Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 13:53  Naposledy upravil norsi dne 20.6.2008 , 14:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Potreboval bych poradit auto, dulezity je aby se do nej vesli 4 lidi, 4 velky bagly a 3-4 psi (2 velky, 2 maly). Auto bylo spolehlivy, dalo se s nim jezdit i po horsich cestach a v zimne ve snehu a melo rozumne reseny zavazadlovy prostor, tak aby se do nej dalo dobre nakladat (idealne rovny). Jestli to bude diesel (nutny nejaky z posledni generace aby to nebyl uplne traktor) nebo benzin je mi jedno. Taky aby melo auto primerenou spotrebu (mesto pod 15, dalka co nejmin a kombinace do 10). Manual automat to je jedno. A idealne neco co se da koupit vevnitr s kuzi nebo nejakou rozumne cistitelnou latkou. Cena ideal tak kolem 400 (aby zbylo dost na druhy auto). A aby auto nebylo vevnitr uplne hnusny Úsměv

Zatim jsem koukal napr na odkaz clovek koupi za 400-450 minimalne jety auto v zaruce, ale bohuzel neznam nikoho kdo by ho mel... Co by se mi libilo je vzhledem k velikosti je odkaz ale s tim sem jezdil a je to takova mr_ka, ze bych za to penize dobrovolne nedal. No a treba odkaz nebo odkaz jsou uz cenove mimo - mit tohle jako jediny auto bych vazne nechtel Smutný Diky za napady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 13:57   Citovat  

co FRV? CRV? nebo z USA Element? :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:03   Citovat  

O Vitarach jsme četl, že jsou hodně kvalitní, ale určitě mají své mouchy jako každé auto OK

jo a co třeba Xtrail, máš tam koukám Pathfindera, i když s těmi psy, ti by tam asi nevešli kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:07   Citovat  

nisany delaj a vlastnej francouzi uz dneska, sef ma primeros a je to znat na kvalite. nevim teda jak je na tom ten pathfinder.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:15   Citovat  

Novou generaci CR-V za tyhle penize nesezenu a ta predchozi generace je zas jinde nez ta Vitara pri stejny cene. A pak me jeste v CR-V strasne stve ten silenej interier. Nechapu proc to vypada jak v autobuse... FR-V je uz moc dodavka a ja bych potreboval neco vyssiho s 4X4. Ono jet nekam ke konim po zablacenym poli nebo snehem s nahonem na cumaku neni nic moc Smutný Element je sice super (sice vypadauchylne, ale proste se mi ĺibi), ale to uz je moc velkej atyp. V nemecku jich je na prodej 7 a nevim jak by se to tady servisovalo. Taky jsem koukal na tohle - podobny uchylarna jako element (taky vypada jak z kindervajicka) odkaz , ale cena je bohuzel mimo. Ale auto vypada zevitr dobre omyvatelny Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:25   Citovat  

Já bych šel asi do X-traila - jel jsem s ním do Chorvatska a i když jsem si za těch 14dní nezvykl na tacháč uprostřed,tak jinak to bylo moc pěkné svezení, možnost volit 2WD/realtime/stálý 4WD! Nevýhoda - rezerva v kufru = vyšší dno = menší objem...
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:28   Citovat  

Kia Ceed Sporty wagon Mrk a budes mít funglovku se sedmiletou zárukou
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 15:54   Citovat  

a co Forester?Aspon to jede je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 16:42   Citovat  

Žemli napsal:
a co Forester?Aspon to jede je to dobrý

Na Forestra jsem koukal, ale tu novou generaci za tyhle penize nesezenu a zas bych musel brat penize co mam pripraveny na druhy auto nebo na rekonstrukci bytu, coz bych nerad. A co jsem zjistoval, tak ty silnejsi verze zerou uplne silene Smutný Ale byla by to pohoda odkaz
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 16:47  Naposledy upravil spoon dne 20.6.2008 , 17:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

bych si chrochtal s tímhle svatoušek nebo s rangem je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 16:47   Citovat  

Only_one napsal:
Kia Ceed Sporty wagon Mrk a budes mít funglovku se sedmiletou zárukou

To mas sice pravdu, ale nejak to nesplnuje to co jsem rikal - to uz bych si spis vybral nejakyho vetsiho kombika. Bojim se, ze na zabahneny ceste bych hodne rychle zustal... Jinak ta 7leta zaruka taky neni tak super, jak to zni. Ale kazdopadne je Ceed za ty penize super - nedavno jsem delal vyberovy rizeni pro jednu firmu na sluzebaky a nakonec maj ceedy...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 16:47   Citovat  

to už je asi 5tý téma že chceš naky auto a jeste si žádny nekoupil Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 17:01   Citovat  

spoon napsal:
bych si chrochtal s tímhle svatoušek

Spoone ver tomu, ze tenhle nakladak bys rychle vratil. Ono starsi ameriky tak nejak nemaj zpracovani odpovidajici evropskymu standartu. Proste detaily jako ze neco nekde nesedi, hejbe se, dela divny zvuky nebo se proste rozbije americani neresej... Jinak o parametrech jako spotreba tam radsi ani nepisou... Kdyz uz ulet, tak rovnou tohle bez LPG a s kabinou vzadu odkaz nebo kdyz velky tak odkaz Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 17:07   Citovat  

Marfi napsal:
to už je asi 5tý téma že chceš naky auto a jeste si žádny nekoupil Hihi

Ne kazdy tema je auto pro mne - jinak za posledni rok jsem koupil Xedose 9tku 2,3i Miller, V70tku z 03 kterou ma ted bracha a A6 kombi (byla za neodolatelnou cenu od jedny firmy z nemecka, ale s minimalni vybavou a v latce, a ta sla taky po case z domu...). No a pred necelym mesicem jsem o Xedose prisel, tak to resim znova no.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 17:10  Naposledy upravil norsi dne 20.6.2008 , 17:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jinak wokurko mas pravdu v tom, ze nejak nemuzu najit vhodnou kombinaci dvou aut tak, aby se dali zaplatit a uzivit, stacila jedna garaz a jedno nekryty misto a pokryl jsem tim vsechny potreby Smutný No a to jeste pritelkyne nevi, ze asi dostane nejakyho civica (misto fiesty co ma) co ji budu porad krast. Libilo by se mi nejaky silnejsi 6g, ale uvidime Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 17:12   Citovat  

kia sorento? vim ze to melo dobrou cenu i vybavu.. o kvalite a zbytku nevim. jen napad.
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 18:58   Citovat  

[web:9199ea88e5]http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=60481418&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1[/web:9199ea88e5]
sice uplne nieco ine ale ta cena podozriva Tak to valím bulvy
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 19:07   Citovat  

chcemVTI:-) napsal:
[web:e9a23213bf]http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=60481418&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelId=11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1[/web:e9a23213bf]
sice uplne nieco ine ale ta cena podozriva Tak to valím bulvy
Nauc se nemecky nebo použij slovník UNFALL
   Návrat  
nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 20:04   Citovat  

hmm myslis ze je po buracke? ale nevyzera to zas az tak zle. sice neni fotka celej tej buranejs strany ale nevyzera moc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 21:22   Citovat  

Uz logicky - pokud vsechny integry stojej 10 000 a vic, tak u intergry za 4000 bude neco spatne... A pokud by mi majitel tvrdil opak, tak bych za takovy auto vzivote penize nedal.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 20:20   Citovat  

Ted je nejaky CRVcko v H-C bazaru za 150...Ovsem v cene techhle aut se ja teda nevyznam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 21:33   Citovat  

Diky za info, ja se byl dneska podivat na jedno mitsubishi outlander co prodava zanmy (rok a pul stary, cerny, 4X4) a nic z toho nebylo - tak strasne hnusny auto, ze to proste neslo Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Poradte auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina