Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 109
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2011 , 0:31   Citovat  

tudy odkaz cca od 27:40
Honda Accord Tourer. prodělala facelift. Zda jí to prospělo, uvidíme za volantem verze 2,2 i-DTEC

No, jizdni vlastnosti naprosto chvali, ale ten zbytek-a ne ze by se nedalo souhlasit Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 6.11.2011 , 22:02   Citovat  

Trebor napsal:
http://autosalontv.cz/?year=2011&week=43 cca od 27:40
Honda Accord Tourer. prodělala facelift. Zda jí to prospělo, uvidíme za volantem verze 2,2 i-DTEC

No, jizdni vlastnosti naprosto chvali, ale ten zbytek-a ne ze by se nedalo souhlasit Smutný
Jj přesně jak píšeš.Díval jsem se na ten test....
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 13:47   Citovat  

Trebor napsal:
http://autosalontv.cz/?year=2011&week=43 cca od 27:40

Tak design je otázkou vkusu, kdyby se všem líbila např. jen jedna holka, tak to by byl masakr Velmi šťastný Ale to, že Acco 8g dostalo cenu za design (Red-dot), to už radši ani nezmínil HaHaaa Co se týká interiéru, tak když je někdo zvyklej na "koncernový" uspořádání ovladačů, tak se mu to může zdát chaotický Úsměv Souhlasil bych určitě s tím, že ten display by mohl být lepší přátele Spíš mi připadalo, že na tom prostě něco musej přeci najít kouř
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 16:11   Citovat  

ICE.J napsal:
Tak design je otázkou vkusu, kdyby se všem líbila např. jen jedna holka, tak to by byl masakr Velmi šťastný Ale to, že Acco 8g dostalo cenu za design (Red-dot), to už radši ani nezmínil HaHaaa Co se týká interiéru, tak když je někdo zvyklej na "koncernový" uspořádání ovladačů, tak se mu to může zdát chaotický Úsměv Souhlasil bych určitě s tím, že ten display by mohl být lepší přátele Spíš mi připadalo, že na tom prostě něco musej přeci najít kouř

nebo chtěj podpořit vyšší výbavu nebo příplatkovou navi? Úsměv
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 19:54   Citovat  

Klasická propagace francouzských a německých aut a hanění těch ostatních, obzvláště japonských. Lidi tady maj prostě v palicích, že škodovka je spolehlivý auto a francouzský je nádherně pohodlný. To, že se to každou chvíli s*re, už nikomu nevadí.
Jsem rád, že mám neokoukanou Hondu (s bezvadným motorem/o spotřebě ani nemluvě) a né tuctovýho "pašíka" anebo "pažouta" či oktávku v kombajnu f metle a f tédéíčku.

Ten kdo má Acco 8G myslím nelituje Úsměv

Jen tak mimochodem, koukněte se na díl, kde recenzují VW EOS kabrio. To je teprve lahůdka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:22   Citovat  

Jirka79 napsal:
Klasická propagace francouzských a německých aut a hanění těch ostatních, obzvláště japonských. Lidi tady maj prostě v palicích, že škodovka je spolehlivý auto a francouzský je nádherně pohodlný. To, že se to každou chvíli s*re, už nikomu nevadí.
Jsem rád, že mám neokoukanou Hondu (s bezvadným motorem/o spotřebě ani nemluvě) a né tuctovýho "pašíka" anebo "pažouta" či oktávku v kombajnu f metle a f tédéíčku.

Jen tak mimochodem, koukněte se na díl, kde recenzují VW EOS kabrio. To je teprve lahůdka.
je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 22:25   Citovat  

Jirka79 napsal:

Co naděláš... Jednou jeden časopis napsal pravdu o nějakém Audi importér z toho měl koliku a pak jim odmítal auta půjčovat... A podobně to funguje u všech, takže i když je auto fakt děs (Dacia), tak se aspoň ocení cena a prostor... to snad ne
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 23:02   Citovat  

Podle mně tam neřek nic strašnýho krom pravdy Velmi šťastný
Sedmička je hezčí..motor,řazení,podvozek paráda...interiér a místo vzadu slabší...ke koupi 8g to chce velký srdce.
Pod to bych se podepsal a osmičku si koupil ze stejných důvodů.S těmi mínusy jsem smířenej už ze svýho současnýho accorda,takže mě od případné koupě neodraděj.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:35   Citovat  

spoon napsal:
Podle mně tam neřek nic strašnýho krom pravdy Velmi šťastný
Sedmička je hezčí..motor,řazení,podvozek paráda...interiér a místo vzadu slabší...ke koupi 8g to chce velký srdce.
Pod to bych se podepsal a osmičku si koupil ze stejných důvodů.S těmi mínusy jsem smířenej už ze svýho současnýho accorda,takže mě od případné koupě neodraděj.

No vidíš každej to vidí jinak Úsměv Mě se líbí v kombiku víc 8g než 7g pifko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:39   Citovat  

ICE.J napsal:
No vidíš každej to vidí jinak Úsměv Mě se líbí v kombiku víc 8g než 7g pifko

Zadek se povedl, předek ne a kufr zazdili...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:46   Citovat  

mě ten test nepřijde špatnej

vzhled je na vkusu 8G tourer se mi vysloveně líbí, narozdíl od 7G kde je ten zadek dle mě zoufalej

naopak sedan se mi víc líbí 7G
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 13:55   Citovat  

Dejf napsal:

vzhled je na vkusu 8G tourer se mi vysloveně líbí, narozdíl od 7G kde je ten zadek dle mě zoufalej

Rakev má geniální zadek. Udělat nějaký rádoby estetický tvary je vždy na úkor prostornosti a myslím že u 7g rakve je to sladěný výborně. Širokej nakládací prostor a velký jako kjáva. Kam se hrabe passat, Focus ...

A mimochodem si mrtvej homolka, počkej až ti zase rakev přijde vhod Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 14:11   Citovat  

crxmann napsal:
Rakev má geniální zadek. Udělat nějaký rádoby estetický tvary je vždy na úkor prostornosti a myslím že u 7g rakve je to sladěný výborně. Širokej nakládací prostor a velký jako kjáva. Kam se hrabe passat, Focus ...

Tak není to jen o estetice, holt nezávislé zavěšení v 8g si vybírá svojí daň v prostornosti, ale naopak přidává jízdním vlastnostem OK VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 14:12   Citovat  

Dejf napsal:

Souhlas Velmi šťastný přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 14:24   Citovat  

crxmann napsal:

to nemění nic na tom, že je to hnusný Úsměv

když jsem seděl v něm seděl, tak jsem se na tu hrůzu vzadu nemusel koukat Mrk
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 14:32   Citovat  

Nemozem si pomoct, sedan 7G je vzhladovo krajsie.
8G je lepsie co sa tyka jazdnych vlastnosti, ale kedze mam upravene 7G - ktore sa teraz jazdou vyrovna 8G - tak ho tak skoro nevymenim Hihi
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 15:56   Citovat  

každému se líbí něco jiného,já budu rád až vyměním 7G za 8G.

B4.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B4.png, 310 kB

B2.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B2.png, 339.59 kB
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:21   Citovat  

ICE.J napsal:
Tak není to jen o estetice, holt nezávislé zavěšení v 8g si vybírá svojí daň v prostornosti, ale naopak přidává jízdním vlastnostem OK VTEC

A7G sedan ma vzadu taky nezavisle zaveseni, Tourer 7G ma na rozdil od Toureru 8G torzku. Mezi nami- ty by sis porizoval zrovna takovy "cruiser" jako je Accord (a 8G je jeste vic pohodovy a klidny nez 7G) a jeste variantu kombi na sportovani? Kazdopadne nezavisle zaveseni nebo torzka nejsou samy o sobe automaticky zarukou ani dobrych, ani spatnych jizdnich vlastnosti. Vetsinou jde o plky lidi co si to ani nezkusili.

Dejf napsal:
to nemění nic na tom, že je to hnusný Úsměv

když jsem seděl v něm seděl, tak jsem se na tu hrůzu vzadu nemusel koukat Mrk

Naopak mi prijde ze je na sedanu A7G daleko vic videt jeho starsi rocnik vyroby. Tourer je jednoduchy, hranaty, nadcasovy a prakticky. Prave kvuli te posledni jmenovane vlastnosti si lidi kombiky porizuji a prave proto nema A8G Tourer nejaky extra uspech, velikost jeho kufru je docela zoufala. Zbytek je vec vkusu, tvrdit o necem ze je to hnus je docela ... , ehm HaHaaa

varuj napsal:
Nemozem si pomoct, sedan 7G je vzhladovo krajsie.
8G je lepsie co sa tyka jazdnych vlastnosti, ale kedze mam upravene 7G - ktore sa teraz jazdou vyrovna 8G - tak ho tak skoro nevymenim Hihi

Upravoval jsi nejak i podvozek nebo sis nechal jenom nacipovat motor? Minimalne u Toureru i-CTDi poface je uz i v serii treba hodnota akcelerace u 7G lepsi nez u Toureru 8G "Type-S" i-DTEC se 180k- hmotnost, aerodynamika a DPF si vybraly svou dan.

hubby napsal:
každému se líbí něco jiného,já budu rád až vyměním 7G za 8G.

S takovou davkou stylingu, 20" koly a snizenim odhadem 60mm to vypada fakt dobre OK Serie je jinde, ale i tak je to pekne auto, minimalne na rozdil od toho co ted Honda jinak produkuje to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:34   Citovat  

Krom snížení a kol je vše origo, neboli za příplatek. Stejně tak,jak má půlka honda-clubu na 7g sportovní prahy a nástavce na nárazníkách. Co si budem povídat 7G origo a typeS sto a jedna. Stejně tomu je i u 8G. Takový je aspoň můj názor.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 20:41   Citovat  

hubby napsal:
Krom snížení a kol je vše origo, neboli za příplatek. Stejně tak,jak má půlka honda-clubu na 7g sportovní prahy a nástavce na nárazníkách. Co si budem povídat 7G origo a typeS sto a jedna. Stejně tomu je i u 8G. Takový je aspoň můj názor.

Ja tam vidim jeste minimalne prebarvenou masku, potom podle blinkru (byvaji normalne oranzove) taky nejde o 2,4i, takze to originalni bodykit neni a v doplnkovem prislusenstvi tenhle typ narazniku taky nevidim. Ale mozna ze je to dneska jinak, nesleduju to tak podrobne- informace cerpam z oficialnich stranek Hondy CR. Jenom tim chci rict ze upravene auto vypada vzdycky jinak nez original a v CR se ti podari tezko zapsat jakoukoli upravu. Spis si muzes uz upraveny vuz dovezt ze zahranici a to uz vcetne homologovanych modifikaci.
Type-S 7G ma jenom ten origo bodykit, uz z vyroby. Jinak tam rozdil prakticky proti ostatnim verzim neni, krome jeho chudsi vybavy. Podstatne zasadnejsi rozdil vidim uz treba mezi pred a poface, a to nejenom co se tyka exterieru.
Kazdopadne snizeni a vhodna kola s jinym ET dokazou delat divy snad u kazde Hondy, 7. generace Acco zvlast (a to i Type-S) vypada v zakladu trosku jako tramvaj Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 7:06   Citovat  

Bully napsal:
Ja tam vidim jeste minimalne prebarvenou masku, potom podle blinkru (byvaji normalne oranzove) taky nejde o 2,4i, takze to originalni bodykit neni a v doplnkovem prislusenstvi tenhle typ narazniku taky nevidim. Ale mozna ze je to dneska jinak, nesleduju to tak podrobne- informace cerpam z oficialnich stranek Hondy CR. Jenom tim chci rict ze upravene auto vypada vzdycky jinak nez original a v CR se ti podari tezko zapsat jakoukoli upravu. Spis si muzes uz upraveny vuz dovezt ze zahranici a to uz vcetne homologovanych modifikaci.
Type-S 7G ma jenom ten origo bodykit, uz z vyroby. Jinak tam rozdil prakticky proti ostatnim verzim neni, krome jeho chudsi vybavy. Podstatne zasadnejsi rozdil vidim uz treba mezi pred a poface, a to nejenom co se tyka exterieru.
Kazdopadne snizeni a vhodna kola s jinym ET dokazou delat divy snad u kazde Hondy, 7. generace Acco zvlast (a to i Type-S) vypada v zakladu trosku jako tramvaj Se stydím

jedná se o 2.4 a přebarvená maska je normálně v příslušenství HONDA i v ČR.No a pokud se nepletu, tak od faceliftu 8G už nemá oranžové blinkry. Čerpám taktéž z Hondy ČR. Jelikož je vše origo,tak nebudu mít sebemenší problémy s homologací.S kolama souhlasím.
Přebarvená maska-cena lidových 14 772kč dle stránek Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 9:41   Citovat  

Bully napsal:
A7G sedan ma vzadu taky nezavisle zaveseni, Tourer 7G ma na rozdil od Toureru 8G torzku. Mezi nami- ty by sis porizoval zrovna takovy "cruiser" jako je Accord (a 8G je jeste vic pohodovy a klidny nez 7G) a jeste variantu kombi na sportovani? Kazdopadne nezavisle zaveseni nebo torzka nejsou samy o sobe automaticky zarukou ani dobrych, ani spatnych jizdnich vlastnosti. Vetsinou jde o plky lidi co si to ani nezkusili.

Taky jsem psal jen o Toureru a ne o sedanu Úsměv A k tomu "cruiseru" pokud by mi nešlo o jízdní vlastnosti, tak bych si ani např. nekupoval Hondu, ale třeba Superba Hihi Výhody a nevýhody torzky už tu byly několikrát řešeny, ale nějaký důvod proč Honda dala do 8g toureru nezávislé zavěšení bude ne? Nebo si myslíš, že jsi chytřejší než vývojáři od Hondy?? Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 9:57   Citovat  

ICE.J napsal:
Taky jsem psal jen o Toureru a ne o sedanu Úsměv A k tomu "cruiseru" pokud by mi nešlo o jízdní vlastnosti, tak bych si ani např. nekupoval Hondu, ale třeba Superba Hihi Výhody a nevýhody torzky už tu byly několikrát řešeny, ale nějaký důvod proč Honda dala do 8g toureru nezávislé zavěšení bude ne? Nebo si myslíš, že jsi chytřejší než vývojáři od Hondy?? Tak to koukám!

A důvod, proč má CTR torzku, která zůstává i u C9g? Úsměv Ano, Accord má lepší jízdní vlastnosti než konkurence,ale je normální, aby kombi (základ 406l) mělo menší kufr než sedan (467l), byť s lepším přístupem? Kombíka si fakt nekupuju kvůli závodění na okruhu.. O rozdílu kufru u 7g ani nemluvím,tam je základ 570l... A vzhledem k tomu,že mám momentálně čerstvé srovnání,tak můžu říct, že rozdíl 100l na kufru je sakra hodně znát...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:07   Citovat  

Bully napsal:
Zbytek je vec vkusu, tvrdit o necem ze je to hnus je docela ... , ehm HaHaaa

ano, je to věc vkusu, taky jsem psal, že je to pouze můj názor a nebojim se říct, že je to auto prostě hnusný

stejně jako to s klidnym svědomim řeknu o loganu, nebo o nový jedničce bmw

taky ti nenutim představu, že superb kombi je lepší, protože má větší kufr ( bylo to pro příklad, tak prosim nerozebírat )

pokud bych řekl, že 7G tourer je krásnej, tak mě budeš taky opravovat ´´tvrdit o necem ze je to krásný je docela ... , ehm HaHaaa ´´?

ano je to slušný auto, určitě praktický, ale žádnej krasavec to neni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:08   Citovat  

Hellborn napsal:
A důvod, proč má CTR torzku, která zůstává i u C9g? Úsměv

že by snížení nákladů? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:22   Citovat  

Dejf napsal:
že by snížení nákladů? Velmi šťastný

A proto náklady u Accorda zvedly, když dali nezávislé zavěšení místo vlečených ramen a zkrutným stabilizátorem? to mi hlava nebere
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:27   Citovat  

Hellborn napsal:
A proto náklady u Accorda zvedly, když dali nezávislé zavěšení místo vlečených ramen a zkrutným stabilizátorem? to mi hlava nebere

zavěšení zůstalo ... tak se náklady nezvedly, ne ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:41   Citovat  

Hellborn napsal:
A důvod, proč má CTR torzku, která zůstává i u C9g? Úsměv Ano, Accord má lepší jízdní vlastnosti než konkurence,ale je normální, aby kombi (základ 406l) mělo menší kufr než sedan (467l), byť s lepším přístupem? Kombíka si fakt nekupuju kvůli závodění na okruhu.. O rozdílu kufru u 7g ani nemluvím,tam je základ 570l... A vzhledem k tomu,že mám momentálně čerstvé srovnání,tak můžu říct, že rozdíl 100l na kufru je sakra hodně znát...

Pokud vim CTR 9G ještě není a nevíme, co bude mít za specifikaci nebo ty jo?? Velmi šťastný A u toho Accordu Toureru to řeknu asi takhle, nachytá to nové zákazníky na design (třeba ty kterejm se nelíbila 7G T) a možná ztratí zákazníky, který potřebujou "mega kufr" což je typicky česká vlastnost OK Velmi šťastný pifko
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 10:51   Citovat  

ICE.J napsal:
Pokud vim CTR 9G ještě není a nevíme, co bude mít za specifikaci nebo ty jo?? Velmi šťastný A u toho Accordu Toureru to řeknu asi takhle, nachytá to nové zákazníky na design (třeba ty kterejm se nelíbila 7G T) a možná ztratí zákazníky, který potřebujou "mega kufr" což je typicky česká vlastnost OK Velmi šťastný pifko

Já o CTR 9g nemluvil nebo snad jo?

Mega kufr nepotřebuju, ale na kočár atd. se hodil - při cestě na víkend by těch 400l s hlubokým kočárem pomalu nestačilo... HaHaaa Nevím,jestli je kombík spíš na závodění než na převoz věcí... To už Honda klesla k Alfě Romeo a jejím řiditelným šperkům? Tak to valím bulvy
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:19   Citovat  

Bully napsal:
Upravoval jsi nejak i podvozek nebo sis nechal jenom nacipovat motor? Minimalne u Toureru i-CTDi poface je uz i v serii treba hodnota akcelerace u 7G lepsi nez u Toureru 8G "Type-S" i-DTEC se 180k- hmotnost, aerodynamika a DPF si vybraly svou dan.

Acco mam 2.2.i-CTDi vo verzii Sport z r. 2006. Ako uzvadzas uz aj v serii bola hodnota akceleracie lepsia, nez u 8G, ale aj tak som som ho dal cipnut. Okrem nacipovania motoru som upravoval aj podvozok. Zatial som siel iba v Tvojich slapajach - pruziny Eibach pro a origo tlmice (uvazujem nad sport.tlmicmi) a tiez brzdy - EBC kotuce a Red stuff dosticky. S tymito vsetkymi upravami je charakter povodneho auta uplnie niekde inde.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina