Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Napájení rádia
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 21:57   Citovat  

Zdravíčko, měl bych další dotaz. Pravděpodobně bude řešení velice jednoduché, ale já ať se snažim jak chci, tak mě pořád nejde nacpat rádio na přímej přívod od baterie. Stačilo by mě dát tam jen ten kablík (Battery, či ACC) přes který by při vypnutém rádiu šla do přístrojedál šťáva a uchovali se veškerá nastavení. teď je rádio pokaždé po zapnutí jako nové - tzn. nenastavené stanice, atd.. Napadá mě, vzít měřák a proměřit všechny kablíky při vypnutém zapalování a zjistit tak, kterej je přímo na baterku. Bude v mé C5G 4d LXi vůbec tento drátek vyveden? Je tam v tom fakt bordel a já se nevyznám. Díky za rady

Nafotil jsem dvě fotky, tak přidávám, ale nebude z toho asi nic moc poznat..

DSC01769.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01769.JPG, 696.35 kB

DSC01770.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01770.JPG, 688.87 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 22:15  Naposledy upravil kojak dne 12.6.2008 , 22:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kabel tam na to je, jsou tam hodiny co taky drží pamět v palubovce jestli se nepletu je to bíly kablím s modrými čárkami ten by měl být stálí to proměříš zkoušečkou a pak na něj zapojíš ten žlutý od rádia a červený od rádia na proud kde je při kličku též zjistíš zkoušečkou zkontroluj pojistky ale koukám je tam zmatek doporučoval bych předělat na iso konektro a pak už to radio zapojíš jen do zástrčky potřebuješ k tomu
toto pokud jsi už střihl ten konektor od rádia tak pak ještě toto seženeš to zde

ale pokud tam je originál honda koncovka dlouhá bílá žehlička v palubovce tak se dá sehnat přechodka na iso konektory ale spíš tam nebude nikdo už to odšmikal nemám rád tyhle prasáky je to zatrest to pak dávat dohromady

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 22:23   Citovat  

Měnil jsem všechno, ale na ten modrobílej jsem to nedal, ještě ted tam jdu na to mrknout. Doufám že se zadaří. Jinak on tam ten iso je, jenže v rádiu neni iso, takže je tam redukce. Bordel v tom je, určitě to chci nějak pořešit, ale to časem, teď jen provizorně.
Díky, obratem informuju o úspěchu/neúspěchu. Cool

edit: úúúspěch, již hraju bez zapnutého zapalování, supr. jako neřek bych že to bude zrovna modrobílej drát. Teď jen jestli mě to nevytahne baterku. Uvidíme zítra. Díky moc, čekal jsem jednoduchý řešení, ale že se mě zadaří eště dneska supr.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 23:00   Citovat  

Ještě jen tak pro zajímavost, který z drátů Batery/ACC je jen pro udržení dat v rádiu? Ne pro běh bez klíčků.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 23:04   Citovat  

ka8ooi napsal:
Ještě jen tak pro zajímavost, který z drátů Batery/ACC je jen pro udržení dat v rádiu? Ne pro běh bez klíčků.

žlutý a pokud chceš mít radio stále ne proud aby šlo i bez kličku tak spojíš žlutý s červeným jinak funkce pamět otočit klíčem zapne rádio tak to je žlutý stálí proud a červený proud který spíná po otočení klíčku

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 23:09   Citovat  

kojak napsal:
žlutý a pokud chceš mít radio stále ne proud aby šlo i bez kličku tak spojíš žlutý s červeným jinak funkce pamět otočit klíčem zapne rádio tak to je žlutý stálí proud a červený proud který spíná po otočení klíčku

jasný, to je jasný. Teď jsem to udělal tak, že je stále. To spojení jsem tam viděl. Když člověk začne chápat, tak už to přijde jednoduchý. Takhle poznat postupně celou elektroinstalaci... časem...Mrk

Jaký jsou vlastně výhody/nevýhody řešení stálé/nestálé? Jen baterka?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 23:14   Citovat  

nevím jaký účel to má přesně ale tak je to výhoda proto aby jsi se o radio nemusel starat vyndáš klíček a ono vypne druhý stálí plus ti udržuje paměť aby až tam dáš klíček tak to začalo tam kde skončilo na samotný žlutý kabel to nejde spustit a pokud ho nezapojíš nedrží paměť takže buď je zapojíš dohromady na stálí proud pak musíš myslet nato že radio musíš vypnout a nebo jak jsem psal výše každý zvlášť a pak jen vyndáš klič a vše se vypne

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.6.2008 , 23:19   Citovat  

kojak napsal:
nevím jaký účel to má přesně ale tak je to výhoda proto aby jsi se o radio nemusel starat vyndáš klíček a ono vypne druhý stálí plus ti udržuje paměť aby až tam dáš klíček tak to začalo tam kde skončilo na samotný žlutý kabel to nejde spustit a pokud ho nezapojíš nedrží paměť takže buď je zapojíš dohromady na stálí proud pak musíš myslet nato že radio musíš vypnout a nebo jak jsem psal výše každý zvlášť a pak jen vyndáš klič a vše se vypne

Tak problém s vypínánim bych neviděl, když odeberu panel, rádio se vypne. Takže to je v pohodě. Už jsem se bál že budu muset pro takovéto zprovoznění líst někam do útrob. Bych se z toho nastavování asi naštvanej

Tak jo, už jsem obeznámen. Díky moc kojakovi!! OK OK

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 6:47   Citovat  

bacha na to pokud máš jak změř odběr se spojeným a spínaným rádiem, někdy bývá slušnej rozdíl a vybíjí to baterku .

Obsah fóra Honda-club.cz   
Napájení rádia
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina