky a tvuj kamarad nikoliv.. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 23:26  Naposledy upravil posero dne 13.12.2009 , 23:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:
Prelude: ve skutecnosti je Posero pohodar, jen nechapu proc je dneska tak agresivni Tak to valím bulvy ale chapu tohle tema jako odplatu ze jsem se zastal kluka na ktereho bezduvodne vyjel HaHaaa

Posero: jukni co pise Rom. . Ja nedokazal tak pekne napsat ten rozdil v tech 10ti kusech jak jsem ti psal ja... je to dobrý A o tom to je je to dobrý Proto muze Preludez byt spokojenej a ja taky a tvuj kamarad nikoliv.. je to dobrý

to neni odplata Tak to valím bulvy

jiank Rom. se tě evidentně nezastává ani čirý optiky tak se prober a jestli si při výběru nenamontovenejch světel věděl který jak lámou světlo tak nechápu jakto že věčne nemáš peníze, by tě zaměstanali jako výstupní kontrolu někde místo stroje za miliony HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2009 , 23:28   Citovat  

Prelude napsal:
Bavim se o orygo a o tom ze pramalo svitili takze to bylo ohubu a jine reseni jsem nenasel ani kdyz jsem dal druhe.Jinak je fajn ze vse resis silou a ne mozkem.To taky o necem vypovida papa

ano silou bych to řešil,ty bys asi ty světla nedal pryč kdybych tě o to požádal..... zamysli se nad sebou to že na tebe někdo blikne už je fakt vrchol všeho, blikam jen když fakt nevidim kam jedu jak to protijedoucímu svítí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 0:09   Citovat  

posero napsal:
ano silou bych to řešil,ty bys asi ty světla nedal pryč kdybych tě o to požádal..... zamysli se nad sebou to že na tebe někdo blikne už je fakt vrchol všeho, blikam jen když fakt nevidim kam jedu jak to protijedoucímu svítí

Resit to stebou nebudu.Nemam proc pac jsi todle asi neresil a nejezdil stim delsi dobu.Ja jsem spokojeny a az se mi stane ze me nekdo problikne stim ze se mu nelibi moje vyska svetel tak to budu resit.Ted momentalne nemam duvod.Vidim neoslneju neni duvod cokoliv menit.CUS papa Pockame az se vyjadri nekdo dalsi co ma P3G nebo P2G s cirou.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 11:39   Citovat  

Taky mam cirou od Sybiho... Sviti to trochu lip nez origo... Jestli to oslnuje nevim, serizoval jsem to jen trochu kiss me... Ale nikdo neblika(mozna jak nevidej tak se netrefej do packy od dalkovejch HaHaaa), tak to nebezpecny snad neni... Ale budu davat brzo zpet origo, uz se mi ty ciry okoukaly, origo k tomu imho vzhledove sedi vic a s poradnejma zarovkama bude urcite videt relativne normalne, ted mam nejaky nesmrtelny nemecky zarovky uz nekolik let(Nightbreakery prdly po par mesicich) a je fakt ze obcas vubec nevidim, jednou jsem musel koukat z okynka pořádnej výtlem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 12:51   Citovat  

mozna jak nevidej tak se netrefej do packy od dalkovejch pořádnej výtlem pořádnej výtlem za tohle te Posero pochvali pořádnej výtlem pořádnej výtlem jen pockejte ...jednou vas vsechny zmlati pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2009 , 13:01   Citovat  

gizmi napsal:
mozna jak nevidej tak se netrefej do packy od dalkovejch pořádnej výtlem pořádnej výtlem za tohle te Posero pochvali pořádnej výtlem pořádnej výtlem jen pockejte ...jednou vas vsechny zmlati pořádnej výtlem

proč bych někoho mlátil? nemam to zapotřebí Mrk
   Návrat  
Baaaarny je teď offline  Baaaarny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 23:31   Citovat  

No pridavam svuj nazor. S kamaradem oba vlastnime preludy 3g. kupodivu oba stejne barvy. A byclime naproti sobe. Jinak pro rejpaly, nic vic spolecnyho nemame Hihi . No a casem si (jinak scorpione z HC) koupil cirou.. rozdil byl na prvni pohled. kdyz jsme auta postavilili vedle sebe. bylo hned videt ze ta cira sviti dalece lip Velmi šťastný a meli jsme oba stejne zarovky. Projizdime kolem sebe temer denne a nemuzu rict ze by nejak oslnoval Ble proste normlaka. No ted nedavno naboril predek, takze ma po ciry.. ale uz si zase obednal dalsi a ja budu nasledovat taky kouř .. takze vrele doporucuju je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 1:04   Citovat  

Baaaarny: je to dobrý vsak je to o tom to tam poradne nandat a postelovat..taky myslim ze to je jen plus je to dobrý Jinak pokud by byl zajem, jedny prodavam..jel jsem snima jen Honday-Plzen a pak sundal a zase zabalil (auto se prodalo a bude to veteran)..cenove 700,- je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
zkušenost s čirou optikou do mrkaček
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina