Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kupim Hondu Civic 4g VT
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Spoon42 je teď offline  Spoon42
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 13:52   Citovat  

Zdravim kupim Civicg VT v origo stavu,ponuky sem alebo SZ,dik H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 18:24   Citovat  

Už pár let je to docela bída.
Teď se objevil tenhle - odkaz

Tenhle je v nabídce už asi měsíc odkaz

Docela pálka, já vím. Ale levné vtecy už asi nejsou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Spoon42 je teď offline  Spoon42
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 19:19   Citovat  

Dakujem za typ,alo moj strop je tak 4000 eur,bol by som radsej ak by sa nasiel niekto u vas.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 19:46   Citovat  

odkaz
Majitel je i tady na foru.
   Návrat  
Jenda.4g je teď offline  Jenda.4g
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2015 , 11:48   Citovat  

Jestli máš zájem, dej vědět. Bohužel musím prodat svoji EE9 Smutný

Odkaz na sportovních vozech, viz. Minor.
   Návrat  
CTR01 je teď offline  CTR01
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 22:57   Citovat  

Ibaze problem je v tom,ze Jenda.4g nekomunikuje, nechce poskytnut na seba telefonny kontakt, neodpisuje na mail,ani na sz, tu na fore ho nikto koho som sa opytal nepozna, pisem mu uz od 7.10 ,dostal som len jednu trojslovnu odpoved, nic viac. Podla mna je to bud fake inzerat alebo ak je vobec skutocny majitel tak ho pravdepodobne nechce predat, len tak skusa zaujem, alebo je tam nejaky iny problem, viem, ze to iste auto bolo na predaj aj pred casom dost dlhu dobu.
Ak by to nebol fake inzerat je uz predane 7.10...
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2015 , 22:28   Citovat  

CTR01 napsal:
Ibaze problem je v tom,ze Jenda.4g nekomunikuje, nechce poskytnut na seba telefonny kontakt, neodpisuje na mail,ani na sz, tu na fore ho nikto koho som sa opytal nepozna, pisem mu uz od 7.10 ,dostal som len jednu trojslovnu odpoved, nic viac. Podla mna je to bud fake inzerat alebo ak je vobec skutocny majitel tak ho pravdepodobne nechce predat, len tak skusa zaujem, alebo je tam nejaky iny problem, viem, ze to iste auto bolo na predaj aj pred casom dost dlhu dobu.
Ak by to nebol fake inzerat je uz predane 7.10...

Majitel je skutečnej o fejk se nejedná
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 9:41   Citovat  

Majiteľ je možno skutočný, avšak píše mi výhražné sz/ ???/. S takým neseriozným jednaním som sa ešte nestretol.
Mal som o ee9 vážny záujem, avšak dotyčný nechce dať na seba telefon. kontakt, na maily nereaguje, a na sz odpisuje
úplne od veci s výhražným podtónom. Snažím sa sním normálne komunikovať už od 7.10 ale citujem raz odpísal,že ,,jsem
úplne mimo" /pod vplyvom návykových látok??/.Celé to budí dojem, že je niečo s autom v neporiadku, pozmeňované VIN,
krádež alebo iné problémy, preto ho pravdepodobne neponúka tu na fóre. Alebo je niečo v neporiadku s majiteľom.
Tak či onak to budí dojem, že bude chyba kupovať toto auto, pretože to celé zaváňa podvodom . Ja som to po mesiaci
už vzdal.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 10:35   Citovat  

To auto kupoval Jenda tady na klubu. Od koho si už nevzpomenu... Možná od Jumba,ale fakt nevím... spíš myslím,že bylo někde odo Ostravy...
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 11:57   Citovat  

Vznáším námitku pane zástupče Velmi šťastný

Od Jumba jsem kupoval já, nicméně v této věci zřejmě nejsem nezainteresovaný a pokud souhlasí ta ostrava a zrak mi správně slouží, tak se jedná o též mé bývalé 4.G kupované tenkráte od Gindy z Brna který ho koupil ve stavu 145 tis km najeté od předního Karlovarského chirurga ročník 1954, jenž ho měl jako své první auto,dovoz z Německé spolkové republiky...přísahat na bibli asi nebudu ale takhle něak to zřejmě bude...dalo by se tedy jednat o precedens...

PS: pokud je Jenda fanoušek Litvínova (jako třeba já, PeteZ,.....) nemůže se jednat o špatného člověka 55 forever. OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 12:35   Citovat  

Já si vím,že Jumbo neměl bílý, aůe stříbrný OZ. Ale to se dá snadno měnit... jenda je od Plzně, já mu prodával svoje OZ a v pohodě...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 13:42   Citovat  

Myslel jsem, že reagovat nebudu, ale nakonec mi to nedá. Ano, jestli ti jako "výhružné" příjde, když ti napíšu, že mi vadí, jak o mně mluvíš, tak to výhružné opravdu je. O víkendu by se měl přijet podívat zájemce tady z klubu, se kterým komunikace probíhá v pohodě. Holt se chovám k lidem tak, jak oni ke mně. Tím pro mě veškerá domluva a komunikace s tebou končí, díky. přátele

Jinak by bylo asi dobrý, to tady promazat. Spoon42 založil tohle téma určitě za jiným účelem. G4G
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 14:02   Citovat  

A je to tedy má bývalá-je 1.majitel z Karlových Varů?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 14:05   Citovat  

Cody napsal:
A je to tedy má bývalá-je 1.majitel z Karlových Varů?

Ano, je. Já ji koupil od Boukyho .. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 17:46   Citovat  

Nemyslím, že tu niečo treba mazať, je to forum kde členovia prispievajú svojimi postrehmi na dané téma,
a kedže došlo aj na to, že jedno z predávaných EE9 je aj údajného majiteľa jenda.4g, tak som prispel aj
ja svojim postrehom a nepríjemnmi skúsenosťami s ním. Ať sa prípadní záujemci môže pripraviť na dosť
neštandardné / to sa veľmi miernim/ jednanie. Považujem to za uzavretú záležitosť z mojej strany,
dôvody som uviedol myslím úplne jasne už pred tým. Naozaj s takým neseróznym jednaním som sa v živote
ešte nestretol.
P.S. jenda.4g neviem čo to tu teraz za komédiu hraješ, ale aj takí ludia sú medzi nami, bohužiaľ.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 18:51   Citovat  

Jenda.4g napsal:
Ano, je. Já ji koupil od Boukyho .. Úsměv

Ty jo že bych teda uzavřel kruh a vzal jí od tebe zpět to mi hlava nebere

tenkrát jsem jí prodával z důvodu,že jsem měl EE8 a EE9 a obě jsem je neutáhl,jinak s autem spokojenost mělo najeto o něakých 40 000 méně než ted a bylo neuvěřitelně zachovalé-podvozek,interiér,motor,....klasika lemy ko ty jsou ted super udělané dle foto,nebyl tam výfuk Asparovič,přední lízátko a samozřejmě kola,jinak poznávám vše dle foto-chladič pořád původní ééčkovej? Volant z Accorda 4.g od Minora stále na svém místě Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 21:43   Citovat  

Cody napsal:
Vznáším námitku pane zástupče Velmi šťastný

Od Jumba jsem kupoval já, nicméně v této věci zřejmě nejsem nezainteresovaný a pokud souhlasí ta ostrava a zrak mi správně slouží, tak se jedná o též mé bývalé 4.G kupované tenkráte od Gindy z Brna který ho koupil ve stavu 145 tis km najeté od předního Karlovarského chirurga ročník 1954, jenž ho měl jako své první auto,dovoz z Německé spolkové republiky...přísahat na bibli asi nebudu ale takhle něak to zřejmě bude...dalo by se tedy jednat o precedens...

PS: pokud je Jenda fanoušek Litvínova (jako třeba já, PeteZ,.....) nemůže se jednat o špatného člověka 55 forever. OK

přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 21:45   Citovat  

Cody napsal:

tenkrát jsem jí prodával z důvodu,že jsem měl EE8 a EE9 a obě jsem je neutáhl,jinak s autem spokojenost mělo najeto o něakých 40 000 méně než ted a bylo neuvěřitelně zachovalé-podvozek,interiér,motor,....klasika lemy ko ty jsou ted super udělané dle foto,nebyl tam výfuk Asparovič,přední lízátko a samozřejmě kola,jinak poznávám vše dle foto-chladič pořád původní ééčkovej? Volant z Accorda 4.g od Minora stále na svém místě Úsměv

Tomu říkám slovo do pranice OK Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 21:46   Citovat  

Cody napsal:

Vezmi. Stačí si například uvědomit, že auto za tu dobu stále jen nabývalo na ceně Úsměv
Gusano ho tehdy koupil od pana doktora i na tehdejší poměry velmi výhodně. Dnes by se nám o tom mohlo jen zdát.
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 0:09   Citovat  

Zrovna dnes jsem po dlouhé době zkontaktoval Codyho, jak se daří mému bývalému EE9. S Codym jsme se shodli, že jsme pěkní s prominutím *olové, že jsme ho oba prodali. Já po něm brečím celou tu dobu, co je pryč. Cody nakonec také zjistil, že chybu udělal. Zatr. blíží se doba, kdy by se finančně mělo dařit úplně jinak, a já bych konečně EE9 dal tu péči, co zaslouží. Jenže jsem byl hlupák a prodal. Děti mi rostou jak z vody a brzy bych našel i více času pro takové vozítko.

Teď koukám s otevřenými ústy, kam se nám ty ceny vyšplhaly!!! OMG!!!

A do toho jsem zjistil, že to auto prostě potřebuju nutně zpět. Jenže než našetřím tak bude stát kolik? V polovině příštího roku cca?

Ach jo. Snad budu mít pak štěstí a narazím a nějaký dobrý kup. Pak už do smrti neprodám, přísahám! Úsměv))
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 9:16   Citovat  

Jumbo: připrav se na dlouhé hledání anebo budeš muset mít kliku jak vrata od chlíva.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 11:18   Citovat  

A EE8 je reálnější? Jenže mě se víc líbí Civic. Škoda, že jsem Codyho nezkontaktoval dřív, vzal bych auto zpátky Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 11:33   Citovat  

Asi je to spíš náhoda, co se objeví. Oboje je žádané a špatně se shání. Možná je těch EE8 o maličko víc.
   Návrat  
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 11:50   Citovat  

Jinak ex-Codyho a ex-Jumbovu iVTcku se dari dobre kdyby to nekoho zajimalo. Ma ho u nas mlady klucina ktery se snazi ho dat do poradku a stara se o neho pekne Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 13:10   Citovat  

popokatepeteu napsal:
Jinak ex-Codyho a ex-Jumbovu iVTcku se dari dobre kdyby to nekoho zajimalo. Ma ho u nas mlady klucina ktery se snazi ho dat do poradku a stara se o neho pekne Mrk

Díky za zprávu! To jsem chtěl slyšet. Nedochází chlapcovi síly a finance? Koupil bych zpět! Honda meetallll G4G
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 14:07   Citovat  

Jumbo napsal:
Díky za zprávu! To jsem chtěl slyšet. Nedochází chlapcovi síly a finance? Koupil bych zpět! Honda meetallll G4G

Co jsem s nim mluvil naposled tak rikal ze chce pres zimu dat dokupy karosarinu a chtel i pretesnit motor. Valil tam olej zpod palice. A ptal se kdo mu udela rozvody... Vypada to ze se snazi a ze neni trouba. Jinak kontakt na neho mam kdybys chtel Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 19:19   Citovat  

popokatepeteu napsal:
Co jsem s nim mluvil naposled tak rikal ze chce pres zimu dat dokupy karosarinu a chtel i pretesnit motor. Valil tam olej zpod palice. A ptal se kdo mu udela rozvody... Vypada to ze se snazi a ze neni trouba. Jinak kontakt na neho mam kdybys chtel Úsměv

Rád bych se s ním zkontaktoval. Ne z důvodu ho ukecávat, aby mi ho prodal zpět, ale prostě jak se autí daří Úsměv VTEC

Rozvody dělat myslím nemusí, ty jsem dělal ještě já tuším okolo 150´, stejně jako originál japan spojku.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 20:34   Citovat  

Jumbo napsal:
Rád bych se s ním zkontaktoval. Ne z důvodu ho ukecávat, aby mi ho prodal zpět, ale prostě jak se autí daří Úsměv VTEC

Rozvody dělat myslím nemusí, ty jsem dělal ještě já tuším okolo 150´, stejně jako originál japan spojku.

Poslu ti na neho kontakt do SZ Úsměv On ty rozvody chtel nechat delat "preventivne" co jsem tak pochopil protoze nevedel jak na tom jsou myslim. Prijde mi ze se snazi a ze ho chce mit pekne a v dobrem stavu coz se mi libi. Vypada to ze je to rozumny kluk na to jak je mlady
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 20:57   Citovat  

Já dlouholetý 4géčkař jsem si letos ze smutku, že je civic odstaven na delší dobu pořídil EE8, mám z toho auta respekt a radost, ale stále si pohrávám s myšlenkou, že jednou budu mít vedle ní i EE9 protože civic je srdcovka, ale jak tak koukam, že už se daji sehnat huř a huř, tak nevim nevím Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2015 , 20:58   Citovat  

Adamek napsal:
Já dlouholetý 4géčkař jsem si letos ze smutku, že je civic odstaven na delší dobu pořídil EE8, mám z toho auta respekt a radost, ale stále si pohrávám s myšlenkou, že jednou budu mít vedle ní i EE9 protože civic je srdcovka, ale jak tak koukam, že už se daji sehnat huř a huř, tak nevim nevím Bueee

Mám to stejné EE8 je určitě super. Ale srdce bije pro EE9. Vypadá to, že časem se o ně budeme muset už porvat přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kupim Hondu Civic 4g VT
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina