Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: Hledáme pořadatele :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 20:26  Naposledy upravil Daver dne 3.6.2014 , 8:01, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdar pacienti a sestřičky,

letos bude HONDAy 2014, jak jistě víte, zase jinde (ve Vysokém Mýtě), kde jsem se sice byl podívat a mnohokrát jel kolem, nicméně o areálu vím kulový Úsměv

Takže tímto prosím dobré duše, které rády pomohou, nechť se hlásí.

Potřebujeme:

1) zkušeného návštěvníka tamního okruhu ke konzultaci a doporučení z jeho strany (zkušenosti s akcemi v aerálu atp.)
2) pokud by se našel nějaký profík, který by dokázal zmenežovat jízdy na okruhu, bylo by to epes rádes
3) dobrý nápad a ochotu zrealizovat nějakou atrakci, soutěž (RC, lukostřelba, vzduchovka, vědomostní soutěž, skákací hrad atd.)
4) dobrovolníky k mávání praporkama na okruhu, když to někdo pošle do flóry (ideálně více, aby se mohli střídat)

Pište rovnou sem, ať se pak nemůžete vymlouvat Velmi šťastný

Podle zásluh budou trestanci odměněni odpustkou (vstupné zdarma, všechno hrazeno H-C atp. ... dohodneme předem)

Agitačka na konec: "pojďme si to udělat navzájem, hezky" kouř

H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 21:21   Citovat  

Tahání matiček peanem poslepu z olejové lázne Úsměv neveřili byste jak se u toho lidi baví. zatím vždy ale vyhrávali ženy Smutný nevím čím to je..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 22:03   Citovat  

Asi, že to uměj s malými předměty? Velmi šťastný

Čuper nápad, zorganizuješ pod záštitou své firmy? Velmi šťastný
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 22:18   Citovat  

Idaho napsal:
Tahání matiček peanem poslepu z olejové lázne Úsměv neveřili byste jak se u toho lidi baví. zatím vždy ale vyhrávali ženy Smutný nevím čím to je..

Proč peánem, mělkou mísu a rovnou zubama.. Vedle bude sklenka naturálu95 na vypláchnutí je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 22:29   Citovat  

4) dobrovolníky k mávání praporkama na okruhu +1 Mr. Green hlasím se
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 22:29   Citovat  

Radši E85 na to vypláchnutí, někomu to může připomínat špiritus Je to tam.

Soutěž pro gynekology: seřiďte ventilové vůle výfukem

edit: našly se ty vjezdové+výjezdové "dopravní značky" obec Honday a konec obce Honday? Pokud ne, myslím, že bych věděl o kámošovi, co má pár těch podstavců ze značek a o dva bych ho mohl zkásnout, dluží mi pár piv beztak Velmi šťastný do toho dvoumetrový hliníkový jekl a dvě papírové cedule s překližkovým podkladem, ty klidně třeba vyrobím..
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 22:39   Citovat  

dj-bobr napsal:
Radši E85 na to vypláchnutí, někomu to může připomínat špiritus Je to tam.

Soutěž pro gynekology: seřiďte ventilové vůle výfukem

edit: našly se ty vjezdové+výjezdové "dopravní značky" obec Honday a konec obce Honday? Pokud ne, myslím, že bych věděl o kámošovi, co má pár těch podstavců ze značek a o dva bych ho mohl zkásnout, dluží mi pár piv beztak Velmi šťastný do toho dvoumetrový hliníkový jekl a dvě papírové cedule s překližkovým podkladem, ty klidně třeba vyrobím..

ty desky ti mohu donést ( věnuji se umíst reklam,vylepu ) a ehm po městě jich je starých hafo a když počkáš tak budou volby a oni zas ve městě přibudou:D pořádnej výtlem Úsměv))
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 23:02   Citovat  

dj-bobr napsal:

Ony jsou ztraceny? Já je mám v garáži ... upadly sice z podstavců, ale to se zalepí je to dobrý Ovšem jestli tě napadají další "značky", které bychom na HD využili, tak jen do toho, budeme(te) moc rádi je to dobrý

chatek: díky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 23:16   Citovat  

Aha, já měl za to, že je loni někdo ukradl.. to mi hlava nebere tak super, dobrý Úsměv
značky, které by šlo využít? mě takhle zfleku nenapadají, uvidíme, zamyslím se.. možná něco jako "Zóna 20" a pak něco aby lidi v noci nelechtali omezovače..

chatek: já vim, su přece Pirát, mám jich asi 400 těch sololitů HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 23:26   Citovat  

dj-bobr napsal:
Aha, já měl za to, že je loni někdo ukradl.. to mi hlava nebere tak super, dobrý Úsměv
značky, které by šlo využít? mě takhle zfleku nenapadají, uvidíme, zamyslím se.. možná něco jako "Zóna 20" a pak něco aby lidi v noci nelechtali omezovače..

Jo teď mě upozornila Cheerion, zmizela nám velká plachta u vjezdu, která upozorňovala na akci (taková na vejšku, byla u stromu přikurtovaná) a pak nějaké ty směrovky klasické, co se nechávaj po cestě různě ... ty ale nebudeme potřebovat, bo Mýto je obydlená hlavní Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Majky CTR je teď offline  Majky CTR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 23:47   Citovat  

Daver napsal:
Jo teď mě upozornila Cheerion, zmizela nám velká plachta u vjezdu, která upozorňovala na akci (taková na vejšku, byla u stromu přikurtovaná) a pak nějaké ty směrovky klasické, co se nechávaj po cestě různě ... ty ale nebudeme potřebovat, bo Mýto je obydlená hlavní Velmi šťastný Velmi šťastný

Já myslím že když dáte někam značku Honday "tam" tak bude za chvilku pryč. Pač Mýto je obydlená hlavní hlavně našimi černýmy spoluobčany naštvanej
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 0:06   Citovat  

Majky CTR napsal:
Já myslím že když dáte někam značku Honday "tam" tak bude za chvilku pryč. Pač Mýto je obydlená hlavní hlavně našimi černýmy spoluobčany naštvanej

No já myslel přímo před areál, jen že prostě odbočit sem ... to snad bude na dohled ... uvidíme, ještě to tam pořeším osobně ... díky za info btw je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 0:15   Citovat  

Což nic nemění na tom, že z té hlavní se bude odbočovat a třeba by se taky dala vyznačit cesta už po cestě od Prahy pár sololitama na stromech Velmi šťastný aneb koho by nepotěšilo v Hradci na výpadovce na Mejto něco takovéhohle?

Vyrobit to v pár kusech se správnýma vzdálenostma můžu a pokud pojedu v pátek ráno před HD ještě soukromě do Hradce, klidně i osadím, z kampaně mám asi 250 zkušeností.. (pokud do té doby však najdu zaměstnání, tak asi pojedu až v sobotu Ble )

(von je možná celej tenhle koncept ukazatelů hovadina, tak cajk, kritiku snesu v jakémkoliv množství Velmi šťastný)

hondaysmerovka.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
hondaysmerovka.png, 2.79 kB
   Návrat  
xjazz je teď offline  xjazz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 6:45   Citovat  

s těma RCčkama by se taky dalo,co vím tak pár lidí tu rc auta má.(jízda na čas,jízda zručnosti....)
případně můžu vzít svoje dva exempláře Úsměv
Řekl bych,že nás "dospělejch dětí" je tady dost aby byl nějakej zájem HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 7:16   Citovat  

nabízim pomocnou ruku ale nějak mě nezaujal ani jeden ze čtyř vyjmenovaných bodů. Tak nevim. Můžu třeba čekovat stav odpadkových košů a když bude nějakej plnej tak ho vynesu do popelnice a dam novej pytel nebo nějakou takovou nenáročnou veřejně prospěšnou práci bych zvládnul.

btw proč má tolik čechů problém nazývat věci pravými jmény? jsou to cigáni. sami s tim nemaj problém a nazývaj se cigánama (bacha na výslovnost - nemaj rádi ciKán). akorát je nějaká móda jim posledních 20 let vymejšlet všemožný jiný názvy a odnaučit národ používat to, co je celosvětově tisíce let zažitý.
   Návrat  
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 7:54   Citovat  

Sice už teď vím, že budu muset v neděli brzo ráno zmizet, ale pokud mi do těch zbývajících dvou dnů nic nevleze, mohl bych vzít vzduchovku CZ75 na CO2 Úsměv

Zkusím ještě vymyslet rozumný stojan na terče.
Když dáme soutěž pro cca 50-70 lidí tak z toho ani finančně nevykrvácím Velmi šťastný

Terče 10x10cm, 5 ran na hlavu, nejlepší 3 dostanou pivo Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 8:32  Naposledy upravil Daver dne 12.5.2014 , 8:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dj-bobr napsal:
Což nic nemění na tom, že z té hlavní se bude odbočovat a třeba by se taky dala vyznačit cesta už po cestě od Prahy pár sololitama na stromech Velmi šťastný aneb koho by nepotěšilo v Hradci na výpadovce na Mejto něco takovéhohle?

Vyrobit to v pár kusech se správnýma vzdálenostma můžu a pokud pojedu v pátek ráno před HD ještě soukromě do Hradce, klidně i osadím, z kampaně mám asi 250 zkušeností.. (pokud do té doby však najdu zaměstnání, tak asi pojedu až v sobotu Ble )

(von je možná celej tenhle koncept ukazatelů hovadina, tak cajk, kritiku snesu v jakémkoliv množství Velmi šťastný)

Dobrovolnosti se meze nekladou, ale mě osobně to přijde trošku zbytečné, neb každý ví, že to je ve Vysokém Mýtě a cedule na todle město tam snad jsou ... no minimálně to je v mapě/GPS Úsměv ... v Mýtě bychom ale tuto ceduli mít mohli na začátku města, protože směrem z Prahy je autodrom upe na opačném konci v podstatě až za Mýtem, to by mohlo některé zmást Úsměv Ale zase jsou tam možná cedule Autodrom ... no čeknu to příští víkend, to tam pojedu.

xjazz napsal:
s těma RCčkama by se taky dalo,co vím tak pár lidí tu rc auta má.(jízda na čas,jízda zručnosti....)
případně můžu vzít svoje dva exempláře Úsměv
Řekl bych,že nás "dospělejch dětí" je tady dost aby byl nějakej zájem HaHaaa Velmi šťastný

Já s tím nemám moc zkušenosti, ale bude na to místo a pokud by se našel někdo, kdo postaví trať (asi nějakou lepící pásku na asfalt?) a zmenežuje to, tak budeme jedině rádi. Představa je taková, že si asi každý přiveze to svoje chrastítko a bude tam s tím machrovat. Jestli nějaký dobrák nechá to své půjčit dále, tak asi ideál, ale trošku se bojím, aby to někdo nerozvěsil a pak jsme se nehádali, kdo za to může atp Úsměv ... ale jak říkám, nevím ... teoreticky by se na volném prostranství nemuselo nic stát, že ano Úsměv

83427 napsal:
nabízim pomocnou ruku ale nějak mě nezaujal ani jeden ze čtyř vyjmenovaných bodů. Tak nevim. Můžu třeba čekovat stav odpadkových košů a když bude nějakej plnej tak ho vynesu do popelnice a dam novej pytel nebo nějakou takovou nenáročnou veřejně prospěšnou práci bych zvládnul.

Na popelnice tam někoho mít asi budeme, ale budu počítat s tím, že zastupuješ dělnickou třídu ... seženem ti oranžovou vestu pořádnej výtlem

iNtEgRaCZ napsal:
Sice už teď vím, že budu muset v neděli brzo ráno zmizet, ale pokud mi do těch zbývajících dvou dnů nic nevleze, mohl bych vzít vzduchovku CZ75 na CO2 Úsměv

Zkusím ještě vymyslet rozumný stojan na terče.
Když dáme soutěž pro cca 50-70 lidí tak z toho ani finančně nevykrvácím Velmi šťastný

Terče 10x10cm, 5 ran na hlavu, nejlepší 3 dostanou pivo Velmi šťastný

Super, výdaje zaplatíme (krabička diabolek tam snad ještě je ve skladu z minulých ročníků Úsměv) ... potřebujeme jen někoho, kdo se o to prostě postará. Řekneme si nějaký čas, kdy budeš mít "otevřeno" a hotovo je to dobrý
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 8:38   Citovat  

Idaho napsal:

Hééj to beru Velmi šťastný s peanem jsme nejlepší kamarádi v nemocnici pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 9:07   Citovat  

Daver napsal:
Super, výdaje zaplatíme (krabička diabolek tam snad ještě je ve skladu z minulých ročníků Úsměv) ... potřebujeme jen někoho, kdo se o to prostě postará. Řekneme si nějaký čas, kdy budeš mít "otevřeno" a hotovo je to dobrý

To nebude problém... jen diabolky nebrat, je to na ocelový BBska (prostě 4,5mm ocelový broky). S těma je nejmenší problém - pixla s 1500ks vyjde na cca 140Kč Úsměv Bombiček COčka dokoupím zásobu (ty jsou cca po 15Kč/kus, jedna dá na cca 60 ran). I tak je to suma sumárum srandovní peníz Úsměv

Hlavně to bude chtít "koridor" bez aut a lidí za terčem Velmi šťastný
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 9:28   Citovat  

iNtEgRaCZ napsal:
To nebude problém... jen diabolky nebrat, je to na ocelový BBska (prostě 4,5mm ocelový broky). S těma je nejmenší problém - pixla s 1500ks vyjde na cca 140Kč Úsměv Bombiček COčka dokoupím zásobu (ty jsou cca po 15Kč/kus, jedna dá na cca 60 ran). I tak je to suma sumárum srandovní peníz Úsměv

Hlavně to bude chtít "koridor" bez aut a lidí za terčem Velmi šťastný

NO nevím nevím.. mám třeba TAUku 6 což je vzduchová pistole se kterou jsem začínal střílet sportovně, ta je na diabolky 4,5mm a systém pohání taky bombičky na CO2...

Vím že softáci si na akci klidně kupujou nové a nové bobmbičky[protože to je většinou sekundární zbran a prd vystrílí z pistole], ale jelikož jsem musel řešit mohutnější spotřebu bombiček [40ran-1bombička] tak jsem zjistil že za 25 korun ti vymění krabičku prázdných za krabičku plných v železářství - nejlevnjěší cesta.

Honday poreferuju s přítelkyní a kdyžtak si střelbu mužu taky obstarat [vzduchová pistole na 10m jednoruč 10ran] Úsměv možná bych mohl domluvit celý stánek CZUB Velmi šťastný pokud by tam bylo dost hlášených ,,návštěvníků" je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 10:24   Citovat  

Jagi napsal:
možná bych mohl domluvit celý stánek CZUB Velmi šťastný pokud by tam bylo dost hlášených ,,návštěvníků" je to dobrý

Tak to by určitě mohlo být zajímavý Úsměv

offtopic Já jsem si tu ČZ75 pořídil více méně na blbnutí na chalupě, takže spotřebu bombiček až tak neřeším Úsměv

No a když prostrílíme 300,- , tak je prostě prostřílíme...
Beztak mi preluda prožere daleko vic, tak co Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 10:55   Citovat  

Tak ja bych si klidne zastrilel. Je to dobrej napad
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:28   Citovat  

Máme doma něco takového.. myslim, že vzít ji ssebou nebude problém Úsměv

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:32   Citovat  

Poptám se v práci je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:36   Citovat  

Wow, takže z HonDaye se stává střelnice Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:38   Citovat  

Napadlo mě, kdyby měl někdo na půjčení projektor a buď zeď nebo plátno, tak by někdo další mohl vzít xbox nebo playstation (nebo rovnou dva Velmi šťastný ) a večer by se mohly jezdit závody Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:40   Citovat  

Vaciii napsal:
Napadlo mě, kdyby měl někdo na půjčení projektor a buď zeď nebo plátno, tak by někdo další mohl vzít xbox nebo playstation (nebo rovnou dva Velmi šťastný ) a večer by se mohly jezdit závody Hihi

to by byla paráda... a nebo xbox kinect... je to dobrý
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 11:48   Citovat  

Copak o to, projektor ti pujcit muzu, platno si zarid sam Mrk

Vaciii napsal:
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 12:10   Citovat  

Playstationy byly dycky, takže proč ne ... dokonce jsem k nim koupil i dva volanty a jeden rozbitej, že si ho fixnu, ale paxme to na HD zavrhli, pče byl 301.cz a tak ... u playstation nevýhoda, že je to trošku nuda ... sedí tam pár lidí, čumí do zdi a tak ...

Chce to něco zábavného a neotřelého, něco pro více lidí je to dobrý
   Návrat  
M@!KL je teď offline  M@!KL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 12:41   Citovat  

Na autodrom do "Mejta" jezdím vcelku často na motorce, mohl bych zjistit kdyžtak nějaký potřebný info, akorát si myslím, že autama budeme jezdit ten větší okruh, než ten pidi okruh, kde se jezdí motokáry, MČR v supermotu atd, párkrát jsem na tom menším okruhu viděl jezdit auta, ale to je fakt tak na jedničku, na dvojku a téměř bez šancí na předjetí. Nějakou vzduchovku bez optiky bych možná taky sehnal, ale místní budou mít možná lepší Úsměv do té doby nejspíš budu mít zbrojní průkaz, mohl bych zapůjčit ČZ85 9mm a colt na .38mm ale to už by bylo zřejmě nelegální a moc bych nechtěl přebírat zodpovědnost od případných nehod Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: Hledáme pořadatele :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina