Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 218 z 333
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 21:00   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj Úsměv

Při prudkém brždění cítím pouze ABSko při snaze blokace kola. Jinak při normálním klasickým prudkém brždění od pedálu nic nejde. Od volantu taky nejde nic. Gumy jsou OK jak letňáky tak zimáky.

Jediné co nevím, v jakém stavu jsou ty čepy. To auto jsem kupoval při náletu 243tkm ..... Nálet ke dnešku je 248tkm. Takže netuším jak ty čepy na tom jsou. Čepy by se projevovali takto?

Nechej si stočit kotouče. I když tě to nekope, dělají to kotouče. V servisu použíjí takovej speciální soustruh. Připevní ho k autu a osoustruží ti přesně kotouč. Stojí to myslím pár stovek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 21:03   Citovat  

forever222 napsal:
Díky Úsměv a pasují bez úprav, nebo je potřeba nějakých podložek? A zapojení jde na původní kabeláž (i k těm výškáčům)? Úsměv
Urcite potrebujes MDF 165/18mm podlozky a bohuzel se musi rezat plech Smutný Kynio ma zdokumentovany cely postup instalace repro do jeho Acca. Tady je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 21:04   Citovat  

Kynio napsal:
Nechej si stočit kotouče. I když tě to nekope, dělají to kotouče. V servisu použíjí takovej speciální soustruh. Připevní ho k autu a osoustruží ti přesně kotouč. Stojí to myslím pár stovek.
Kdyz jsem potreboval ja tak si rekli v Honde 1200,-kc a celej den Velmi šťastný Tak jsem je nechal stocit sundane z auta za 200,-kc a zacaly za chvili stejne kopat znovu.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 21:52   Citovat  

Kendik napsal:
Urcite potrebujes MDF 165/18mm podlozky a bohuzel se musi rezat plech Smutný Kynio ma zdokumentovany cely postup instalace repro do jeho Acca. Tady je to dobrý
Sakra ja by jsem chtěl něco, kdy bude potřeba minimum (nejlépe žádných) úprav Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 22:05   Citovat  

forever222 napsal:
Sakra ja by jsem chtěl něco, kdy bude potřeba minimum (nejlépe žádných) úprav Velmi šťastný
To jsem taky puvodne mel.Nechtel jsem rezat.Nakonec k tomu stejne doslo. Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 22:30   Citovat  

Neměli by jste někdo, nebo nevěděli, kde najít schéma složení zadních brzd?
Mám to rozebrané do šroubku a raději bych měl nejaky navod na složení, je to nějake složitější jak předek.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 8:46   Citovat  

kadlecdavid napsal:
Poprosil bych o fotky do mailu: kadlec.david.kt@gmail.com

Diky kouř

pokusím se dneska vyfotit a poslat.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 16:25   Citovat  

speedy_s napsal:
jasné, už jsem jich pár viděl Úsměv tudy odkaz

to se mě nejak nezdá. ja to teda jeste nikde nevidel. mam poface s bose a mam klasik koaxialy, vejšáky sou jen vzadu v bokach plata kufru. ani v nakresu audia z ESM nejsou predni vejšky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 16:30   Citovat  

Výšky jsou dodělávané. Rozhodně nejsou z výroby...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 17:05   Citovat  

Taky je mi to divne Velmi šťastný V te dobe snad nedaval nikdo do auta kompa ne? Krome tech nejluxusnejsich verzi.Jestli vubec i tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 17:07   Citovat  

Accord 5g měl výšky pod čelním sklem úplně vepředu.
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 19:59   Citovat  

všetky accordy mali bose system pokiaľ viem, no výšky boli vždy len za príplatok, podobne ako lakťovka, parkovacie senzory a pod.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 22:25   Citovat  

handsome napsal:
všetky accordy mali bose system pokiaľ viem, no výšky boli vždy len za príplatok, podobne ako lakťovka, parkovacie senzory a pod.
Já bose nemám Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 22:50   Citovat  

Kendik napsal:
Kdyz jsem potreboval ja tak si rekli v Honde 1200,-kc a celej den Velmi šťastný Tak jsem je nechal stocit sundane z auta za 200,-kc a zacaly za chvili stejne kopat znovu.

Jak to...?
Taky jsem se pustil do výměny předních i zadních kotoučů, předem vystrašen, že se pak musí stočit na autě.
A nic, stačilo jen očistit náboje, kotouče jemně dotáhnout těmi malými šroubky a nahodit kola. Prostě pohoda.
To mě vede k závěru, že to kopání může mít na svědomí vůle kulových čepu v řízení, vůle čepů v horních ramenech, atd...
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 23:25   Citovat  

Kendik napsal:

Podle mě to fakt stojí za to si je nechat stočit na autě. Tím se vyruší ty nepřesnosti co se v podvozku za čas naskládají. ne? A v Hondě bych to neďál, je určitě víc servisů, který na to mají mašinu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 23:26   Citovat  

piskot napsal:
Jak to...?
Taky jsem se pustil do výměny předních i zadních kotoučů, předem vystrašen, že se pak musí stočit na autě.
A nic, stačilo jen očistit náboje, kotouče jemně dotáhnout těmi malými šroubky a nahodit kola. Prostě pohoda.
To mě vede k závěru, že to kopání může mít na svědomí vůle kulových čepu v řízení, vůle čepů v horních ramenech, atd...

Mě taky pedál kope při prudkém brždění. U mě to je volným pouzdrem v řízení - tedy vůlí...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 23:27   Citovat  

Dneska celý den prší a teď večer, když jsem sedl do auta a hned po nastartování zapnul klimatizaci (automatickou) ale teplo na max a ještě zapnul odmlžení, pak po cestě jsem si všimnul, že mám dole nad předním výdechem orosený čelní sklo a to docela hodně. Je to normální?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 8:45  Naposledy upravil Kendik dne 12.9.2014 , 10:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

piskot napsal:
Jak to...?
Po vymene za nove na celem aute je zatim klid Úsměv
Mechanik peclive ocistil naboje.Tak uvidime.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 8:46  Naposledy upravil Kendik dne 12.9.2014 , 15:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Plašan napsal:
Podle mě to fakt stojí za to si je nechat stočit na autě. Tím se vyruší ty nepřesnosti co se v podvozku za čas naskládají. ne? A v Hondě bych to neďál, je určitě víc servisů, který na to mají mašinu...
Take si myslim, ze by to mohlo byt lepsi je stocit primo na aute. je to dobrý
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 14:26   Citovat  

Plašan napsal:

Ať to beru z jaké chci strany, jak může stočení kotoučů eliminovat vůle v podvozku...?
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 14:34   Citovat  

Ale proč by vůle podvozku měly způsobovat vybrace? Většinou jsou to spíše rázy a horší ovladatelnost. Ty vybrace jsou závislé na rychlosti. Také bych to viděl na něco společného s brzdami nebo kotouči či ložisky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 20:39   Citovat  

isulsten napsal:
Ale proč by vůle podvozku měly způsobovat vybrace? Většinou jsou to spíše rázy a horší ovladatelnost. Ty vybrace jsou závislé na rychlosti. Také bych to viděl na něco společného s brzdami nebo kotouči či ložisky.

Ještě jsem nedodal že to vyruší případný vibrace při brzdění...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 23:02   Citovat  

Taky si nemyslím, že by vibrace měly způsobit nějaký vůle v řízení. Bude to prostě něco na kotoučích/kolech. Mně osobně auto taky vibruje, dneska jsem zjistil. Ve 160 vibbrují i tapecy na dveřích Úsměv ale mám sjetý pneu, nevím jak dobře vyvážený kola. Takže to neřeším. Tak rychle jedu jednou za čtvrt roku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 8:52   Citovat  

Já nevim jesli si opravdu rozumíme Úsměv
Já osobně mám vůli v řízení, která způsobuje to, že když prudce brzdím, kope mi pedál...
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 19:05   Citovat  

kadlecdavid napsal:
Poprosil bych o fotky do mailu: kadlec.david.kt@gmail.com

Diky kouř

poslal jsem ti fotku na email
   Návrat  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 21:55   Citovat  

Čau chlapi,

chtěl jsem se zeptat jak je to s těmi světlomety pro Acco 6. Černé rámečky versus stříbrné, projel jsem tuny stránek kde jsem se postupně dočetl že světla s černým rámečkem se dávali pouze na R-type, potom na lift potom že byli pouze pro příplatkový xenony... kde je pravda?

Upřímně dávají Accu lepší vzhled a sám bych si je chtěl představit na svém autě ale čiré plexi světlometu bude k tělu asi lepeno pryskyřicí? Co myslíte, dá se to vůbec rozdělat abych rámeček stříknul?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 21:56   Citovat  

dá se to udělat a když budeš trochu hledat, najdeš i fotky a zkušenosti lidí s touto předělávkou. Hledej třeba téma černý brejle.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 22:31   Citovat  

Uzivatel Handsome si je dodelaval, tak mu muzes zkusit napsat Úsměv
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2014 , 14:06   Citovat  

Hybatel napsal:
Čau chlapi,

chtěl jsem se zeptat jak je to s těmi světlomety pro Acco 6. Černé rámečky versus stříbrné, projel jsem tuny stránek kde jsem se postupně dočetl že světla s černým rámečkem se dávali pouze na R-type, potom na lift potom že byli pouze pro příplatkový xenony... kde je pravda?

Upřímně dávají Accu lepší vzhled a sám bych si je chtěl představit na svém autě ale čiré plexi světlometu bude k tělu asi lepeno pryskyřicí? Co myslíte, dá se to vůbec rozdělat abych rámeček stříknul?

Tak pochopiteľne ich najprv vymontuješ z auta, keďže inak to nejde. Ja som ich nahrieval v mieste kde je ten spoj teplovzdušnou pištoľou ale treba opatrne aby si nepoškodil plasty. Ide to ľahko, len to chce trpezlivosť a postupne ako budeš svetlo ťahať od seba, tak odisťovať tie jednotlivé klipsne o ktoré je plexi zachytené. Ten lep, či čo to je sa dosť ťahá, ja som ho postupne rezal orezávatkom. Začni z vnútornej strany, kde je diaľkové a postupne svetlo rozťahuj smerom k blinkru.

Pri rozoberaní som zistil, že chróm na límcoch je vlastne iba veľmi jemný nýstrek a pod ním je čierny lesklý povrch, takže som tie límce iba vyleštil obyčajným auto voskom tekutým, skutočne stačí čokoľvek čím sa dá leštiť karoséria auta. To a obyčajná handra a len leštiť a leštiť, pokiaľ sa nedostaneš na čierny základ. Jeden ten límec mi trval asi tak hodinku. Je to dosť pracné, ale v konečnom dôsledku som bol rád, že som to nemusel striekať na čierno a zbytočne sa potom stresovať či sa mi to o rok zlúpe atď.

Pri zliepaní svetla som vyškrabal všetko staré lepidlo a aplikoval bezfarebný silikón namiesto lepidla. Nakoniec som sklá svetiel preleštil xerapolom, čo je obyčajná leštiaca pasta.

Keď som auto videl naposledy (už ho nemám), tak svetlá vyzerali už trošku menej číro, ale to je preto, lebo číre plexi je trvácnejšie keď sa leštenie robí mechanicky, ja som ho robil ručne a tam je výdrž vylešteného povrchu tak max rok.

svetlo_198B.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
svetlo_198B.jpg, 176.5 kB
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 9:26   Citovat  

Ahoj,

tak uz jsem zase mobilni... A8G TypeS takze se v tomto vlaknu jiz nebudu moc vyskytovat. Chtel bych se s Vami rozloucit, ale urcite se jeste nekde potkame. Drzte se a opecovavejte svoje mazliky. Tohle je jedno z mala vlaken ktere za neco jeste stoji. Jinak aktualizovany seznam dilu, kterych se rad zabvim: tudy odkaz o cenach se da diskutovat. Mejte se papa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina