Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I:Podvozek Integra x Integra type R
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mugen je teď offline  Mugen
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 15:27   Citovat  

Chci teď kupovat podvozek na ITR, avšak v aplikačních listech je pro ITR jiné obj. číslo,než ostatní DC2, zajímalo by mě v čem je tedy rozdíl?? Na výběr je bud vidlice nebo oko na zadek u jednoho typu, to je jasný, to vím. Ale v čem jiným je rozdíl? U ITR je jiná tvrdost pružin? nebo je rozdíl ještě ve výšce? jestli je ITR o něco nižší... Jde mi o to jestli tam dám podvozek jen pro Integru, ne typeR, jestli tam ještě není jinej zádrhel..a bude to jak má být..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 16:19   Citovat  

A co mas v planu objednavat? Jestli je to plne stavitelny, tak si myslim ze to postrada smysl nejak resit. Jedine co by te melo zajimat je, jak jsi jiz napsal, ulozeni.

Jinak koukni sem: tudy odkaz
brzy v prodeji Úsměv Je moznost i individualniho nastaveni pruzin, pripadne tlumicu, moznost zakoupeni nahradnich dilu, podpora vyrobce atd...ceny do 20k Se stydím

Mugen je teď offline  Mugen
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 17:30   Citovat  

Přesně to mám v plánu, stavitelnej podvozek,výška, tuhost.. a to bud XYZ nebo D2, nebo BC, a cena max 20 tis. Základní řadu, street, aby se stím dalo i normálně jezdit... Jenže XYZ už stojí 22500. Tak jsem přemýšlel o D2, ten se tady prodává za 18900 a nebo ten BC a ten tady nikdo nedělá, a už kvůli podpoře, reklamaci, atd. bych ho chtěl koupit tady, ono stejně doprava, z US nebo AN je drahá jak prase. A to budeš dělat ty ten podvozek, nebo jak? Ceny? Kdyžtak mi napiš SZ nebo třeba na mobil. Chtěl bych to co nejdřív, Auto mám komplet hotový a stojí to na kozách už jen kvůli podvozku, a venku je hezky a já už jsem od minulýho roku nejel Smutný

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 18:12   Citovat  

Mugen napsal:
Přesně to mám v plánu, stavitelnej podvozek,výška, tuhost.. a to bud XYZ nebo D2, nebo BC, a cena max 20 tis. Základní řadu, street, aby se stím dalo i normálně jezdit... Jenže XYZ už stojí 22500. Tak jsem přemýšlel o D2, ten se tady prodává za 18900 a nebo ten BC a ten tady nikdo nedělá, a už kvůli podpoře, reklamaci, atd. bych ho chtěl koupit tady, ono stejně doprava, z US nebo AN je drahá jak prase. A to budeš dělat ty ten podvozek, nebo jak? Ceny? Kdyžtak mi napiš SZ nebo třeba na mobil. Chtěl bych to co nejdřív, Auto mám komplet hotový a stojí to na kozách už jen kvůli podvozku, a venku je hezky a já už jsem od minulýho roku nejel Smutný

Na ebay z anglie BC coilover BR series - 580 liber, doprava tak max 50 -> do 20 se vejdes.

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 18:16   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Na ebay z anglie BC coilover BR series - 580 liber, doprava tak max 50 -> do 20 se vejdes.

odkaz ...a ma tam jeste k tomu "make offer" Mrk

Ikdyz ten nazev Bor-Chuann ve me dobry pocit nevyvolava....

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 20:16   Citovat  

Zrovna jsem ve stadiu jednani s BC, jak jsem psal, ofiko podpora urcite bude (cili zaruka, dostupnost dilu na repas, moznost vlastni konfigurace pruzin/tlumicu na miru) a cena bude urcite nizsi nez predrazeny xyz (zatim to vypada okolo tech 18-19tis za set). BC jezdi dost lidi hlavne v anglii (a nejen na hondach), staci si precist reference. Nikdo s tim zasadni problemy nema a vesmes to lidi chvali. Kdyby jsi mel zajem, tak pm/tel Mrk

D2 nevim...sice jsem slysel ze se posledni dobou o neco zlepsili ale porad je to D2. KO

MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 21:43   Citovat  

infinity napsal:
Zrovna jsem ve stadiu jednani s BC, jak jsem psal, ofiko podpora urcite bude (cili zaruka, dostupnost dilu na repas, moznost vlastni konfigurace pruzin/tlumicu na miru) a cena bude urcite nizsi nez predrazeny xyz (zatim to vypada okolo tech 18-19tis za set). BC jezdi dost lidi hlavne v anglii (a nejen na hondach), staci si precist reference. Nikdo s tim zasadni problemy nema a vesmes to lidi chvali. Kdyby jsi mel zajem, tak pm/tel Mrk

D2 nevim...sice jsem slysel ze se posledni dobou o neco zlepsili ale porad je to D2. KO

D2=XYZ=BC(vse je taiwan)....nevidim v tom zasadni rozdil...takze asi bych se drzel toho ze tady rozhoduje cena!!

spekulovat o tom co je horsi a co lepsi nemuze nikdo z nas pac nikdo nemel moznost vyzkouset vsechny tri znacky a to ze jedna baba povidala(napr o D2) neverim nic...dokud se sam nepresvedcim.Ja s D2 zkusenosti super...spokojenost.Znamej jejich 8-mi pistkama brzdi 400PS EVO uz dva roky a maximalne spokojenej(a ze on je opravdu letec-viteztvi ve sve tride berg-trophy)

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 22:03   Citovat  

Jel jsem v aute s D2, XYZ mam na aute a BC bude letos (zatim nevim v cem to budu testovat). To neni zase tak jedna baba povidala...z tech tri ma D2 proste nejhorsi renome a kdyz rekne clovek, ktery je montoval na auta ze je to fakt o nicem, tak si myslim ze to o necem svedci. Spatna povest firmy se nevycuca prstu ani napr. z pomluv konkurence ja bych si proste od D2 na auto nic nedal kouř

vsechno je to viceme stejne, ale D2 si uz proste nejakou povest vybudovali a ta neni vubec dobra.

carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 9:02   Citovat  

resim uplne stejnej problem jako mugen... taky chci ted koupit nejakej plne stelovatelnej na itr a i v podobny cenovy relaci (cca 20k).. sice i kdyby mi to treba o 3-5k vyjelo tak to preziju ale vuubec nevim jakou mam vybrat znacku...mel jsem v planu d2 ale ted teda kdyz vidim co pise infi nevim nevim. proto se vas chci zeptat co by ste mi kdo doporucil...a popripade za kolik by kdo co umel sehnat ? dotycnemu bych se eventuelne odmenil nejakou drobnosti kdyby sehnal supr cenu diky Se stydím

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 9:52   Citovat  

carvi napsal:
resim uplne stejnej problem jako mugen... taky chci ted koupit nejakej plne stelovatelnej na itr a i v podobny cenovy relaci (cca 20k).. sice i kdyby mi to treba o 3-5k vyjelo tak to preziju ale vuubec nevim jakou mam vybrat znacku...mel jsem v planu d2 ale ted teda kdyz vidim co pise infi nevim nevim. proto se vas chci zeptat co by ste mi kdo doporucil...a popripade za kolik by kdo co umel sehnat ? dotycnemu bych se eventuelne odmenil nejakou drobnosti kdyby sehnal supr cenu diky Se stydím

No treba Tein sueperstreet s unibalovym ulozenim z UK vychazi do 25t s dopravou, bez unibalovyho ulozeni jeste asi o trojku min. Tein by mela byt jistota snad, myslim ze lulin ho ma na ITR.

Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 10:41   Citovat  

Mám tu komplet podvozek na Integru od HR stavitelný,byl na mé ITR ,kterou jsem koupil v prosinci v německu.Kdyby jsi měl zájem ,nechám ti ho levně,foto dodám v sobotu,

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2010 , 10:43  Naposledy upravil Kvasnour dne 3.5.2010 , 7:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2010 , 0:00   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No treba Tein sueperstreet s unibalovym ulozenim z UK vychazi do 25t s dopravou, bez unibalovyho ulozeni jeste asi o trojku min. Tein by mela byt jistota snad, myslim ze lulin ho ma na ITR.

Jenze superstreet je "single perch design" kdyzto to s cim se to tady srovnava je vsechno Twin-Tube...Kdyz uz tein, tak bych si jeste priplatil za vyssi level, ale to je zase cenove jinde. Ten zakladni nepripada v uvahu, ten je mekci nez novy seriovy podvozek na ITR. Navic u teinu je trochu problem, ze repase tlumicu vyjde skoro na stejne penize co koupe noveho...viz jdm forum.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2010 , 20:55   Citovat  

Kvasnour napsal:
to by měl být on Se stydím
tudy odkaz

no clovece tak o to bych asi zajem mel.. poslu ti sz:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2010 , 23:37   Citovat  

Kvasnour napsal:
Mám tu komplet podvozek na Integru od HR stavitelný,byl na mé ITR ,kterou jsem koupil v prosinci v německu.Kdyby jsi měl zájem ,nechám ti ho levně,foto dodám v sobotu,

Prodáno!!!Majiteli cervi přeji mrtě zábavy,ať slouží!!! Je to tam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 15:59   Citovat  

jo ja ti diky:).. je to dobrý uz se tesim az se dostanu k tomu ho tam dat a zkusit:) Je to tam. svatoušek VTEC pak ti dam vedet jaka je spokojenost:)Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 16:28   Citovat  

carvi napsal:
jo ja ti diky:).. je to dobrý uz se tesim az se dostanu k tomu ho tam dat a zkusit:) Je to tam. svatoušek VTEC pak ti dam vedet jaka je spokojenost:)Úsměv

Oukej Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
I:Podvozek Integra x Integra type R
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina