Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hodil mi radlici na auto a ujel :-/
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:17   Citovat  

Ahojte stala se mi nemilá věc :-/

Jedu k rodičům na návštěvu, zaparkuju sice v užší ulici ale nikdy nebyl problém a pohoda. Po chvíli projede traktor z pluhem a říkám si snad mi to nenabral, tak du k autu a očividně mi hodil radlici na nárazník, kterej je na vyhození a bůh ví jesi se nehnulo ještě něco jinýho Smutný koukal sem že mi to poškodilo i blatník protože to je k sobě přišroubovaný Smutný Snažil jsem se dovolat na technický služby abychom to nějak pořešili ale nedovolal jsem se. Asi maj vyvěšený telefony jinak nevim... Tak jsem k tomu zavolal Policajty a sepsali jsme to s tim že pachatel není znám ale že je byl viděn traktor s radlicí jak odjíždí z místa činu

Můžete mi prosím poradit, jak mám postupovat aby mi to jejich pojišťovna zaplatila ? Chystám se poslat email na svojí pojišťovnu a na technické služby města Liberec( stim že po nich chci nějaký vyjádření ) Poraďte prosím Děkuji

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:22   Citovat  

Myslim, ze rychlejsi bude, kdyz to sundas, zjistis, kde to povolilo z drzaku, prebrousis a zalaknes ty odreniny..Pokud si ho pri tom nechytl nebo se neprizna, tak je miziva sance, ze se technicky priznaj a zaplatej Ti skodu..Osobne pochybuju, ze je nejaka sance. To, ze si ho videl projizdet jeste nezanema, ze to udelal, to Ti podle me reknou. Tot muj nazor. Smutný
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:23   Citovat  

vzít láhev dobrého vína, odchytit prvního dělníka a zeptat se kdo tam jezdí, toho obdarovat vínečkem a pak počkat před koncem směny na dotyčného a nechat ho napapat sněhu... je to dobrý

nevím jak to vytřískat z pojišťovny...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:24   Citovat  

Můžeš zkusit zavolat na dispečink technických služeb pro kontakt na řidiče a dohnat ho na povinné ručení ... jestli ovšem zjistí, kdo to byl, někdy na záznamy pečou ... a jestli vůbec budou chtít spolupracovat

Zkusil bych to na dobré vlně, prostě poprosit, že mu to asi cuklo a že prostě bys to rád vypojistkoval, esi nepomůžou ...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:30   Citovat  

S tím bych se vůbec nevzrušoval , šrámy vezme z laku leštěnka a tu dirku snadno zavaříš. Za tohle by pojišťovna stejně nic moc nedala .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 16:39   Citovat  

dala by na lak, a pokud jsi šikovný, možná bys vybrecel i něco na opravu/výměnu. Ale jen pokud uzná ze něco udělal, na radlici těžko najdou nějaké důkazy Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:11   Citovat  

Nechci nic vařit ani leštit Úsměv nárazník byl OK a oni ho poškodili tak budou muset platit. Jiný konec škodní události není ve scénáři... Tenkrát mě vzal na SPZ zezadu když sem jel v CRX a rozpisem jsem z toho vysekal 15000 je to dobrý a byla tam brutální amortizace, tak počítám když to dobře dopadne, tak bych na tom nemusel být škodnej Honda Poslal jsem jim mail jak na moji pojišťovnu tak jim ať se nějak vyjádřej... Snad to dopadne wokurka

Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:15   Citovat  

No přes jeho pojistku ti to neudělá na 100%,přišel by tím o bonusy...
Mě se tenkrát stalo něco podobného jen s tím rozdílem,že mi kamínek rozbil čelní sklo..předjel jsem řidiče co jezdí pro jednu firmu,dal mi číslo na jeho vedoucího a tím jsem byl namydlenej.. zavolal jsem tam,a pán že mám smůlu,že to může říct každej apod.. měl jsem i fotku která ale také nic neznamenala..
Prostě pokud něco vytřískat,tak přímo chytnout a donutit ho sepsat protokol,jinak papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:17   Citovat  

15000 Cooo??? Cooo??? Cooo??? to by snad žádná pojištovna nedala za crx ani za totálku... Prostě si myslím že tabulky jsou tabulky... Ble bohužel
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:21   Citovat  

Jagi napsal:
15000 Cooo??? Cooo??? Cooo??? to by snad žádná pojištovna nedala za crx ani za totálku... Prostě si myslím že tabulky jsou tabulky... Ble bohužel
SPZ je přidělaná u CRX na čelo, takže se hnulo psali sme tam tenkrát vyztuhu nárazníku nárazník (trval jsem na zápisu lakování) a oprava čela + lak zhodnoceno bylo asi na 25 bo 30 z origo dílů či co a amortizace byla něco kolem 50ti% Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:29   Citovat  

MalTake napsal:
SPZ je přidělaná u CRX na čelo, takže se hnulo psali sme tam tenkrát vyztuhu nárazníku nárazník (trval jsem na zápisu lakování) a oprava čela + lak zhodnoceno bylo asi na 25 bo 30 z origo dílů či co a amortizace byla něco kolem 50ti% Velmi šťastný

Verim ti taky, ze skoda mohla byt (a byla) vycislena pomerne vysoka. Princip je ale takovy, ze kdyz celkova skoda presahuje tabulkovou hodnotu vozu, vyplati se jenom tahle nizsi celkova tabulkova castka za vuz jako totalka a jsi nahrany..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:31   Citovat  

Bully napsal:
Verim ti taky, ze skoda mohla byt (a byla) vycislena pomerne vysoka. Princip je ale takovy, ze kdyz celkova skoda presahuje tabulkovou hodnotu vozu, vyplati se jenom tahle nizsi celkova tabulkova castka za vuz jako totalka a jsi nahrany..

a kolik tak je tabulková hodnota auta já nevím cca 1990?? Já myslím že nula celá nula nic... to snad ne a nikoho už nezajímá že to je furt lepší jak nějaké hnujdaj z 2000 či dáčka 2005...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 17:43   Citovat  

Jagi napsal:
a kolik tak je tabulková hodnota auta já nevím cca 1990?? Já myslím že nula celá nula nic... to snad ne a nikoho už nezajímá že to je furt lepší jak nějaké hnujdaj z 2000 či dáčka 2005...

No prave, o tom to je to mi hlava nebere Divim se, ze to pojistovna vubec vyplatila. Ale je samozrejme jenom dobre, ze se tak stalo, jenom se tomu silne divim.
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 18:22   Citovat  

Neber to nějak zle, osobně bych to dal taky na pojišťovnu, ale ty fotky pochází z místa činu? Nebo už je přeparkováno? Jinka si moc dobře nedovedu vysvětlit že by ti radlice za traktorem vzala nárázník a světlo a blatník zůstal celej, popřípadě celej bok auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 18:32   Citovat  

Dik napsal:
Neber to nějak zle, osobně bych to dal taky na pojišťovnu, ale ty fotky pochází z místa činu? Nebo už je přeparkováno? Jinka si moc dobře nedovedu vysvětlit že by ti radlice za traktorem vzala nárázník a světlo a blatník zůstal celej, popřípadě celej bok auta.
Radlice přeci přesahuje boky traktoru měl ji zvedlou nad autem, už si myslel že ji může dát dolu a měl sem jí na nárazníku Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 23:29   Citovat  

MalTake napsal:
Radlice přeci přesahuje boky traktoru měl ji zvedlou nad autem, už si myslel že ji může dát dolu a měl sem jí na nárazníku Úsměv

Cooo??? coze? Úsměv taky mi si to nedovedu porad predstavit,
nicmene technicky by mohli by mohli byt na takove veci pojisteny ne, nebo ridici nake pojistky na blbost nebo tak. bo takove veci se proste stavaji ze nekoho seberou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 7:53   Citovat  

a teď už jo ?

Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 8:59   Citovat  

Priste rict ze si to videl jak to udelal a uz nebude pachatel neznamy a mas to jisty od pojistovny - se me to stalo taky a dostal sem vse zaplaceno. Hold se musi priste vic zamyslet nez zacnes jednat... Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 9:15   Citovat  

1978 napsal:
Priste rict ze si to videl jak to udelal a uz nebude pachatel neznamy a mas to jisty od pojistovny - se me to stalo taky a dostal sem vse zaplaceno. Hold se musi priste vic zamyslet nez zacnes jednat... Úsměv

Pokud tam "traktor" nezůstane stát, tak bude vždy pachatel neznámý, protože pachatelem není Zetor, ale jeho řidič, kterého v okamžiku sepsání nemáš. Úsměv
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 14:56   Citovat  

Jagi napsal:
my jsme za crx dostali teda dost, i když citovou ztrátu to nikdy nezaplatí... byla to totálka...
   Návrat  
Mikerc je teď offline  Mikerc
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 17:31   Citovat  

Jagi napsal:

Já jsem za starýho colta před rokem dostal 23 000 Úsměv) a to jsem ho kupoval za 9 000 HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 10:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud tam "traktor" nezůstane stát, tak bude vždy pachatel neznámý, protože pachatelem není Zetor, ale jeho řidič, kterého v okamžiku sepsání nemáš. Úsměv

neni to pravda pokud ujede od nehody je to jeste pritezujici okolnost pro nej i kdyz nestihnes spz ale videl si ze ma radlici kolik jich takovych ve meste je , snadno se to da dohledat kde byl v kterou dobu atd a da se zjistit aji expertizou jesi tam sou zbyky te radlice na blatniku atd je toho vic je to na dlouho ale vsechno de
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 10:58   Citovat  

1978 napsal:
neni to pravda pokud ujede od nehody je to jeste pritezujici okolnost pro nej i kdyz nestihnes spz ale videl si ze ma radlici kolik jich takovych ve meste je , snadno se to da dohledat kde byl v kterou dobu atd a da se zjistit aji expertizou jesi tam sou zbyky te radlice na blatniku atd je toho vic je to na dlouho ale vsechno de

ale to nic nemění na tom, že v době sepsání nevíš, kdo řídil = pachatel neznámý.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 11:12   Citovat  

To neni schopna policie vysetrit kdo v dany okamzik projizdel usek ulice kde doslo k poskozeni auta ? to snad ne Úsměv snad ma nejaka firma na starost udrzbu toho useku..asi si tam kazdy nejezdi s traktorem s radlici jen tak prohrabat prijezdovou cestu na svuj dvur Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:09   Citovat  

Hellborn napsal:
ale to nic nemění na tom, že v době sepsání nevíš, kdo řídil = pachatel neznámý.

tak takhle jako jo ale tj jak kdybyz rekl prejel me Karel Gott no pachatel je neznamy protoze nemame jeho obcanku ted v ruce ale vim kdo to je pořádnej výtlem no sranda no
   Návrat  
Boo-Boo je teď offline  Boo-Boo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 16:23   Citovat  

1978 napsal:
tak takhle jako jo ale tj jak kdybyz rekl prejel me Karel Gott no pachatel je neznamy protoze nemame jeho obcanku ted v ruce ale vim kdo to je pořádnej výtlem no sranda no

pekny priklad to mi hlava nebere ostavami mi rozum stat pri niektorom postupovani cz/sk policie.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2014 , 18:00   Citovat  

tak je to Odloženo je to dobrý PČR se zase předvedla jako naprosto neschopná organizace přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hodil mi radlici na auto a ujel :-/
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina