Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 13:24   Citovat  

Si celkom mimo... Nevies o mne nic tak neanalyzuj...
Ci mas dom alebo 4 deti alebo rodinu nema s dostatkom/nedostatkom financii vobec nic...Velmi šťastný Ci som bohaty alebo chudobny nema s tymto tiez nic... A je mi v podstate jedno co si o mne myslis...

A neurobil som to v temach ale v teme... Lebo tam si sa snazil presne o podobne kontraproduktivne domaudelatka ako tu... Ale vsak hold, ludia sme rozni...

Nesnazis sa o tuning? Oblepene budiky pochybnou karbonovou foliou to je co? Ako vravim, to je tuzing na urovni teenegerov... Okrem ineho, nemyslim si to v tejto teme len ja, akurat ti to priamo nikto nenapisal... Ak to chces robit, kup si aspon nejaky dobry tuningovy casopis, obcas sa tam najde aj poriadny navod ako na to... Celkovo folia na aute je blbost, videl som uz tak spravenych vela aut, a po par rokoch to nevyzera najlepsie= vyhodene peniaze... Ak mas nedostatok penazi, toto nie je zrovna najlepsi sposob ako setrit...

Ale na celom tomto ma ani tak netrapi tvoj silny nevkus...

Trapi ma ine a prave preto som sa odhodlal do tejto temy aj napisat...

Tie svetla, to zasahovanie do zakladnej elektriky auta, to mi pride dost nebezpecne...Pani inzinieri nemaju asi drahe softwary na simulaciu osvetlenia a nebabru sa s tym niekolko rokov len tak... Davaj pozor lebo ak do teba nabura nejaky slusny pravnik, pripravi Ta nie len o rodinnu pohodu ale aj o zabezpecenie rodiny na niekolko desiatok rokov... To je hrube zasahovanie do casti automobilu...

A potom si spomenies na toho chytreho paka, co si do Teba na nete rypol... KO

Takze dobre ti radim, za usetrene peniaze kup detom nieco pekne, alebo zober zenu na dovolenku, ale pred tym radsej vrat tie svetla do povodneho stavu... A skonc s tymito nebezpecnymi upravami... Lebo ak ta zastavia v zahranici policajti... Nezdrzis sa smiechu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 17:22   Citovat  

No vidim ze ty budes nejaky ten pan vetrny mlyn, ktery vsechno zna a vsechno vi nejlip a jeho vkus je nejlepsi a porad ma potrebu delat chytreho a radit jinym ve vecech do kterych mu ale vubec nic neni....takze jeste jednou, zkus si projit cely tento topic a nesleduj jen obrazky......pak zjistis ze lampy mam davno sundane a predelavam je uplne jinak, budiky to stejne...taky bys zjistil ze nejsi jedinny kdo tady vyslovil nesouhlas s tim co a jak delam...jenze jini to udelali slusne bez radoby chytraceni a poucek, no a to co jsi napsal hned na zacatku ze ro kolik mam deti nebo ci stavim nebo nestavim dum nema s financema nic spolecne svedci o tom ze cenu penez a casu jeste neznas...taktez pises ze te neznam a nemam te soudit...a jak si dovolujes to delat ty u me? Jestli je polep folii u tebe tuning tak to taky o necem svedci...a co se tyka folie misto laku tak tady zas ukazujes jak se snazis byt chytra vsechno znas...folie se lepi na mnoho aut a vesmes na drazsi...takze podle tebe kdo zvoli folii je hlupak protoze to stoji za nic...a co se tyka mych zasahu do elektroinstalace,tak vim presne co delam...takze prosimte utri si celo protoze potis nesmysly a jdi moralizovat nekam jinam...diky. a jen pro uplnost,nevadi mi kritika...ale musi byt podana normalne,ne formou radobyzesmesnovani a chytraceni...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 19:35   Citovat  

Penis si s tebou merat nechcem ani nebudem... Mas ho zjavne vecsi... Urcite mas siroke znalosti v elektronike, a tie ti nikto neberie...

Ale to ze zasahujes akymkolvek sposobom do zadnych svetlometov, nic neospravedlni... A ci ti to hovori niekto slusne alebo tonom akym ja, nic na tom, ze si nebezpecny pre ostatnych vodicov nezmeni...

Vykasli sa na moj ton, vykasli sa na to co sme si napisali a ak chces reagovat, reaguj ku tomu co som napisal o riadok vyssie...

Zaujimaju ma Tvoje argumenty...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 19:55   Citovat  

No tak jeste jednou a naposled...TY LAMPY TAM UZ DAVNO NEMAM... chces abych ti to vyznakoval? Uznal jsem ze brzda neni dost vyrazna takze tam mam jine, originalni lampy....ale o tom tam taky nekde pisu...mas problemy se ctenim nebo proste musis byt dulezity? Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 20:11   Citovat  

Vyborne, mas moj respekt... Logicky si na to mohol prist pred prvou demontazou tych svetiel... Je to tam.

A nepisal som to kvoli tebe...

Ty si mi ukradnuty...

Pisal som to kvoli inym mladym umelcom, ktorych by takato volovina vobec chcela napadnut...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 20:52   Citovat  

No ty mas taky muj respekt ze sis konecne vsiml neceho co opakuju po nekolikate...a bylo by fajn kdyby sis treba zalozil vlakno kde bys vsem daval ty svoje chytre rady co jak delat a co ne, nez tema kydama nekomu ucpat kus vlakna...asi si ted myslis ze vsichni se najednou zblazni a zacnou se chovat tak jak ty radis...ale i takove jak jsi ty svet potrebuje...samozvane radce chytroliny a moralisty, kteri neumi nic podat bez sebepovysovani hloupych dovetku staleho opakovani se atakdale...i kdyz ja a mnozi by se bez vas obesli...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 22:04   Citovat  

Ale vsimol som si aj, ze pokracujes v kutilstve na prednych svetlach...

Ked niekoho zabijes, tak si na tieto chytrolinske reci nejakeho mudrlanta z netu spomenies...

A skor ako ma zacnes zase obvinovat z mudrlantstva, venuj 5 minut zamysleniu nad tym, co ti tu hovorim...

Lebo mam pocit, ze ty si tu len stale zachranujes svoje nastrbene EGO, ale este stale si nepochopil, co ti tu uz ja 4 krat opakujem...

Tymto moj nazor na tuto vec uzatvaram a nebudem ti tu uz nic pisat, aby som ti to tu nezasvinil takymto nicnehovoriacim rubishom... vsakze... OK Nech ti to jazdi...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 23:13   Citovat  

For Chumo:
Jsem tu jen nezávislý pozorovatel tohoto tématu, ale nedá mi to sem napsat Velmi šťastný

Dopředu předesílám, že na autě mám také rád originalní stav možná s trochou vylepšení, ALE nevím proč tu bezdůvodně napadáš a kritizuješ krajně nevhodnou formou, někoho, kdo si snaží udělat auto jiné a něčemu se přitom přiučit? Já také občas s hodně věcmi experimentuji i mimo auta, ano někdy se to nepovede, ale o to nejde, hlavně že vím, že to takhle nejde a když se to povedetak z toho mám radost. Proč tu urážíš a zesměšnuješ člověka, kterého jsi v životě neviděl? Nevidím důvod proč by jsi na svém autě nemohl dělat to co chce? Věřím že vše dělá tak aby nikoho neohrozil atd... viz vrácení původních zadních světel?. Čím si tu zachranuje EGO? tím že sem napíše co udělal na autě nového, co plánuje a slušně žádá rady? Ikdyž má ON jiný vkus a přístup k autům než já tak z něj cítím, že to auto má rád a dělá to pro potěšení a i já jsem zvědav jak to bude vypadat na konci. Přeju mu aby se to povedlo podle jeho představ. Jediný kdo si tu honí triko jsi ty, a abych pravdu řekl jsi zralej na BANán Smutný kouř taky asi patříš do skupiny NET HERO že? Velmi šťastný

For Jonaašek: Jen si dělej dál a nenech se odradit nějakým ****** OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 23:34   Citovat  

Zamyslet by jsi se měl ty, a nevím kdo z nás je egoista a potřebuje si něco zachraňovat... myslím že každý si udělá obrázek sám, a jak jsem už napsal, tvé připomínky, ať mi dávají smysl nebo ne jsou fakt dost blbým způsobem přednesené, a mám je tam, kam slunce nesvítí...
kritizovat umí uplně každý, a zesměšňovat stejně tak...a když to někdo zkombinuje takovým způsobem jakým jsi to udělal ty tak ukazuje svoji úrověň..která není nic moc Ble

možná by bylo lepší počkat na finální podobu a pak něco namítnout, než blbě pindat u věcí, na kterých zatím zkouším co a jak...ale jak říkám, už u tvých dvou prvních příspěvků jsem si o tobě udělal obrázek...pak jsi to jen potvrzoval....takže pokračuj dál...ale jinde...

reznicek : čekal jsem jestli na něj někdo bude reagovat, nebo jestli na něj mám takový názor jen já...dík za příspěvek, podobnýma "jedincema" se rozhodit určitě nedám, a budu pokračovat tak, jak to bude čas a finance umožňovat přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 19:18   Citovat  

tak jsem konečně začal lepit folii, první přišla na řadu střecha, začli sme s ženou před osmou večer, a půl hodiny nám trvalo než sme přišli na to, že bez jarové vody a lepení na mokro to nepujde HaHaaa folie vypadala po třetím odlepení na vyhození, ale po nastříkání jarové vody a postupném vyhlazení za pomoci fénu, se vrátila do původního stavu takže střecha dopadla perfektně, po dvou dnech na sluníčku, jsem ji na dvou místech odlepil, vyhladil dvě minibublinky, a doteď bez problému...akorát jsem to trochu podcenil co se týká času...jsem si naivně říkal že to za víkend sfouknu, ale ono ejhle Velmi šťastný mimoto že mi jen den a půl zabralo sundání všech lišt a věcí, bránících v lepení, tak kombinace příšerného vedra, kdy bylo možné dělat jen dopoledne a navečer, pár oděrků a nutnosti je vyhladit, a toho, že třeba dveře nikdy nikdo nesundal a nečistil se mi to pěkně protáhlo...během pěti dnů jsem udělal střechu, všechny dveře, a pravý zadní blatník až po A sloupek, který jsem dělal půl neděle...v sobotu jsem přijel z práce kolem čtvrté odpo, v sedm jsem začal dělat kliky a skončil jsem ve dvě ráno s jednou nedodělanou...no táhne se to, mimo jiné jsem taky nechal zavařit blinkry v blatnících, které přesunu do blatníkových lišt...no a taky na mě čekalo nemilé překvapení po sundání krytů prahů, které jsou trochu víc chytnuté, protože jak mi je vyvařili tak je nechali jen v plniči, a přes zimu voda a mráz udělali své, takže se to bude muset obrousit a opravit, a horší překvápko bylo pod blatníkama, oba spodní lemy nosníků mi zůstaly v ruce, takže se bude opravovat i tam...tady hodím pár fotek, víc přidám o víkendu, kdy bych chtěl doraizit levou stranu, kufr a pomalu se pustit do nárazníků...
EDIT: na obr 148 je folie, která se mi přilepila sama k sobě, a po doslova odtrhání od sebe vypadala na vyhození, ale zase stačil fén, hladítko (v podobě profesního průkazu, který mi konečné k něčemu je Velmi šťastný ), a jakoby se nic nestalo, fakt se ní perfektně pracuje OK

DSC_0142[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0142[1].jpg, 1.46 MB

DSC_0144[1].jpg

DSC_0144[1].jpg, 1.49 MB

DSC_0145[1].jpg

DSC_0145[1].jpg, 1.77 MB

DSC_0146[1].jpg

DSC_0146[1].jpg, 1.59 MB

DSC_0148[1].jpg

DSC_0148[1].jpg, 1.84 MB

DSC_0149[1].jpg

DSC_0149[1].jpg, 1.67 MB

DSC_0153[1].jpg

DSC_0153[1].jpg, 1.77 MB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 21:16   Citovat  

Jak se dari?Neco noveho? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 20:22   Citovat  

nové není nic, "trochu" se mi změnila životní situace, a nebylo kde pokračovat, takže jsem to zastavil v rozdělaném stadiu, a momentálně je to nedokončené, pokračovat budu zřejmě po novém roku, ale jiným směrem, folie pujde dolu a auto pujde do celolaku, buhužel nárazníky jsou o mnoho složitější než jsem předpokládal, navíc když se otevřou dveře tak mi tam ten rozdíl barev vadí pořád víc, jen nevím jestli nechám původní stříbrnou o stupeň tmavější, nebo to nechám fouknout do té perleti, je tam rozdíl nějakých 10k, další problém se objevil u podvozku, není možné sehnat silenty do zadku, takže budu muset nakoupit všechno nové... Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 14:41   Citovat  

tak jo, po úmorném přemýšlení a rekapitulaci dosavadních úspěchů/neúspěchů...prostě to musím dokončit, protože chci, takže jsem rozhodil co šlo a do měsíce bych chtěl tak nějak vyjet...tady menší náznak směru....

IMAG0450[1].jpg

IMAG0450[1].jpg, 1.84 MB

IMAG0454[1].jpg

IMAG0454[1].jpg, 1.82 MB

IMAG0455[1].jpg

IMAG0455[1].jpg, 1.86 MB

IMAG0444[1].jpg

IMAG0444[1].jpg, 1.56 MB

IMAG0451[1].jpg

IMAG0451[1].jpg, 2.14 MB
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 15:19   Citovat  

Můžu mít dotaz? Co to tam dáváš na tu podlahu, to je nějaká náhrada za ten původní filc (nebo co to tam na tý podlaze je)? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 15:32   Citovat  

ne, chtěl jsem tam naplepit vibraflex, ale je tam nalepený už z výroby, tak jsem doma vyhrabal tohle, jsou to stlačené pláty recyklovaného molitanu, a dávám to tam na omezení hluku od motoru a podvozku...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 15:36   Citovat  

Aaaha, díky za info Úsměv
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 11:42   Citovat  

pekna prace hracickar ÚsměvVelmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2015 , 20:35   Citovat  

V sobotu by měl být exterier hotový... Mrk

IMAG0749.jpg

IMAG0749.jpg, 1.71 MB
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2015 , 22:29   Citovat  

nooo, vypadá to zajmavě. jen tak dál OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 15:21   Citovat  

pár dnů před dokončením...

IMAG0753[1].jpg

IMAG0753[1].jpg, 2.1 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 15:24   Citovat  

a pár minut před zatěním

DSC_0756.jpg

DSC_0756.jpg, 2.75 MB
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 22:01   Citovat  

Jonaasek napsal:
a pár minut před zatěním

fotka do kalendáře kouř
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 22:13   Citovat  

pekny kola,co jsou zač?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 23:42   Citovat  

repliky weds sport
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 16:09   Citovat  

Super, že jsi to dotáhnul do konce Úsměv bylo by zajímavý to vidět na živo Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 12:35   Citovat  

No tak na dotažení do konce chybí ještě najít krabičku s plastovýma příchytkama na lišty kolem oken, na lišty dveří a hromádku šroubků na drobnosti, doskládat interiér, nahodit novou zadní nápravnici s repasovanýma ramenama nový tlumičema a pružinama, dořešit startovací elektroniku a opravit stropnici a pak se pustit zvolna na motor...takže toho ještě trochu zbývá Velmi šťastný ale to nejtěžší už je za mnou a naživo to je super, hlavně když svítí slunce...v sobotu jdu na technickou a pak s tím na nějaký ten sraz zavítám.. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 23:20   Citovat  

tak krabička s plastovýma příchytkama a cvokama se nenašla :-/ takže se musím dostat na vrakáč a dotáhnout to spolu s jedním zadním třmenem, protože mne opustila ruční brzda, mechanismus odešel a zůstala zatánutá, ale nebrzdí, a protože jsem třmen už repasoval a ručka odešla znova bych řekl, že se mi to asi nepodařilo, takže zkusím sehnat funkční kus, nebo koupím repas, mimoto se mi minulý týden stalo, že se mi při ostřejší jízdě pozvolna propadl brzdový pedál...trubička od onoho nemocného třmenu, vedená nad nádrží nevydržela nápor vlhkosti a nečistot a na asi 15 cm, kde nebyla chráněná gumou jak zbytek uhnila...vypadalo to jednoduše, ale nakonec mi to dalo práci od devíti ráno do půlnoci tohože dne Velmi šťastný...nádrž musela dolu, a proto musela dolu i nápravnice...no a když už šla tak pěkně povolit (když jsem to zkoušel loni v létě, tak jsem ji nepovolil ani pneupistolí Velmi šťastný ) tak to šlo komplet i s rameny a rovnou jsem ji vyměnil za novou repasovanou i s novými rameny a silenty od MOTa, pružinami a tlumiči...takže momentálně mi zbývá přehodit už jen přední spodní ramena a mám to komplet, včera jsem zpátky zprovoznil centrál, příští víkend bych chtěl dotlumit kufr zajet pro plastové cvoky, at můžu nacvakat bausety kolem oken a zbývající lišty a sundat stropnici at se může potáhnout a taky nad ni asi něco prsknu...no a do vánoc bych chtěl dodělat zadní lampy, no a příští rok ten zbytek HaHaaa ...tak uvidím jak mi to půjde Úsměv

DSC_0566.JPG

DSC_0566.JPG, 4.15 MB

DSC_0566.JPG

DSC_0566.JPG, 4.15 MB

DSC_0574.JPG

DSC_0574.JPG, 4.13 MB
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2015 , 1:19   Citovat  

tak hodně zdaru s projektem
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2016 , 13:40   Citovat  

tk myslel sem ze auto prodam.ale zacal mi curat z toho olej Velmi šťastný nak me to nahrklo a rek sem si ze si ho jeste necham a a trochu si snim vyhraju:)Velmi šťastný zatim davam do kupy moturek a uvidise jak to bude pokracovat Úsměv

13128748_10201667528645299_1540913977_o.jpg

13128748_10201667528645299_1540913977_o.jpg, 123.92 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina