Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Trhání volantu doprava CRX2
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 16:55   Citovat  

Ahojte hondari,uz dlouho sem nebyl nucen sahnout po foru a zadat o radu,ale tentokrat po dlouhe dobe sem k tomu donucen moji plechovou kraskou/laskou.

Nedavno sem jel po rovince a zacal mi z niceho nic volant silene rvat na pravou stranu,mel sem co delat to udrzet,pak to prestalo,nebylo to zavisle na rychlosti ani brzdeni.Do vcerejsiho vecera jsem mel klid a i tak jsem se ptal nekolika lidi co to muze byt - homokynetak,prevodovka,lozisko.... vcera jsem jel a opet mi to zacalo silenym stylem rvat volantem,nez sem stihnul zastavit tak to prestalo,po nejakych par km se to objevilo zase... a pak znova prestalo ... a takhle jeste nekolikrat,dnes jsem auto odstavil,dotah tehlici s lepsim loziskem a i homokynetickej kloub...zvednul auto a zkusil vule,vubec nic,sundal sem kolo,zahejbal,nic ...sundal jsem manzetu z homokloubu a nenasel zadne spony,nebo nic ulomeneho,proste jen mazivo ...zkusil s tim tocit a nic se neprojevilo,nic necvakalo,nic nedrelo.Uz netusim cim to muze byt,prosim zadam Vas o radu pac netusim co hledat,co schanet za dily a jestli vubec s autem muzu nekam popojizdet. Bueee Bueee Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 17:57   Citovat  

jazzik napsal:
Ahojte hondari,uz dlouho sem nebyl nucen sahnout po foru a zadat o radu,ale tentokrat po dlouhe dobe sem k tomu donucen moji plechovou kraskou/laskou.

Nedavno sem jel po rovince a zacal mi z niceho nic volant silene rvat na pravou stranu,mel sem co delat to udrzet,pak to prestalo,nebylo to zavisle na rychlosti ani brzdeni.Do vcerejsiho vecera jsem mel klid a i tak jsem se ptal nekolika lidi co to muze byt - homokynetak,prevodovka,lozisko.... vcera jsem jel a opet mi to zacalo silenym stylem rvat volantem,nez sem stihnul zastavit tak to prestalo,po nejakych par km se to objevilo zase... a pak znova prestalo ... a takhle jeste nekolikrat,dnes jsem auto odstavil,dotah tehlici s lepsim loziskem a i homokynetickej kloub...zvednul auto a zkusil vule,vubec nic,sundal sem kolo,zahejbal,nic ...sundal jsem manzetu z homokloubu a nenasel zadne spony,nebo nic ulomeneho,proste jen mazivo ...zkusil s tim tocit a nic se neprojevilo,nic necvakalo,nic nedrelo.Uz netusim cim to muze byt,prosim zadam Vas o radu pac netusim co hledat,co schanet za dily a jestli vubec s autem muzu nekam popojizdet. Bueee Bueee Bueee

a neni to treba ze jen vjedes do vyjetych doleji?popripade na hranu zmrzleho ledu?me se to stava v lete kdyz sou vyjete koleje

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:03   Citovat  

ty bláho presne toto me delalo u formana, akorat me to trhalo na druhou stranu, jel sem pohodicka i po suche silnici a najednou to strhlo rizeni do protismeru bylo to dost o hubu, ale je pravda ze sme to nedoresili jelikoz sel do srotu forman, jezdil sem s tim kdys sem mel na vyvareni auto. Proste pohoda jedes 90 a najednou jakoby ti nekdo skubl za volant a neslo ho to pretlacit

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:07   Citovat  

Brnďa napsal:
ty bláho presne toto me delalo u formana, akorat me to trhalo na druhou stranu, jel sem pohodicka i po suche silnici a najednou to strhlo rizeni do protismeru bylo to dost o hubu, ale je pravda ze sme to nedoresili jelikoz sel do srotu forman, jezdil sem s tim kdys sem mel na vyvareni auto. Proste pohoda jedes 90 a najednou jakoby ti nekdo skubl za volant a neslo ho to pretlacit

presne tak...

marty: nene,fakt to neni tim,ze je nekde snih

Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:19   Citovat  

Čepy řízení? Hřeben řízení a jeho vůle? Silenbloky ok? Stalo se to vždy na nějakém výmolu a nebo na sněhu? myslím , že to tady už vloni někdo řešil a přišlo se na to , že když se ti dostane v určitou chvíli mezi pneu a podběh větší zmrzlý kus sněhu tak ti to jedno kolo prostě přibrzdí a škubne to nárazově na jednu stranu dokud to ten kus nezozdrtí. Vysvětlovalo by to tvé nezjištění závady páč počítám , že když jsi tu těhlici dotahoval atd tak bylo vše čisté. Jinak kdyby jsi našel na autě cokoli poškozené tak se mi ozvi - mám snad všechno na CRX několikkrát....

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:21   Citovat  

Maggoth napsal:
Čepy řízení? Hřeben řízení a jeho vůle? Silenbloky ok? Stalo se to vždy na nějakém výmolu a nebo na sněhu? myslím , že to tady už vloni někdo řešil a přišlo se na to , že když se ti dostane v určitou chvíli mezi pneu a podběh větší zmrzlý kus sněhu tak ti to jedno kolo prostě přibrzdí a škubne to nárazově na jednu stranu dokud to ten kus nezozdrtí. Vysvětlovalo by to tvé nezjištění závady páč počítám , že když jsi tu těhlici dotahoval atd tak bylo vše čisté. Jinak kdyby jsi našel na autě cokoli poškozené tak se mi ozvi - mám snad všechno na CRX několikkrát....
a kdys me to delalo i na jare a v lete?

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:23   Citovat  

co "kousající se" brzdič ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:53   Citovat  

cepy - ok ... jinak vylouceni brzdice bych resil tak,ze sem ani nebrzdil a delalo to .... delalo to i na suchu ... takze kusy ledu taktez ne ... spis sem asi prisel na to cim to je,pac na leve strane nemam nejspis na homokinetickem kloubu nejakou pojistku,jelikoz ma poloosa silenou vuli mezi tehlici a prevodovkou ... a to takovou,ze vidim i ten tisicihran kdyz zatlacim hodne do prevodovky...

PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 19:27   Citovat  

jazzik napsal:
cepy - ok ... jinak vylouceni brzdice bych resil tak,ze sem ani nebrzdil a delalo to .... delalo to i na suchu ... takze kusy ledu taktez ne ... spis sem asi prisel na to cim to je,pac na leve strane nemam nejspis na homokinetickem kloubu nejakou pojistku,jelikoz ma poloosa silenou vuli mezi tehlici a prevodovkou ... a to takovou,ze vidim i ten tisicihran kdyz zatlacim hodne do prevodovky...

Chápeš! mě to dělal homokinetickej kloub Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! to samý co tady popisuješ Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 19:39   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Chápeš! mě to dělal homokinetickej kloub Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! to samý co tady popisuješ Mrk

jj tvari se to tak,asi mi tam chybi ten pojistnej krouzek,ale uz se homokinetak zacal ozivat predtim trosicku v zatackach,takze asi pude na vymenu Úsměv pak sem hodim co to udelalo pro dalsi generace ztracenych Úsměv

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2010 , 0:22   Citovat  

uplne to samy to delalo kolegovi z práce, ma felicii a jeli sme domu a auto začalo samo cukat doprava o půl otáčky volantu, no nakonec nešlo skoro ani zatáčet a v servise mu řekli že to je kouslej kloub v poloose, takže bacha na to je to svinstvo může se něco vážnyho stát.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2010 , 16:08   Citovat  

napiš potom co to bylo ale fandim tomu kineťáku Mrk já se tenkrát lek jestli to není diferák třeba rozlámanej, kopalo to do řízení že sem málem nedojel ani domů Tak to valím bulvy

Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2010 , 18:31   Citovat  

Brnďa napsal:
a kdys me to delalo i na jare a v lete?

Tak to nemám tucha.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 14:25   Citovat  

vyřešeno??? Cooo??? Cooo??? Cooo???

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 22:37   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
vyřešeno??? Cooo??? Cooo??? Cooo???

ahoj,takze,zakoupil sem homokinetak od starline (3roky zaruka a velice nizka cena me zaujala) takze jsem to nechal nakonec po valceni s nasazenim vymenit...puvodni pojistnej krouzek byl uplne roztazenej,prervanej atd...neskutecny,vsude spony....
a po nasazeni mi zacal volant jakoby jen cukat...nic silenyho,ale neprijemny a predtim to nedelalo ... vse dotazeno atd...nakonec po asi 4 dnech sem zjistil,ze na kloubu ktery je novej tak uz je taky vule a klepe i na rovine Smutný(((

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 22:43   Citovat  

já sem ti říkal vem si spidan ale poslechne mě někdy někdo? navíc si myslim, že chyba je jinde než v kloubu starline, neříkam že je nejlepší ale 3 dny .....

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 22:59   Citovat  

posero napsal:
já sem ti říkal vem si spidan ale poslechne mě někdy někdo? navíc si myslim, že chyba je jinde než v kloubu starline, neříkam že je nejlepší ale 3 dny .....

taky si rikal,ze se ty klouby nevraci ... a 3 dny sou fakt malo,ale nevim kde jinde je chyba....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 23:08   Citovat  

nevrací! proto sem přesvědčen, že chyba vznikla při montáži nebo je někde na autě

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 23:13   Citovat  

posero napsal:
nevrací! proto sem přesvědčen, že chyba vznikla při montáži nebo je někde na autě

okey tak mi rekni v cem ...kdyz koukam na ten druhej kloub v krabici jak ma vnitrni zoubky kazdej jinej tak si rikam,ze urcite to bude autem ...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 23:34   Citovat  

jazzik napsal:
okey tak mi rekni v cem ...kdyz koukam na ten druhej kloub v krabici jak ma vnitrni zoubky kazdej jinej tak si rikam,ze urcite to bude autem ...

heleď se, mně je to upřímně zcela fuk, poradit si stejně nedáš.... vem si za 224 další a uvidíš

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 0:01   Citovat  

posero napsal:
heleď se, mně je to upřímně zcela fuk, poradit si stejně nedáš.... vem si za 224 další a uvidíš

boze,ted to nemyslim jako navazeni se...ja sem te prosil o objednani,ty si rikal,ze za ty penize by sis vzal tri...dal sem na tvoji radu,vzal si dva... nasledne si rikal,ze se moc nevraci (ja na tuhle znacku neverim,ale za ty penize proste je blbost to nezkusit ze) a ted mi reknes,ze si poradit nenecham ....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 0:07   Citovat  

říkam že se nevrací, kort ne po třech dnech. hledej chybu na autě. a pokud máš vše v pohodě a neni důvod k panice kup si spidan OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Trhání volantu doprava CRX2
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina