Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Doplňky anglán
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2012 , 15:03   Citovat  

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat nějaké doplňky na "anglána" r.2000...jestli tedy vůbec nějaké existují Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rei je teď offline  Rei
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2012 , 16:11   Citovat  

Ahojda. Jestli myslis nove a origo, tak zcela urcite v Honde, treba oblibene zasterky par za cca 750kc Úsměv Nebo vzperu tady na foru od Roma přátele Ten by ti sehnal asi i nejake dalsi.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 10:44   Citovat  

Rei napsal:
Ahojda. Jestli myslis nove a origo, tak zcela urcite v Honde, treba oblibene zasterky par za cca 750kc Úsměv Nebo vzperu tady na foru od Roma přátele Ten by ti sehnal asi i nejake dalsi.

Spíš bych chtěl trošku tunit, takže mám spíš na mysli sportovní filtry,výfuky, vzpěry, popř.vnější osvětlení, plasty, atd...nechci z toho dělat řvoucí cirkus na kolečkách, jen trošku poladit Mrk otázkou je, jestli budu muset všechno vyrobit nebo jestli se dá i něco normálně sehnat

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 12:19   Citovat  

Strober napsal:
Spíš bych chtěl trošku tunit, takže mám spíš na mysli sportovní filtry,výfuky, vzpěry, popř.vnější osvětlení, plasty, atd...nechci z toho dělat řvoucí cirkus na kolečkách, jen trošku poladit Mrk otázkou je, jestli budu muset všechno vyrobit nebo jestli se dá i něco normálně sehnat

neci jako narazniky a svetla asi ne-ee, muzes si koupit akorat vti lizatko

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 12:22   Citovat  

Strober napsal:

Tak se světlama bude problém, tuningovejch nárazníků nevím kolik existuje, ale kdybys chtěl stavět např. repliku VTi-S tak lipy se dají možná ještě sehnat v hondě, nebo spíš na e-bay se občas vyskytne nějaký kousek, filtr např. K&N se dá sehnat, výfuk se taky dá sehnat i celej nerez catback, co máš na mysli vzpěrou netuším přátele

na foto - vti-s

4_149.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
4_149.jpg, 64.52 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2012 , 14:48   Citovat  

walda91 napsal:
Tak se světlama bude problém, tuningovejch nárazníků nevím kolik existuje, ale kdybys chtěl stavět např. repliku VTi-S tak lipy se dají možná ještě sehnat v hondě, nebo spíš na e-bay se občas vyskytne nějaký kousek, filtr např. K&N se dá sehnat, výfuk se taky dá sehnat i celej nerez catback, co máš na mysli vzpěrou netuším přátele

na foto - vti-s

oprava..ne vzpěra, ale spíš rozpěra...mezi tlumiče Se stydím

jinak na té fotce vypadá moc pěkně...to se musí nechat Je to tam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 13:40   Citovat  

Strober napsal:
oprava..ne vzpěra, ale spíš rozpěra...mezi tlumiče Se stydím

jinak na té fotce vypadá moc pěkně...to se musí nechat Je to tam.

rozpěrka by měla pasovat originál Honda co se dává do vtiček nebo teda každá další tuningová, racingová která patří do Civica. Myslím, že ty tlumičové misky a vzdálenost mezi nimi se mezi 4,5,6generací neměnily je to dobrý

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 15:54   Citovat  

Problem s origo rozperou je ten, ze je pridelana ke steftum co koukaji z plechu kolem tlumice, ne primo na upevneni tlumice. Tzn, ze do ne-Vti by se muselo vrtat do kastle, to je lepsi koupit nejakou aftermarket.

Jinak obecne se na englana da sehna pouze OEM predni lip, nebo Vti-S lip predni, zadni a prahy. Videl jsem asi dva "tuning" predni narazniky, ale nic z toho me neoslovuje, englan staci snizit, dat mu pekna kola a dela paradu i bez plastu.

Svody a sani se da koupit stejne jako na japonce, konec vyfuku ma jinak uchyty, ale delaji se i sportovni vyfuky primo na englana (UlterSport z polska, nebo pak Supersprint a jeste nejaky Moongoose myslim). Podvozek nebo pruziny se daji koupit taky.

Uprimne tahle absence nesmyslnych dilu uchranila moje auto od veci, ktere bych dneska shledaval nevkusne.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 18:36   Citovat  

DrSlimm napsal:
Problem s origo rozperou je ten, ze je pridelana ke steftum co koukaji z plechu kolem tlumice, ne primo na upevneni tlumice. Tzn, ze do ne-Vti by se muselo vrtat do kastle, to je lepsi koupit nejakou aftermarket.

Jinak obecne se na englana da sehna pouze OEM predni lip, nebo Vti-S lip predni, zadni a prahy. Videl jsem asi dva "tuning" predni narazniky, ale nic z toho me neoslovuje, englan staci snizit, dat mu pekna kola a dela paradu i bez plastu.

Svody a sani se da koupit stejne jako na japonce, konec vyfuku ma jinak uchyty, ale delaji se i sportovni vyfuky primo na englana (UlterSport z polska, nebo pak Supersprint a jeste nejaky Moongoose myslim). Podvozek nebo pruziny se daji koupit taky.

Uprimne tahle absence nesmyslnych dilu uchranila moje auto od veci, ktere bych dneska shledaval nevkusne.

Počkej to chceš říct, že VTi má jiný rozměr mezi tlumičema než ostatní anglány? Podle mě to mají normálně navrtáno do toho hrnce nic víc nic míň

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 19:01   Citovat  

optimas napsal:
Počkej to chceš říct, že VTi má jiný rozměr mezi tlumičema než ostatní anglány? Podle mě to mají normálně navrtáno do toho hrnce nic víc nic míň

Chci tim rict, ze origo rozpera nedrzi za uchyceni tlumice, ale viz. foto, a stefty za ktere drzi, ma v kastli pripravene jen Vti (1.Cool, u ostatnich bys je tam musel dodelat.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 21:23   Citovat  

DrSlimm napsal:
Chci tim rict, ze origo rozpera nedrzi za uchyceni tlumice, ale viz. foto, a stefty za ktere drzi, ma v kastli pripravene jen Vti (1.Cool, u ostatnich bys je tam musel dodelat.

nevím jak u slabších englánů, ale třeba 5g má origo ty otvory připraveny, pouze zaslepeny ze serie gumovou záslepkou, stačí špunty vyndat a rozpěrku přišroubovat skrz je to dobrý Pokud ten englán ty otvory připravené nemá (což se mi moc nezdá) tak při instalaci oem vti rozpěrky se bude muset vrtat - v tom případě jak píše DrSlimm lepší koupit nějakou tuningovou a přidělat ji přímo na tlumič... dílů je poměrně dost, stačí hledat. Performance dílů je o hafo víc je to dobrý B18 VTEC VTEC VTEC

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2012 , 21:26   Citovat  

Strober napsal:
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat nějaké doplňky na "anglána" r.2000...jestli tedy vůbec nějaké existují Ble

hodně inspirace se dá najít tady : tudy odkaz

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2012 , 12:32   Citovat  

Ad rozpera: Nejsou tam ani zaslepene, osobni zkusenost. Mam 1.4 z 1998 (uz pofacelift) a ani priprava tam neni.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2012 , 17:33   Citovat  

Já mám taky 1,4 a tu rozpěru jsem si koupil do Roma za 450kč. Koupil jsem nerez spojovací materiál 10mm navrtal, natřel ať to nerezaví Hammerite. Hlavy šroubů jsem zatmelil a vsunul pod podběh. Kdybych si měl koupit nějakou rozpěru co s chytá na tlumič, tak vypláznu litr a ani nemrknu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 7:23   Citovat  

Ještě k tej rozpěrce...sem nasísal pod kapotu jak to tam teda je...no...a zajimalo by mě co drží šrouby zakroužkované červeně a k čemu sou záslepky kroužkované žlutě?...popř. jestli bych něco z toho k upevnění mohl použít?

roub.jpg

roub.jpg, 470.85 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 9:24   Citovat  

Strober napsal:
Ještě k tej rozpěrce...sem nasísal pod kapotu jak to tam teda je...no...a zajimalo by mě co drží šrouby zakroužkované červeně a k čemu sou záslepky kroužkované žlutě?...popř. jestli bych něco z toho k upevnění mohl použít?

červeně zakroužkouvané šrouby jsou přední horní ramena, žlutě těžko říct, to bude jen asi nějaká příprav na cosi, nebo je to středící otvor pro středící kolík svařovacího přípravku daného dílu. takových otvoru je v autě spousta, když se auto svařuje, tak ho nemůžou dělat na "koleni" na každou část auta má každá fabrika speciálně vyrobené přípravky, do kterých se plechy upnou a v nich se k sobě výtvarky svařuju, bodují, lepí, ..... po nalakování je prostě takhle zaslepí je to dobrý ale jdu se schválně ještě mrknout dolů do vti, co tam mám já HaHaaa

edit: taky tam mám záslepky

Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 13:52   Citovat  

Mam anglána Esinu a dodělávanou origo rozpěru od ROMa.
Díry tam nejsou,tudíž ani záslepky Úsměv .Ale když sundáš kolo a podívaš se z PODBĚHU na místo,které jsem označil,tak v těch místech je naznačeno kde ty díry mají být. Někdy ty "značky" jsou zastříkány větší vrstvou antikorozní ochrany,tak se to hůře hledá, ALE JSOU TAM Mrk .

roub_152.jpg

roub_152.jpg, 478.09 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 16:14   Citovat  

Badunclesam napsal:
Díry tam nejsou,tudíž ani záslepky Úsměv .Ale když sundáš kolo a podívaš se z PODBĚHU na místo,které jsem označil,tak v těch místech je naznačeno kde ty díry mají být. Někdy ty "značky" jsou zastříkány větší vrstvou antikorozní ochrany,tak se to hůře hledá, ALE JSOU TAM Mrk .

No, já bych spíš řekl, že je to bodový svar nic víc. Tohle rozhodně nejsou značky na vrtání. Já to tam měl taky a když jsem přiložil origo rozpěru tak díry byly úplně jinde

Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 18:08   Citovat  

optimas napsal:
No, já bych spíš řekl, že je to bodový svar nic víc. Tohle rozhodně nejsou značky na vrtání. Já to tam měl taky a když jsem přiložil origo rozpěru tak díry byly úplně jinde

Tak to valím bulvy Četl jsi vůbec co jsem psal a nebo jsi se jenom podíval na obrázek Cooo???

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2012 , 18:56   Citovat  

Badunclesam napsal:
Tak to valím bulvy Četl jsi vůbec co jsem psal a nebo jsi se jenom podíval na obrázek Cooo???

Jééééé pardon já jsem přehlíd to ne Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 9:07   Citovat  

Badunclesam napsal:

Abych řekl pravdu, do kastle se mi zrovna moc vrtat nechce, pro mě je jednodušší vyrobit rozpěru na míru a přidělat ji k něčem co tam už je...jen by mě zajímalo, jestli je to reálné...použít třeba ty žlutě zakroužkované otvory, nebo využít uchycení tlumiče Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 9:51   Citovat  

Strober napsal:
Abych řekl pravdu, do kastle se mi zrovna moc vrtat nechce, pro mě je jednodušší vyrobit rozpěru na míru a přidělat ji k něčem co tam už je...jen by mě zajímalo, jestli je to reálné...použít třeba ty žlutě zakroužkované otvory, nebo využít uchycení tlumiče Mrk

Na žlutej bych se wc a vyráběl to na horní rameno nebo tlumič, tam je ten plech na tlumičové misce celkem silný je to dobrý tudy odkaz stojí to vubec za výrobu, když jsou ty rozpěrky celkem levné?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 13:07   Citovat  

walda91 napsal:
Na žlutej bych se wc a vyráběl to na horní rameno nebo tlumič, tam je ten plech na tlumičové misce celkem silný je to dobrý tudy odkaz stojí to vubec za výrobu, když jsou ty rozpěrky celkem levné?

Koumal jsem odkaz a přední horní je tam za 1500,- nebo 1700,- nějaká čína =) navíc na vrtání...takže...jo má to cenu Velmi šťastný minimálně už pro to, že budu vědět z jakého materiálu to bude je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2012 , 22:39   Citovat  

Strober napsal:
Koumal jsem odkaz a přední horní je tam za 1500,- nebo 1700,- nějaká čína =) navíc na vrtání...takže...jo má to cenu Velmi šťastný minimálně už pro to, že budu vědět z jakého materiálu to bude je to dobrý

ok jak myslíš, v tom případě když už bych si stím dával práci, napásnul bych tam orig. Honda, ta se dá sehnat kolem 500kč. ale je na tobě jak moc se s tím chceš trápit Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Doplňky anglán
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina