Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 118 z 486
DZerZy01 je teď offline  DZerZy01
PříspěvekZaslal: 26.8.2014 , 10:40   Citovat  

Zdravím, chci se jen ujistit o rozměrech výpustného šroubu olejové vany... závit by měl být 14x1,5 a délka cca 15-20 mm je tak?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 26.8.2014 , 23:03   Citovat  

DworiBak napsal:
Více info co to obnáší atd. Velmi šťastný

Pozri tudy odkaz palubne počítače
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 11:06   Citovat  

DZerZy01 napsal:
Zdravím, chci se jen ujistit o rozměrech výpustného šroubu olejové vany... závit by měl být 14x1,5 a délka cca 15-20 mm je tak?

ja ho jednou shaněl a nakonec jsem ho sehnal v kelly a pasuje ze superba. Myslim že ten rozměr sedí...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 18:43   Citovat  

Gavly napsal:
Slyšel jsem že to relé je problémové, ale 5500 se mi za něj dávat nechce

U některých aut se měnili,pak ještě bývala ohnutý pin v konektoru.Popřípadě můžeš zjistit v Honda jestli na tebe spadala výměna rele žhavení
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 18:57   Citovat  

benza napsal:
ja ho jednou shaněl a nakonec jsem ho sehnal v kelly a pasuje ze superba. Myslim že ten rozměr sedí...

zakoupen v Honda za velmi nekřesťanské peníze (ukrutných 130,-Kč včetně podložky, ani nemyslím na to, kolik by stál v železářství :-/), ale když je třeba vyměnit olej před cestou do zahraničí... Úsměv

a rozměry jsou závit r14 x 1,5, délka 15 mm, plochá dosedací část

edit: při návštěvě mi bylo sděleno, že jsem nepodstoupil svolávací akci na výměnu řemenice + zakrytování z důvodu případných nečistot atp. Svolávačka samozřejmě zdarma a na počkání - 1 hodina práce dle infa technika Nápad je tu!

DSC_0304.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0304.JPG, 25.55 kB
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 19:53   Citovat  

jaka remenica a zakrytovanie ???
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 20:20   Citovat  

hlavní na klikovce, jestli se dobře pamatuju... místní znalejší snad potvrdí
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 21:33   Citovat  

Prosim muzete mi nekdo poradit, kde sehnat cele brzdy na A7g za rozumne penize. Preferuju originaly. P.S kdyby nekdo mel typ na sikovneho mechanika tak sem s nim. Alda se mi odstehoval pryc. Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 21:38   Citovat  

Clymax66 napsal:
Prosim muzete mi nekdo poradit, kde sehnat cele brzdy na A7g za rozumne penize. Preferuju originaly. P.S kdyby nekdo mel typ na sikovneho mechanika tak sem s nim. Alda se mi odstehoval pryc. Diky

Alda je jen pár km jinde,ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 22:21   Citovat  

Chris napsal:

donýtovával se kousek krytu k řemenici na stávající kryt pod motorem,aby se zabránílo dostávaní se nečistotám na řemenici na klice jelikož hrozí utržení v odpružení Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2014 , 22:27   Citovat  

Clymax66 napsal:
Dá se sehnat už repasované,ale pokud jde jen o zarezlí váleček,lze v pohodě zrepasovat,horší je když je to na páce ruční brzdy na brzdiči.
Jedná se o kombi nebo sedan je tam pak rozdíl v brzdičích?
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 28.8.2014 , 7:24   Citovat  

Caute,

stala sa mi taka zaujimava vec. Vcera vecer som siel autom, potreboval som predbehnut kamion, tak som stupil na plny plyn a zacal predbiehat. V polovici manevru auto "cuklo" pocas akceleracie, plyn som stale drzal na podlahe, dokoncil manever a auto zrazu cuklo druhykrat. Rozsvietila sa kontrolka motora, oleja, kontrolka zhavenia zacala blikat (a mozno svietili este nejake kontrolky, v tom zmatku som si vsimol len tieto) a auto uz neslo absolutne za plynom. Nudzovo som teda zastavil a vypol motor.

Chvilku som pockal a pokusil sa spustit motor. Nenabehol, kontrolky ostali svietit. Skusal som natocit 3x, bez uspechu. Zacal som teda uvazovat ze co s tym, komu zavolam. Potom som skusil este raz a motor nabehol s tym, ze vsetky kontrolky okrem kontrolky motora zhasli. Dosiel som teda domov. Cestou som mu dal este raz plny plyn na trojke, zatah sa zdal byt ok, bez cukania, aj ked kontrolka motora svietila

Dnes rano som siel autom do prace, avsak prekvapilo ma ze kontrolka motora zhasla.

Nejaky hint co to mohlo byt, ci resp ako to riesit? Accord 7g, 2004, 2.2 diesel, dik
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2014 , 7:35   Citovat  

Máš přicpaný palivák...z toho důvodu pokles tlaku na palivové liště při prudké akceleraci a palubka se Ti rozbliká jako vánoční stromeček. Vyměň palivák a používej aditiva, hlavně v zimě.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2014 , 10:49   Citovat  

Ludia mate auto s OBD 2 konektorom, ak kontrolka svieti staci to vyblikat alebo vycitat cez scanner za 10 eur a viete hned kde je problem ( v lepsom pripade)...
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 29.8.2014 , 7:59   Citovat  

Chris napsal:

aj mne to menili ked som bol na repas alternatoru. Uz presne si to nepametam ale menilo sa tam nieco za jeden kus namiesto dvoch
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2014 , 18:35   Citovat  

lullul napsal:
aj mne to menili ked som bol na repas alternatoru. Uz presne si to nepametam ale menilo sa tam nieco za jeden kus namiesto dvoch
To si zas pleteš jelikož se mění jinak tažení řemenu a jedna kladka se vyhazuje.To není nic společného s kampaní na kontrolu řemenice a jejího opatření.
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 30.8.2014 , 17:13   Citovat  

scream napsal:
Ludia mate auto s OBD 2 konektorom, ak kontrolka svieti staci to vyblikat alebo vycitat cez scanner za 10 eur a viete hned kde je problem ( v lepsom pripade)...

pokusil som sa to vyblikat, kontrolka motora dava kod 9-5 a kontrolka abs 1-7. Teraz este zistit co dane kody znamenaju Bueee
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2014 , 17:57  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 5.9.2014 , 14:51, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj, mám nově Accorda, r.v. 2006 facelift, tak prosím ne zhurta na mě, jsou tyto šrouby z odkazu odkaz OK? Hledal jsem jaké a našel tuto tabulku např. odkaz a tam mají uvedenou hlavu kulová, v popisu u šroubu je kuželová, ale odpovídá to typu matic dle výrobce bezp. matic, takže je to OK? Díky

Upraveno:
Už jsem to pochopil a našel, mám tam jiná neorigo AL kola, takže kužele jsou OK Úsměv a ano, šrouby, ne matice Úsměv To je z té velké radosti, že mám Accorda Úsměv
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.8.2014 , 18:33   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Ahoj, mám nově Accorda, r.v. 2006 facelift, tak prosím ne zhurta na mě, jsou tyto šrouby z odkazu odkaz OK? Hledal jsem jaké a našel tuto tabulku např. odkaz a tam mají uvedenou hlavu kulová, v popisu u šroubu je kuželová, ale odpovídá to typu matic dle výrobce bezp. matic, takže je to OK? Díky

Tak ono je to především o tom, jaká máš kola...(?)
(A jen detail ohledně slovíček: ... jsou tyto šrouby z odkazu ... - Honda nemá šrouby, ale matice Mrk )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2014 , 18:52   Citovat  

piranha napsal:
pokusil som sa to vyblikat, kontrolka motora dava kod 9-5 a kontrolka abs 1-7. Teraz este zistit co dane kody znamenaju Bueee

Pred vyblikani odporucam najprv chyby zmazat. Pokial ti nesvieti ABS/VSA pocas jazdy chyba 1-7 je pravdepodobne stara. Ak by si zmazal chyby, pojzadil a zase vycital uz by tam pravdepodobne nebola ( komplet navod na VSA/ABS som postol par stran dozadu). Inak 1-7:

17 - wheel senor (open/short to body ground/short to power) RL - zadny lavy abs senzor

Kod 95 som nikde nenasiel budes musiet vytiahnut s nejakym OBD2 scanerom plny OBD2 kod ten ti aj viac napovie.

MATICE NA KOLESA: m12x1,5

BTW: dnes som dal dole listy zo strechy, oplati sa skontrolovat co je pod tym...hrdza, bordel, hrdza, bordel... strecha urcite nie je pozinkovana, nie po tom co som dnes videl...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 11:53  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 5.9.2014 , 14:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dneska budu zkoušet OBD 2, s Torque Pro, a OBD Auto Doctor, tu zatím neplacenou verzi, ale vypadá velmi dobře. A dotaz, necháváte adaptér v zásuvce trvale i po odchodu z auta a nebo raději vyndáváte? Přeci jen u věci za 250,- Kč kdo ví jaké kvality váhám, váhám, zda to tam nechat stále zapojeno... Mám tento na obrázku:
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 18:08   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Dneska budu zkoušet OBD 2, s Torque Pro, a OBD Auto Doctor, tu zatím neplacenou verzi, ale vypadá velmi dobře. A dotaz, necháváte adaptér v zásuvce trvale i po odchodu z auta a nebo raději vyndáváte? Přeci jen u věci za 250,- Kč kdo ví jaké kvality váhám, váhám, zda to tam nechat stále zapojeno... Mám tento na obrázku:

Tak už máš vyzkoušeno? Čekám podrobnou recenzi taky se to chystam pořídit .. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 18:38   Citovat  

Nie je na tom co recenzovat, proste to funguje Úsměv ...Vycitanie a mazanie chyb, live informacie pripadne: tudy odkaz ...na to ale treba mat "kompatibilny" telefon.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 22:07  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 5.9.2014 , 14:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Aplikace Torque Pro a OBD 2 funguje dobře, aplikace je v češtině (detailnější nastavení v angličtině), plno možností, je to na pár hodin si s tím pohrát, kdo chce a nebo rovnou používat. Já si k tomu přidal plugin Racing Meter for Torque Pro v 1.5.7 - zde ke stažení ( odkaz ) Popis v rychlosti je třeba zde - odkaz Nastavení taky plno, různé vzhledy, fakt paráda. Data lze odesílat na web a tam po přihlášení mít uloženy (všechny vybrané data nastavená k odeslání z mobilu), ukazuje to trasu na google maps a pak ony data v grafu, je tam toho tak 60 možností dat (GPS, Tlak, KM, l/km, CO2...) S autem to funguje super, jen to tedy naukazuje zařazenou rychlost, jinak je to plynulé, alespoň na mém Galaxy S 3. Pokud se vypne plugin Racing meter během jízdy, pak ukazuje data od nuly, ovšem hlavní data v Torque jsou stále od začátku spuštění aplikace. Nahrávání videa jak to dal scream jsem ještě nedělal, ale plugin mám nainstalovaný. Vřele tedy doporučuji, náklady jsou OBD 2 cca 200-250,- Kč a Torque Pro za 88,- Kč, se vyplatí Úsměv
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2014 , 12:37   Citovat  

Tak Acci dostal cez vikend fullku "agatoveho medu" Velmi šťastný

Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2014 , 15:41   Citovat  

Nebudeme z tohoto vlákna dělat "Co jsem dnes udělal na svém 7G Accu", že ne Ble Už teď se tady absolutně nedá vyznat...
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 2.9.2014 , 20:15   Citovat  

DworiBak napsal:
Dá se sehnat už repasované,ale pokud jde jen o zarezlí váleček,lze v pohodě zrepasovat,horší je když je to na páce ruční brzdy na brzdiči.
Jedná se o kombi nebo sedan je tam pak rozdíl v brzdičích?

Spis shanim kotouce a desticky.Vsechno uz je sjete a potrebuju to vymenit.Cetl jsem neco o neoriginalnich,ze pry se po case krouti.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2014 , 21:29   Citovat  

Clymax66 napsal:
Spis shanim kotouce a desticky.Vsechno uz je sjete a potrebuju to vymenit.Cetl jsem neco o neoriginalnich,ze pry se po case krouti.

Kroutit se mohou i originalí,záleží na stylu jízdy.Pokud se budeš držet ověřených značek tak bych se nebál.
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 2.9.2014 , 23:21   Citovat  

Clymax66 napsal:

právě zkoušim brzdy Brembo mrkni sem dobrý ceny tudy odkaz
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 14:02   Citovat  

Čau, asi mě čeká pomalinku ale jistě výměna spojky. Jaká tam je origo?

Jestli od LUKu, tak by stačila koupit spojková sada za 4950 Kč (např. zde tudy odkaz ) plus nějaká práce a je hotovo?

Nebo je v tom nějaký háček? Setrvák se nijak neprojevuje, tak ten bych nechal původní.

r.v. 2006, 2.2 nafta, 210 000 km
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina