Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Články na H-C: dotazy, novinky, informace...
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 23:00  Naposledy upravil 665+1 dne 17.1.2011 , 7:01, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Články se konečně dostávají na výsluní

Věříme a doufáme, že uvítáte a oceníte tuto iniciativu.

H+

Velké díky patří Danymu a PreludeZovi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 23:31   Citovat  

clanky mam moc rad Úsměv hlavne z technicke sekce Úsměv jen tak dal .... Dekuju!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 0:57   Citovat  

clanky jsou super, k nekterym povedenym se casto vracim. Diky velice OK
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:37  Naposledy upravil Dany dne 18.12.2010 , 11:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Docela mě osobně zklamalo, jak malý zájem je o články... Následně jsem zjistil, že nejsem sám, koho to překvapilo, tak jsem se rozhodl udělat ještě jeden pokus, něž to já osobně odpískám...

Paradoxně jsme totiž spočítali, že na jeden přístup do článků připadá asi 100 navštěv fóra, tedy asi jen 1% Řekněme si upřímně, to není moc pořádnej výtlem

Mě osobně to není jedno, hlavně když tomu věnuji poměrně hodně času a rozhodl jsem se tedy pokusit se věci přijít na kloub. Nechci dělat žádné hlasování, to je anonymní a lidi "něco" odklepnou, jen aby měli klid, ale chtěl bych znát názory, myslím, že pár vět příspěvku (když se podívám, kolik se toho napíše na fóru) nikoho nezabije...

Mám pro to několik osobních vysvětlení, ale zajímá mě skutečnost...
... technická sekce vlastně nikoho nezajímá obecně
... vybírám nezajímavá témata
... témata rozebírám nezajímavou formou, že se to nedá číst
... témata popisuji špatně, že se to nedá pochopit
... nedostatečná informovanost o nových článcích

V čem je tedy dle Vás problém, které téma by Vás opravdu třeba zajímalo nebo co prostě dělám špatně??? Konstruktivní kritika mi nevadí...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:48   Citovat  

Pokud jde o mě, nějak mi uniklo, že tam něco pravidelně přibývá. Články si určitě rád přečtu a podle toho, co jsem od tebe četl, si myslím, že ta malá návštěvnost je způsobena u většiny lidí tím, čím u mě - netuší o nich.
Jinými slovy, nevzdávej to a pokračuj s tím. Znalých lidí je obecně málo a těch, co jsou ochotní se bezplatně namáhat pro osvětu druhých, ještě méně. je to dobrý
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:50   Citovat  

ja myslim ze to bylo to cerno tady.. to co tu chybelo, ta dira. Totiz diskuze je pekna vec, ale prehlednej web s clankama od lidi, ktery tomu rozumi je jeste lepsi.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:51   Citovat  

Minor napsal:
Pokud jde o mě, nějak mi uniklo, že tam něco pravidelně přibývá. Články si určitě rád přečtu a podle toho, co jsem od tebe četl, si myslím, že ta malá návštěvnost je způsobena u většiny lidí tím, čím u mě - netuší o nich.
Jinými slovy, nevzdávej to a pokračuj s tím. Znalých lidí je obecně málo a těch, co jsou ochotní se bezplatně namáhat pro osvětu druhých, ještě méně. je to dobrý

byla SZ s upozornenim a na hlavni strane je banner, clanky 2x tydne...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 11:57   Citovat  

No, uvidíme, co řeknou/napíší ostatní, ale na mě tohle upozornění zřejmě nestačilo:)
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 12:06   Citovat  

lidi nejsou zvykly klikat na ČLANKY. a na indexu to neni videt treba jako clanky na hc.cz. to je dle me chyba. Takze sice vis, ze neco ma vychazet, ale nevis, ze uz neco vyslo.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 12:12   Citovat  

Články byly dlouho mrtvé a jsou špatně umístěny. Dohodli sme se na raděže je zkusíme přesunout výš.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 12:25   Citovat  

Dany napsal:
Docela mě osobně zklamalo, jak malý zájem je o články... Následně jsem zjistil, že nejsem sám, koho to překvapilo, tak jsem se rozhodl udělat ještě jeden pokus, něž to já osobně odpískám...

Paradoxně jsme totiž spočítali, že na jeden přístup do článků připadá asi 100 navštěv fóra, tedy asi jen 1% Řekněme si upřímně, to není moc pořádnej výtlem

Mě osobně to není jedno, hlavně když tomu věnuji poměrně hodně času a rozhodl jsem se tedy pokusit se věci přijít na kloub. Nechci dělat žádné hlasování, to je anonymní a lidi "něco" odklepnou, jen aby měli klid, ale chtěl bych znát názory, myslím, že pár vět příspěvku (když se podívám, kolik se toho napíše na fóru) nikoho nezabije...

Mám pro to několik osobních vysvětlení, ale zajímá mě skutečnost...
... technická sekce vlastně nikoho nezajímá obecně
... vybírám nezajímavá témata
... témata rozebírám nezajímavou formou, že se to nedá číst
... témata popisuji špatně, že se to nedá pochopit
... nedostatečná informovanost o nových článcích

V čem je tedy dle Vás problém, které téma by Vás opravdu třeba zajímalo nebo co prostě dělám špatně??? Konstruktivní kritika mi nevadí...

Ano ano,

je to tak, lidé chtějí rychlou informaci, většinou bez nutnosti vlastního snažení a přičinění, nedej Bože, aby si po nich chtěl, aby něco hledali. To je ta dnešní doba, kdy si každý myslí, že je možné vše a hned.
Já třeba možná nepíši Bůhví jaké zajímavé články, ale oblast Výlety v sekci Srazy mi/dle mne citelně zde na klubu chyběla, též jsem se tedy rozhodl udělat něco pro změnu. Rád cestuji a rád se podělím o zážitky z cest.
Tak to Dany chce trpělivost a zkusit se obrnit. Určitá skupina lidí to URČITĚ OCENÍ - TVÉ ČLÁNKY JSEM NEČETL VŠECHY, ZATÍM JEN PODVOZKY A PNEUMATIKY, A TO MI STAČILO K TOMU, ABYCH SI UDĚLAL ČAS NA DALŠÍ.

přátele

je to dobrý
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 12:42   Citovat  

Tak tak, lidi o nich proste nevi. Kdyz prijdu na forum a otevru nejake vlakno, sjedu dolu a kliknu na , forum skoci misto uvodniho honda-club.cz/forum/index.php na honda-club.cz/forum/index2.php, kde uz neni videt jak honda dnes, tak ani clanky. Pokud zacinam cist stranku od vrchu, tak je logicke ze clanky pak v podstate ani nemam moznost videt (az na ten banner v oznameni). Pouzivam teda "vzhled fora: roztahovat" , mozna u vychoziho to funguje jinak, nevim.

Osobne jsem uz nektere clanky cetl na typer.cz , ale pokud se objevi neco noveho, rad si to prectu (az si vsimnu ze neco noveho vyslo) OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 14:00   Citovat  

silenec napsal:
Tak tak, lidi o nich proste nevi. Kdyz prijdu na forum a otevru nejake vlakno, sjedu dolu a kliknu na , forum skoci misto uvodniho honda-club.cz/forum/index.php na honda-club.cz/forum/index2.php, kde uz neni videt jak honda dnes, tak ani clanky. Pokud zacinam cist stranku od vrchu, tak je logicke ze clanky pak v podstate ani nemam moznost videt (az na ten banner v oznameni). Pouzivam teda "vzhled fora: roztahovat" , mozna u vychoziho to funguje jinak, nevim.

Osobne jsem uz nektere clanky cetl na typer.cz , ale pokud se objevi neco noveho, rad si to prectu (az si vsimnu ze neco noveho vyslo) OK

jenze tohle je prave učelem index2 a index 1 a trvalo me to pomerne dlouho udelat kompromis.

pokud chces jen puvodni index, tak klikej na ten obrovskej obrazek nahore "je to jen o hondach". stranka se ti refreshne na homepage.

jinak panove, dame nahoru clanky a zacnou rvat ostatni, ze nevidi posledni prispevky, neni videt hondadnes Úsměv a to nemluvim o garazi nebo bazaru.

misto reci, ze je to spatne, predlozte navrh, jak by to mohlo bejt OK idealni je udelat obrazek v malovani - alespon rozlozeni. pak muzem vymyslet nejakej kompromis. Alááá Bitkarovo prispevky jsou nam uzitecny jak skleneny kladivo a muzem to zaradit do pytle ničeho. mravenec
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 14:28   Citovat  

Ja s tim problem nemam, ale thread se jmenuje "Články na H-C, kde je problém?" , tak pisu kde by teoreticky mohl pro nekoho byt problem Úsměv

No a kdyz uz chces navrh, tak co treba zkombinovat "HondaNovinky" a clanky do jednoho, aby bylo hned nahore videt co je noveho a pritom to nezabralo tolik mista? (zkombinovat myslim jen v hondanovinkach, jinak nechat strukturu clanku tak jak uz je tady) a zaroven pridat odkaz k hondanovinkam, pod kterym by se zobrazil archiv novinek a clanku, kde by byly zase rozdeleny kazde zvlast na novinky a clanky.
Zaroven bych uvital pridani odkazu pro nadpisy ktere uz na strankach jsou, timto zpusobem (klikni na obrazek) - , , a (, pod kterym by se zobrazil archiv novinek ktery jak jsem uz psal by se vytvoril.)
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 14:55   Citovat  

Já si myslím, že články jsou umístěny na dobrém místě a určitě o nich vím.

Mě by se akorát líbilo víc fotek.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 15:10   Citovat  

Hrošík napsal:
Já si myslím, že články jsou umístěny na dobrém místě a určitě o nich vím.

Mě by se akorát líbilo víc fotek.

dobrá, příště to zkusím doplnit fotkama...
ty mám nasyslené u sebe Úsměv tudy odkaz

EDIT:
V článku u Honda helical LSD jsem dolů do příspěvků odkazy na ty fotky doplnil...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 15:36   Citovat  

podle mě je taky hlavní chyba v tom, že o článcích nikdo neví... chodím sem něco přes čtyři roky a tohle je prostě novinka, takže málokdo o tom vůbec ví. osobně jsem vděčný za každý článek a rád si něco přečtu ať už z jakéhokoliv koutu motorismu. chce to trpělivost a čas a lidi si zvyknou že se můžou podívat i jinam než modelky 18+ přátele

jinak pár fotek třeba taky bude jen plus Úsměv
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 16:10   Citovat  

Tak jak psal už Minor.Dlouho se nic nedělo s článkama a banner mě prostě nepřesvědčil.Už jsem asi otupělí tou reklamou v televizi a všude okolo. HaHaaa Samozřejmě, že si radši přečtu něco o technice, než většinu témat co se nyní probírají na fóru.Proto za mě OK a děkuji za ně. Honda mravenec
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 17:01   Citovat  

Mě se články líbí, za sebe musím moc poděkovat za povídání o diferenciálech, pochopil jsem to i já a to je co říct Velmi šťastný ale proč je o ně malý zájem? Nejspíš proto, že lidi mají v záložkách (třeba já teda jo) HC fórum, nejlépe rovnou odkaz na nepřečtené příspěvky, a na titulku se moc často nepodívají.. to je můj osobní tip. I když já zrovna kvůli článkům a Honda Dnes na titulku lezu dost Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 17:26   Citovat  

Já ty články čtu taky, ale ne pokaždé si na to vzpomenu, protože ten banner absolutně ignoruju, jako všechny ostatní bannery. Kdyby místo toho banneru byly 3 poslední články, jako to je s novinkama na HC, tak se tam podívám, jako to je právě s těmi novinkami.

Současné umístění je podlě mě nešťastné, design naprosto splývá s rozdělením kategorií fóra a to potom splyne a je to pro mně už podvědomě nezajímavé, protože si myslím, že to už jsou právě ty kategorie.

Toť můj názor Úsměv

A autorům článků patří velký dík OK , sám něco píšu(ne ohledně aut) a není to žádná sranda.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 17:36   Citovat  

Napadají mě tedy dvě možnosti...

... Jedna násilná, tzn. oznamování článků hromadnou SZ
... Jedna nenásilná, tzn. psát oznámení článků sem do vlákna

Upřímně ale řeknu, že obě mi přijdou dost stupidní, jako někomu něco vnucovat Smutný

... Pak je třetí možnost nějak jinak to dostat do podvědomí, ale upřímně se o to snažíme přes měsíc. Byla jedna hromadná SZ, udělal se banner, tady to vlákno se založilo a vlastně se nic nestalo...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 17:46   Citovat  

Pak jsou ještě dvě věci, které bych rád prodiskutoval...

První je známkování článků. Uznávám právo každého, nějak oznámkovat přínos článku, ale osobně bych ocenil dvě věty dole pod článkem, proč jsem dal hodnocení nižší, tedy něco se mi na článku nelíbilo, nebo téma či forma je špatná. Nechci aby všichni dávali 5 jen abych byl já spokojený, ale abych věděl, co je dobré pro příště zlepšit...

Druhá věc je samotné téma. Pokud někoho napadne nějaké téma, o kterém by bylo zajímavé napsat článek (nejen pro Vás, ale i pro ostatní), klidně to sem napište nebo mi pošlete SZ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 18:05   Citovat  

Dany napsal:
známkování článků.

Tady je spis problem v tom, ze jeden clovek si mysli ze dava 5 bodu z 5 a druhy si mysli ze dava "jednicku", takze oba to treba mysli dobre a chteji dat plne hodnoceni, ale ve vysledku je z toho treba 3/5 ... chtelo by to spis dopsat k hvezdickam jak se to mysli. Stejny problem je i v honda dnes.
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 18:20   Citovat  

osobně si na články čas najdu a rád si nechám poradit nebo se poučit od někoho kdo ví "jak na to" je to dobrý

Za mě "Vydřž Prťka, vydrž!" Je to tam.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 18:34   Citovat  

silenec napsal:
Tady je spis problem v tom, ze jeden clovek si mysli ze dava 5 bodu z 5 a druhy si mysli ze dava "jednicku", takze oba to treba mysli dobre a chteji dat plne hodnoceni, ale ve vysledku je z toho treba 3/5 ... chtelo by to spis dopsat k hvezdickam jak se to mysli. Stejny problem je i v honda dnes.

Ano, to je také pravda, nevím, jestli to je někde vysvětlené či upřesněné, ale mělo by se to ujasnit...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 19:22   Citovat  

Na zviditelnění článků máme už tak nějak připravenou koncepci, přes vánoce na ní budu pracovat, tak snad se to zlepší ... samozřejmě také systém zobrazování článků je takový hodně základní, takže na tom taky zapracujeme ...

Další věcí je, že články nejsou věcí okamžiku, je to dlouhodobá informace a tak nemám strach, že by počty shlédnutí a reakce nepřibývaly.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 19:40   Citovat  

Neztrácí tam teď ten banner význam? Vždyť odkazuje na články, které jsou umístěné pod ním.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 19:46   Citovat  

silenec napsal:
Ja ....

jo to bylo na miste, udělal jsem klikací nadpisy

jinak mame v planu dat tyhle dve veci dohromady.

ted jsem provizorně to přesunul nahoru

H+
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 19:59   Citovat  

Ja bych spis videl problem v tom, ze tam zatim nebylo tema co by zaujalo sirsi verejnost. Jako hezky, snaha a clanky dobry, ale pokud me nezajimaji diferencialy, tak me nebude zajimat ani druha ani treti cast, tudiz ani nebudu klika - cist.
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 20:05   Citovat  

Trochu musím souhlasit s ninjou meetallll

+ třeba já bych uvítal více článků typu DIY (do ti yourself) wokurka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Články na H-C: dotazy, novinky, informace...
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina