Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
montážní hloubka rádia? Civic Aerodeck 99
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jorge je teď offline  Jorge
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 10:48   Citovat  

Zdravím Hondaře!

Předem se omlouvám, zda-li zakládám zbytečné téma, ale toto se mi nepodařilo dohledat...
Nuže:
stal jsem se šťastným majitelem Civicu Aerodeck 99 a jedna z prvních věcí, která mne potkala byla výměna původního rádia Pioneer KEH-P16, což se povedlo. Ale problém nastal v okamžiku, kdy jsem se snažil usadit rádio nové. Nejde tam celý zastrčit a kouká na mě asi 5mm ocelovýho těla rádia, jež se nechce uvniř srovnat to mi hlava nebere
Jsem z toho docela jelen a i když to není extra postatná věc- přijde mi blbý aby mi rádio čouhalo ven Velmi šťastný
Je možný, že se do palubky nevleze rádio s hloubkou větší než 150mm? nebo existuje nějakej fígl?

Díky za pomoc Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 10:56   Citovat  

Vzádu v tom kasliku je takový plastik, který spojuje "střechu" a "dno" toho kasliku. Vezmi pilku ocasku nebo něco jiného a normálně to vyřízni, neboj se toho... Udělal jsem to stejně a bylo... je to dobrý

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 11:09   Citovat  

Je taky možné, že se ti za radiem "namuchlaly" kabely a radio se o ten chuchvalec opře a nejde zasunout.
Zkus kabely za radiem porovnat a po částečném zasunutí radia je vytáhni mimo prostor pro radio. Je tam špatný přístup, ale když odmontuješ kastlík tak to půjde lépe.
Nebo ještě před touhle akcí můžeš zkusit radio zasunout bez zapojených kabelů anebo vem prostě metr, změř rádio a změř hloubku té díry.

0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 11:45   Citovat  

Fakt je, že kabely tam jsou... ale k tomu pioneeru vedl taky svazek ( od kabelů k rádiu je napájený i střešní okno ).
Problém je, že tam fakt neni místo a evidentně tam vadí ty káblíky, takže to vypadá, že budeme operovat ( řezat ).

popř. nevíte o nějakým rádiu s montážní hloubkou těch 150mm?

Moderátor
1
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 12:07   Citovat  

Jorge napsal:
Fakt je, že kabely tam jsou... ale k tomu pioneeru vedl taky svazek ( od kabelů k rádiu je napájený i střešní okno ).
Problém je, že tam fakt neni místo a evidentně tam vadí ty káblíky, takže to vypadá, že budeme operovat ( řezat ).

popř. nevíte o nějakým rádiu s montážní hloubkou těch 150mm?

Hele fakt to neřeš, já, když jsem si tenkrát koupil Aerodecka, tak tam byl nějakej Soňák + CD changer. Soňák přestal svítit, takže šel ven i changerem. Dával jsem Pioneera s USB a taky mě to zarazilo, že kouká ven. Chvíli jsem dumal co s tim, neb se mi nechtělo něco řezat ve svym autě, ale byla to operace asi na pět minut. Je to prostě plast, ve kterým je díra, neb rádia mívaly (možná ještě některý maj) vzadu takovou závitovou tyčku, za kterou se přitáhly matkou k tomu kasliku. Předpokládám, že Tvé rádio nic takového nemá a i kdyby mělo, tak se bez toho klidně obejde.
Jak řikám, neboj se toho, žádnej masakr to neni - tedy pokud s plastikem nepřeřízneš i kabely... HaHaaa

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 12:14   Citovat  

SaKaL napsal:
Vzádu v tom kasliku je takový plastik, který spojuje "střechu" a "dno" toho kasliku. Vezmi pilku ocasku nebo něco jiného a normálně to vyřízni, neboj se toho... Udělal jsem to stejně a bylo... je to dobrý

Já neměl pilku, ale velký zubatý můž na chleba fungoval parádně je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 13:58   Citovat  

V životě bych nevěřil, že nůž na chleba může použít i kutil na zkulturnění auta pořádnej výtlem

Nicméně co člověk to originál- už je to v pohodě. Dbaje Vašich rad a v duchu hesla "kdo se bojí, nesmí do lesa" jsem na to vzal pilku na železo.

Rádio sedí! Je to tam.
Díky za rady H+

P.S.: do kabelů i do bovdenu, kterej ovládá vrchní výdechy jsem si mááálem taky fiknul... Velmi šťastný

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 14:21   Citovat  

Taky mám pincka v anglánu a měl jsem stejný problém, protože pincek má vzadu ten olověný chladič nebo co to je a o to je to radio větší, ale vždy za to můžou kabely je třeba si s tím pohrát a on tam pak zajede jak do maminy

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 17:39   Citovat  

S tím jsem si taky užil Velmi šťastný nakonec jsem tam napěchoval Alpinu 9881R + 4x RCA kabel to je mazec.Nakonec jsem skončil tak že napájecí konektory ISO jsem měl až za kastlíkem aby se to tam vešlo.Už nikdy více, jsem si říkal když jsem to tam nacpal a stejně jsem to asi 4x vyndaval HaHaaa

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 18:06   Citovat  

Nejhorší na tom je, že tam je fakt kur..sky málo místa. to mi hlava nebere

Nějak si neumím představit, že to tahám jinam, kablíky jsou krátký, je jich hodně a nejvíc místa zabíraj ty ISO konektory... ...nicméně stejně to rádio asi budu měnit- takže všechno znova ( kromě řezání naštěstí ).

Máte nějakou představu jestli jsou do zadních repráčků ve střeše natahaný kabely a zda-li se tam vůbec dávaly? prozatím vím jen to, že to nehraje... HaHaaa
Jak se vlastně dostanu pod ty mřížky ve stropě?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 20:37   Citovat  

U mé 1.6ky SR rozhodně repráky byly a rozhodně také hrály Úsměv
Stáhni si tohle tudy tady
To byla jednu dobu moje skoro bible.
A jinak samozřejmě gratulace k novému vozu G4G a vítej do klubu... H+

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2012 , 21:47   Citovat  

Jorge napsal:
V životě bych nevěřil, že nůž na chleba může použít i kutil na zkulturnění auta pořádnej výtlem

Nicméně co člověk to originál- už je to v pohodě. Dbaje Vašich rad a v duchu hesla "kdo se bojí, nesmí do lesa" jsem na to vzal pilku na železo.

Rádio sedí! Je to tam.
Díky za rady H+

P.S.: do kabelů i do bovdenu, kterej ovládá vrchní výdechy jsem si mááálem taky fiknul... Velmi šťastný

to neni kutil, to je daver Velmi šťastný kdyz se pohraje s kablikama pripadne se este pri zasouvani vytahoujou zezadu tak je to cajk Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 7:18   Citovat  

SaKaL napsal:
U mé 1.6ky SR rozhodně repráky byly a rozhodně také hrály Úsměv
Stáhni si tohle tudy tady
To byla jednu dobu moje skoro bible.
A jinak samozřejmě gratulace k novému vozu G4G a vítej do klubu... H+

je to dobrý díky za manuál- doteď jsem měl jen souhrnnej pro všechny karosářský varianty a... to bylo něco tam hledat ( má asi 2000 stran ) Velmi šťastný

Jinak auto mám už od prosince a musím říct, že i přes ty kilometry ( 272.000 poctivejch )to auto vypadá a jezdí pořád velmi dobře. Jsem 2. majitel a bylo kupovaný v čechách- popravdě o koupi rozhodl design a stav, když jsem to auto viděl zespoda- zdá se být dosti opečovávané.
Musel jsem zatím řešit jen lak na předku, protože jsem mu udělal malý facelift ( Cca 20 km/h a led- nepomohlo ani ABS kuky kuk ), ale aspoň mám nově nalakován předek. Úsměv

Vlastně když ad tím tak přemýšlím- ještě jsem neměl 1,4 která funguje jako v tomhle autě muhehe - a to si myslím, že není nejlehčí. Jen je třeba řadit OK

0
PříspěvekZaslal: 9.4.2012 , 8:02   Citovat  

Tak už vím, čím to je, že zadní repráčky nehrajou.
oni tam žádný totiž nejsou muhehe a abych sundával stropnici, obložení sloupků, tahal kabely... ... a pak zjistil, že to stejně moc nehraje... tak na to prdim přátelé pořádnej výtlem

To si radši hezky osadim předky- " A touto bombou na konec pro dnešek končíme " HaHaaa Hihi

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 9:36   Citovat  

taky jsem po koupi Aera řešil proč mi nehrajou zadní repro, překopal jsem kably na radiu a furt nic až pak mě napadlo se podívat pod mřížky a samo jako u tebe žádný repro tam nabyly, ale kablící tam jsou natažený i s konektorem, ale je to asi njk H+ konektor kterej asi jen ta neseženeš, takže jsem se vyprdnul na konektory a napájel takový ty packy a repro zapojit a jak krásně to hraje Velmi šťastný

mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 15:21   Citovat  

Soubojem s rádiem v anglánovi si musí projít každý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 17:03   Citovat  

3x sem si Pioneera z Anglana vyndaval a pokazdy sem chytrejsi a chytrejsi HaHaaa Ja sem asi po 3 hodinach, kdy sem se jen rozciloval sundal dekl pod volantem a protahl snurku ven z radia, na kterou sem namotal kabely od konektoru a po chvili sem tam to radio dostal je to dobrý Nez sem zjistil, ze sem nepripojil subac ... pořádnej výtlem

Nosound89 je teď offline  Nosound89
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 17:16   Citovat  

snad nevadí, že se sem vetřu, ale mám takový problém: když zapnu klíč do polohy 2 a chci startovat tak mi začně škrčet rádio, to samé se děje občas i při štelování zrcátek (elektrických) a teď to i začalo dělat když se otevřou dveře tak rádio stratí signál, po zavření dveří zase vše OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
montážní hloubka rádia? Civic Aerodeck 99
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina