Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 115 z 486
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2014 , 12:57   Citovat  

floris napsal:
Zdarec lidičky,měl bych dotaz,plánuji parkovacího asistenta do zadu,kudyma bych měl jít do kufru s čidlama, neví někdo prosím. Předem děkuji.

Ja to udelal tak, ze sem sundal zadni naraznik, dal do nej jen dvě čidla (vlevo vpravo, uprostřed je výztuha a nechtělo se mi s tim dělat), kabel protáhnul tesnenim do kufru, jednotku dal pod tapecirunk, pipak vpravo do kastliku a sepnuti sem vzal ze zpateckovyho kabelu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
floris je teď offline  floris
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2014 , 12:59   Citovat  

Doktor napsal:
Ja to udelal tak, ze sem sundal zadni naraznik, dal do nej jen dvě čidla (vlevo vpravo, uprostřed je výztuha a nechtělo se mi s tim dělat), kabel protáhnul tesnenim do kufru, jednotku dal pod tapecirunk, pipak vpravo do kastliku a sepnuti sem vzal ze zpateckovyho kabelu

Ok díky moc za radu,aspoň vím co mě čeká o víkendu. přátele
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2014 , 13:18   Citovat  

floris napsal:
Ok díky moc za radu,aspoň vím co mě čeká o víkendu. přátele

je to naprosto na pohodu, jde to krasne, ale cidla sem nechal nastrikat do barvy a pak v narazniku zezadu poradne zalepil Chemoprenem a drzim jak pribity Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2014 , 22:37   Citovat  

Nevybavuju si,že by to tu bylo...Dneska z ničeho nic něco prasklo v bederní opěrce, najednou "splaskla" a ovládací páčka je uplně volná.

Někdo nějaký nápad?
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2014 , 16:35   Citovat  

Panove,mužete my napsat rozdily v motoru 2.0 a 2.4 ? Je ta 2.4 opravdu velkej rozdil? Tah,vykon,spotreba? A sou nake rozdily ve vybave? Jde o to že 2.4 se drži cenovo celkem vysoko,ale tem dvoulitr se da koupit za peknou cenu, jde treba vyfukem u toho dvoulitru nahonit nakej vykon?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2014 , 17:23   Citovat  

2.0 ma uplne dostacujuci vykon, na bezne jazdenie. 2.4 je pre tych co vyslovene chcu rychle auto... 2.4 je vzdy minimalne vo vybave executive. Spotreba v meste okolo 11, mimo sa da ist aj pod 8, dialnica 130km/h 8,5
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 2.8.2014 , 20:58   Citovat  

zdarec prosím Vás dnes ráno se mi stala taká nemilá věc. Kdyý jsem nastartoval auto, měl jsem orosené okna, tak jsem jich stáhl ať se utřou. Všechny šli v pohodě zpět zavřít až na moje řidičove, to jenom trošku vyjelo a hned zajelo zpět aj když jsem držel tlačítko pořád ať se zavře. To samé když jsem zdechl motor a otočil klíčkem do druhé polohy. Až po cestě jsem zastavil zdechl motor a okno šlo v pohodě zabřít. Na kluky vzadu po cestě do práce táhlo Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2014 , 21:09   Citovat  

ritorezky napsal:
Panove,mužete my napsat rozdily v motoru 2.0 a 2.4 ? Je ta 2.4 opravdu velkej rozdil? Tah,vykon,spotreba? A sou nake rozdily ve vybave? Jde o to že 2.4 se drži cenovo celkem vysoko,ale tem dvoulitr se da koupit za peknou cenu, jde treba vyfukem u toho dvoulitru nahonit nakej vykon?

Nevím tedy co je pro tebe "cenově vysoko" a co je "pěkná cena",ale výbavy stejné nejsou. Zatímco 2.4 koupíš pěkně vybavenou tak u 2.0 je to horší. Já kvůli tomu sháněl 2.4 jelikož jsem chtěl třeba xenony,tempomat,šíbr...
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2014 , 22:20   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nevím tedy co je pro tebe "cenově vysoko" a co je "pěkná cena",ale výbavy stejné nejsou. Zatímco 2.4 koupíš pěkně vybavenou tak u 2.0 je to horší. Já kvůli tomu sháněl 2.4 jelikož jsem chtěl třeba xenony,tempomat,šíbr...

Co je podle tebe rozumna cena za 10let staryho acco 2.4 ?
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 0:00   Citovat  

ritorezky napsal:

Nie je nič jednoduchšie ako sa previesť v 2.0 a 2.4 a poznáš rozdiel. Na 2.0 mám najazdené cca 100 tis. Km a tvrdím, že ak by neexistovala verzia 2.4, tak každy povie , že 2.0 je super motorizácia, medzi atmosférickými dvojlitrami jedna z najlepších.. Verzia 2.4 ju ale posúva trošku nezaslúžene do ústrania.
Príď sa ku mne na Ostravsko previesť na 2.0 a urobíš si sám názor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 11:04   Citovat  

turkpet napsal:
...Verzia 2.4 ju ale posúva trošku nezaslúžene do ústrania...

Třeba u mě ji do ústraní posunula výbava a ne samotný motor. Být ve výbavě jako ta 2.4ka tak jsem teď třeba jezdil 2.0...
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 11:08   Citovat  

tím, že jezdím hodně dálnice a okresky, tak u mě hrál velkou roli i šestikvalt u 2.4
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 11:12   Citovat  

Kmóďa napsal:
Třeba u mě ji do ústraní posunula výbava a ne samotný motor. Být ve výbavě jako ta 2.4ka tak jsem teď třeba jezdil 2.0...

Je to zase uhol pohľadu.Já mám základnú výbavu z r.2003 a už v tej dobe bolo v základu napr.:všetky dvere v elektrike,blinkre v spetných zrkadlách, duálna automatická klimatizace, 8xairbag,..To sú veci, ktoré do základu nedávaju ešte ani v sučasnej niektoré iné automobilky...
Námám v Acc 7g xenony, nemám tempomat, nemám šiber , na druhej strane všetko to mám v Acc8g a aby som si vravel to je super, že to mám...v pohode by som sa bez toho zaobišiel(najviac asi bez strešného okna, takova parádička ale vobec ju nevyuživam).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 12:12   Citovat  

No chyba hlavne ten tempomat a 6 kvalt. Zvysok sa da ozeliet. cenovy rozdiel medzi 2.0 a 2.4 na bazare je v primere okolo 1000E, takze ked niekomu nejde vyslovene o spotrebu ktora je u 2.0 o nieco nizsia, tak siahne po 2.4.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 12:37   Citovat  

Já třeba nechtěl oželet xenony,jelikož jezdím 11 let v C5g "potmě" Velmi šťastný
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 12:45   Citovat  

Honďas14 napsal:
zdarec prosím Vás dnes ráno se mi stala taká nemilá věc. Kdyý jsem nastartoval auto, měl jsem orosené okna, tak jsem jich stáhl ať se utřou. Všechny šli v pohodě zpět zavřít až na moje řidičove, to jenom trošku vyjelo a hned zajelo zpět aj když jsem držel tlačítko pořád ať se zavře. To samé když jsem zdechl motor a otočil klíčkem do druhé polohy. Až po cestě jsem zastavil zdechl motor a okno šlo v pohodě zabřít. Na kluky vzadu po cestě do práce táhlo Velmi šťastný

To se mi obcas taky stava.Je to snad pry nejakym nastavenim dorazu okna.Da se to udajne nejak sestelovat.Je tam nejaka kombinace,ze sjedes oknem dolu,pak zase nahoru,tlacitjo dele podrzis nebo tak nejak.Nekde sem to kdysi nasel,ale uz si to nepamatuju.Treba poradi nekdo jiny.Mozna by si to nasel i v manualu.
Jinak me vzdy pomaha auto chcipnout a pak uz to jede.Je tam problem s tim automatickym vysouvanim.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 16:28   Citovat  

martmix napsal:
To se mi obcas taky stava.Je to snad pry nejakym nastavenim dorazu okna.Da se to udajne nejak sestelovat.Je tam nejaka kombinace,ze sjedes oknem dolu,pak zase nahoru,tlacitjo dele podrzis nebo tak nejak.Nekde sem to kdysi nasel,ale uz si to nepamatuju.Treba poradi nekdo jiny.Mozna by si to nasel i v manualu.
Jinak me vzdy pomaha auto chcipnout a pak uz to jede.Je tam problem s tim automatickym vysouvanim.

-už to riešili kolegovia v sekcii Acc6g viz odkaz:
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 21:56   Citovat  

martmix napsal:

Mne sa to tiez stava ale v 99% sa mi to stalo ked som stiahol dole vlhke okno ( vacsinou z vnutra ). Od kedy si na to davam pozor a nestahujem orosene okna tak to funguje ako ma.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 22:12   Citovat  

Honďas14 napsal:

Necvakej na dotažení na horu hned, ale půl vteřiny počkej.
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 3.8.2014 , 22:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Necvakej na dotažení na horu hned, ale půl vteřiny počkej.

Oukej, díky moc jste hodní
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2014 , 9:29   Citovat  

Zajímalo by mě,co je to nahoře na čelním skle u Accorda 7g. Taková ta obdélníková destička nahoře před spolujezdcem? Díky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2014 , 9:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zajímalo by mě,co je to nahoře na čelním skle u Accorda 7g. Taková ta obdélníková destička nahoře před spolujezdcem? Díky

Třeba dešťový senzor... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2014 , 10:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Třeba dešťový senzor... Mrk

Právě že dešťový senzor by mělo být to vedle zpětného zrcátka na řidičově straně...
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2014 , 10:37   Citovat  

Kmóďa napsal:

Fotka by nebyla? Třeba já tam mám anténu od handsfree, tak jestli to není ono.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2014 , 12:54   Citovat  

Martin T. napsal:
Fotka by nebyla? Třeba já tam mám anténu od handsfree, tak jestli to není ono.

Fotka by byla. Anténa na handsfree mě nenapadla teda...

DSCF0794.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0794.JPG, 137.86 kB
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 0:02   Citovat  

scream napsal:
No chyba hlavne ten tempomat a 6 kvalt. Zvysok sa da ozeliet. cenovy rozdiel medzi 2.0 a 2.4 na bazare je v primere okolo 1000E, takze ked niekomu nejde vyslovene o spotrebu ktora je u 2.0 o nieco nizsia, tak siahne po 2.4.

Já kvůli tempomatu kupoval 2.0 ve výbavě Sport (poFL), to se tady sehnat nedá, musí se např. do Německa. U 2.4 mě štvalo, že se takřka nedala sehnat v manuálu s látkovými nebo polokoženými sedačkami (kůži jsem nechtěl). 6kvalt u 2.0 může chybět, on ten 5kvalt je vcelku krátce zpřevodovaný (alespoň teda proti Primeře, kterou jsem měl předtím), ale mně to nevadí, já ještě na dálnici s Accordem nejel a nemám to zatím ani v plánu. Kombinovaná spotřeba (město, meziměsto, žádné dálnice) za poslední rok a půl 7,45 litru.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 21:15   Citovat  

ma napadlo, ci nahodou nepasuje spojka zo 180 konoveho i-DTECu. Mala by byt silnejsia. Kedze ste tu riesili spojku do 2.2 i-CTDi a po chipe by isto nemala problem Úsměv
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 11:11   Citovat  

Kmóďa napsal:

Toto tam ja nemám. Nie je to domontované bývalým majiteľom?
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 14:13   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ahoj.

Tak takhle přesně u mě vypadá antená na handsfree. Akorát ji mám nalepenou v rohu. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2014 , 11:49   Citovat  

tudy odkaz
Chci se prosím zeptat, jestli jste někdo nekupoval na ebay.com přední mlhovky. Zajimalo by mě zda pasují přesně z Acury TSX. Moje jsou uvnitř znečištěné a zoxidované, protože do nich teklo. Chtěl jsem je vyčistit, ale nejdou ani rozebrat už a stejně jsou orezlé ty paraboly...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina