Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic Sport
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
neckypetr je teď offline  neckypetr
PříspěvekZaslal: 12.4.2013 , 18:46  Naposledy upravil neckypetr dne 31.5.2013 , 16:09, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

PRODÁNO DO OSTRAVY Prodávám svůj vůz s 139640km který sem koupil téměř nový a málo jetý v roce 2007 od pana Kozáka z Brna. Auto bylo v perfektním stavu s nájezdem 23459km měl za sebou 4 garanční prohlídky,které jsem sám dodržel a jezdil na ně až dodnes. Moje a vlastně třeba i brzo vaše auto je v nádherném opečovávaném stavu bez investic… Vše měněno podle servisní knihy a veškeré servisy byli do poslední chvíle v HONDA JIHLAVA NOVOTNÝ. Interiér je krásný jak nový akorát jsem ho fotil neuklizený. S autem jsem jezdil 6 let bez poruchy ,když nebudu počítat jiný výfuk z type R a kol není žádná úprava, žádný nevkusný tuning. Okna jsou zatmavené folií s atestem. Technická je nová. Lak je nádherný.. nějaká moucha z provozu ale nic zásadního. Rez žádná. Auto myté pouze ručně a celoročně garážováno. Každý druhý měsíc voskováno a každý týden myto rukou a se všemi návyky které se pro tento unikátní vůz sluší. Kdo mě zná ví, že jsem nekompromisní v údržbě a mytí. Nesnáším zanedbané auto. TOTO AUTO MILUJI A LOUČIT se sním budu velice velice těžko. Se ženou máme 5měsíční holku a opravdu je stálé upínání sedačky nepříjemné a proto musíme volit (bohužel) rodinné auto. Vybráno máme ale Honda musí ven. Zpět k autu. Auto má kola 17palců MOMO Corse Italie v hodnotě 40tis. s gumami. Zimní jsou na originál litých 15palců Honda. Obě sady jsou v půli životnosti gum. Auto připravené na sezonu navoskované při prodeji bude vyčištěné a umyté. Samozřejmostí bude plná nádrž a dálniční známka na tento celý rok. Jinak zima probíhá u mě tak že po každé jízdě tepla wapka a sušení jelenicí… jsem blázen a nespokojím se s tak nějak udělaném autě… chci vždy maximum.
Veškeré servisy doloženy, za kilometry ručím svým životem ,protože jsem je najel všechny já. Auto pošetřené, připravené. Navíc jako bonus přidám kryt přední kapoty vyrobený v Belgii proti odletujícím kamenům(2700). Spodek ošetřován každé dva roky ,dutiny každý rok. Jestli někdy zrezne tak se budu hodně divit… brzdy v roce 2011 nové…svíčky olej a vše okolo hotové teď takže dělat jen olej, do 240tis.km kde bude potřeba udělat rozvod ,který jsem já ve 120 dělal v servisu.
Rádio ale potřebuji, proto tam bude k dispozici originální Pionýr na cd reproduktory ve dveřích přikládám také a ty za deset tisíc nechávám ve dveřích a platě nové… (jediná úprava v interiéru) hrají čistě.
K autu dva klíče, serviska, manuál, dálkový ovladač centrálu a tot‘ asi vše výbava bude vyklikaná ve výběru tohoto inzerátu… Má představa je exkluzivní pro vás. 103999kč Garantuji, že na internetu neseženete zachovalejší za tyto peníze, jak říkám potřebuji rodinné…Moje ztráta od nákupu do prodeje bude činit 412720kč jen na autě… šest let je šest let… Těším se na jednání s vámi a přednost dávám slušnému jednání. Nejsem autobazar ale zahradník.777163558

SAM_0164.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SAM_0164.JPG, 1.21 MB

SAM_0142.JPG

SAM_0142.JPG, 1.24 MB

SAM_0143.JPG

SAM_0143.JPG, 1.21 MB

P1160591.JPG

P1160591.JPG, 1.63 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Invi je teď offline  Invi
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 20:51   Citovat  

Projíždím a vybírám si a zatím to vidím tak, že mám asi vybráno Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2013 , 21:00   Citovat  

Měl jsem taky Sporta a hned bych do něj šel klidně znovu a navíc tato barva je fakt pecka Úsměv
Co bude místo něj ? offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic Sport
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina