Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 8G TYPE-S, hledá se ..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Letec je teď offline  Letec
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 19:08   Citovat  

Zdravim,

uvazuju o koupi noveho auta, zatim se rozhoduju mezi CTS nebo 5D v nafte. Projet se s 5D to bylo v pohode, ale nez se rozhodnu chtel bych rozhodne zkusit CTS. Jde mi o rozdil v nastaveni podvozku, jak moc je to znat. S ma v zadu sirsi rozvor, je o nekolik kilo lehci nez 5D ve Sportu, ale ta ma zase lepsi vybavu. Uz asi tyden to zvazuju a nemuzu se rozhodnout.

Najde se nekdo co vlastni tuto verzi ufa a svezl by me?

Bylo by to pro me jak Vanoce přátele Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 20:46   Citovat  

když už ses rozhodl pro naftu, tak běž do 5D, myslím, že nějakého neušetřeného kila u 5D bych se nevůbec nebál, rychlý je dost, můžu potvrdit (a praktičtější taky)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 20:58   Citovat  

LK8G napsal:
když už ses rozhodl pro naftu, tak běž do 5D, myslím, že nějakého neušetřeného kila u 5D bych se nevůbec nebál, rychlý je dost, můžu potvrdit (a praktičtější taky)

Byl jsem se v 5D i-CTDi projet a nadhera. Nejvic me zajima to nastaveni podvozku a jaky vliv ma vetsi rozchod. Jestli to za to stoji H+ Úsměv Ma to pro me vetsi vahu nez vybava a prakticnost.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 21:26   Citovat  

Letec napsal:
Byl jsem se v 5D i-CTDi projet a nadhera. Nejvic me zajima to nastaveni podvozku a jaky vliv ma vetsi rozchod. Jestli to za to stoji H+ Úsměv Ma to pro me vetsi vahu nez vybava a prakticnost.

Ten vetsi rozchod je tak nepatrny ze si troufam tvrdit ze to nepoznas, aspon v normalnim provozu. Jde spis o estetickou zalezitost, neni problem to dohnat koly s jinym ET nebo kvalitnimi podlozkami vzadu. Podvozek je u 3D i 5D varianty nastaveny stejne, Type-S neznamena sportovnejsi variantu jako spis jinou vybavu (jak sam rikas nizsi) a troje dvere misto peti + nejake dalsi esteticke drobnosti. C8G vypada obecne se 3 dvermi o dost draveji, zase je logicky min prakticky pro toho kdo chce vzadu casto vozit lidi, musis se rozhodnout sam co je pro tebe vetsi prioritou.
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 11:34   Citovat  

kup ctr... VTEC
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 17:30   Citovat  

Tak EU to vyresila za me. Motor 2.2 i-CTDi nesplnuje normu Euro 5, takze uz se ani nesmi do Evropy dovazet, pouze se daji doprodat jiz dovezene kusy. Takze jsem se dneska stal poslednim kupcem Civica v nafte v CR, zadnej jinej kus uz neni takze to rozhodovani slo snadno kouř

To Keak: CTR bych koupil nejradsi, ale ta spotreba. Uz ted jezdim za 12l/100km (ziju v Praze). S CTR bych jezdil jeste za vic, protoze by to bylo vecne jedna dva brzda, protoze uz bych letel moc..
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 17:48   Citovat  

3D nebo 5D ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 21:29   Citovat  

Letec napsal:
Tak EU to vyresila za me. Motor 2.2 i-CTDi nesplnuje normu Euro 5, takze uz se ani nesmi do Evropy dovazet, pouze se daji doprodat jiz dovezene kusy. Takze jsem se dneska stal poslednim kupcem Civica v nafte v CR, zadnej jinej kus uz neni takze to rozhodovani slo snadno kouř

To Keak: CTR bych koupil nejradsi, ale ta spotreba. Uz ted jezdim za 12l/100km (ziju v Praze). S CTR bych jezdil jeste za vic, protoze by to bylo vecne jedna dva brzda, protoze uz bych letel moc..

Gratuluju, tak at ti slouzi! přátele
Kdyz si budes davat pozor na plyn, tak s CTR 8G i po meste nad tech 12 l. urcite nepujdes. Sam jezdim kratsi cesty do prace, jinak obcas normalne a obcas to dost prasim a za tech +- 12 jezdim taky, aniz bych si vubec hlidal spotrebu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 17:36   Citovat  

LK8G napsal:
3D nebo 5D ?

5D
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 17:41   Citovat  

Bully napsal:
Gratuluju, tak at ti slouzi! přátele
Kdyz si budes davat pozor na plyn, tak s CTR 8G i po meste nad tech 12 l. urcite nepujdes. Sam jezdim kratsi cesty do prace, jinak obcas normalne a obcas to dost prasim a za tech +- 12 jezdim taky, aniz bych si vubec hlidal spotrebu.

Dik

Davat pozor na plyn. S Hondou HaHaaa

CTR bude az budu vydelavat vic, ted se taky krasne projedu a jeste me bude hrat pocit za jak malo Mrk
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 19:55   Citovat  

jako ja jezdim na 7G CTR za 10l po Plzni kratky trasy denne ,kdyz to nehlidam tak max 12l Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 20:08   Citovat  

11-12l mi po meste zere GT-FOUR (4x4 270PS 1390kg) vuz... to mi hlava nebere Ne ze bych to meril, ale vim ze kdyz natankuju za 1000,- 100oct tak najedu cca 240km... Nemate neco spatne s Civicama?

tudy odkaz

Perfektni stranky pro toho kdo chce znat SKUTECNOU spotrebu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:32   Citovat  

Zemi napsal:
11-12l mi po meste zere GT-FOUR (4x4 270PS 1390kg) vuz... to mi hlava nebere Ne ze bych to meril, ale vim ze kdyz natankuju za 1000,- 100oct tak najedu cca 240km... Nemate neco spatne s Civicama?

tudy odkaz

jses si jistej tema spotrebama Tak to koukám! jako bych chtel videt ten motor 2.2 cdti a 252KW HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:38   Citovat  

Nejsem sam komu to tak zere, znam dva lidi co maj stejny Acco, zijou v Praze a 95% mestskej provoz a nejnizsi spotreba na jakou se dostanem je 10,2. (Mereno - natankovana plna, dlouhodoby prumer) Na tohle cislo se dostanu jen kdyz jezdim v aute sam, lehka noha, zadnej VTEC. Kdyz jedu tak abych si to uzil, kdyz to teda provoz dovoli, jsem tam za 12.

Je to znat, ze to auto uz ma skoro 13 let, taky tenkrat stal litr 95 kolem 20 Kc? Nevim to presne, tenkrat jsem jeste nemel papiry Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:42  Naposledy upravil Dany dne 18.9.2011 , 23:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zemi napsal:

tudy odkaz

Jestli není něco špatně s tou Celicou : pořádnej výtlem ¨

Mě civic po městě bere tak 12-13 litrů a EVO tak 16 litrů

Zrovna s Hondama CTR jsem toho najezdil opravdu hodně. Třeba na CR-V 3 generace 2.0 benzín automat, mám dlouhodobou spotřebu kolem 9 litrů na 100km, takže jezdit umím i s lehkou nohou, ale ani se sériovým CTR 7G či 8G jsem to nikdy pod 9 litrů kombinované spotřeby dle předpisů nedal... Takže té tabulce nevěřím... to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jses si jistej tema spotrebama Tak to koukám! jako bych chtel videt ten motor 2.2 cdti a 252KW HaHaaa

No nejvtipnejsi mi prijdou ty spotreby cca 7,5l co jsou uvedeny u tech TYPE-R cože cože ? Az budu mit CTR a budu mit takovou dlouhodobou spotrebu, zastrelte me a auto si vemte to snad ne

Predem se omlouvam vsem blaznum do eko jizdy šuk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 8:42   Citovat  

No prave ze Celicu GT4 mam jiz ctvrtou... Mel jsem i MR2 Turbo s tim samym motorem... EVO vim ze je uzrany, ale 3SGTE je hold ekonom. Mr. Green EP3 jsem vezl Marovi z UK a taky vim kolik zere... Asi mam divnou nohu. to mi hlava nebere
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 8:45   Citovat  

Zemi napsal:
No prave ze Celicu GT4 mam jiz ctvrtou... Mel jsem i MR2 Turbo s tim samym motorem... EVO vim ze je uzrany, ale 3SGTE je hold ekonom. Mr. Green EP3 jsem vezl Marovi z UK a taky vim kolik zere... Asi mam divnou nohu. to mi hlava nebere

Tak to jsme dva přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 19:56   Citovat  

jako muj stalej prumer mesto je 10+-l i z obcasnym vtecovanim kdyz je treba Úsměv ,ale mam ted taky trochu dilema posledni dobou vidam civic 8G za cenu kolem 200tis a premyslim nad tim ,jestli dat do CTR lpg nebo koupit 8G v nafte ,8G v benzinu nechci ,zere skoro stejne co CTR a moc to nejede ,naftu moc nemusim ale zase to jede slusne a zere malo ,jako kdyz jsem kupoval CTR mel jsem hned v planu lpg ale kdyz vidim ty ceny naftaku r.v.2006-2007 trosku me to skarli
a nabizi se otazka vrazit do CTRka 40+-tis a jezdit za podobny naklady jako naftak nebo za tu cenu koupit naftu z najetymy 140+ tkm ,jde to nejak srovnat co se tyce servisu a vymeny dilu a tak ,najezdim tak 15tis rocne 80% po meste ,
tajpara jsem chtel pac otacky mam rad a pred tim jsem mel civica se 180ps a do slabsiho auta se mi nechtelo akorad bych ho znicil takze padla volba na CTR+LPG ale casy tuningu a rychle jizdy po malu konci ,nerikam ze si obcas nezaradim ale uz to neni ono a na silnicich nejako schazi lidi ktery se chteji trochu blbnout a auta co drzi krok Úsměv
zase je trochu zavadejici ze ze 2.2 naftou udelam po meste asi 7-8litru takze co je lepsi 10l plynu za 20kc/l nebo 7-8l nafty za 37kc/l Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 20:01   Citovat  

A proc si k CTR nekoupis levnyho naftaka? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 20:08   Citovat  

Zemi napsal:
A proc si k CTR nekoupis levnyho naftaka? to mi hlava nebere

protoze nato bohuzel nemam ,proto jsem ho koupil pac je to nej benzinovej motor jakej jde sehnat.. a spotreba neni tak strasna kdyz si vemu ze i se sportem jsem dokazal jezdit za 11l a ctrkem jsem se max dostal na 12,7l a to neni moc nato ze to ma 200ps s vti jsem dokazal i za 13,8l po plzni takze nelituju ani trochu jen srovnavam alternativu Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 20:44   Citovat  

DOHCVTEC:
ja nestacim zirat co ty vsechno nechces, tohle je minimalne 20. auto tak behem poslednich 2 mesicu o kterem tvrdis ze ho chces pořádnej výtlem
Jinak byt tebou tak si rozmyslim zivit 2 auta soucasne pokud je vylozene nepotrebujes (napr. nemate s zenou/pritelkyni jinou moznost jezdeni do prace nez kazdy sam svym autem). Vubec to neni jenom o pohonnych hmotach (pokud bude 1 auto jezdit a druhe vzdycky stat tak ten rozdil neni az tak zazracne veliky). Je to dost drahy spas, krome porizovaci ceny dalsiho auta navic budes predevsim platit 2x za servis + udrzbu (pneu, ...), 2x pojisteni atd. atd., a pocitej s tim ze tyhle vydaje budou cim dal vyssi. Pokud dokazes s CTR jezdit bezne za 10 l. benzinu, s plynem budes jezdit skoro zadarmo Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 21:28   Citovat  

Pokud dokazes s CTR jezdit bezne za 10 l. benzinu, s plynem budes jezdit skoro zadarmo Velmi šťastný[/quote]

o to mi jde Velmi šťastný jinak vis porad bych neco chtel ,clovek chce to co nema Velmi šťastný ,mne jen dostavaj ty ceny 8Gecek a urco nechci 2auta ,mozna se trochu bojim toho LPG ze to nepujde dobre nastavit tak trosku uvazuju o nafte od hondy Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 7:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Pokud dokazes s CTR jezdit bezne za 10 l. benzinu, s plynem budes jezdit skoro zadarmo Velmi šťastný

o to mi jde Velmi šťastný jinak vis porad bych neco chtel ,clovek chce to co nema Velmi šťastný ,mne jen dostavaj ty ceny 8Gecek a urco nechci 2auta ,mozna se trochu bojim toho LPG ze to nepujde dobre nastavit tak trosku uvazuju o nafte od hondy Úsměv[/quote]

Tak tohle je jeden z duvodu, proc jsem se rozhodl pro naftu. Zjistil jsem o plynu docela dost a ma to par nevyhod, rozhodne to neni vhodny pro vysokotocivy typ motoru. Da se sice nastavit, ze pri urcitych otackach prepne zpet na benzin, jenze to se pak o to vic podepise na spolehlivosti, ma to sva ale. Zabira to misto, spotreba plynu o 15% az 20% vyssi nez benzinu, dalsi nadrz na plyn taky neco vazi, zakaz parkovani v podzemnich garazich a horsi prodejnost.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 11:25   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jako muj stalej prumer mesto je 10+-l i z obcasnym vtecovanim kdyz je treba Úsměv ,ale mam ted taky trochu dilema posledni dobou vidam civic 8G za cenu kolem 200tis a premyslim nad tim ,jestli dat do CTR lpg nebo koupit 8G v nafte ,8G v benzinu nechci ,zere skoro stejne co CTR a moc to nejede ,naftu moc nemusim ale zase to jede slusne a zere malo ,jako kdyz jsem kupoval CTR mel jsem hned v planu lpg ale kdyz vidim ty ceny naftaku r.v.2006-2007 trosku me to skarli
a nabizi se otazka vrazit do CTRka 40+-tis a jezdit za podobny naklady jako naftak nebo za tu cenu koupit naftu z najetymy 140+ tkm ,jde to nejak srovnat co se tyce servisu a vymeny dilu a tak ,najezdim tak 15tis rocne 80% po meste ,
tajpara jsem chtel pac otacky mam rad a pred tim jsem mel civica se 180ps a do slabsiho auta se mi nechtelo akorad bych ho znicil takze padla volba na CTR+LPG ale casy tuningu a rychle jizdy po malu konci ,nerikam ze si obcas nezaradim ale uz to neni ono a na silnicich nejako schazi lidi ktery se chteji trochu blbnout a auta co drzi krok Úsměv
zase je trochu zavadejici ze ze 2.2 naftou udelam po meste asi 7-8litru takze co je lepsi 10l plynu za 20kc/l nebo 7-8l nafty za 37kc/l Velmi šťastný

Hlavně nedavej LPG do CTR. Osobně si myslím, že je to hřích Mrk Nic proti LPG, ale Type R není jen název a mělo by u toho zůstat. Klidně skoč do 2.2 iCTDi, na naftě není nic špatnýho a hlavně v dnešní době. Čistě po Plzni jezdím za 5.7-6.0 l/100km. 2.2 je ještě lepší motor a rozhodně ti to nebude žrát 7-8 l/100km, to bys musel jezdit jako hovado.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 14:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

A kolik ujedeš ročně km? Jestli je rozdíl ve spotřebě 2l na 100km a ujedeš ročně třeba 8000 km při průměrné ceně 35kč/litr nafty/benzínu..to máš roční rozdíl ca 5600,-Kč..a kvůli toho chceš měnit auto za 200t? Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 14:31   Citovat  

petrp napsal:
Hlavně nedavej LPG do CTR. Osobně si myslím, že je to hřích Mrk Nic proti LPG, ale Type R není jen název a mělo by u toho zůstat. Klidně skoč do 2.2 iCTDi, na naftě není nic špatnýho a hlavně v dnešní době. Čistě po Plzni jezdím za 5.7-6.0 l/100km. 2.2 je ještě lepší motor a rozhodně ti to nebude žrát 7-8 l/100km, to bys musel jezdit jako hovado.

kravina, klidně bych do ctrka lpg fouknul. pindy o tom, že to tam nepatří atd platily tak před 15ti lety
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 14:35   Citovat  

Dejf napsal:
kravina, klidně bych do ctrka lpg fouknul. pindy o tom, že to tam nepatří atd platily tak před 15ti lety

Vopovaž se to dát do ITR! naštvanej HaHaaa
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 14:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Vopovaž se to dát do ITR! naštvanej HaHaaa

s tim co teoreticky najezdí to nemá cenu, ale mít ctr jako daily, tak to neřešim

co mám lpg v FRV tak jsem hodně změnil názor
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 23:17  Naposledy upravil Letec dne 21.9.2011 , 8:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dejf napsal:
s tim co teoreticky najezdí to nemá cenu, ale mít ctr jako daily, tak to neřešim

co mám lpg v FRV tak jsem hodně změnil názor

To me zajima. Podel se o zkusenost.

Kolik uz jsi na plynu najel? Jak s tim FRV jezdis, slapes na to hodne? Co servis? Cooo??? Posli mi to kdyztak do SZ přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 8G TYPE-S, hledá se ..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina