Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
alu kola
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
svabis je teď offline  svabis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2010 , 12:18   Citovat  

Koupím pěkný 15" liťáky s roztečí 4 x 100

Dík pifko
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ryba79 je teď offline  ryba79
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 7:45   Citovat  

svabis napsal:
Koupím pěkný 15" liťáky s roztečí 4 x 100

Dík pifko

ahoj, mrkni na tudy odkaz Nová, kvalitní kola přímo od výrobce z Anglie. Super ceny, pro členy klubu ještě - 10%
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 16:30   Citovat  

ryba79 napsal:
ahoj, mrkni na tudy odkaz Nová, kvalitní kola přímo od výrobce z Anglie. Super ceny, pro členy klubu ještě - 10%

Jak je možný že ty stejný hola se dají třeba jinde uplně nový sehnat za 2/3 ceny co jsou uvedený v ceníku, který jsem si vyhlídl v rozměri 17" v rozteči 4x100 tak u jiných obchodníků jsem je viděl o dost míň jedná se o TeamDynamics Tornado 5. Nechápu proč to tam je předražený.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:08   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Jak je možný že ty stejný hola se dají třeba jinde uplně nový sehnat za 2/3 ceny co jsou uvedený v ceníku, který jsem si vyhlídl v rozměri 17" v rozteči 4x100 tak u jiných obchodníků jsem je viděl o dost míň jedná se o TeamDynamics Tornado 5. Nechápu proč to tam je předražený.

Tak to by mě zajímalo, kde jsi našel levnější kola Team Dynamics. Hoď sem odkaz, nebo do sz.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:23   Citovat  

ryba79 napsal:
Tak to by mě zajímalo, kde jsi našel levnější kola Team Dynamics. Hoď sem odkaz, nebo do sz.

Tak schválně za kolik jsou 17" v šířce 7 a rozteči 4x100 obchodní označení Tornado jsou černý a červený proužek. Pokuď dokážeš zajistit jinou nebo stejnou cenovku než jsem našel nebráním se obchodu,jinak kupuju tam kde jsem je našel a hodím sem i odkaz. Dokonce při koupi gum u nich dostanu slušnou slevičku ne pneu a to se vyplatí.. přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:39   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Tak schválně za kolik jsou 17" v šířce 7 a rozteči 4x100 obchodní označení Tornado jsou černý a červený proužek. Pokuď dokážeš zajistit jinou nebo stejnou cenovku než jsem našel nebráním se obchodu,jinak kupuju tam kde jsem je našel a hodím sem i odkaz. Dokonce při koupi gum u nich dostanu slušnou slevičku ne pneu a to se vyplatí.. přátele

Tak to ti povím naprosto přesně, proč má tenhle obchod Tornada levnější. Protože nakupuje pouze a jenom výprodejové modely, třeba z prodejen, které potřebují vyprázdnit sklad, třeba z důvodu ukončení činnosti. Tento prodejce, kterého máš na mysli, také řeší rozdílnost ET, nebo rozteč. U nás toto neřešíme. Podívej se, kolik modelů TD tenhle prodejce má a kolik my a mrkni na ceny jeho ostatních kol. My jedeme podle cen, které nám dá výrobce. Výrobce neovlivní to, že některý obchod končí a prodává pod cenou, aby dostali aspoň něco. Samozřejmě kup kola, která jsou levnější. Pokud je budou mít. Nám výrobce pošle také některé modely s určitou roztečí ve výprodeji, ale to je omezený počet kusů.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:53   Citovat  

Tak jak víš o koho konkrétního je řeč?? Ono bejt z cenou na kole o 1100 níž je myslím docela znatelný. Mě se jednalo konkrétně o tyhle kola proto jsem se pídil po ceně. otázkou je jestli dokážo vystavit nějaký typový list a jestli vůbec lze takle velký kola zapsat legálně do TP.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 19:58   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Tak jak víš o koho konkrétního je řeč?? Ono bejt z cenou na kole o 1100 níž je myslím docela znatelný. Mě se jednalo konkrétně o tyhle kola proto jsem se pídil po ceně. otázkou je jestli dokážo vystavit nějaký typový list a jestli vůbec lze takle velký kola zapsat legálně do TP.

Jo jo, vím o koho jde. Koukáme na net, to víš, konkurence. Musíme být v obraze. Já ti můžu sundat 10%, pokud jsi člen Honda Clubu. Typový list ke kolům nejspíš nebude. Ten nemáme zatím ani my. My můžeme doložit pouze TÜVy. Jsou lidi, kterým to stačí a dokáží naše kola zapsat ofiko do TP. Ale jak jsem psal, objednej si kola u konkurence, uvidíš, zda je bude mít.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 20:14   Citovat  

Tak to klidně písni veřejně,po mě jsi taky chtěl odkaz... Velmi šťastný tak určitě když se jedná o novou a naprosto totožnou věc tak koupím radši za míň peněz,a na sadě ušetřím 4400. H-C člen fakt nejsem,takže sleva se nekoná. Těďka jsem i jin psal a pokuď objednám do konce měsíce tak sleva na gumy je jasná to maj i v nabídce ale nazutí a vyvážení v ceně jakož i doprava, neváhám a jdu do toho.. na zápis kadím,určitě zatím...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 20:19   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Tak to klidně písni veřejně,po mě jsi taky chtěl odkaz... Velmi šťastný tak určitě když se jedná o novou a naprosto totožnou věc tak koupím radši za míň peněz,a na sadě ušetřím 4400. H-C člen fakt nejsem,takže sleva se nekoná. Těďka jsem i jin psal a pokuď objednám do konce měsíce tak sleva na gumy je jasná to maj i v nabídce ale nazutí a vyvážení v ceně jakož i doprava, neváhám a jdu do toho.. na zápis kadím,určitě zatím...

jj, v pořádku. Alukola.com maj na nějaké modely lepší ceny. Z DE tahaj výprodejovky, proč ne. My nemůžeme. Ve smlouvě máme, že bereme pouze přímo od výrobce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 20:24   Citovat  

Tak musím přiznat že trefa.. je to dobrý je to dobrý škoda, nebylo mě proti srsti udělat malej kšeftík někomu z H-C,ale jak známo docela dneska hraje roli cena kor u totožných věcí. sry za offtopic offtopic
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 20:27   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Tak musím přiznat že trefa.. je to dobrý je to dobrý škoda, nebylo mě proti srsti udělat malej kšeftík někomu z H-C,ale jak známo docela dneska hraje roli cena kor u totožných věcí. sry za offtopic offtopic

Naprostý souhlas, cena u totožných výrobků rozhoduje. Proč kupovat to samé dráž. Jsem tedy zvědavý, jestli je budou mít. Schválně mi pak napiš. A za OT se neomlouvej, nic se neděje.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2010 , 22:58   Citovat  

Tomu říkám jednání OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.5.2010 , 17:52   Citovat  

Díky:) Jsme fér obchodníci. Chceme hlavně spokojené zákazníky, ne prodat za každou cenu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
alu kola
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina