Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz stavební techniky z anglie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Manasek je teď offline  Manasek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2014 , 23:40   Citovat  

Ahoj všichni, po dlouhé odmlce se vracím zpět, abych si nechal poradit ohledně dovozu bagříku z anglie. Přemýšlel jsme, kdo by mi dokázal poradit a vzpomněl jsme si na vás. Měl bych zájem o dovoz jednoho konkrétního bagříku, který inzeruje jedna anglická firma na našich serverech. Ta firma je tudy odkaz a když jsem je kontaktoval, samozřejmě chtěli platit předem, že mi jej i dovezou. Do toho narovinu nejdu, ale nabídli mi, at přijedu a zaplatím v hotovosti. Neumím moc dobře anglicky, nikdy jsme tam nebyl a nevím, jak postupovat. na druhou stranu nejsem moc zabělej a sem schopnej skočit do transportera zapřáhnout podval a dojet tam, ale nechce se mi jet zbytečně. Prosím tedy o vaše postřehy... Myslíte, že ta firma může být důvěryhodná a nepojedu zbytečně? Na kolik vyjde cesta autem a na kolik vyjde cesta trajektem přes průplav? Nejni tady někdo, dko by mi byl schopnej zajistit zprostředkování (jel bych s ním). Budu rád za každý konstruktivní příspěvek. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.2.2014 , 0:32   Citovat  

Velmi šťastný další takovej...kamarád to řešil před měsícem. Na hyperinzerci byl inzerát od: tudy odkaz . Komunikovali a napsali, že podrobnosti mají na stránkách. Ten konkrétní bagr tam samozřejmě nebyl. Takové divné...

Já se Tě zeptám jinak. Jak budeš řešit případné problémy/reklamaci? Pojedeš tam na blind zpět? Mě to prostě smrdělo. Třeba jsem moc paranoidní Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Manasek je teď offline  Manasek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2014 , 12:36   Citovat  

že se to vysype, to bych riskl, prostě důkladně by jsme jej prohlédli a pokud něco odejde, prosetě bych musel dále investovat, to bych riskl a v čechách to s reklamacemi u takovýchto věcí není také moc dobré.Toho bych se nebál a hlavně, prstě to bych riskl. Jde mi spíše o to, zda-li vůbec fungují, zda-li tam dojedu, dám jim 5,5tis EUR a naložím odjedu, nebo jestli jsou tam nějaké problémy, či jejich šikovné figle. Další věcí co mě zajímá je doprava, jak přes tu šilenou louži? Co to stojí - cesta do anglie, co musím mít s sebou atd...

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovoz stavební techniky z anglie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina