Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MikeMaster: Honda Civic EG3 DX (95) Stock
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
MikeMaster je teď offline  MikeMaster
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 17:12  Naposledy upravil MikeMaster dne 1.3.2012 , 20:19, celkově upraveno 8 krát. Citovat  

Ačkoliv vím, že toto téma se spoustě lidem nebude zdát jako plohodnotný projekt, nejen já (viď M@jku) si myslím, že si zde zaslouží svůj prostor. Přiznávám, že se zde v komunitě H-C lidí naléza spousta lidí, které mají auta daleko více přestavěná nebo upravená. Já si uvědomil, že C5g je nejhezčí v čisté sérii, nejlépe s originálními doplňky - lipy, mlhovky apod. A protože čas plyne strašně rychle, tak hezkých zachovalých kousků nejen 5.generací velice ubývá, přijde mi, že vlastnit pěknýho starýho Civica je na silnici rarita. Rozhodně se za ním otočí více lidí, než třeba za pohodlnou Octávkou, která svým vzhledem a četností výskytu zapadá do dnešního provozu. Prostě mě baví sedět 15cm nad zemí ve zvláštním vajíčku a užívat si radost z mé Honda . A proto bych se rád tímto směrem i nadále ubíral...

Jak jsem přišel k Hondě
Je to mé první auto a důvod proč je to právě Honda, je vlastně vina člena Only_One, mého bráchy Velmi šťastný Auta střídal více než přítelkyně, nějaký čas ho auta a věci okolo nich živily, takže on byl tou pravou osobou, kterou jsem žádal o radu, kam střelit poctivě vydělané prachy z dobře placené letní brigády. Jeho odpovědi byly celkem jasnosměřující. Zavrhl všechny Italy i Francouze a pořád mi cpal Hondu, nebo i pár ostatních Japonců. Nátlak to byl celkem veliký, a po několikatýdenním prohlížení obrázků třídveřových C5g jsem si ho dokázal představit jako svoje auto. Nastalo období brouzdání po webových serverech s inzercí aut, porovnávání nabídek a čekání na nějakou tu pravou. Dne 27.7.2008 jsem si domů přivezl svou Hondici, která ke mně putovala ze Svojšína (kousek od stříbra) od jednoho pána, který jí měl jako druhé auto na pár km do práce.

Stav auta při koupi:

Civic a já
Civica jsme si přivezli po malém smlouvání za 27 tsc Kč i se zánovní komplet zimní sadou kol, což v té době byla celkem odpovídající cena. Bohužel já v té době zrovna dodělával autoškolu, takže se auto zavřelo k bráchovo Toyotě MR2 na měsíc do garáže, než jsem dostal "horké" papíry. Autoškolu jsme zdárně dodělal, takže bylo na čase Hondu osvobodit ze studeného věznění. HaHaaa Nastalo kolečko výměny běžných věcí, jako filtrů, oleje, svíček, stěračů, kapalin a následně i nová STK a emisní kontrola.
Jak už tak u Hond bývá, motory patří mezi držáky, za to plechařina, zejména u těch starších je neustále zkrášlována rzí. I ta má byla lehce zasažena na klasických místech zadních lemů a také byl celkem dost popuchýřkován (zatím pod lakem) přední levý blatník. Jak se později ukázalo, auto bylo lehce ťuknuto z levé strany na předek. Předchozí majitel tvrdil, že s autem neboural, tak je možné, že to bylo od dřívějších majitelů. Výsledkem byl neoriginální levý blatník, přelakovaný origo červený nárazník, neoriginální levé světlo bez elektrického sklápění, kterým je auto vybaveno. Také řemenice serva obýhala nějakou divnou osmičku, funkčnost tím ale nebyla nijak omezena.
Brácha mi několikrát doporučil, abych se zaregistroval na tomto fóru, že se zde dozvím spousta užitečných věcí a hlavně seženu spoustu dílů. Po chvíli přemlouvání jsem tak učinil a musím uznat, že to byla jedna z nejlepších rad, co se mých znalostí aut týče, zejména pak konkrétně informací pro mého Civica. OK Pár týdnů trvalo, než jsem si zvykl na vzhled, naučil se vyhledávát potřebné informace, zjistil, kdo je na fóru známý a věrohodný a také jak se pohybují ceny u dílů. Pamatuju si, že první věcí, kterou jsem musel mít, byly budíky s otáčkoměrem, kterými má, dle techničáku 1.4 DX, verze nebyla vybavena. Čas od času se na foru nabízely, ale žádné s mým požadavkem včetně SRS kontrolky. Ač má verze patří mezi "sociale edition", tak překvapivě je vybavena originálními airbagy jak u řidiče, tak i u spolujezdce. Důvodem je poslední modelový rok 1995, ve kterých byl samozřejmostí středový tunýlek pod rádiem.

Rez je sviňa Velmi šťastný
Čas plynul, kilometry na budících přibývaly, rok výroby auta se neustále oddaloval od aktuálního letopočtu a přehlížená rez na autě kvetla několik centimetrů do všechn stran za rok. Nejhorší byla vždy zima a naše solenné silnice, které doslova odkousávaly části plechů z mého auta. Bueee Přepadávaly mě myšlenky jestli Hondičku nechat uhnít a jezdit s ní, dokud to motor dovolí a nebo do ní teď zainvestovat, aby ještě dlouhá léta sloužila. Opravdu dlouho mě tahle otázka trápila, jelikož jsem nevěděl odpověď na ní. Jako student se v penězích neválím, takže investice v řádu 15-20tsc je pro mě otázka velkého rozhodování. Nakonec zvítězilo mé H+ positive, ladné křivky C5g a prostě i to, že to auto mám fakt rád. Úsměv Shodou okolností se zde na fóru, objevila stejná Hondice včetně barvy na díly, takže jsem popadl příležitost za pačesy a koupil vše, co se mi hodilo. Sice to bylo trochu s problémy, ale nakonec se prodávající uklidnil a došlo k prodeji potřebných dílů. Ušetřil jsem tím tak pár tisíc za budoucí lakování.

Postup rzi na zadním levém zadním lemu:

Léto 2008

Leden 2009

Jaro 2011

Na dílně

Aktuálně

Rez nenechala na pokoji ani další díly:

Po dlouhé nerozhodnosti jsem si řekl, že chci mít Hondu vyvařenou kvalitně, takže jsem jí nechtěl svěřit nikomu, kdo by to dělal doma na koleni v garáži. Cena vyvaření nebyl ještě takový problém, ale ceny laků se už celkem dost lišily. Po složité story a trochu neshodách s majitelem autolakovny se nakonec auto vyvařilo a nalakovalo u nich, za což jsem teď rád, protože auto vypadá parádně. Nechávala jsem si měnit oba přední blatníky, nárazník, zadní plastové křidélko za plechové v barvě a následně vyvařit obě strany zadních lemů a po sundání také prahů. Bohužel po odstrojení se objevily další komplikace v podobě děr pod zadními podběhy. (viz foto) Bueee Takže se to samozřejmě opravilo komplet.

Foto z dílny:

Aktuální stav Hondice

Konečně jsem dospěl do stavu, kdy se nemusím stydět za díry v zadních lemech a jsem za své 16 let staré auto rád. Motorově mě ještě nikdy nezklamala, najeli jsme spolu něco přes 30tsc km. Loni v létě zažila asi největší zkoušku, když jsme jeli s rzí a lepenkou 1400km trip na Slovensko a zpátky . Velmi šťastný Docela adrenalin letět v naložené zrezlé Hondě na dálnici 170km/h (GPS Chápeš! ), ale i díky těmhle zážitkům jí mám rád. Hihi

Výsledný stav:

Ačkoliv zastávám sériový stav (možná nákaza lidmi z h-c), tak oranžovým blinkrům jsem přišel na chuť. Do koncového výfuku jsem také zainvestoval pár tisíc, mám rád zvuk okolo 4000-5000 ot/m. VTEC Původní šumící 10" reproduktory mě také nebavily, tak došlo na obměnu audia. Nechal jsem si do Hondy dát komponentální reproduktory od AutoTecu a rovnou jsem vyměnil si pořidil i Kenwooda na USB, vše od kluků z Hifonics. je to dobrý Podařilo se mi taky po dlouhééé době sehnat originální loketní opěrku přímo do C5g, která mě vlastně díky koupi loketky do C6g a následné výměně za tu správnou, vyšla na na +500Kč. Velmi šťastný Poslední větší investicí bylo pořízení OZ F1 Racing ve 14" provedení.

Vyhlídky do budoucna
Když už jsem do Hondice nasypal celkem dost peněz, tak jí přece nenechám znova uhnít. Velmi šťastný Takže mám v plánu pár dalších věcí, některé jsou nutné, některé jsou jen doplňky, které záleží na stavu peněz. Nemám rád tuzing, takže auto je až na pár věcí celé v sérii.
- v nejbližší době geometrie (za celou dobu jsem jí nedělal)
- Brembo Max brzdy (léto)
- výměna chladiče
- nedaří se mi sehnat zadní víko kufru bez rzi, tak jsem si pořídil druhé dveře s lehkou rzí ve stejné barvě a nechám je časem opravit a nastříkat. Uvažuji o prohazování zrezlých dveří na zimu a následně opravených na léto. (možná to je magořina) Velmi šťastný
- kompletní ošetření podvozku a nastříkání dutin (léto)
- origo JDM žluté mlhovky
- folie na zadní boční okna a na okno kufru
- předělat stahování okýnek do elektriky rovnou
- centrál a alarm
- dát ostřikovače z Jazze
- origo přední lip
- sehnat sedačky z DelSol (kež by s tím zeleným pruhem)
- dojezdit tyhle nízkoprofilový pneu, a pořídit 185/60 (pokud by i tak byla mezera nad kolama velká, budu uvažovat o snížení)
- třeba někdy v budoucnu dojde i na SWAP až vás přestanou ty B16 a K20 bavit Velmi šťastný

Pokud vás zajímají nějaké věci, třeba ohledně opravy, tak se klidně ptejte.
Snad se uvidíme na Honda HONDAY 2011 Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lubo87 je teď offline  lubo87
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 18:14   Citovat  

dobre investovane penize,do opravy karoserie OK
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 18:28   Citovat  

to že jsem blázen a taky "vařím" ale do týhle hniloby bych se nepouštěl ...
klobouk dolů a ať ti holka dobře slouží OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 18:30   Citovat  

moc pěkně sepsáno Úsměv držím palce ať ti vydrží co nejdýl přátele

a mohl by jsi mi poslat do SZ info jak vkládáš tyhle fotky ? resp aby byly na stránku a nemusely se rozklikávat ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 18:37   Citovat  

Díky za pochvaly Úsměv Hodně dlouho jsem se rozmýšlel, nejvíce rozhodlo to, že za 40tsc bych prostě jiný auto, co bych měl takhle rád nekoupil. Takže jsem se rozhodl zůstat u Civica. A taky, že ten motor opravdu drží a stačí pravidelně měnit olej, svíčky a lít benzín.
Fotky jsem chtěl mít v přímo v textu a ne přiložené až jako přílohy na konci tématu. Takže nebyla jiná možnost než využít nějaký upload server. Shodou okolností jsem nedávno začal používat Picassa od Google, které mi k tomu postačilo perfektně. V PC upravil do rozlišení, do kterého jsem chtěl, nahrát na Picassa a odkaz do topicu. OK
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 19:07   Citovat  

MikeMaster napsal:
Díky za pochvaly Úsměv Hodně dlouho jsem se rozmýšlel, nejvíce rozhodlo to, že za 40tsc bych prostě jiný auto, co bych měl takhle rád nekoupil. Takže jsem se rozhodl zůstat u Civica. A taky, že ten motor opravdu drží a stačí pravidelně měnit olej, svíčky a lít benzín.
Fotky jsem chtěl mít v přímo v textu a ne přiložené až jako přílohy na konci tématu. Takže nebyla jiná možnost než využít nějaký upload server. Shodou okolností jsem nedávno začal používat Picassa od Google, které mi k tomu postačilo perfektně. V PC upravil do rozlišení, do kterého jsem chtěl, nahrát na Picassa a odkaz do topicu. OK

Úplně přesně vím jaké je to rozhodování. Minulý jaro jsem to řešil stejně. Jinak parádní představení!! Úsměv
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 19:19   Citovat  

paradni cteni, super prace! jen tak dal Úsměv jsem rad ze nejsem jedinym majitelem kamzika v hc Velmi šťastný
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 19:44   Citovat  

Parádně sepsaný příběh o pěkným 5g Cívovi. OK
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 19:50   Citovat  

Kdyz uz ji mas tri roky, tak to uz musi byt opravdu srdcova zalezitost Úsměv Jen tak dal.. OK
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 20:02   Citovat  

moc pěkné Úsměv tak to má být srdcovka. Na kolik vyšlo to vyvaření?
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 20:13   Citovat  

pěkně udělané povídání, vlastně je to takový comics Velmi šťastný je to dobrý

tak ať dobře slouží a hodně km bez nehody/závady H+
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 20:32   Citovat  

moc pekne cteni, vic takovych blaznu aby i nase deti poznaly poradne hondy Velmi šťastný
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 21:13   Citovat  

parádní čtení. Víc takovejch článků. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 21:46  Naposledy upravil MikeMaster dne 28.4.2011 , 0:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Je mi jasný, že jsem se do toho měl pustit daleko dříve. Minimálně o rok, nejlépe hned po koupi. Bohužel peníze na stromech nerostou a taky jsem při koupi auta věděl kulový, jak o auto pečovat. Ušetřilo by mi to čas i peníze, ale tak jsem rád, že jsem se k tíženému výsledku nakonec dopracoval. Jsem Hondař každým coulem a každej, kdo mě zná by vám to potvrdil, protože mi přijde, že už je tím štvu (sprostě) Velmi šťastný Přítulka to bere a kluci si zadek na Mens trip taky rádi vezli, takže nakonec to je vlastně fajn kouř Mám v plánu občas zavítat na nějakej ten sraz, dokud jsem měl auto zrezlý, tak se mi nechtělo Se stydím A HonDay mi snad neunikne. Jinak jsem ve své garáži vyplnil ceny úprav a doplňků, je tam zahrnutá i tahle oprava.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 8:19   Citovat  

článek jsem přečetl na jeden zátah, což se mi nestává tak často OK

S výměnou dílů za jiné nalakované jsem na tom stejně, dájí se ušetřit opravdu vysoké částky, když ši člověk počká.

Zadní víko musíš pohledat, prodávaly se tu dvě víka tak jsem je koupil hnedka za 500ks Se stydím Docela se mi líbila možnost výměny za karbon, ten aspon nerezne Úsměv

Brembo max mám tedka na autě, v rozměru 240mm vyjdou na 800kč/kus a opravdu to brzdí festově, jen používám k nim měkčí destičky tak hodně špiní alu kola. Link na koupi brembo max
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 14:04   Citovat  

Lukas28 napsal:
článek jsem přečetl na jeden zátah, což se mi nestává tak často OK

S výměnou dílů za jiné nalakované jsem na tom stejně, dájí se ušetřit opravdu vysoké částky, když ši člověk počká.

Zadní víko musíš pohledat, prodávaly se tu dvě víka tak jsem je koupil hnedka za 500ks Se stydím Docela se mi líbila možnost výměny za karbon, ten aspon nerezne Úsměv

Brembo max mám tedka na autě, v rozměru 240mm vyjdou na 800kč/kus a opravdu to brzdí festově, jen používám k nim měkčí destičky tak hodně špiní alu kola. Link na koupi brembo max

jinak k brzdám, mám přední kotouče a desky vše TRW cena i s prací +- 2500,-
měl jsem i kotouče Brembo a "lepší hlavně dražší" destičky brembo a špinilo to taky a v brzdném účinku jsem nepoznal rozdíl

jestli hledáš levné a dobré díly, kontaktuj Idaho(a), poradí, pomůže, zařídí - s jeho službami jsem opravdu max. spokojený a co se týká cen, řekl bych bezkonkurenční
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 17:03   Citovat  

Lukas28: neboj, o těch Brembo Max vím právě z tvého topicu o renovaci podvozku D13B2 a líbila se mi jejich cena. OK Destičky TRW mám nové z minulého léta, plánuju je tam nechat. Ještě jim zbývá dost. Úsměv
O Idahovi jsem slyšel, pokud bude potřeba, kdyžtak se na něj obrátím. Psal jsem si jeden čas s Ozzym, který je přímo z Plzně a dělá v ELITu.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 17:09   Citovat  

MikeMaster napsal:
Lukas28: neboj, o těch Brembo Max vím právě z tvého topicu o renovaci podvozku D13B2 a líbila se mi jejich cena. OK Destičky TRW mám nové z minulého léta, plánuju je tam nechat. Ještě jim zbývá dost. Úsměv
O Idahovi jsem slyšel, pokud bude potřeba, kdyžtak se na něj obrátím. Psal jsem si jeden čas s Ozzym, který je přímo z Plzně a dělá v ELITu.
ja osobně když už bych dával nový kotouče tak i nový desky, kamoš dal na novy kotouče starý desky a žádná sláva to brždění, stopro už nebudou tak rovný jak nový a než si zas sednou..
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 0:14   Citovat  

Jééé moc hezky sepsaný Úsměv
Na to, že je čtvrt na dvě a už jsem dávno usínal, tak tohle mě probralo Úsměv
je to kráska, jen ať ještě vydrží hrozně dlouho a určitě pokec na HD Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 22:00   Citovat  

Díky Velmi šťastný Celkem mě překvapily kladné reakce na takovou investici do "staré plechovky", ale kde jinde bych měl dostat alespoň malého uznání, když ne na honda-clubu Velmi šťastný
Plánuju měnit chladič, jaké máte zkušenosti s novými z autokelly, elitu apod ? Nebo je lepší sehnat levněji zachovalý origo a poslouží stejně ?
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 22:02   Citovat  

MikeMaster napsal:
Díky Velmi šťastný Celkem mě překvapily kladné reakce na takovou investici do "staré plechovky", ale kde jinde bych měl dostat alespoň malého uznání, když ne na honda-clubu Velmi šťastný
Plánuju měnit chladič, jaké máte zkušenosti s novými z autokelly, elitu apod ? Nebo je lepší sehnat levněji zachovalý origo a poslouží stejně ?

v poměru cena/výkon si pořiď alu třeba od Infiho....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 22:05   Citovat  

Na D13 alu chladič za 3500Kč ? není to až moc luxus ? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 14:01   Citovat  

MikeMaster napsal:

snad na každým civicu jsem měnil chladič, jediný co jsem hlídal byl rozměr , síla, + průměry otvorů na hadice a držák vrtule ... chladič +-2000
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 19:01   Citovat  

moc hezká práce OK taky mě to v létě čeká,ale nemám to naštěstí v tom stavu jako si měl ty Velmi šťastný ale kdoví co na mě jukne až se to odstrojí úplně zmatenej jinak Idaha vřele doporučuji,fakt klassa OK Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 19:26   Citovat  

MikeMaster napsal:

na d motory mam treba jednorady hlinikovy chladic za 2200 (pravda, ze posledni kus) - coz vzhledem k cene druhovyroby neni zadny luxus dle me Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 18:49   Citovat  

MikeMaster napsal:
Jako posero sorry, ale prostě jsem si logicky řekl, že mám D13 jako daily car, žádný auto performance auto jako si stavíš ty a ALU chladič za 3500Kč, který třeba ty používáš, je pro mě zbytečná investice. A myslím si, že mi úplně stejně poslouží třeba nový chladič z druhovýroby za 1600Kč. Třeba se mýlím, tak jsem se zde zeptal, nic víc. Jaké jsou rozdíly pro uživatele mezi hliníkovými chladiči a obyčejnými opravdu nevím, asi daleko větší životnost a lepší odvod tepla. O své zkušenosti se dělit nemusíš, když nechceš. Platit ti za ně opravdu nehodlám. to mi hlava nebere
jestli druhovyroba 1600 a infi nabizi posledni kus za 2200 tak bych mel jasno, za dva tri roky ti druhovyroba zase zrezne a zacne tect, takhle to resit nemusis Úsměv
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 20:07   Citovat  

infinity napsal:
na d motory mam treba jednorady hlinikovy chladic za 2200 (pravda, ze posledni kus) - coz vzhledem k cene druhovyroby neni zadny luxus dle me Úsměv

Tak to valím bulvy zbytečný
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 6:47   Citovat  

u seriovky jsou měděný voštiny a pokuď vím měď má lepší vlastnosti co se týká předávání tepla do okolí,tak proč ALU? rád si nechám poradit PRO x PROTI přátele
   Návrat  
Hejty je teď offline  Hejty
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 10:23   Citovat  

Tak jsem se konečně dokopal si přečíst tvoji slohovku. A brachu musim tě pochválit!!! Čte se to krásně a ještě líp vzpomíná na začátky OK Dodaný foto to jen všecno podporuje. A přidávám se k ostatním, aby ti sloužila pořád dál a jen se pěkně starej H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:35   Citovat  

Čas a kilometry stále plynou... je to dobrý

best.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
best.jpg, 254.74 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz