Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lidi sou závistiví svině
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 9:06   Citovat  

jj...jsou to ku*vy naštvanej ...ale jsme v ČR, tak se není čemu divit.. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 9:12   Citovat  

Henges napsal:
Slovíčkaření... psal jsem že to je blbost, ne že je někdo blbej. Pokud vidíš rozumné nechávat něco v autě viditelně tak prosím Mrk
já jsem řemeslník...tudíš auto musím mít stále plné ač se jedná o osobák či dodávku a nepoužívám nářadí hobby...a nejsem sám...nejsem tedy blbej jak říkáš ale je blbost že pracuji v daném oboru...a to není jen o řemeslnících...uděláš nákup a jedeš ještě něco koupit...tudíš zase první nákup necháváš v autě...někde zastavíš na oběd a budeš si věci z auta vynášet do hospody pod stůl...ne NORMÁLNÍ JE NEKRÁST...samozřejmě že peněženku ,mobil apod v autě nevystavuji,takovej naivka nejsem..ale věci v něm nechávám,protože musím
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 9:31   Citovat  

PAKO napsal:
já jsem řemeslník...tudíš auto musím mít stále plné ač se jedná o osobák či dodávku a nepoužívám nářadí hobby...a nejsem sám...nejsem tedy blbej jak říkáš ale je blbost že pracuji v daném oboru...a to není jen o řemeslnících...uděláš nákup a jedeš ještě něco koupit...tudíš zase první nákup necháváš v autě...někde zastavíš na oběd a budeš si věci z auta vynášet do hospody pod stůl...ne NORMÁLNÍ JE NEKRÁST...samozřejmě že peněženku ,mobil apod v autě nevystavuji,takovej naivka nejsem..ale věci v něm nechávám,protože musím
Opět opakuji jak opět milně píšeš, o nikom neříkám že je blbej jen že ten čin je blbost. Jasně že je normální nekrást ale to jsme tak naivní že se toho snad držíme a necháváme věci v autě v domění že to nikdo neukradně protože se to nemá?? Prostě se vždy kradlo, krade se a vždy se krást bude tak jen říkám že je blbost něco nechávat v autě na očích když po ulicích chodí prevíti co je naláká i kravina odložená v autě. Pokud chtějí auto vykrást a nejdou po rádiu nebo nějakém příslušenství tak to je snad vždy kvuli nějaké věci ponechané v autě. Je to tak prostě at se nám to líbí nebo ne.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:07   Citovat  

taky nechavam v aute minimum veci na ocich.protoze kdejaky fetak ti rozbije okno i kvuli dvacetikorune co uvidi v aute.takze se vyvaruju nechavat v aute cokoliv a vykrast ti auto muzou i u hypermarketu apod.kamos se stavil za mnou kdysi do prace byl u me cca 10minut nechal radio v aute s domnenim ze proste bude hned zpet.no a radio v predeli Úsměv.jinak garaz je taky sice pekna pres noc auto chranene atak no.ale zase kdyz nekde jezdis treba do obchodu tak to muzou poskrabat to auto i tam :)ono jsou lidi prasata no Úsměv
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:15   Citovat  

no V CR se tomuhle nemuzem divit, vim to z vlastni zkusenosti, studuju v Rakousku a kazdy den jsem jezdil do skoly a casto jsem nechal otevrene auto, nekdy i klice v zapalovani a to jsem tam nechaval penezenku a klice od domu (ja vim nema se to Úsměv ) a nikdy se nic nestalo. Jednou dokonce nekdo neznamy dosel do tridy, ze mam otevrene auto, at si ho jdu zavrit Úsměv. Na druhou stranu mel jsem auto asi 2 tydny, prijdu takhle jednou k autu a co nevidim, ramena steracu totalne pokrouceny na vyhozeni, jak predni tak zadni. Schanel jsem ty ramena rok, aby mohly sterace zase normalne stirat!!Lidi josu :mravenec: a hotovo!!
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:33   Citovat  

Nechat klíčky v zapalování to už je dobrej extrém Mr. Green ja bych klíčky v zapalování nenechal ani v garáži .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:35   Citovat  

spoon napsal:
Ale může,mýho škrabače odsoudili k 12ti měsíční podmínce a náhradě škody,po tlamě dostal už u auta svatoušek

a to ma bejt jako trest?podminka=nic a skodu uz uhradil?me takhle dluzi nejakej frajer deset let penize za kolo co mi ukradl porad nic,zastavam jinej nazor Tak to valím bulvy proste to pojistit ze uz to neudela svatoušek
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:35   Citovat  

ja vim, jsem spechal, stalo se mne to dvakrat a jednou v CR jsem nechal otevreny obe okynka dojdu 2 hodinach k autu a tam policie CR a ja co se deje a oni, ze mi hlidaji auto, mam znameho na policii, takze taky dobry, takova ochranka Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:40   Citovat  

Kuna2 napsal:
Tak jednoduchý to není. Jednak tě tak kamera a záznamový zařízení bude stát víc než auto (a zázračný rozlišení to určitě nebude) a navíc budeš mít možná i problém, že někoho venku nahráváš a zaznamenáváš (ochrana osobních údajů). Promiň, ale jednoduchý to prostě není.

budu natacet ciste svoje dve auta,nikdo ani nebude vedet ze neco natacim jelikoz kameru budu mit na balkone
a starost ze to zarizeni nezaplatim nemej protoze to neni pravda Mrk jinak staci mi uplne v klidu abych precetl RZ auta kerym se dotycnej priveze nebo zhruba jeho ksicht tyhle existence v okoli znam ........
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 10:56   Citovat  

posero napsal:
a to ma bejt jako trest?podminka=nic a skodu uz uhradil?me takhle dluzi nejakej frajer deset let penize za kolo co mi ukradl porad nic,zastavam jinej nazor Tak to valím bulvy proste to pojistit ze uz to neudela svatoušek

Tenhle to opravdu už neudělá kouř Ruce má sice obě,ale na radu jednoho z vás jsem se s ním potkal ještě jednou,opět mu to vysvětlil a poukázal na to,že jestli na tom autě bude jen čárka,od kohokoliv,jdu po něm.Tak se mi z něj,u naší hypernovy,stal osobní hlídač preludky,sockuje tam totiž denně Cool Peníze mi dluží,pže je to smažka a nemaká,ale známej (exekutor) mu nechal obstavit dávky,z nichž mu užírám 500 měsíčně.Vykašlali jsme se na majetek,protože to je na dlouho a u nemajetných k ničemu,šli jsme rovnou po sociálce,páč tu pobírá.Je klid,nemusí se nic zabavovat,prodávat,jsou to hned peníze.Podmínka je málo?Mně to jako satisfakce stačilo,pže s vědomím,že kdykoliv si vzpomenu,tak ho udělám a pošlu za katr,se mi usínalo dobře Mrk Ale je fakt,že mám žluč ještě dnes,po roce,kdykoliv ho potkám naštvanej
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 12:15   Citovat  

Obnovit trest smrti a taky celkově tvrdší tresty a bylo by hned líp Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 12:20   Citovat  

za kradez bez kecu useknout ruku,samozrejme bez naroku na invalidni duchod a osetreni Cool
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 13:43   Citovat  

M@jk napsal:
Trestní oznámení je zadarmo a zabývat se jím musí ... takže pokud doložíš, že poškodil Tvou věc ... je to jen o tom, že bud chceš to řešit anebo ne ... a jestli je pro Tebe "lacinější" to opravit a opět riskovat ... myslím, že člověk by neměl být laksní ... !!!

nejde o to byt laksni! Ale myslis ze ho najdou? Jaky jsou asi tak dukazy? Myslis ze budou chodit po okoli a ptat se lidi jestli tam nevideli nejakyho zm*da co skrabe cizi auto klicem? Premyslej... Pokud ho nechytis za ruku, nic nezmuzes.. btw. s tou kamerou nevim nevim, kamera s takovym rozlisenim na nejakou dalku 50m bude asi draha zalezitost aby byl clovek na ni dobre poznat..a pokud to bude v noci tak no chance - z kamery nic nepoznas.
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 15:11   Citovat  

Njn, bohuzel sem ho nechytil takze mam smulu. Ale myslim ze to byl urcite nekdo kdo me zna, protoze je proste divne ze mam auto tyden a najednou je skrable, a zadne jine auto v okoli ne. Navic pred ni stala moje prvni Honda ktere se taky nedotkl. Kazdopadne sem se poucil a budu si auto stavet jinde(kde se to snad uz nestane), nastesti tu moznost tu mam. Nevite jeste nekdo na kolik zhruba vyjde oprava te rejhy(striknuti a tak) kdyz je to cele dokola?
   Návrat  
jamescrx je teď offline  jamescrx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 15:35   Citovat  

Počítej lak jednoho dílu (blatník, dveře...) cca 2500 , aby to nějak vypadalo . Já nechával stříkat celej bok ( taky rýha od klíče po celé délce) , a za nějakej čas sem měl promáčklej přední sloupek jak začíná střecha ,a to dost ( taky nechápu jak a proč mi to kdo udělal... oprava 3000,-
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 15:56   Citovat  

Mno sem slysel ze by to mozna slo nastrikat do stracena nak aby to nebylo videt ze to bylo strikane. Kdybych mel strikat kazdy poskrabany dil cely tak by to auto slo do laku cele - protoze ten smejd nic nevynechal - jen predni kapotu a strechu...jinac je vse vzaty klicem...
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 16:22   Citovat  

kamol napsal:
taky nechavam v aute minimum veci na ocich.protoze kdejaky fetak ti rozbije okno i kvuli dvacetikorune co uvidi v aute.takze se vyvaruju nechavat v aute cokoliv a vykrast ti auto muzou i u hypermarketu apod.kamos se stavil za mnou kdysi do prace byl u me cca 10minut nechal radio v aute s domnenim ze proste bude hned zpet.no a radio v predeli Úsměv.jinak garaz je taky sice pekna pres noc auto chranene atak no.ale zase kdyz nekde jezdis treba do obchodu tak to muzou poskrabat to auto i tam :)ono jsou lidi prasata no Úsměv

No ono nenechávat věci v autě..můj příběh:
Mám Alfu Romeo 156 Sport wagon (půjčenou na delší dobu, šetřím na nějakou pořádnou Hondu, tak nekamenovat - je to hroznej shit, už se těším na spolehlivýho japonce). Nicméně designově velmi pěkný auto.
Ve Vysočanech kde bydlím jsem zvesela parkoval u baráku a jednoho dne auto otevřený, radio (KAZETOVÝ BEZ PANELU??!! na mp3 mi ukradli měsíc zpátky Úsměv), alkatestr a bunda z kufru a pár dalších věcí v hajzlu. (Alfy jsou velmi jednoduše otevřít, takže takřka bez poškození.)
Tak si řikám oukej, zmažky/cigoši :mravenec:ý, aspon že je auto ok. Parkuju tedy dál no a týden na to přijdu ráno k autu, zničený zámky a urvaný obě kliky,poškozený dveře, jak to ty zkurvenci rvali (velmi mě překvapilo, že nerozbili okýnko, museli se to snažit otevřít aspon 20 minz, asi je někdo vyrušil).
No a v tom autě nebylo vůbec nic, z radia zbyly jen dráty, kufr sundaná roleta a prazdnej, vevnitř nikde nic a stějně se tam ty mamrdi snažili intenzivně dostat???
Tipuju, že šli buď po airbazích nebo chtěli auto někam odtáhnout a vzít si 17ky kola..
Takže jen doporučuju nespolíhat na to, že v autě nic není k ukradení ...
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 16:26   Citovat  

A nejhorší je na tom ta BEZMOC ... Já si občas připadnu jak posedlej, nechávám odstupy při parkování, radši parkuju dál od obchodu kde třeba už tolik aut nestojí, když to jde tak abych na auto viděl když někam jdu - ale je to zbytečný. Kolikrát ještě sedím v autě když vidím, že někdo přijel, abych zkontroloval jestli otevře jak totální prase nebo normálně. Auto mi stálo před budovou kde jsem pracoval, viděl jsem na něj z okna a nějaká z*urvená s*ině mi klidně dveřma udělala do dveří takovej ohyb, že se mi chtělo brečet, muselo to být pěknou silou. Na červené - v novým laku. Však ono to jednou přijde zase a já budu u toho - bude mi vše jedno - auto budu bránit jakýmkoli způsobem ... Hodně štěstí všem ... Smutný
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 16:40   Citovat  

To jo, dneska mít auto s pěkným lakem to je fakt o strach Smutný Dokud jsem měl auto omlácený tak jsem byl mnohem klidnější.Ještě že mam aspoň v práci garáž, jenom jednou jsem nechal stát auto před bránou a přišel pošťák a říká ta Prelude venku je vaše a já jo moje, a on tak by jste si ji měl radši schovat na kapotě vám seděli dva cigáni tak jsem je zahnal, fakt je to děs.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 16:43   Citovat  

škoda, že je nezahnal do věčných lovišť ...
   Návrat  
Snap je teď offline  Snap
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 16:52   Citovat  

moje Honda má taky hroznou smůlu, začlo to tím že mi někdo ukradnul zrcátko,pak mi někdo na parkovišti u alberta odřel zadní bok a teď mi skočilo na kapotu 6ti letý dítě!!Vylezlo na VW Caddy a znej skočilo přímo na moji kapotu a pak vylezlo na střechu a udělo si ztoho trampolínu Smutný eště že sem v hospodě našel svědka...tak už se měsíc dohaduju s pojištovnou
   Návrat  
Petra Baková je teď offline  Petra Baková
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.5.2008 , 18:09   Citovat  

já mám teda sice jen fiestu, ale taky mi to docela orvali, měla sem to auto asi dva tydny a že si zaparkuju před školou. skončilo vyučování a vedle mý fiesty zaparkovala octavka, vylezla holka a hned prásk a narvala mi to do dveří samozřejmě tmava rejha a dveře promáčkly, tak ji řikam ty zas.raná pí.čo čum jak otvíraš dveře.a ona jen , dyt je to hnusna plečka, sem myslela že ji ukopnu hlavu, to samy naka frajerka mi blatnikem orvala zase pro změnu druhy dveře a nakej ču..ak mi to narval do kufru, takže moje auto asi po 3 tydnechj použivání vypada jak kopací mičuda. jinak za to že mi někdo poškrabe lak u auta tak kdybych ho zastihla tak jak sem psala tak mu asi ukopnu hlavu fakt. jenže když ho udate nekdy se prostě stane že poklicie s timn houby uděla, takže Vámakorat u¨zustanou oči pro pláč a tu svini pusstí
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 7:15   Citovat  

Petra Baková napsal:
já mám teda sice jen fiestu, ale taky mi to docela orvali, měla sem to auto asi dva tydny a že si zaparkuju před školou. skončilo vyučování a vedle mý fiesty zaparkovala octavka, vylezla holka a hned prásk a narvala mi to do dveří samozřejmě tmava rejha a dveře promáčkly, tak ji řikam ty zas.raná pí.čo čum jak otvíraš dveře.a ona jen , dyt je to hnusna plečka, sem myslela že ji ukopnu hlavu, to samy naka frajerka mi blatnikem orvala zase pro změnu druhy dveře a nakej ču..ak mi to narval do kufru, takže moje auto asi po 3 tydnechj použivání vypada jak kopací mičuda. jinak za to že mi někdo poškrabe lak u auta tak kdybych ho zastihla tak jak sem psala tak mu asi ukopnu hlavu fakt. jenže když ho udate nekdy se prostě stane že poklicie s timn houby uděla, takže Vámakorat u¨zustanou oči pro pláč a tu svini pusstí
To chce pak v klidu nasednout a vrátit jí to aby to viděla šuk
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 11:54   Citovat  

Proti poškrábání a demolování závistivci je fakt jediná osvědčená rada - auto prostě nesmí na ulici nijak "vyčnívat" z průměrných aut. Takže - nejlepší je ,když je špinavý, upatlaný, prostě nenápadný. Z tohohle důvodu auto pořádně myju a leštím tak dvakrát do roka. Dále je samozřejmost absolutně NIC v autě nenechávat, tj. i panel na starym kazetovym autorádiu a podobně. Ani oblečení a podobně. Kdysi mi ve starym BMW vylomili z palubní desky i takovej ten platikovej držáček na mince. Prostě v tom autě nesmí být zhola nic. Od těch dob co se řídím výše uvedeným, se značně snížil počet podobných událostí.
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 12:08   Citovat  

jamescrx napsal:
Proti poškrábání a demolování závistivci je fakt jediná osvědčená rada - auto prostě nesmí na ulici nijak "vyčnívat" z průměrných aut. Takže - nejlepší je ,když je špinavý, upatlaný, prostě nenápadný. Z tohohle důvodu auto pořádně myju a leštím tak dvakrát do roka. Dále je samozřejmost absolutně NIC v autě nenechávat, tj. i panel na starym kazetovym autorádiu a podobně. Ani oblečení a podobně. Kdysi mi ve starym BMW vylomili z palubní desky i takovej ten platikovej držáček na mince. Prostě v tom autě nesmí být zhola nic. Od těch dob co se řídím výše uvedeným, se značně snížil počet podobných událostí.

Auto umýt dvakrát do roka je docela humus. To bych nezvládl ... Honda
   Návrat  
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 12:19   Citovat  

Taky se auto snažím "neleštit" když má stát na ulici, ale když jde kolem nějakej ...... tak ti to stejně nepomůže. Objevuju nový škrábance každý den, třeba když si někdo udělá z křídla odkládací plochu a podobně ale nejhorší je schválnost, posledně to odneslo spodní sklo na kufrových dveřích takže jedině vyříznout a vyměnit. Za tohle lámat končetiny naštvanej
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 13:23   Citovat  

petro to kdyby me udelali ze me predemnou nekdo promackne dvere a byla by to holka tak bych sel a primo pred ni bych ji prokopl dvere taky ale ja jako chlap bych ji zabranil v pokracovani to nevim jestli ty muzes taky - jestli nejsi tintitko 40 kilovy nikdy sem te nevidel
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 13:32   Citovat  

Rysa: tak to jseš asi jedinej Mr. Green myslím že když se Petra naštve je lepší se radši klidit z cesty Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 14:20   Citovat  

Danny napsal:
Auto umýt dvakrát do roka je docela humus. To bych nezvládl ... Honda

Lepší než ho nechávat dvakrát do roka lakovat. Lak ovšem vždykcy precizně ošetřím a navoskuju, takže po umytí vypadá auto jako nový. Ovšem pak je to právě magnet na ty závistivce a nenechavce....
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 28.5.2008 , 16:26   Citovat  

jamescrx napsal:
Lepší než ho nechávat dvakrát do roka lakovat.

no kua to je hláška pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lidi sou závistiví svině
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina