Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 113 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 22:18   Citovat  

Davo09 napsal:
Bully dival jsem se na ten dezen plaste neni tam zadne pilotove opotrebeni. Zjistil jsem to pri ceste do chorvatska. Takze jak se vratim muzu zkusit zajet zkontrolovat to vyvazeni ale myslim si ze tim to nebude. Videl bych to na nejakou vuli v cepu rizeni nebo neco takoveho. Auto ma 150tisic nalitane a zatim jsem delal jenom silendbloky, pouzdra stabilizatoru a takovou tu podkovu co je u ridice nad kolem byly tam vule v tech cepech. Jinak se na podvozku nic nedelalo. A pneumatiky mam ted 1 sezonu jete michelin primacy 3.

Ja jsem mel treba ty plaste skoro nove, jete pul sezony. Sundaval jsi vubec ta kola z auta, aby to slo vubec zjistit? Pri prevazeni je ale shazovat budes. Kazdopadne uz tu byly pripady, kdy i cerstve po prevazeni byla kola nevyvazena- protoze v pneuservisu zkratka udelali praci slompacky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 22:57   Citovat  

scream napsal:
Ak prehodim to relatko z aux fan low na AC tak aky ventilator odstavim v pripade, ze je rele chybne?

Neviem, asi niektorý ventilátor čo vháňa vzduch do interiéru. To skus len aby si poznal, či aj po tebou spominaných 5 min. sa bude zopínať spojka kompresoru( pokiaľ by si videl, že sa nezopína). Mne stačilo raz očistil kontakty relé a bolo všetko o.k( tiež nespínalo spojku compresoru a takto som to poznal.)
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 23:13  Naposledy upravil varuj dne 15.7.2014 , 23:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully napsal:
Ja jsem mel treba ty plaste skoro nove, jete pul sezony. Sundaval jsi vubec ta kola z auta, aby to slo vubec zjistit? Pri prevazeni je ale shazovat budes. Kazdopadne uz tu byly pripady, kdy i cerstve po prevazeni byla kola nevyvazena- protoze v pneuservisu zkratka udelali praci slompacky.

+1
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 23:15   Citovat  

Davo09 napsal:
Bully dival jsem se na ten dezen plaste neni tam zadne pilotove opotrebeni. Zjistil jsem to pri ceste do chorvatska. Takze jak se vratim muzu zkusit zajet zkontrolovat to vyvazeni ale myslim si ze tim to nebude. Videl bych to na nejakou vuli v cepu rizeni nebo neco takoveho. Auto ma 150tisic nalitane a zatim jsem delal jenom silendbloky, pouzdra stabilizatoru a takovou tu podkovu co je u ridice nad kolem byly tam vule v tech cepech. Jinak se na podvozku nic nedelalo. A pneumatiky mam ted 1 sezonu jete michelin primacy 3.

Kola si mohol mat vyvazene, stacilo vsak trafit jednu lepsiu dieru a hned je po vyvazeni. Tiez presne ako pise Bully, je dobre si najst pneuservis, kde vedia vvazovat kola - u nas su tiez take, kde su schopni oblepit aj pol disku zavaziami namiesto toho, aby pneumatiku na disku trosku pootocili...
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 18:07   Citovat  

Jak se vratim zpatky do ceska po nedeli tak pujdu ty plaste nechat znovu vyvazit (zkontrolovat). Jinak plaste jsem zatim kontroloval vizualne a vypadaj uplne normalne. Je pravda ze na vnitrni stranu disku mi nekde dali i takove ty klasicke zavazi co se davaj na plechace (na vnejsi stranu ty samolepici). Jinak na leto mam origo disky s letnimi pneu a vzdy to prezouvam v pneuservisu a necham to vyvazit a nikdy nebyl problem. Takze uvidim co zjistim a dam vedet.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 23:25   Citovat  

Dneska jsem jen tak cvičně přeleštil přední světla než půjdou na auto po celolaku a nějak se mi nezdály malinkaté bílé smítka co byly vidět na vnitřní straně plexi.
Když jsem hledal co to je, tak na mě vykoukl pytlík nebo spíš pytel proti vlhkosti - popsaný rozsypaným čajem. Byl nylepený hned vedle čočky a v místě doteku byl propálený a už se z něj něco dostalo ven. Předpokládám, že to byl, spolu s klipsami, jeden ze způsobů, jak pořešit rosení světel. Sáček je tvrdý jak beton a nejspíš už neodvlhčuje. Na druhém světle myslím není, ale za to měl už předchozí majitel sundané to krycí plastové kolečko (když jsem ho tam na zkoušku vrátil, tak se lehce orosoval rožek světla).

Nápad je to asi dobrý, ale záleží, jak dlouho to dokáže absorbovat vlhkost. to mi hlava nebere

IMG_20140716_230353.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20140716_230353.jpg, 679.18 kB

IMG_20140716_230409.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20140716_230409.jpg, 821.93 kB
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 0:52   Citovat  

Zdarec chlapy, snad se zlobit nebudete, že se ptám tady, ale protože jsem si koupil vysněné A7G tak bych vás poprosil kde seženu clubové podložky pod SPZ a kličenku? Nejde mi e-shop Bueee omlouvám se za případný hloupý dotaz a předem děkuji za odpověď Honda
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 5:48   Citovat  

Honďas14 napsal:
Zdarec chlapy, snad se zlobit nebudete, že se ptám tady, ale protože jsem si koupil vysněné A7G tak bych vás poprosil kde seženu clubové podložky pod SPZ a kličenku? Nejde mi e-shop Bueee omlouvám se za případný hloupý dotaz a předem děkuji za odpověď Honda

Tady je téma tudy E-shop , kde se dočteš více a kde můžeš i napsat, případně napiš SZ rovnou Cheerion...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 14:17   Citovat  

Dopis, ja som to mal tiez rosypane a pravdepodobne to sposobilo to, ze mi odisiel cely menic na xenone... Ono ten bordel napadal presne na konektor, co je na spodku a kedze pohlcoval vhkost tak to velmi asi neprospelo kontaktom.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 18:21   Citovat  

nahodou, v lidly maju teraz lacne odhrdzovace, vosk do dutin atd.. .neskusal to niekto nahodou ?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 20:10   Citovat  

Ja měl ve světlech ty větší pytliky taky. To tam dávali v Hondě jako prevenci nebo co? pořádnej výtlem
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 23:05   Citovat  

SaKaL napsal:
Tady je téma tudy E-shop , kde se dočteš více a kde můžeš i napsat, případně napiš SZ rovnou Cheerion...

Díky moc, téma e-shop jsem pročetl a napsal jsem sz cheerion
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2014 , 22:49   Citovat  

Dopis napsal:
Dneska jsem jen tak cvičně přeleštil přední světla než půjdou na auto po celolaku a nějak se mi nezdály malinkaté bílé smítka co byly vidět na vnitřní straně plexi.
Když jsem hledal co to je, tak na mě vykoukl pytlík nebo spíš pytel proti vlhkosti - popsaný rozsypaným čajem. Byl nylepený hned vedle čočky a v místě doteku byl propálený a už se z něj něco dostalo ven. Předpokládám, že to byl, spolu s klipsami, jeden ze způsobů, jak pořešit rosení světel. Sáček je tvrdý jak beton a nejspíš už neodvlhčuje. Na druhém světle myslím není, ale za to měl už předchozí majitel sundané to krycí plastové kolečko (když jsem ho tam na zkoušku vrátil, tak se lehce orosoval rožek světla).

Nápad je to asi dobrý, ale záleží, jak dlouho to dokáže absorbovat vlhkost. to mi hlava nebere

Nejradši bych těm pojídačům sushi nakopal zádel naštvanej Samozřejmě, že ve druhém světle byl sáček taky a ze dvou míst se to už sypalo. Ten drobný bílý humus už je všude po světle. Ten sáček jsem radši vyndával "pod vysavačem". Jestli to začne něco dělat s tou odrazovou vrstvou, tak je to v wc
Tohle je řešení, které bych čekal rýžožroutů to snad ne
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 10:27   Citovat  

Chci se zeptat? Jak je loketní opěrka a vni ta zásuvka na 12v, tak nejde mi tam proud nevíte čím to může být popř která je to pojistka? Diky za odpověď.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 10:56   Citovat  

Borisek napsal:
Chci se zeptat? Jak je loketní opěrka a vni ta zásuvka na 12v, tak nejde mi tam proud nevíte čím to může být popř která je to pojistka? Diky za odpověď.

To máš nejspíše Accord 8.g a né 7.g Úsměv
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 11:53   Citovat  

Tak závada nalezena,byla to pojistka ale v motorovém prostoru což je pro mě trochu nelogické když je to interiérová záležitost cože cože ?, jinak mám acco 2007 diesel, výbava executive 7g.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 14:34   Citovat  

Borisek napsal:
Tak závada nalezena,byla to pojistka ale v motorovém prostoru což je pro mě trochu nelogické když je to interiérová záležitost cože cože ?, jinak mám acco 2007 diesel, výbava executive 7g.

Aha, to jsem nevěděl, po-face ji už asi měli. Úsměv
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 19:06   Citovat  

Borisek napsal:

plno pojistek co by člověk čekal ve voze jsou v mot.prostu radio atd.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 22:50   Citovat  

rooney napsal:
Aha, to jsem nevěděl, po-face ji už asi měli. Úsměv

Já jí mám i na před-face, mám asi nějakýho speciála koukám.Rok výroby 2005 a mám podsvícení volantu a zásuvku v loketce, hustý Je to tam.
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 23:05   Citovat  

V patek jsem se vratil ve 3 rano domu po 600km. Dnes odpoledne jsem potreboval odjet a uz jsem auto nenastartoval. Starter toci ale nechytne to. Jedna se o 2.2 ictdi 2007. Nemate predstavu co by to mohlo byt?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2014 , 10:10   Citovat  

Mourl napsal:
Já jí mám i na před-face, mám asi nějakýho speciála koukám.Rok výroby 2005 a mám podsvícení volantu a zásuvku v loketce, hustý Je to tam.

Podsvícený volant měly snad všechny jen před face bylo osvětlení oranžové a po face zelené,já část předělal do bílé žárovičky z G8
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2014 , 10:56   Citovat  

robsik1 napsal:
V patek jsem se vratil ve 3 rano domu po 600km. Dnes odpoledne jsem potreboval odjet a uz jsem auto nenastartoval. Starter toci ale nechytne to. Jedna se o 2.2 ictdi 2007. Nemate predstavu co by to mohlo byt?

Na startér ve spreji to naskočilo, nechal jsem to běžet, zhasnul a znovu to nejde nastartovat. Takže to bude asi vstřik. Poslední tankování na AGIP v Hradci Kralové. Myslíte, že mohla být od nich špatná nafta? Leju taky pravidelně VIF.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.7.2014 , 11:35   Citovat  

DworiBak napsal:
Podsvícený volant měly snad všechny jen před face bylo osvětlení oranžové a po face zelené,já část předělal do bílé žárovičky z G8

Podsvicena tlacitka na volantu rozhodne vsechny nemaji, zacalo se to do A7G davat nekdy na prelomu 2005/2006...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2014 , 13:40   Citovat  

tak to bude spíše podle výbavy jelikož co jsem měl možnost vidět a měly tempomat tak podsvícený ovladače na volantu byly,modely 04
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 9:57   Citovat  

robsik1 napsal:
Na startér ve spreji to naskočilo, nechal jsem to běžet, zhasnul a znovu to nejde nastartovat. Takže to bude asi vstřik. Poslední tankování na AGIP v Hradci Kralové. Myslíte, že mohla být od nich špatná nafta? Leju taky pravidelně VIF.

Na téhle pumpě beru celkem pravidelně vč. vif a zatím žádný problém.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 14:59   Citovat  

Patral jsem po necem a nahodou narazil na toto - koroze zadniho blatniku. Rikal jsem si, ze by to nekoho mohlo zajimat.

Edit: mhmm, tak je tam vic obrazku, staci si prekliknout na prvni stranku toho vlakna (tento ^^^ link je na druhou stranku, kde uz se resi oprava)
   Návrat  
Roman Juřík je teď offline  Roman Juřík
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 16:04   Citovat  

Zdarec chlapy jen dotaz můžete mi někdo říct kde najdu palivový filtr...koukal jsem od motoru až k nádrži a filtr prostě není... Tak to koukám!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 16:30   Citovat  

Roman Juřík napsal:
Zdarec chlapy jen dotaz můžete mi někdo říct kde najdu palivový filtr...koukal jsem od motoru až k nádrži a filtr prostě není... Tak to koukám!

A co takhle napsat jaky mas motor? Nevim jak diesel, ale benzin ho ma pod zadnimi sedadly...
   Návrat  
Roman Juřík je teď offline  Roman Juřík
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 16:36   Citovat  

2.0 114 kW
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 17:03   Citovat  

Roman Juřík napsal:
2.0 114 kW

V nádrži. Úsměv

A děj si bacha na e-shopy - často prodávají normální paliv. filtry,ale ten nepotřebuješ. Prohledej tohle téma a foto najdeš.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina