Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: civic fastback mb1 (předfacelift)
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2015 , 20:19   Citovat  

Ahoj uvažuji o prodeji mého nedávno pořízeného civica mb1 fastback D16Y3 něco k autu:

mám ho teprve chvíli tak sem asi nepřišel na všechny neduhy ale vypíšu aspoň ten základ co už vím

zápory: chycené přední blatníky(nejlépe vyměnit) mírná koroze zadních blatníků nic hrozného,mat celolak,vypálená světla (od xenonů bývalého majitele) nefuknční stahovaní oken předních dveří (při vyjíždění nahoru vyjíždějí z rámu obě okna) šírb funguje ale nedoléhá nekoukal jsem na to prozatimně jsem to vypodložil a dál neřešil interier vcelku v pořádku (před prodejem bude vyměněn volant za kožený+plast alá dřevo kolem výdechu budíků),na výměnu jsou čepy řízení a nejspíše i pružiny (jsou uřezané flexou) spoustu techto závad jsem nestihl ani vyřešit

klady: motor suchý nikde neteče olej ani voda,startuje na drc, olej nebere najeto dle budíků 260tkm ale na svůj nájezd v překvapivě dobrém stavu (alespon při mém nájezdu cca 3000km si zatim nevzal nic) převodovka OK ,měněn olej ,tyčky stabíků,destičky,servo kapalina,vzduchový kit sání Simota (PC byla 4000kč) není dělán přímo na civica takže je "přibastlen" (k vozu samozřejmě origo filtr i s boxem ) nový střední díl výfuku (žádný polák co se hned vysype) nové těsnění výfuku kat ve 100% stavu,16" alu kola s pneu 195/45R16,subwoofer+zesilovač(ne každý to má rád v případě zájmu to vyndám )

celkový stav: je na tom dosti práce ale pro "začátečníka" nebo pro někoho kdo si s tim pohraje ideální auto se slušnou spotřebou i výkonem,není to trhač asfaltu ale ani žádný slimák ostatně každý ví jak to jede

kdyby vás cokoliv zajímalo neváhejte napsat . Důvod prodeje : dostal jsem nabídku na vůz která se neodmítá proto se u mě anglán ani neohřál. více fotek dodám průběžně. foto je aktualní kromě kol ta jsem dal dnes jiná. poprosím rejpálky a offtopic buďte tak hodní a nechte si komentáře pro sebe . cena je 17000kč pevná (za míň to radši pošlu ze skály) ekoteror zaplacen auto na sebe napíšu v příštím týdnu takže nic nebrání dalšímu přepisu. v případě že by měl někdo zájem z jiného města nemám problém dojet s ním na evidenci a následně na úřad na přepis nebo přes plnou moc bych to na daného kupce přepsal H+

11141271_639600052839954_2043330983171112513_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
11141271_639600052839954_2043330983171112513_o.jpg, 301.8 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2015 , 8:53   Citovat  

UP budou přidány po víkendu nějáké díly + foto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu