Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Integra
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 15:54  Naposledy upravil Kapky dne 3.10.2014 , 13:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj,

sháním ITR v zachovalém stavu - vím, že to v dnešní době, vzhledem ke stáří vozu, asi bude těžkej oříšek a jen málokdo by takový auto prodával, ale i přesto zkusím. Na vůz mám následující požadavky:

- preferuji zachovalý a původní stav vozu (nebráním se ani upraveným vozům, pokud budou úpravy funkčního rázu, ale všeho s mírou)
- "nízký" nájezd max cca. do 140tkm, 150tkm (samozřejmě, čím méně, tím lépe)
- auto po nekuřákovi
- garážované, neježděné v zimě
- myté pouze ručně
- neponičený interiér
- preference barvy vozu v tomto pořadí: bílá, červená, žlutá, černá
- samozřejmě nebourané (!), bez koroze (!), s původním lakem (!) a pokud možno neježděné na okruhu

To je tak zhruba vše, co mě momentálně napadá Velmi šťastný Co se týče ceny, zde asi nemá cenu udávat nějaké cenové rozpětí a nechám tedy na každém zvlášť, aby řekl na kolik si toho vozu cení přátele Vozidla z portálů typu mobile.de/autoscout.de atd. mám již prohlídnutá, některá i obvolaná - spíš mě zajímá, pokud neplánuje prodej např. někdo zde, z klubu Úsměv

Díky za jakoukoliv nabídku,
Kapky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drahoskrivinka je teď offline  drahoskrivinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 17:58   Citovat  

Tahle tudy odkaz je moc hezká podle fotek,ale cena už je horší.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 20:31   Citovat  

Toto budu sledovat, jsem moc zvědavý co se najde Úsměv držím palce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 21:40   Citovat  

Děkuju - o té slovenské ITR vím a mám u majitele dohodnutou koncem týdne návštěvu, tak uvidíme, jak to dopadne Úsměv Spíš stále ještě zkouším, zda se neobjeví něco tady za trochu lepší peníz Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 21:50  Naposledy upravil varuj dne 25.9.2014 , 11:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ak by si chcel, mohol by som sa na tu Integru ist pozriet, mam to predsa len "trochu" blizsie (cca 40km) Mrk
Pre istotu, ci sa oplati ist taku dialku... aj ked na obrazkoch vyzera byt v super stave. Ja uz som par krat takto najazdil zbytocne kilometre
   Návrat  
dani335i je teď offline  dani335i
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 11:25   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 16:06   Citovat  

zkus člena Lulin , sice nemá nikde prodej, ale už nějaký pátek říká že by ji možná prodal. A myslím že je v dost zachovalé a originálním stavu, když s ní vyjede tak 2x do roka.

tady par fotek
tudy odkaz
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2014 , 10:46   Citovat  

Info v SZ... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2014 , 21:40   Citovat  

varuj: Děkuju za nabídku, nicméně s prodejcem jsem již byl pevně dohodnut na návštěvě a nejsem ten typ člověka, který by rušil něco, co již dříve slíbil. Dnes jsem si tedy udělal výlet cca. 500km na Slovensko a před chvílí jsem dorazil teprv domů.

Dojmy..? Bohužel nebo bohudík musím říct, že tam to auto asi ještě nějakou dobu zůstane - vozidlo jako takové vypadalo na první pohled naprosto exkluzivně za což hovoří i samotné fotografie, které jsou u inzerátu. Auto bylo garážované o čemž není pochyb, bohužel, jak jde o auta, tak jsem docela puntičkář a nějak mi nedalo, že to auto vypadá po 142tkm až tak neuvěřitelně dobře. Pravdou je, že vozidlo bylo kompletně přelakované, což posléze přiznal i sám prodejce. Na první pohled šlo o kvalitně odvedenou práci, nicméně po bližším přezkoumání některých detailů to bylo docela viditelně znát a některé věci bych si dokázal představit udělané mnohem lépe. Jediné, co lakované nebylo, byla střecha auta. Auto cca. 140tkm jezdilo ve Švýcarsku, zbylé 2tkm "natočil" majitel na Slovensku, který dal auto i do pořádku po vzhledové stránce. Co se týče interiéru, tak tam k tomu nelze říct jediný slovo - v interiéru to auto vypadalo, jak kdyby vyjelo právě z linky a to doslova..!!! Co se však dělo s autem ve Švýcarsku, případně, jak vypadalo při dovozu na SR, to jsem se bohužel nedozvěděl. Jak říkám - auto vypadá na živo excelentně - možná, že jsem paranoidní a z těchto celolaků atd. mám trochu obavy, ale narovinu, radši budu mít auto s původním lakem, který nebude dokonalý, ale budu vědět přesně na čem jsem a co bude potřeba, to si dám případně do kupy sám, ale budu vědět, co přesně kupuji a za co dávám peníze. Nevadí, budu tedy hledat dál.

dani335i: Díky - zkusím přátele
Hurikan: Wooow - minimálně z fotek vypadá nádherně! Určitě se mu ozvu a uvidím - děkuji za tip přátele
Kvasnour: Díky - koukal jsem a během zítřku se budu snažit odpovědět (dnes už jsem K.O.) přátele
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2014 , 21:55   Citovat  

Super, slovo robi chlapa je to dobrý

Stalo sa o com som hovoril. Zrejme sme v nárokoch rovnaki a takto som najazdil doslova tisice kilometrov, kym som nasiel auto, ktore bolo naozaj v top forme - svoje A7G a potom aj C8G pre manzelku

Dufam ze s tymi dalsimi budes mat viac stastia
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2014 , 22:06   Citovat  

Neber to spatne, ale podle toho jak popisujes ten pokus o koupi na slovensku, si bud naprosto jistej ze zadnou integru nikdy neporidis.
Je nerealny najit takovej kus jaky si asi predstavujes, jsou to stary auta, na kazdem bude neco
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2014 , 18:29   Citovat  

tuto znáte? tudy odkaz
   Návrat  
petzelda je teď offline  petzelda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2014 , 18:49   Citovat  

Zkus uzivatele Jetlos Úsměv nejezdena v zime,vetru,desti,slunecnim zaru atd.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2014 , 19:30   Citovat  

petzelda napsal:
Zkus uzivatele Jetlos Úsměv nejezdena v zime,vetru,desti,slunecnim zaru atd.

sry za offtopic ale pořádnej výtlem
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2014 , 19:32   Citovat  

Streetkid napsal:
tuto znáte? tudy odkaz

za 120 tak to musí být před smrtí nebo nákup století Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2014 , 19:49   Citovat  

Uragan napsal:
za 120 tak to musí být před smrtí nebo nákup století Velmi šťastný

Info od prodávajícího:

auto je pritelkyne a za ty leta se na nem nekdo trochu podepsal.
Je po mensi karambolu, zustala vyset na svodidlech, ale nakonec jen kosmeticky upravy. Je na ni menenej blok motoru, olej menenej pravidelne kazdy dva roky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2014 , 13:06   Citovat  

varuj: Nic se neděje - aspoň jsem si udělal hezkej výlet, něco "málo" jsem sice projel, ale člověk v životě přijde o víc Úsměv Každopádně, auto jsem stejně potřeboval vidět sám, na vlastní oči, abych si o něm udělal vlastní obrázek přátele Ohledně toho cestování Tě chápu - u mě je to na chlup stejný Úsměv Naposledy, když jsem sháněl CTR8G, tak jsem kvůli němu byl i v Belgii, paradoxně jsem ho ale pak koupil u nás, v ČR Velmi šťastný

Ossi:: V pořádku - jsem vděčnej za každej názor přátele Ještě k té ITR na Slovensku - to, co jsem napsal, za tím si stojím i přesto, že jsem to psal víceméně se zklamáním, protože jsem zkrátka čekal něco víc Smutný Pro mě však byl největším problémem fakt, že není známa historie vozu (co bylo s autem před dotažením na SR se defakto vůbec nic neví) a způsob, jakým to auto bylo lakováno (dle mého názoru nebylo auto ani kompletně odstrojeno, ale možná se mýlím). Zkrátka si nemyslím, že to auto stojí za těch požadovaných 320 000,- Kč. K otázce mých nároků - vím, že na každém autě bude něco, to je jasný, nicméně já ani nepožaduji nějaký dokonalý kousek. Už jsem psal, že radši dám přednost např. ITR, která sice bude mít nějaké vady (bude to někde odřené, promáčklé, vady na laku atd..), ale lak a obecně celé auto bude v původním stavu tak, jak vyjelo z výroby a budu přesně vědět, co kupuji. To je pro mě důležité - vše ostatní je vždy do jisté míry opravitelné přátele

Streetkid, Uragan, Hellborn: Na tuto osobu jsem dostal kontakt od jednoho člověka zde z HC s tím, že o autě nemá sice moc info, ale ať se zkusím aspoň optat, co a jak Úsměv Můžu tedy potvrdit to samé, co zde psal již Hellborn přátele
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 11:51   Citovat  

Proc je tolik dulezite, abys vedel co se delo s aute ve Svycarsku? Pokud auto bylo bourane, da se to poznat nebo odbornik to pozna. A jestli to nekdo honil za studena, stejne nikdo neprizna...
Kdyz mi Zemi dovezl Supru, mela haldy papiru o servisech, o dilech, technickych..., coz bylo krasny, ale i tak po asi 1000km v CR jsem delal celou generalku motoru.
   Návrat  
petzelda je teď offline  petzelda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 8:27   Citovat  

No dobře Úsměv Ta bila itr ted ze slovenska puvodem ze svajcu dotazena z polska je od nas z CR Úsměv..mel ji zdejsi clen Jarda-čertík prodal ji a koupil bilou ep3 ,ktera se ted taky prodava.. Honda
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 10:16   Citovat  

Z osobnich zkusenosti i ze zkusenosti lidi kolem me, muzu jenom doporucit nesypat nesmyslne penize za auto v "top stavu" protoze ono ve finale vzdy vyleze, ze to ZDALEKA zadny top stav neni, ale pouze nalestena bida. Mnohem lepsi je koupit "prumerne" auto a dat to do dobreho stavu vlastnimi rukami...jinak clovek nemuze mit jistotu.

Zaklad u ITR je zdrava kastle, zbytek je spotrebak co se vymeni... Cool Pokud mas dobrou kastli, tak ti z toho udela kdekdo novy auto z novych OEM dilu, je to jen otazka penez a casu - nepocitam, ze to bude stat vice, nez treba ta "topovka" ze slovenska pořádnej výtlem Jenomze ve finale budes auto z jine ligy...
   Návrat  
Jarda-čertík je teď offline  Jarda-čertík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 10:23   Citovat  

petzelda napsal:
No dobře Úsměv Ta bila itr ted ze slovenska puvodem ze svajcu dotazena z polska je od nas z CR Úsměv..mel ji zdejsi clen Jarda-čertík prodal ji a koupil bilou ep3 ,ktera se ted taky prodava.. Honda
Jak píšeš,....prodával jsem jí já,....pak následovala Tvoje Ep3.Itr byla hezká a určitě v dobrém stavu aspoň za mě!Ale tá cena je přehnáná Tak to koukám! .....Dovoz byl s PetZelda s Polska Úsměv Původem Švajc
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2014 , 10:48   Citovat  

infinity napsal:
Z osobnich zkusenosti i ze zkusenosti lidi kolem me, muzu jenom doporucit nesypat nesmyslne penize za auto v "top stavu" protoze ono ve finale vzdy vyleze, ze to ZDALEKA zadny top stav neni, ale pouze nalestena bida. Mnohem lepsi je koupit "prumerne" auto a dat to do dobreho stavu vlastnimi rukami...jinak clovek nemuze mit jistotu.

Zaklad u ITR je zdrava kastle, zbytek je spotrebak co se vymeni... Cool Pokud mas dobrou kastli, tak ti z toho udela kdekdo novy auto z novych OEM dilu, je to jen otazka penez a casu - nepocitam, ze to bude stat vice, nez treba ta "topovka" ze slovenska pořádnej výtlem Jenomze ve finale budes auto z jine ligy...

co jsem se tak bavil treba se znamym, ktery je fanda do starych terennich Toyot, tak zdrava kastle se bere jako nejcennejsi vlastnost u starych aut obecne.Mozna bych doporucil ITR z Italie - podle moji vlastni zkusenosti byla celkem ve slusnym stavu, dost "oparkovana" ale kastle vesmes zdrava - a ceny co jsem tak sledoval byly obecne niz nez treba v DE. Podle cloveka co jidovez se Italove tehlech aut uz celkem zbavuji, protoze jsou drahy na pojistku atd. A podle me se v tom taky musi projevit, ze nemaj dalnice bez limitu takze auto nedostane takovej kouř - na druhou stranu Italove pry celkem kaslou na servis....
   Návrat  
dani335i je teď offline  dani335i
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 20:01   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
drahoskrivinka je teď offline  drahoskrivinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2014 , 14:05   Citovat  

Jedna vonavka tudy odkaz
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2014 , 23:59   Citovat  

Streetkid napsal:
tuto znáte? tudy odkaz

Tento sportovní vůz byl již prodán. smaž je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2015 , 12:38   Citovat  

Vyřešeno - LOCK přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Integra
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina