Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PC game´Z
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2008 , 23:17   Citovat  

co tedka hrajete?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2008 , 23:19   Citovat  

parim tedka Bioshocka,pac jsem si poridil konecne 8800,tak muzu hrat na full ...je to super hra,ale nejak se u ni bojim Je to tam. .Nemam rad ty zvuky tam porad naky divny:DHrajete to nekdo taky?
JInak jeste Oblivion,ale taky mi to moc nesedi Úsměv
Crysis jasne vede i pres tuctovost a kratkou zivotnost.Tam me tahne spis ta grafika no :/
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.3.2008 , 23:38   Citovat  

WoW Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2008 , 23:40   Citovat  

mystique napsal:
WoW Úsměv
nj,to tvoje WoWko vid ,tesim se na Fallout3 ,jestli to bude jak 2jka,tak si beru dovolenou na par dni kouř
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 1:46   Citovat  

Fallout 3 ? Myslis ten Foblivion se supermutantem behemothem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem ?

BTW
Fallout 1.5: Resurrection
znas ?

Ja to zakladal Cool

Ale nejak me ty hry uz nebavi nesouhlas Sem hral asi 6 let csko a to uz je taky nuda. Ty novy hry sou naky napytchu nebo se stavam seniorem ve 20ti Je to tam.
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 7:38   Citovat  

snk. napsal:
nj,to tvoje WoWko vid ,tesim se na Fallout3 ,jestli to bude jak 2jka,tak si beru dovolenou na par dni kouř

Fallout3 nebude nikdy jako 2 protože to bude 3D.Bleeee Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 8:35   Citovat  

Ze to bude 3D mi sice vadi, ale nejak jsem to jeste zkousnul

Ale kdyz jsem videl supermutanta beheotha,tak mi bylo na bliti....

Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 8:53   Citovat  

Bioshock uz mam dohranej a uplne maximalni narez. Skvela atmosfera a hratelnost. Momentalne ujizdim na Test Drive Unlimited, pak na Call of Duty 4 a sem tam si zahraju Day of Defeat po netu. Na Fallout 3 se tesim jako malej kluk ale mam obavy ze to bude jenom Oblivion s jinejma texturama. Jo a zapomel jsem na Zaklinace Toho mam taky rozehranyho a snad to pres vikend konecne dojedu Mr. Green
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 9:09   Citovat  

Taky už jsem asi starej páprda. Nic nehraju a když mám náladu tak si něco nainstaluju a za chviličku už mě to nebaví Se stydím Jen někdy vyjímečně mě to chytne Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 9:32   Citovat  

Co občas hraji sem radši ani psát nebudu... Moje 5let stará 1.2 Athlon toho moc nezvládá... Bueee A na novej není... Teda bylo by,ale autíčka (reálná, ne ta virtuální RSX v NFS U 2) mají přednost... Mrk
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 9:47   Citovat  

Henges napsal:
Taky už jsem asi starej páprda. Nic nehraju a když mám náladu tak si něco nainstaluju a za chviličku už mě to nebaví Se stydím Jen někdy vyjímečně mě to chytne Úsměv

Nejsem v tom sam Velmi šťastný

Co se tyce destkopovych her tak fulltill texas hold´em poker
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 10:09   Citovat  

Hraju Test Drive Unlimited.....parádní hra...už mi chybí jen 4 závody a mám je všechny dojeté OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 10:38   Citovat  

s tim falloutem nesouhlasim,podle me je na ne vyvyjenej dostatecnej natlak :] ,prece jenom je to kultovni vec.Takze moc dobre vedej co maj delat.Skoda ze to dela uz nekdo jinej,ale verim ze to dopadne dobre.Ale musim rict,ze ty hry nejsou fakt jako driv,taky u toho netravim more casu zazranej..vetsinou neco parnu chvili a pak me to uz nebavi.Driv jsem se vyslovene tesil domu az budu delat tohle a tamto.Ale to je asi taky tim vekem si myslim.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 10:54   Citovat  

Natlak na ne sice je, ale myslim ze to delaj spis pro penize nez pro fallout fanatiky jako jsem treba ja. Proc 3D first person ? lip se to prodava... Proc ne tahove boje ? lip se to prodava... A nekdo holt umi a nekdo ne... A bethesda proste RPG adventury neumi... Snad nezprznej aspon ty dialogy jako to bylo v tacticsu, verim, ze kecat se tam bude dat alespon poradne, ale tak nebudu to dal rozvijet, pockam si az to vyjde, ma to vyjit púrej na podzim, takze tak zacatkem pristiho roku by to mohlo mozna vyjit Úsměv
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 11:11   Citovat  

Taky už jsem páprda, takže mě to tolik nebaví jako dřív Velmi šťastný Nedávno jsem dohrál Fahrenheit, docela se mi to líbilo. Jinak mě dostal Crysis, to byla pecka, občas nějaký ty závody a karty HaHaaa Nejlepší hra všech dob byla podle mě stejně Civilizace 2 Cool
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 11:24   Citovat  

Jinak mě docela baví SWAT 4 - není to jen bezhlavé střílení. Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 11:26   Citovat  

Robik napsal:
Hraju Test Drive Unlimited.....parádní hra...už mi chybí jen 4 závody a mám je všechny dojeté OK

JO jo to je super hra,ale hodně náročná na grafiku Smutný . A taky já už ji hrát nemůžu,nevím proč ale čím dál tím častěji se mě hra prostě sekne a nedá se nic dělat z ničeho nic nevím čím to může být.Myslel jsem že to může být slabým PC,ale kdysi mě ta hra jela v pohodě ´=/.
   Návrat  

Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 11:33   Citovat  

NHL 08 online ligu kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 11:48   Citovat  

rooney napsal:
JO jo to je super hra,ale hodně náročná na grafiku Smutný . A taky já už ji hrát nemůžu,nevím proč ale čím dál tím častěji se mě hra prostě sekne a nedá se nic dělat z ničeho nic nevím čím to může být.Myslel jsem že to může být slabým PC,ale kdysi mě ta hra jela v pohodě ´=/.

Nejspis chyba hardwaru. To je prece normalni ze se neco :mravenec:, to mas jak s autem.... Nebo se ti muze prehrivat procesor, casem se dovnitr dostane hrozne moc prachu. Zkus odmontovat kryt a vysat to vysavacem... Hlavne vetrak na procesoru a zdroj, ten dela hodne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:17   Citovat  

neyo napsal:
Taky už jsem páprda, takže mě to tolik nebaví jako dřív Velmi šťastný Nedávno jsem dohrál Fahrenheit, docela se mi to líbilo. Jinak mě dostal Crysis, to byla pecka, občas nějaký ty závody a karty HaHaaa Nejlepší hra všech dob byla podle mě stejně Civilizace 2 Cool

jakej paprda? Úsměv ja doted hry nehrala vubec a az ted jsem zasla, mi prisly jako virus v pc. nainstalujes hru a pocitej ze ten system ti vydrzi max 2mesice...tak to bylo driv.

hrala jsem needy a The Sims (jak jinak - hra pro holky) a pharaoh Úsměv

ale WoW je masaka a jeste to nemusim instalovat takze moje dilemma je fuc Velmi šťastný
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:27   Citovat  

tak to já pařím Call of Duty 2 víc mi comp nedovolí Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Hlavně online přes Game park je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:31   Citovat  

ja zas zrovna nedavno zjistila ze blizzard a eagames jsou nasimi klienty... jsem myslela ze bych je mohla vydirat.. ze jim nezresetuju password jestli mi nedaj mesic zdarma na WoW account Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:34   Citovat  

mystique napsal:
ja zas zrovna nedavno zjistila ze blizzard a eagames jsou nasimi klienty... jsem myslela ze bych je mohla vydirat.. ze jim nezresetuju password jestli mi nedaj mesic zdarma na WoW account Velmi šťastný
a prošlo ti to Cooo??? Cooo??? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:35   Citovat  

radsi jsem si to rozmyslela, bo kdyby to nevyslo, tak by meli navrch.. by proste rekli resetni passwd nebo ti smazem account Velmi šťastný a na free server nepujdu... toz tolik k memu pribehu... poslusne jsem jim to heslo resla Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:37   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:37   Citovat  

maryo napsal:
Nejspis chyba hardwaru. To je prece normalni ze se neco :mravenec:, to mas jak s autem.... Nebo se ti muze prehrivat procesor, casem se dovnitr dostane hrozne moc prachu. Zkus odmontovat kryt a vysat to vysavacem... Hlavne vetrak na procesoru a zdroj, ten dela hodne...

Popripade zkusit procistit system od nepotrebnych programu(hlavne tech co bezi na pozadi a zerou ram). Btw pokud jsi taktoval CPU tak to muze byt taky tim Mrk Cili zkusit mirne podtaktovat az pobezi stabilne. Kazdopadne kdyz vycistis vetraky od usazenyho bordelu udelas jenom dobre. Ale s tim vysavacem opatrne at si to nezkratnes... Ja to cistim paratkem a davam na zem odkud to pak vysaju Se stydím
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:46   Citovat  

maryo napsal:

Mno to je možný,stím přehříváním. Ono to ze začátku jede,ale pak jak chvíli hraju tak sek,pak to restartuju zapnu znovu hru a během chvilky opět sek KO . Uvidím zkusím to když tak vyčistit a povysávat už jsem dlouho nedělal tuhle údržbu. Jinač to máš pravdu,něco se ti stane s autem,ale pak přijíd na tu chybu kde se to vy*ralo. zmatenej Tu hru můžu hlavně kvůli těm zvukům motorů,ono tam jsou autentické zvuky. A když si to dá člověk hlasitěji a pak si dá takové Murcielago a při tom podřazování MAZEC nádhera !!!! Cool
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 12:50   Citovat  

CJMonty napsal:
Popripade zkusit procistit system od nepotrebnych programu(hlavne tech co bezi na pozadi a zerou ram). Btw pokud jsi taktoval CPU tak to muze byt taky tim Mrk Cili zkusit mirne podtaktovat az pobezi stabilne. Kazdopadne kdyz vycistis vetraky od usazenyho bordelu udelas jenom dobre. Ale s tim vysavacem opatrne at si to nezkratnes... Ja to cistim paratkem a davam na zem odkud to pak vysaju Se stydím

O.k. Dikes já radši řeknu taťkovi. A když hraju tak nemívám nic pozapínané z ostatních programů až na klasiku Firewar atd.. Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 13:05   Citovat  

neyo napsal:

4ka je lepší Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2008 , 13:07  Naposledy upravil Robik dne 14.3.2008 , 13:11, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

rooney napsal:

No a co změnit crack, jinak dělalo mi to podobné problémy a jiným uživatelům taky..někteří to vyřešili jiným crackem a jiní co jsem se dočetl..jak se to začalo sekat jednoduše alt+tab do windows a pak z5 do hry...Úsměv Jinak ta hra je fakt boží..hlavně model ovládání a grafika....ten propracovaný interiér a ty libovky co tam jsou ..hlavně to staré Shelby nebo Lamborghini..fakt pecka..jen mi tam chybí Japonci no Smutný
A ty zvuky jsou fakt boží....hlavně Lotus V8 Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PC game´Z
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina