Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zbili starostu i faráře. Město bude naše, hrozí romští.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 2
randy je teď offline  randy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 15:18   Citovat  

co si o tomhle myslíte ? Mě už to teda začína točit naštvanej tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 15:32   Citovat  

tam bydlim Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 15:42   Citovat  

no to je hnus

the Olis: ty tam fakt bydlíš to ti teda nezávidím už s nima máš nějaké zkušenosti???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 15:46   Citovat  

jj, fakt tu bydlim. Zkušenosti s nima naštěstí nemám. Jen tu dělaj hroznej bordel. Bydlim v klidnější části. A pokud je možno, tak jedu odtud pryč.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 15:52   Citovat  

Kdyz jsem jeste zil v Brne, tak u nas na sidlisti delali to same skinheadi- nackove. Ale pochybuju ze by poznali farare nebo vedeli kdo je jejich starosta, tem bylo proste uplne jedno komu daji pres drzku. Kreten jako kreten, ja to nerozlisuju KO
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 16:22   Citovat  

co mi,ale vadí nejvíc je fakt, že se proti nim v podstatě nejde bránit!

když jim zapálíš barák, tak z tebe u soudu udělají exemplární případ a dostaneš o 20let víc, než kdybys to udělal neromům.
Když se chceš bránit soudně, tak to trvá 10 let a na konci je z tebe rasista.
Když ti vykradou např. sběrnu a ty se bráníš legálně drženou zbraní a postřelíš je, tak jdeš sedět na 6let, oni jdou na rok.
Když je napadne nastěhovat se do bytu, který jim nepatří, tak se to objeví ve zprávách a tím to končí.
Snad občas zaplatí nájem a rozmlátí to jen trošku (asi se tam cítí líp bez oken a omítky).
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 16:51   Citovat  

Když ty řekneš romovi černá dr.ko,tak je to rasismus,ale když rom řekne tobě bílá dr.ko.Tak je vše v pořádku a vlastně se nic nestalo....Když jsem ještě jezdil MHD v Brně,tak jsem zažil jak přišel revizor k romce a kontroloval ji,z ničeho nic začla řvát přes celou šalinu,že na něj dlabe,že žadnou pokudu platit nebude,že na ní nemá a i kdyby měla,že ji stejně nezaplatí atd.atd.atd....na to se revizor po chvíli otočil a šel dále kontrolovat ostatní a jí nechal jet hezky,pekně na černo....a oni ví,že když si zařvou,že jim kdeco projde.
Nejsem rasista,bordel dělá jak bílej,černej,žlutej,skinhead,metloš,technař atd.,ale romové na sebe začínají čím dál tím více upozorňovat....
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 17:15   Citovat  

Róm róm... vždyť to jsou normální cikáni černý proč by je měla veřejnost nazívat jinak... prostě cikáni.Dělaj bordel,nic nemusí platit,všechno jenom rozmlátěj...Já bych jim mravenec dávat jim nějaký výhody,byty grátis apod. a když se ti to ty černá ..... nelíbí tak táhni jinám alespoň bude v některejch městech čisto a bezpečno... nejsem rasista ale cikány fakt nemám vůbec rád.
   Návrat  
Tiger je teď offline  Tiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 17:16   Citovat  

tak jsem zažil jak přišel revizor k romce a kontroloval ji,z ničeho nic začla řvát přes celou šalinu,že na něj dlabe,že žadnou pokudu platit nebude,že na ní nemá a i kdyby měla,že ji stejně nezaplatí atd.atd.atd....na to se revizor po chvíli otočil a šel dále kontrolovat ostatní a jí nechal jet hezky,pekně na černo....a oni ví,že když si zařvou,že jim kdeco projde.

Mně se přesně tohle stalo tenhle týden v Českých Budějovicích v troleji, ale nebyl to rom, ale normálně běloch...Když nemají ti revizoři žádná práva tak na ně bude kašlat každý...
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 17:45   Citovat  

Mně se přesně tohle stalo tenhle týden v Českých Budějovicích v troleji, ale nebyl to rom, ale normálně běloch...Když nemají ti revizoři žádná práva tak na ně bude kašlat každý...[/quote]

to ale nemusi byt az tak uplne pravda : tudy odkaz
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 17:59   Citovat  

ja si hlavne myslim, ze celej rasismus, jakozto pojem je postavenej na hlavu. Co je na tom, kdyz nekomu rozbiju drzku proto, ze je cernej nebo proto, ze ma Volkswagena ? Porad ma rozbitou drzku stejne. Tak at jdou do P ! A pokud se Cikani citi diskriminovani, tak pravem....oni samy si muzou za svou povest. Kdyz o nas nekdo v zahranici rekne, ze sme narod zlodeju a ochcavek, tak je to co ? No, bohuzel si udelali spatnej nazor z par jedincu....co udelam ? Budu rvat RASISMUS, RASISMUS ? Ne, pokusim se ten nazor na Cechy zmenit k lepsimu. Tohle etnikum si za svou povest muze samo.....ano, jsou vyjimky.....VYJIMKOU jsou poctivi cikani, ne ti co kradou a delaji bordel.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 18:04   Citovat  

nejhorsi je, ze v cr uz se praktikuje pozitivni rasismus. cikani jsou uprednostnovani a berou se na ne prehnane ohledy. mohl bych o tom vypravet. ale nerad bych aby se to tema diky tomu zamknulo. jinak co se tyka nacistu, tak jsou to taky pekny (cenzurovano mnou) Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 18:06   Citovat  

Pozdrav z Vysokého Veselí Úsměv

IMAG0194.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0194.jpg, 1.44 MB
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 18:13   Citovat  

Je to stejně bordel. Jak zapálili ten barák ve Vítkově tak Natálka byla ve zprávách každý den byl to takový seriál (Dallas) ,ale co se děje tam o tom ani zmíňka nebo o jiných věcech co provedli ti bubáci. Jak dlouho si od nich necháme kálat na hlavy a živit tuhle bandu vyžírku
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:28  Naposledy upravil M@jk dne 13.11.2010 , 21:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,
jsem velmi kosmopolitní člověk, ale jak píšete, už je ta pseudohumanita a solidárnost do nebe volající.
Následující video hovoří za všechny Vaše názory. Bohužel, je to tak.
Dvojím metrem

Odkaz
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:41   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,
jsem velmi kosmopolitní člověk, ale jak píšete, už je ta pseudohumanita a solidárnost do nebe volající.
Následující video hovoří za všechny Vaše názory. Bohužel, je to tak.
Dovjím metrem
s tim videem musim souhlasit, bohužel asi neumíme dělát táboráky uprostřed náměstí a dělat bordel všude tak proto maj privilegia, člověk už aby se pomalu bal chodit ven večer.a myslím že měst jako Vysoké Veselí bude jen přibývat.
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:44   Citovat  

ještě v době mých studentských let v Brně na Nových Sadech na zastávce jsem zažil, jk ty malí flákači flusali z okýnka na lidi na zastávce a jejich mama se na to dívala a nic neřekla, komentovat to nechci, bych byl sprostej a ještě by mě zažalovali, kdyby se to dozvěděli nějací nepřizpůsobiví

druhá otřesná zkušenost, bohužel jsem si to prožil sám, v olomouci na jednom sídlišti mi byl uštědřen rajčatový flusanec přímo na hlavu, dostat ty malí kobylky do ruky, tak asi sedím, ale jelikož flusali z paneláku obydleným kompletně romy, nedalo se nic dělat a to tam bohužel jezdím s velkou slávou a nadšením jednou až dvakrát za rok na servis, jaký to je v jejich panelácích a co se tam děje, by jste mi stejně nevěřili, a někteří by to ani nepobrali je to to snad ne

Badunclesam napsal:
....Když jsem ještě jezdil MHD v Brně,tak jsem zažil ....
   Návrat  
randy je teď offline  randy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:47   Citovat  

sablos napsal:
s tim videem musim souhlasit, bohužel asi neumíme dělát táboráky uprostřed náměstí a dělat bordel všude tak proto maj privilegia, člověk už aby se pomalu bal chodit ven večer.a myslím že měst jako Vysoké Veselí bude jen přibývat.

ja si myslim ze tahle zeme skonci jako pakistan apod ... jenze misto teroristu proti vojakum to budeme my proti cikanum budou to jen samy valky Chápeš! naštvanej to snad ne
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:55   Citovat  

Zanechte vášní,pusťte si nějaký pěkný večerníček
Odkaz
a přenechme tuto problematiku "povolanějším" :hehe:
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:59   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 21:02   Citovat  

Jak spocital Google rasismus
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 21:41   Citovat  

Rasismus proti cikanum se ani snad nedaodborne nazyvat rasismem, nebot romove jsou europoidni rasa, stejne jako cesi. Je to jenom etnicka mensina stejne jako slovaci, ukrajicni ci vietnamci... Cikani jsou od sveho pocatku jenom parazitujici obyvatele europy, ktere se chovaji jako svabi. Neda se mluvit o zadne kulture, nebot nemaji nic, co nese typicke znaky kulturu (zadna historie, slavna osobnost, umelecka dila, stavby, proste nic).

Vsechny tyhle lidske prava atd. je strasne premedializovane...prijde mi to uz jako stereotyp. Takoveho Kocaba bych vzal za kule a odvlek ho do te vesnice bydlet.

Ja jenom nechapu proc se cesi neustale nechavaji kiss me na hlavu? Zrejme v tom ma prsty historie...nicmene je to pro me nepochopitelne, proc se media a politici chovaji naprosto opacne nez 90% obcanu. Nemluve o tom, ze tato havet je ekonomickym zpomalovakem pro CR.

Pro me je naprosto nepochopitelne, jak takove zivly mohou dostat nejake davky, nebo bydleni aniz by hnuli prstem? Kdo to da mi? Ja pokud si nic nezaridim, tak skoncim pod mostem s krabicakem. Me jen buzerujou kontroly a zatim se mi nestalo v zivote, ze bych neco dostal a to si myslim, ze jsem slusny a sporadany resident.

Ten pripad v clanku je takovy vysmechem vsemu. Chtel bych videt jak by se parta skinu (nebo treba obyc bilych lidi) nastehovalo do vesnic cikanu, mlatili je, kradli a vytlacovali. To by tak urcite zustalo bez povsimnuti, za par dni by to bylo v CNN jak natalka. Proste ten "rasismus" je naopak. Tresnickou na dortu je zminka v tom clanku, ze se romove citi byt diskriminovani pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 21:50  Naposledy upravil M@jk dne 13.11.2010 , 22:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
Rasismus proti cikanum se ani snad nedaodborne nazyvat rasismem, nebot romove jsou europoidni rasa, stejne jako cesi. Je to jenom etnicka mensina stejne jako slovaci, ukrajicni ci vietnamci... Cikani jsou od sveho pocatku jenom parazitujici obyvatele europy, ktere se chovaji jako svabi. Neda se mluvit o zadne kulture, nebot nemaji nic, co nese typicke znaky kulturu (zadna historie, slavna osobnost, umelecka dila, stavby, proste nic).

Vsechny tyhle lidske prava atd. je strasne premedializovane...prijde mi to uz jako stereotyp. Takoveho Kocaba bych vzal za kule a odvlek ho do te vesnice bydlet.

Ja jenom nechapu proc se cesi neustale nechavaji kiss me na hlavu? Zrejme v tom ma prsty historie...nicmene je to pro me nepochopitelne, proc se media a politici chovaji naprosto opacne nez 90% obcanu. Nemluve o tom, ze tato havet je ekonomickym zpomalovakem pro CR.

Pro me je naprosto nepochopitelne, jak takove zivly mohou dostat nejake davky, nebo bydleni aniz by hnuli prstem? Kdo to da mi? Ja pokud si nic nezaridim, tak skoncim pod mostem s krabicakem. Me jen buzerujou kontroly a zatim se mi nestalo v zivote, ze bych neco dostal a to si myslim, ze jsem slusny a sporadany resident.

Ten pripad v clanku je takovy vysmechem vsemu. Chtel bych videt jak by se parta skinu (nebo treba obyc bilych lidi) nastehovalo do vesnic cikanu, mlatili je, kradli a vytlacovali. To by tak urcite zustalo bez povsimnuti, za par dni by to bylo v CNN jak natalka. Proste ten "rasismus" je naopak. Tresnickou na dortu je zminka v tom clanku, ze se romove citi byt diskriminovani pořádnej výtlem

Tak to si klademe asi stejnou otázku. Proč, když se stane jasný případ, tak proč se najednou objeví ti "pseudohumanisti" a mluví o nutnosti dialogu apod. Asi myslí dialog ve stylu: "Héééj morééééjjj, po khom dhéééš dylino. Neprovokuljéééé. Ty řžikám." ... Ani slušně to mluvit spisovně neumí a jen to chce dávky. To to chce vést dialog a mít řádné zaměstnání? No oni ani leckteří češi v běžném životě a i někteří uživatelé zde na foru jaksi neovládají jazyk český a i já dělám chyby - nemluvím o dysgraficích či dyslekticích to je jiná. Já se pak ani nedivím, některým cikánům > romům, kteří studovali a jsou z nich lékaři, úředníci či jsou fakt úspěšní či jednoduše spořádání, že se s tou lúzou nechtějí bavit a nic mít. Je jich fakt zanedbatelné procento.
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:04   Citovat  

Destak napsal:
Jak spocital Google rasismus

Když tohle člověk čte,tak se mu chce až to snad ne
Fakt to nechápu,jak jim tohle vše může procházet.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:05   Citovat  

infinity napsal:

Svatá pravda OK
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:10   Citovat  

zam3k napsal:

offtopic Nechci a nebudu tady suplovat soudce v konkretnich pripadech (na rozdil od jinych mistnich odborniku), tak jenom k hlavnimu "argumentu" z clanku zalozenemu na cetnosti vysledku vyhledavani v Googlu: vis ty vubec jak se dostanou odkazy do internetovych vyhledavacu a jakym zpusobem se radi za sebe? HaHaaa
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:11   Citovat  

zam3k napsal:

no v souvislosti s utokem ala vitkov, tak cim vic bude system davat Cechum najevo ze maji smulu proti cikanum se branit tak tim spis to da vzniknout ruznem domobrannejm skupina a samozvanejm strazcum zakona ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:19  Naposledy upravil zam3k dne 13.11.2010 , 22:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Destak :

Lituji Natálku a fakt bych nechtěl prožít to co ona,ale =>

Proč,když udělá něco čech/bílej cikánům,tak je to všude na TV?A jejich tresty sou o xkrát větší než kdyby je měl dostat cikán.Tohle nechápu! mravenec

Ti lidé si zasloužily trest,co udělali té holce,ale proč potom není stejnej metr u cikánů?!?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:22   Citovat  

Bully napsal:
offtopic Nechci a nebudu tady suplovat soudce v konkretnich pripadech (na rozdil od jinych mistnich odborniku), tak jenom k hlavnimu "argumentu" z clanku zalozenemu na cetnosti vysledku vyhledavani v Googlu: vis ty vubec jak se dostanou odkazy do internetovych vyhledavacu a jakym zpusobem se radi za sebe? HaHaaa

Napsal sem to špatně,ale to snad ne mi bylo z toho článku z tohodle =>

"U nádraží v Krupce Patrika obstoupili dva romští výrostci. Chtěli po něm peníze nebo mobil. Když odpověděl, že nic nemá, začali ho šacovat, vzali mu bundu a boty. Pak ho odvlekli do blízkého lesíka. Mladistvý ho pod po...hrůžkou zbití donutil, ač věděl, že je mu 12 let, aby si klekl a sál mu pohlavní úd. Stejně to dělal i nezletilý. Poté musel spolknout jejich sperma. Následně se ho zeptali, zda ví, co dělal Hitler za války s Cikánama v koncentráku. Tak to nyní budou dělat s ním. Nařídili mu, aby se plazil, svlékl do slipů a vlezl do potoka, kde měl dělat kliky, poté stojku. Společně ho bili pěstmi, šlapali na něj a velkou silou kopali do žeber a hlavy. Musel se opřít o strom, kde ho švihali páskem se sponou na holé části těla, vzali ho za ruce a nohy a z výšky nechali dopadnout na zem. Poškozený musel nejméně dvakrát zvednout jeden metr čtvereční velkou dřevěnou desku a pustit si ji na hlavu. Když násilníci odešli, těžce zraněný Patrik se z posledních sil doplazil na nádraží, kde mu lidé zavolali pomoc. Skončil na jednotce intenzivní péče specializovaného oddělení ústecké nemocnice. Měl jedno nalomené a druhé zlomené žebro, natrženou slezinu, pohmožděnou ledvinu, břišní slinivku a játra, tržnou ránu na hlavě a spoustu modřin po celém těle."

Samotný název článku a počet vyhledávání (atd) mě fakt v tu chvíly nezajímal KO
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 22:42   Citovat  

trochu to odlehčíme, ne ? Velmi šťastný tudy odkaz Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zbili starostu i faráře. Město bude naše, hrozí romští.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina