Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 30
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 17:55   Citovat  

shaman napsal:
chatek: oranžové nsx bylo na Hondayi v roce 2011 a s ním tam bylo ještě červené. Bylo by fajn když by přijelo

jayy: topic určitě někdo založí, já budu mít mraky fotek. Doufám že dorazíš

Tak jsem se zeptal na FB a odpověd byla ta že jí vlastní starší pán, měl dvě jednu prodal a koupil si stejné oranžové lamborgini na fotce:)

a tady mám foto kde na jedne ulici parkuje s dalšíma hondama

NSX.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
NSX.jpg, 90.07 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:08   Citovat  

mne zajímá, kde se bude stavět Marfiho stan, loni to nám přihlížejícím docela zvedlo náladu HaHaaa
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:11   Citovat  

Hm.. nejnižší auto srazu.. takže když prověsím výfuk tak, že ho budu tahat po zemi, vyhraju díky údaji "0 cm"? pořádnej výtlem tohle bude chtít fakt vyvinout nějaká férová pravidla. (raťák nejede? Lucy )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:22   Citovat  

chatek napsal:
- on ji ma tady taky na fotce nsx-Roman třeba by to šlo pozvánkou přes ten honda servis Kolovrátek. a na FB se stím chlubyl nejakej mladas:) když tam byla hádka a nikdo mu neveril ze ji ma:) mam i fotku ale nezapamatoval sme si jmeno na fb

- když ho znáš tak to zkus zařídit:) řekni mu že tam bude sraz nsx z ČR
/ V Karech jsou tri NSX,Dve ma Borovec Oranzovou a cervenou.A treti nsx ma takovej lehce starsi pan a ta je cervena s brzdama D2 racing s OZ kolama a vzadu napis Mclaren
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:39   Citovat  

Tomas Civic napsal:
/ V Karech jsou tri NSX,Dve ma Borovec Oranzovou a cervenou.A treti nsx ma takovej lehce starsi pan a ta je cervena s brzdama D2 racing s OZ kolama a vzadu napis Mclaren

Karlovy Vary / Svitavy 3:1 Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:41  Naposledy upravil Daver dne 2.7.2014 , 9:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tu červenou s černýma kolama nemá Borovec, ale jeho pracovní kolega/zaměstnanec Libor, pokud vím dobře je to dobrý

Ale nepřijede asi ani jeden, jednak je to daleko a druhak utrpělo ego, když v jediném roce návštěvy vyhrálo miss honday Osiriovo RAT dílo a ne jejich káry, takže tak kouř
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 18:52   Citovat  

dj-bobr napsal:
(raťák nejede? Lucy )

Bohužel neni stale schopen dovsadit ten motor na misto. ale jednou zas ta chvile prijde a to bude zas rocnik kdy přijedou NSX HaHaaa
   Návrat  
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 19:03   Citovat  

nekmar napsal:
Karlovy Vary / Svitavy 3:1 Úsměv

Yeah jen 30km odemě je NSX H+
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 19:43   Citovat  

Daver napsal:
Tu červenou s černýma kolama nemá Borovec, ale jeho pracovní kolega/zaměstnanec Libor, pokud vím dobře je to dobrý

Ale nepřijede asi ani jeden, jednak je to daleko a druhak utrpělo ego, když v jediném roce návštěvy vyhrálo miss honday Osiriovo RAT dílo a ne jejich káry, takže tak kouř

presne jak pises, po zkusenosti jakou s nama maj se uz neukazou, neklubovy NSX uz neuvidime Velmi šťastný
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 19:47   Citovat  

No jo no, holt lidi ocenili lidovou tvorbu a ty hodiny práce co nám raťák vzal a ne jejich naducaný kešeně za který si koupili jejich NSX Hihi A lidi co by je volili byli strašně pohodlný a z cukru, než aby se namočili a odhlasovali Hihi Raťák si to tenkrát zasloužil, téměř každej na to dílo čekal, dočkali se, kdy jsme po x hodinách jízdy dorazili do kempu a vzbudili jsme neskutečný davový šílenství a nakonec kolem něj bylo mnohem víc lidí než kolem NSXek Velmi šťastný Takže tak meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 19:56   Citovat  

Dane ja myslim ze to bylo uplne jinak Velmi šťastný. Ve zkratce, prijeli prazaci, odhlasovali a odjeli sopťa sopťa mame na tom zasluhu vsichni co byly liny jit v desti hodit papirek

jinak sem rad ze jedes, bude kiss me
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 20:01   Citovat  

Becky napsal:
Dane ja myslim ze to bylo uplne jinak Velmi šťastný. Ve zkratce, prijeli prazaci, odhlasovali a odjeli sopťa sopťa mame na tom zasluhu vsichni co byly liny jit v desti hodit papirek

jinak sem rad ze jedes, bude kiss me

Však tam jedu hlavně kvůli lidem jako jsi ty, Lejči a další, který vidím jen jednou za čas, pokecáme, popijeme, vyžereme stánek, hospodu, grill a bude pořádnej výtlem kiss me A mají tam Plzničku, takže letos budu asi nonstop v lihu pifko pifko pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 20:15   Citovat  

Kucí,
ono je to snad už jedno.
Holt nedá se nic dělat. Asi jen být více aktivní.

Beckouši,
jsem rád, že letos jedeš a já jedu. Takže doufám, že pokecáme více než v březnu na AutoMotoDromu v Mostě.

přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 20:16   Citovat  

pockej ty jedes? tak to si to jeste rozmyslim pořádnej výtlem
joke, tesi se, to je jasny ze pokecame a pifko
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 20:20   Citovat  

Becky napsal:
pockej ty jedes? tak to si to jeste rozmyslim pořádnej výtlem
joke, tesi se, to je jasny ze pokecame a pifko

Nooo, to víš, pozvání se posadit do NSX se neodmítá, jedině proto tam jedu. ... ne joke ...

Jasně jedu s manželkou, takže bacha ... Je to tam.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:19   Citovat  

DanTe napsal:
No jo no, holt lidi ocenili lidovou tvorbu a ty hodiny práce co nám raťák vzal a ne jejich naducaný kešeně za který si koupili jejich NSX Hihi A lidi co by je volili byli strašně pohodlný a z cukru, než aby se namočili a odhlasovali Hihi Raťák si to tenkrát zasloužil, téměř každej na to dílo čekal, dočkali se, kdy jsme po x hodinách jízdy dorazili do kempu a vzbudili jsme neskutečný davový šílenství a nakonec kolem něj bylo mnohem víc lidí než kolem NSXek Velmi šťastný Takže tak meetallll

No tak až si někdo tuhle závistivou a typicky čecháčkovskou zprávu přečte, tak mu to jen potvrdí teorii, kterou už jsem od mnoha lidí, kteří umí trošku vydělávat, slyšel ... je to smutné Bueee

Uvidíme, jak dlouho vydrží nekmar ... ikdyž ten na to jde chytře kouř
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:35   Citovat  

Proč závistivou? to mi hlava nebere
Jen napsal, že se mu víc libí hodiny práce, než koupený celek... na svůj názor má právo a pokud si to NSXaři vzali k srdci, asi to o nich něco vypovídá to mi hlava nebere

Jsem odpurce raťáku a hlas bych mu nedal, ale tenhle boj je tak trapnej, asi jako Hondaři a jejich Power of Dream fašismus vůči lepším automobilkám (tedy skoro všem) Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:41   Citovat  

no aby si mohl koupit nsx tak bude muset pracovat mnohem déle než pár měsíců jako trvala úprava raťáka.
Měli bychom být rádi že máme nsx v klubu a objeví se na Hondayi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:42  Naposledy upravil M@jk dne 1.7.2014 , 22:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bubaak napsal:
Proč závistivou? to mi hlava nebere
Jen napsal, že se mu víc libí hodiny práce, než koupený celek... na svůj názor má právo a pokud si to NSXaři vzali k srdci, asi to o nich něco vypovídá to mi hlava nebere

Jsem odpurce raťáku a hlas bych mu nedal, ale tenhle boj je tak trapnej, asi jako Hondaři a jejich Power of Dream fašismus vůči lepším automobilkám (tedy skoro všem) Velmi šťastný

a teď uvidíš jak jsem to myslel Mrk

Celý je to trapný, tyhle hádky ... já sám moc RAT styl nemusím, ale rád jsem též pomohl a dokážu ocenit tu snahu. Za tu dobu jsem slyšel toliko negativních ohlasů, že to je hanba, ostuda atd. klubu ... ale že bych viděl ty lidi na HONDAyi hlasovat??? Chápu, že se to nelíbilo i vedení, ale prostě je mi to líto.

Pak se nemá volit miss anebo ano a nedávat na kartičky ... protože z toho budou vždy nějaké neshody, bo to či ono auto, ten či onen uživatel není sympatický ... a jsme zase u jádra pudla.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:42   Citovat  

To je pravda Shamane je to dobrý
M@jk: aneb každý má jiný pohled na svět Hihi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:48   Citovat  

Bubaak napsal:
To je pravda Shamane je to dobrý
M@jk: aneb každý má jiný pohled na svět Hihi

Honzo,
ale tak to má být ... přátele je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 22:49  Naposledy upravil chatek dne 1.7.2014 , 23:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

takhle to funguje snad jen v Čechách:) místo aby šli a pozval jedinečné ( Other ) auto na sraz tak nasrani jak se jim nedaří tak tu akorat člověka otrávěj kecama, které si pozvaný majitel Honda později přečte KO

jinak Rat je sice styl, ale pouze tam kde je těch orezlejch aut,busů( Vehicle to Grid ) víc. A myslím si že to i hodnotí porota a odborníci. kiss me

a za to že nevyhrála 2 NSX nebo Zelená Lůdra NFS, ale vyhrál v dešti ten Raťak můžou všichni platící návštěvnící srazu, kteří hlasovací lístek zahodily:) sopťa sopťa ¨

a jelikož je to minulost měl by se tedy organizotor srazu snažit pozvat auta kterých v čechách není moc k vidění Úsměv Jako H+ veterání, závodní auta,muzejní kousky atd.)

papa dobrou noc
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:00   Citovat  

[quote="shaman"]no aby si mohl koupit nsx tak bude muset pracovat mnohem déle než pár měsíců jako trvala úprava raťáka.
Měli bychom být rádi že máme nsx v klubu a objeví se na Hondayi[/quote]

Neni pravda, zalezi kdo kolik vydelava sopťa sopťa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:19   Citovat  

Hele mě osobně je upe šumák, esi vyhrál raťák nebo plaťák ... pokud lidi nevolili, tak je to jen jejich chyba ... byl to návštěvník srazu, dostal hlasy, vyhrál ... měl na to svý právo a proto také byl na kartičkách a všude, nikdo mu to právo neupřel ...

to že se ti dva NSXkáři urazili, to už je úplně jiná story a tu já tady taky neřeším a řešit nehodlám, to je zase jejich boj ... nicméně co mi velmi vadí je tvrdit, že třeba zrovna ty dvě NSX jsou někde koupený ... BTW už jste viděli lamborghini oranžovou na NSX z výroby ??? Tak to asi tak chlapec nekoupil, že ano ...

O co mi jde hlavně a jsem rád, že to zatím tak je kolem nekmarovo NSX, to je vítání a uctívání lidí se vzácnými auty, o kterých tu všichni jen melou, jako o modle a pak se dozvím, že si je koupí jen pracháči ... no a co ... když se s námi ostatními podělí o tu radost z jejich vlastnictví a nasdílí několik pocitů tak je upe šumák, jestli to je šejk nebo p. Lorenc Chápeš!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:29   Citovat  

Daver napsal:
Hele mě osobně je upe šumák, esi vyhrál raťák nebo plaťák ... pokud lidi nevolili, tak je to jen jejich chyba ... byl to návštěvník srazu, dostal hlasy, vyhrál ... měl na to svý právo a proto také byl na kartičkách a všude, nikdo mu to právo neupřel ...

to že se ti dva NSXkáři urazili, to už je úplně jiná story a tu já tady taky neřeším a řešit nehodlám, to je zase jejich boj ... nicméně co mi velmi vadí je tvrdit, že třeba zrovna ty dvě NSX jsou někde koupený ... BTW už jste viděli lamborghini oranžovou na NSX z výroby ??? Tak to asi tak chlapec nekoupil, že ano ...

O co mi jde hlavně a jsem rád, že to zatím tak je kolem nekmarovo NSX, to je vítání a uctívání lidí se vzácnými auty, o kterých tu všichni jen melou, jako o modle a pak se dozvím, že si je koupí jen pracháči ... no a co ... když se s námi ostatními podělí o tu radost z jejich vlastnictví a nasdílí několik pocitů tak je upe šumák, jestli to je šejk nebo p. Lorenc Chápeš!

like,přesně tak. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:33  Naposledy upravil DanTe dne 1.7.2014 , 23:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Je vidět že jsi to vůbec nepochopil davere a tu tvojí invektivu a nějaký čecháčství vůči mojí osobě si vyprošuju.... nikomu nic nezávidím, nemám to zapotřebí, nemám na to, nekoupím si to, ale rozhodně to nikomu nehaním, nekmarovi jsem auto pochválil a je to srdcař co si splnil sen, o čemž dost pochybuju že zrovna ty dva panáci co byly v době raťáka na Hondayi jsou nějaký srdcaři. Už jen to, že když nevyhráli miss tak se urazili o nich dost svědčí... HAWK
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:38   Citovat  

chatek napsal:
takhle...
... měl by se tedy organizotor srazu snažit pozvat auta kterých v čechách není moc k vidění Úsměv Jako H+ veterání, závodní auta,muzejní kousky atd.)
papa dobrou noc

Já bych to nenechával všechno na organizátorech, mají toho na krku víc než dost. Snažit se můžeme snad i my ostatní, ne?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:39   Citovat  

DanTe napsal:
Je vidět že jsi to vůbec nepochopil davere a tu tvojí invektivu a nějaký čecháčství vůči mojí osobě si vyprošuju.... nikomu nic nezávidím, nemám to zapotřebí, nemám na to, nekoupím si to, ale rozhodně to nikomu nehaním, nekmarovi jsem auto pochválil a je to srdcař co si splnil sen, o čemž dost pochybuju že zrovna ty dva panáci co byly v době raťáka na Hondayi jsou nějaký srdcaři. Už jen to, že když nevyhráli miss tak se urazili o nich dost svědčí...

možná to jsou páni obchodníci co nemají čas a honí teda sjednávají těžký bussines Úsměv jako pan továrník z ostravy co si koupil ageru a dal ji do haly na vrátnici a po roce a něco ji těď zas prodává protože nemá čas sní jezdit Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:47   Citovat  

Honda
Minor napsal:
Já bych to nenechával všechno na organizátorech, mají toho na krku víc než dost. Snažit se můžeme snad i my ostatní, ne?

to ano ale kde já nebo ty zjistíš že ma někdo auto ktere je málo k vidění? a jak mu to dáš dopředu vědět aby si na víkend udělal čas?Úsměv já třěba když jsme byl jako pořadatel na rally tak jsem v campu viděl za kanceláří Honda hezkou zachovalou a tak jsem se zeptal zda stím vůbec někam jezdí a pán mi řekl že v zimě sni nejezdí a v lětě maximalně do obchodu pro zásoby Úsměv a na sraz je pozvaný a snad přijede:)

málo lidí zna tyto stránky si myslím nebo málo jich z nich sledují události. Špatná věc by nebyla kdyby v každém Honda servise,prodejně v ČR byla reklama na tuto akci nebo popřípadě se majitelům Honda poslala smska,email.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 23:54   Citovat  

jenže pořadatelem akce je občanské sdružení honda-club a nikoliv honda čr. A je to uzavřená akce
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina