Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota Yaris 1.0 křupe a chroupe v tahu
Fórum: Toyota
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
M@!KL je teď offline  M@!KL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2014 , 17:52   Citovat  

Zdravím všechny, vím, že jsem na honda-klubu, ale využiju této sekce, protože se mi tu orientuje daleko líp jak na toyotě klubu. Přítelkyně Yaris v tahu tak divně křupe a hrčí od řidičovýho předního kola, pouze v záběru motoru, na neutrál ani při brždění motoru je ticho. Křupe stejně v raidu i na rovině. Hned mě napadl vnější homokineťák, ale mechanik říkal, že v něm žádný vůle nejsou a že se mu zdají oba klouby v pohodě, že by to spíš viděl na převodovku, což se zase nezdá mě Obě manžety v pořádku, ve vnějším bylo trošku míň vazelíny, ale byla tam.. Bohužel nemám šanci si od někoho půjčit poloosu, abych to vyloučil, protože podle mě je to prostě v tom... Převodovka se mi měnit kvůli tomu nechce podotýkám, že to křoupe na všechny kvalty stejně, je to prostě zvuk křoupání, ani není ten zvuk moc kovový... Všechny podběhy a plasty jsem zkontroloval, vytlumil a můžu vyloučit, že by to dělaly ty... Díky všem za rady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 7:58   Citovat  

No první co mě taky napadlo je homokineťák.Ale kouknul bych se ,jestli ti tam něco nechytá o kolo,třeba něco od brzd a pod.Jinak takový malý příklad,jednou jsem jel na FM a najednou rána a začalo se mi ozývat od pravého předního kola takový divný zvuk,tak jsem zastavil a kouknul a nic jsem nenašel,tak jsem se rozjel a zase.Po pár km jsem zastavil a kouknul pořádně a hle,uvolnil se mi plast v podběhu a ten mi dřel o kolo.Samo,že to není tvůj příklad,ale může to bát nějaká blbost a zbytečně se nervuješ.Ale i tak podle toho co píšeš to vypadá na ten homokinetický kloub.Třeba někdo zkušenější napíše,já jsem tady asi jediný Toyoťák,poprosil jsem tady Honďaře o tenhle Toyota koutek,nebo na Toyota klubu je to mrtvé a lidi jsou tam arogantní,jen umí urážet,no prostě hrůza.Jsem prostě srdcař zn. HONDA ,jen jsem na nějakou dobu změnil auto.A proto jsem velmi vděčný všem zde na klubu za jejich loajálnost i k jiné značce.Ale japonci jsou japonci,tomu už budu věrný navždy Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 8:49   Citovat  

Dneska auto ještě zvednu a pořádně prohlídnu, v autě křupne i když třeba zařadím jedničku, zatáhnu ručku a popustím spojku.... Zkusím ještě zkontrolovat výfuk jestli tam něco neklepe, ale právě se mi pořád zdá že to jde od předního kola... Jak píšeš, na toyota klubu je to mrtvý a nedá se to s HC srovnat. Aji bych řekl, že má toyota i honda k sobě vcelku blízko Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 18:39   Citovat  

Tak problém vyřešen, byl povolený 1 silentblok pod baterkou, když byl motor v zátahu, uvolnilo se takový kruhový železo a chrastilo, když se brzdilo motorem, nebo bylo na volnoběh, tak bylo pevný... S kámošem jsme na to museli přijít, tak, že jsem se zataženou ručkou a zařazenou jedničkou a cukáním se spojkou, v tu chvíli to vždycky chrastilo... Takže problém vyřešen
   Návrat  
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2014 , 18:44   Citovat  

No vidíš,v servise by hned měnili homokineťák HaHaaa
To mi připomnělo,jak mi něco třískalo v zatáčce do zadní nápravy a ono to byl zvedák v kufru,který mi tam lítal Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota Yaris 1.0 křupe a chroupe v tahu
Fórum: Toyota
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina