Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
iPhone 5 vs Xperia Z
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 17:31   Citovat  

Ahoj chci si koupit nějakej Hi-tech smartphon. Zvažuju tyhle dvě hračičky ale nedokážu se úplně rozhodnout trochu mě to táhne k japoncům díky HD displeji a lepšímu foťáku. Za ty prachy očekávám že to nebude mít chyby. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 18:10   Citovat  

Běž do obchodu a oba telefony si ošahej. Pak se rozhodni sám. Nikdo nerozhodne za Tebe lépe než ty sám...

Za mě jednoznačně iPhone, protože mám i iPad, synchronizují se mi všechny dokumenty mezi zařízeními, jsem zvyklý za programy platit atd. Další vedle mě řekne přesný opak.

Tyto vlákna většinou moc v rozhodování nepomůžou.
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:23   Citovat  

Presne tak, je to spise o operacnim systemu v tvem pripade. Sam vlastnim Android a iPhone bych si nikdy nekoupil(jsem vuci iPhone zaujatej, s tim nikdo nic neudela), na druhou stranu je iOS vyborne odladenej a co umi, umi opravdu dobre, coz je velky plus pro iPhone. Pro Xperii je jasne odolnost a nejnovejsi system, kterej uz toho umi taky dost a pro obycejneho uzivatele naprosto dostacujici. Ja jsem hracicka. ale kazdej ma jiny preference a nikoho do zadnyho systemu ani telefonu nenutim a nikdy by me to nenapadlo. Takze jak uz bylo receno, oba si osahej, nejlepe je oba koupit pres net a opatrne pouzivat ctrnact dni, po kterych muzes neporuseny telefon i s krabici vratit bez udani duvodu. No a pak se rozhodnes kterej si nechas
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:24   Citovat  

Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale za mě iPhone. Sice se mi ta "pětka" moc nelíbí a už je na moje tlapy docela velká(mám iPhone 4S), ale ten telefon prostě funguje a to, co dělá, dělá dobře. Za ty roky mi rukama prošlo už celkem dost zařízení - doma máme momentálně iPhone 4S, iPhone 5, Galaxy SII a spoustu dalších jsem používal v minulosti a mohl si je pořádně osahat. Začínal jsem na "hloupé" Nokii 3310 jako asi většina z nás, pak Android, o kterém jsem si dlouho myslel, že je to nejlepší mobilní OS. Než jsem vyzkoušel iOS. Android je fajn, ale zatím jsem se na každém telefonu setkal s tím, že systém začal po čase lagovat a spousta aplikací padalo - to není vždy chyba samotného Androidu, ale ve většině případů, že vývojář nedokáže aplikaci správně napsat. I když jsem se s Androidem vyblbnul až až - rootování, flashování custom ROM atd, tak mi tam vždy chyběla taková ta lehkost, svižnost iOS. Každá aplikace na Androidu vypadá jinak, co se týče rozmístění ovládacích prvků atd - na iOS se vývojáři jakžtakž snaží dodržovat danou strukturu. iPhone prostě člověk jen používá a o nic víc se dál nestará. Když si k tomu člověk přidá ještě možnost jailbreak, má díky různým tweakům hromadu možností, jak si ten telefon uzpůsobit přesně podle svých potřeb, pokud na tom trvá. Apple si za to nechá zaplatit docela slušnou raketu, ale myslím, že se to člověku po nějakém čase vrátí a s tím telefonem bude spokojenej. Jediný, co jsem ještě nezkoušel, je Windows Phone, kterej je, dle mýho názoru, hodně dobrej mobilní systém, kterej je ale dost přehlíženej - svižnej, jednoduchej a líbivej. Ale je to na každém, co zvolí, spoustě lidem se může zamlouvat něco jiného a nikomu nic nutit nechci, ale jak už bylo řečeno - nejlíp uděláš, když si ty telefony "osaháš" a uvidíš sám Mrk
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:33   Citovat  

urcite iPhone. mame doma iPhone 4s, iPad new a iPhone 5. JE to fakt krasa, nikomu bych nedoporucil neco jineho. iOS je super operacni system - hravej krasnej a nemusis nic umet vsechno se naucis sam za behu - je to uzivatelky velice ale velice prijemne. Nepotrebujes antivir nic Úsměv
Jeden priklad za vsechno kazdej vecer pripojis do nabijecky a zalohuje se ti to na iCloud. Kdyz smazes pristroj treba cistenim samo se ti to zase obnovi - a to tak ze vsechny fotky poznamky vsechno co si nastavis (nastaveni plochy a nastaveni celeho pristroje) ani PC k tomu nepotrebujes. Pokud chces narvat hudbu filmy staci iTunes - vsechno jede jako po masle.

android jede a v CR ma urcite prevahu ale za me jablicko Úsměv bud original - stejne jako Honda Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:39   Citovat  

Nechci flameovat, ale tohle vsechno umi i Android s tim, ze nepotrebujes iTunes, takze pripojis mobil jako dalsi disk a kopirujes co chces, takze prakticky odkudkoli, samozrejme i pres BT
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:43   Citovat  

BunGee napsal:
Nechci flameovat, ale tohle vsechno umi i Android s tim, ze nepotrebujes iTunes, takze pripojis mobil jako dalsi disk a kopirujes co chces, takze prakticky odkudkoli, samozrejme i pres BT

OK OK OK
jak se jmenuje cloud na androidu? a je zadara? a kolik ma mista?
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:46   Citovat  

Ber to tak, že iPhone je pro uživatele, kteří si nechtějí s telefonem hrát, ale používat ho na sms, volání a jako svůj doplněk. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:52   Citovat  

ok ok díky za rady zítra po práci si zajedu někam do obchodu osahat xperii (doufám že ji budou mít HaHaaa ), protože iPhone už jsem v ruce několikrát měl možná proto mě spíše láká sony, protože je to pro mě nové neznámé... Úsměv
iphone má strašně moc lidí okolo mě, takže mi přijde moc "obyčejnej" a já se rád lišim Velmi šťastný

tak uvidíme zítra přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:57   Citovat  

To Oorrbb:

Box 50GB zdarma, DropBox(2-18GB zdarma), Mediafire(50GB zdarma), Google Drive(5GB zdarma), SkyDrive(7-25GB zdarma), SugarSync(5GB zdarma). Proste velky mnozstvi vyberu, ja sam pouzivam DropBox k plne spokojenosti
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 19:59   Citovat  

Nechci tady dělat nějakej "průvan", ale ani ten iPhone není dokonalej - dokážu přijít na plno věcí, co mi na tom nesedí a najdu to u konkurence, ale za sebe to beru tak, že iPhone je pro mě zařízení, který chci jen používat, nabít a toť vše. A vím, že to bude vždy chodit tak, jak má. iTunes je opruz, o tom žádná, ale většinou to platí jen o Windows verzi - mám doma Mac a na tom si nemůžu iTunes vynachválit. Ale to, že iPhone bez jailbreaku neumí mass storage, to mi do hlavy nejde pořád. iCloud je fajn, ale pokud člověk hodně fotí, tak těch základních 5gb zaplácne raz dva. U Androidu je částečnou alternativou asi Gmail, kam se Ti zálohuje nastavení přístroje, kontakty, sms, mms atd atd. Nevím, i když jsem s iPhonem spokojenej, určitě ho nechci idealizovat, protože do dokonalosti má daleko - každej ten systém má něco do sebe a je to fakt jen na tom dotyčným, pro co se rozhodne a jakej přístup mu bude vyhovovat víc. Ať tak či tak, Xperia Z se mi konstrukčně líbí, určitě víc než SGSIII. Určitě neuděláš ani s jedním přístrojem chybu přátele
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:06   Citovat  

Nebo měsíc počkej na Galaxy S4 Lucy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:09   Citovat  

Na S4 jsem taky zvedavej, ale jelikoz tenhle rok nebudu mit ani korunu navic, tak pockam az na petku, nebo na Note 4, mam dvojku a spokojenost, jen baterka po necelych dvou letech dosluhuje, ale to je klasika
   Návrat  
RadekGT je teď offline  RadekGT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:15   Citovat  

Uragan napsal:
ok ok díky za rady zítra po práci si zajedu někam do obchodu osahat xperii (doufám že ji budou mít HaHaaa ), protože iPhone už jsem v ruce několikrát měl možná proto mě spíše láká sony, protože je to pro mě nové neznámé... Úsměv
iphone má strašně moc lidí okolo mě, takže mi přijde moc "obyčejnej" a já se rád lišim Velmi šťastný

tak uvidíme zítra přátele
Myslím že v obchodě na ni ještě nenarazíš, jinak za mě Sony je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:17   Citovat  

MOMO napsal:
Nebo měsíc počkej na Galaxy S4 Lucy

na samsung mam averzi naštvanej
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:23   Citovat  

Sám mám asi 3/4 roku iPhone 4S a jsem spokojenej, pětka se mi líbí neskutečně. Ale je pravda že jsem ujetej na jablka od svýho prvního iPodu nano co jsem vyhrál v jedný soutěži asi v 16ti letech. To jsem se do tý značky hrozně zamiloval. Takže můj další telefon, až to budu řešit, je jasnej, bude to zase iPhone Úsměv
   Návrat  
sallo je teď offline  sallo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 20:31   Citovat  

den kedy sa zacal predavat iphone 5

Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 22:12   Citovat  

sallo napsal:
den kedy sa zacal predavat iphone 5

Doufám, že jsi si u toho aspoň udělal dobře, když jsi to tu postoval šuk Bylo mi jasné, že se tu objeví někdo, kdo bude narážet na applí ovečky. Nejhorší na tom je, že to většinou dělaji lidi, co nikdy žádný Apple neměli v ruce...

Tímto nehájím Apple, každému vyhovuje něco jiného...
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 22:25   Citovat  

AntHraX napsal:
Doufám, že jsi si u toho aspoň udělal dobře, když jsi to tu postoval šuk Bylo mi jasné, že se tu objeví někdo, kdo bude narážet na applí ovečky. Nejhorší na tom je, že to většinou dělaji lidi, co nikdy žádný Apple neměli v ruce...

Tímto nehájím Apple, každému vyhovuje něco jiného...

V Plzni, když se začal prodávat iPhone5, byl sem ta první ovce, co si ho odnesla. Je to tam.
Od té doby nechci jinej telefon, ale je to vážně na každým, co mu vyhovuje/využije.
Jinak sallo bez komentáře. wokurka
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
iPhone 5 vs Xperia Z
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina