Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 125 z 486
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.10.2014 , 21:36   Citovat  

měnil už někdo vlnovec na výfuku?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2014 , 21:41   Citovat  

crxmann napsal:
měnil už někdo vlnovec na výfuku?

Když jsem se před Aldou zmínil, že ho mám načatý, tak byl móóc nadšený... Je s tím práce při nasazování - trubka má na konci širší "kroužek".
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 10:19   Citovat  

K tomu audiu PSS: taky jsem to pred nejakou dobou resil - a dle mne to je prumerne audio, ktere ma menic a zesiluje hlasitost dle rychlosti.

Doporucuji si precist toto tudy odkaz a na treti strane je i uvedeno, jak jsem to vyresil ja. A ted jsem spokojen, pro moje potreby.
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 10:32   Citovat  

Bully napsal:
Co vim, tak ma A7G naopak uplne obycejne zakladni papirove repro zn. Pioneer. Behem kratke doby od noveho auta reproduktory pri hlubokych basech drnci, coz je u takovych papiracku normalni jev. Co se tyka vyskovych repracku vpredu, tak pomuze jednoduchy test- pust si muziku normalne a pak si je zakryj, rozdil v poslechu je minimalni. Repro je v sedanu i s vyskaci 8x (ty 2 vzadu na platu), u Tourera 7x (1x woofer v kufru).
Nejsem absolutne zadny audiofil, ale i klasicke audio v Octavii II. proste hraje lip, nez cely slavny PSS u A7G. Nerikam ze PSS hraje spatne, ale je to proste normalni poslouchatelne audio, nic extra. Na druhou stranu jsem nebyl nijak nadseny ani z priplatkoveho BOSE v Mazde 6, ale to hralo snad jeste hur, nez PSS u A7G. Opacne zase spousta lidi odsuzuje audio u C8G a ja ho hodnotim taky jako poslouchatelne, ne zas tak o moc horsi nez PSS u A7G. Ten maly rozdil povazuji u hlucneho CTR za nepodstatny.

Tak môj názor je úplný iný. Ja som s Premium veľmi spokojný, hrá to oveľa lepšie ako v Civicu 8G (mal som ho) ako aj obyčajné v accorde. A podľa môjho osobného názoru to určite hrá lepšie ako rádio v Octavii a tak isto to hrá lepšie ako rádio v novom Leone.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 13:09   Citovat  

Tiez som maximalne spokojny s PSS, nie je to taky dunihlav ako ked je v aute woofer ale na bezny aj hlasny posluch uplne skvele.

Pre mna relativne nova informacia ohladom reflashu K24, uz nie je potrebna ECU z Acury TSX. tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 13:41   Citovat  

scream, daval som sem videa na YT aj na fcb par tyzdnov dozadu Úsměv
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 16:49   Citovat  

scream napsal:
Tiez som maximalne spokojny s PSS, nie je to taky dunihlav ako ked je v aute woofer ale na bezny aj hlasny posluch uplne skvele.

Pre mna relativne nova informacia ohladom reflashu K24, uz nie je potrebna ECU z Acury TSX. tudy odkaz

Kde se sakra dá sehnat ten reflash MUST HAVE! VTEC
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 18:39  Naposledy upravil miniwop dne 13.10.2014 , 18:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Trebor napsal:
K tomu audiu PSS: taky jsem to pred nejakou dobou resil - a dle mne to je prumerne audio, ktere ma menic a zesiluje hlasitost dle rychlosti.

Doporucuji si precist toto tudy odkaz a na treti strane je i uvedeno, jak jsem to vyresil ja. A ted jsem spokojen, pro moje potreby.

Pěkně jsi to předělal. je to dobrý Ale pořád nevím jestli se dá vyměnit radio ty B za typ C nebo typ D. Jestli kabely jsou stejný... Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 18:48   Citovat  

lullul napsal:
Tak môj názor je úplný iný. Ja som s Premium veľmi spokojný, hrá to oveľa lepšie ako v Civicu 8G (mal som ho) ako aj obyčajné v accorde. A podľa môjho osobného názoru to určite hrá lepšie ako rádio v Octavii a tak isto to hrá lepšie ako rádio v novom Leone.

Nikdy me nejak nechytila moda nekriticky vychvalovat Hondu za kazdou cenu na ukor objektivity, ale mozna mas nejaky jiny PSS nez se bezne do A7G daval Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 18:56   Citovat  

Mourl napsal:
Kde se sakra dá sehnat ten reflash MUST HAVE! VTEC

No pisal som "vyrobcovi" Seregyovi, najblizsieho dealera ma v nemecku.

Dal mi nanho kontakt, uvidim co napise ohladom ceny.

Su v podstate 2 moznosti:

1.Flash s imobilizerom: Zaslanie vsetkych potrebnych casti dealerovi alebo priamo Sergeyovi na Ukrainu.

2. Flash ECU darcu bez konfiguracie imobilizera, plug and play do kazdeho auta Mrk .. potrebnu ECU by pri troche stastia mohol zakupit dealer, tym by odpadol problem s dvojitym postovnym, pripade po doruceni zaslat svoju ECU spat ako protihodnotu.

@Chris ako som tu informaciu od teba zachytil tak som sa o to zacal zaujimat a ked som videl, ze v polsku to ide po 800 zlotych tak som mu ned napisal par otazok aby som vedel naco mam setrit ked dam na aute dokopy to co treba Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 19:38   Citovat  

Bully napsal:
Nikdy me nejak nechytila moda nekriticky vychvalovat Hondu za kazdou cenu na ukor objektivity, ale mozna mas nejaky jiny PSS nez se bezne do A7G daval Se stydím

Ani mňa, viem accorda aj skritizovať nie je to dokonalé auto, ale je to môj názor. Neviem či je iný alebo nie ale skôr nie.
Je to dovoz z DE a neviem čo s ním tam robili ale pochybujem, že by tam niečo menili. Napr v Civicu tie repráky hrali fakt na nič, ale zaujímavé, že v Type-R to hralo o niečo lepšie to neviem prečo. Ale ja sa na tento PSS nesťažujem a nemám za potrebu tu niečo vychvalovať keď nie som odborník alebo niečo také, len som si povedal svoj názor. A ako sa vraví 100 ľudí 100 chutí Úsměv každému niečo iné vyhovuje....
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 19:45   Citovat  

lullul napsal:
Ani mňa, viem accorda aj skritizovať nie je to dokonalé auto, ale je to môj názor. Neviem či je iný alebo nie ale skôr nie.
Je to dovoz z DE a neviem čo s ním tam robili ale pochybujem, že by tam niečo menili. Napr v Civicu tie repráky hrali fakt na nič, ale zaujímavé, že v Type-R to hralo o niečo lepšie to neviem prečo. Ale ja sa na tento PSS nesťažujem a nemám za potrebu tu niečo vychvalovať keď nie som odborník alebo niečo také, len som si povedal svoj názor. A ako sa vraví 100 ľudí 100 chutí Úsměv každému niečo iné vyhovuje....

lullul:
Acco jsem koupil jako rocni "ojetinu" prave taky v Nemecku a taky r.v. 2007. Ale jasne, poslech je vzdycky dost subjektivni zalezitost přátele
C8G mam jeste porad a prave Type-R. Ale psal jsem uz, ze i kdyz je tam audio urcite horsi (ale porad poslouchatelne), je mne to v tak urvanem aute jedno. Mozna to ma ale neco spolecneho s jenom jenim parem dveri? Oproti poslechu v 5D variante..
V predchozim CTR 7G si treba audio ani nezaslouzilo ten nazev "audio", tam to byla uplna katastrofa.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 20:16   Citovat  

scream napsal:
No pisal som "vyrobcovi" Seregyovi, najblizsieho dealera ma v nemecku.

Dal mi nanho kontakt, uvidim co napise ohladom ceny.

Su v podstate 2 moznosti:

1.Flash s imobilizerom: Zaslanie vsetkych potrebnych casti dealerovi alebo priamo Sergeyovi na Ukrainu.

2. Flash ECU darcu bez konfiguracie imobilizera, plug and play do kazdeho auta Mrk .. potrebnu ECU by pri troche stastia mohol zakupit dealer, tym by odpadol problem s dvojitym postovnym, pripade po doruceni zaslat svoju ECU spat ako protihodnotu.

@Chris ako som tu informaciu od teba zachytil tak som sa o to zacal zaujimat a ked som videl, ze v polsku to ide po 800 zlotych tak som mu ned napisal par otazok aby som vedel naco mam setrit ked dam na aute dokopy to co treba Úsměv

O možnosti reflashe jsem se dověděl na nějakém Chorvatském či Slovinském fóru už někdy loni před vánoci. Sergej tam nastínil i způsob, jak flash provádí. Na jaře jsem si s ním nějakou dobu i psal a dokonce jsem už byl dvakrát "na cestě" k jeho dealerovi v Polsku...ale čas je můj nepřítel a tak z toho zatím sešlo.
Jinak je s tím spojené nějaké drobné pájení kvůli komunikaci s ECU a flash údajně probíhá přímo Sergejem přes internet. Ale víc detailů nevím. Jo a cena je (snad stále platí) 300,- peněz Eurounijních...

K tomu "dealerovi" se znova chystám teď během Října/Listopadu, snad to napotřetí vyjde to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 20:17   Citovat  

ja neviem sadnite si do passatu B5.5 to je podla mna nahovno audio nie to co je v accorde. Tam je to proste pocuvatelny lepsi priemer , ktoremu sa vyrovna kdejaky novsi renault peugeot ale cloveka to neurazi urcite.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.10.2014 , 6:06   Citovat  

Bully napsal:
lullul:
Acco jsem koupil jako rocni "ojetinu" prave taky v Nemecku a taky r.v. 2007. Ale jasne, poslech je vzdycky dost subjektivni zalezitost přátele
C8G mam jeste porad a prave Type-R. Ale psal jsem uz, ze i kdyz je tam audio urcite horsi (ale porad poslouchatelne), je mne to v tak urvanem aute jedno. Mozna to ma ale neco spolecneho s jenom jenim parem dveri? Oproti poslechu v 5D variante..
V predchozim CTR 7G si treba audio ani nezaslouzilo ten nazev "audio", tam to byla uplna katastrofa.

Tak v 7G som nesedel tak neviem posúdiť, otec mal Type-R 8G a tam som si to vsimol, že to hralo o niečo lepšie. Ale tak v type-R sa má počúvať krásny zvuk motora nie rádio VTEC Velmi šťastný
Ešte ma jedna vec napadla, Ty si sa "hral" s nastaveniami v rádiu (bass, trable - myslím, že sa to tak píše)?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2014 , 12:24   Citovat  

Takze, co sa tyka reflashu K24 zatial to vyzera na cenu cca 350E. Pri viacerych ludoch by sa to dalo riesit inym systemom pri nizsej cene, uvidime ci sa nieco podari dohodnut.
   Návrat  
fero je teď offline  fero
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 6:07   Citovat  

Ahojte, nevím jestli se tu neřešilo téma samovolného se spouštění originálního alarmu... Po uzamčení auta se mi po chvíli aktivuje alarm - někdy po deseti minutách, někdy po hodině... Auto odemknu, opět zamknu, a vše se opakuje - po minutě, po deseti minutách.. Po uzamčení auta jsem tahal za dveře, za kufr, za víko motoru, s autem jsem houpal, a nic. Spouští se sám od sebe. Má alarm vlastní záložní baterii? Pokud ano, tak kde, a dá se vyměnit? Díky VTEC
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 9:49   Citovat  

Čo sa týka audia tak by som povedal že A7G (nie premium) hralo priemerne. Docela ma nadchla Octavia 2, kde som zo sériového rádia počul naozaj slušné basy, výšky boli také docela lacné ale šlo to. Kamoš má BMW3 a tam z tých 10 cm reproduktorov vpredu som počul asi najhorší sound v mojom živote - ani výšky ani basy, proste kanalizácia.

Za jednu sobotu si však audio dokáže vylepšiť každý, staršie komponentné repro sa dá zohnať už za 1500 Kč, hodiť tam trocha tlmenia za repro, za 300 kč kúpiť MDF podkružia a hrá to lepšie ako premium...

Brat má PSS a tiež som z toho necítil nejaký nadštandartný zvuk - menil to za komponentné repro GZ vpredu + tlmenie a rozhodne to hrá lepšie. Keď som videl to uchytenie repro, plakal som...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 11:56   Citovat  

Chalani neviete niekto prečo mi po oprave alternátoru prestala svietiť kontrolka dobíjania pred naštartovaním?
Opravovali ho v decembri, ale stále som sa na to zabudol opýtať Se stydím
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 16:29   Citovat  

Nechce někdo založit téma na Reflesh CL7/CL9 ? Asi bude hodně zájemců .. až to půjde, tak to objednat hromadně za lepší cenovku ? U K24 Vtec na 4600 rpm , omezovač 7600 rpm , výkon 226 PS, spotřeba ~0.6-0.8 L/100km méně. To zní hodně dobře Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 16:31   Citovat  

lullul napsal:
Tak v 7G som nesedel tak neviem posúdiť, otec mal Type-R 8G a tam som si to vsimol, že to hralo o niečo lepšie. Ale tak v type-R sa má počúvať krásny zvuk motora nie rádio VTEC Velmi šťastný
Ešte ma jedna vec napadla, Ty si sa "hral" s nastaveniami v rádiu (bass, trable - myslím, že sa to tak píše)?

Jiste, obcas basy a vysky (treble Úsměv ) prenastavim. Podle toho, co posloucham.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 16:32   Citovat  

lol , to co pises ty je s upravenym sanim a vyfukom. Standartne vedia okolo 210koni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 17:10   Citovat  

ok 210 je perfektni. O sani a vyfuku sem se tam nic nedocet Mrk
Bellow you can find a dyno sheet made by a customer (stock engine – before and after reflash), please notice the difference in power and torque between those two graphs.

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 179.33 kB
   Návrat  
kakafko je teď offline  kakafko
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 19:38   Citovat  

Neviem teda k comu konkretne patri ten graf,ale ak to je seria K24 vs uprava,tak uz v serii tam vidim 218koni a 266nm...Takze nadpriemerne hodnoty.V tom pripade je tam narast v maximalnej hodnote podla grafu minimalny,to jest +8koni a +3nm? Druha vec je priebeh hodnoty vykonu aj krutiaceho momentu.Tam by ma zaujimalo,odkial pani upravcovia nabrali v bode 5900rpm 40 koni navyse oproti povodnej krivke,kedze povodny graf ma v tom pasme prepad vo vykone aj krutaku...cim to vytiahli tak prudko nahor,ked to nezvladli pani inzinieri v Japonsku?Alebo ma niekto uvedie do obrazu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 19:45   Citovat  

ten graf daval na viacerych forach, plus daval ine. Hento je dake upravene sanie a daky antikorovy vyfuk plus volake zvody.
Len remap je 190PS->210PS.
Vymena sania, zvodov/vyfuk 210->226PS
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 20:02   Citovat  

Takze to co vidime na grafe,by mal byt remap vs uprava sanie,zvody,vyfuk? Lebo stale nevieme,co ten graf prezentuje...hlavne to navysenie vykonu o 40 koni v pasme okolo 5 900rpm by ma dost zaujimalo.. Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 21:12   Citovat  

Spis by to sedelo na graf pred/po cl7 a graf pred/po upraveny cl9 ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2014 , 21:56   Citovat  

Dyno:
tudy odkaz

mods
littlebo reflash
k&n filter
tb bypass delete
hondata thermal gasket

...takto by to malo vyzerat v reale po flashi.

Vzhladom na to, ze developer si strazi svoje know-how ( co je logicke) je aj sposob flashovania trochu komplikovany, takze to nie je mozne spravit "na pockanie" . Navyse treba ratat s platbou vopred...

Ak by bola moznost kupit uz hotovu flashnutu ECU ( bez nakonfigurovaneho imobilizera - tj. pouzitelnu v kazdom voze) bol by zaujem? Alebo by bol skor zaujem o plnu konfiguraciu? Aspon pre prvych troch by sa dalo ist s cenou pod 300E + ECU, pripadne vasa ECU na vymenu za flashnutu.

Ak ma niekto znepojazdnit auto, posielat ECU, cakat na reflash + postu spat a v podstate kupovat macku vo vreci nie je to najprijemnejsi sposob. Preto by som sa skor priklanal k alternative aj ked drahsej ale praktickejsej, kupit uz flashnutu pouzitelnu v kazdom aute aj za cenu straty bezpecnosti imobilizera. Mohol by som to potom doniest na nejaky zraz v ramci SR a dalo by sa to tam skusat cely den Úsměv

Kosice niesu daleko od Ukrainy takze v spolupraci problem nevidim, skor v cene a dopyte Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 3:54   Citovat  

To co si poslal,je flashnuta cl9ka,nie cl7ka.Je tam namerany vykon 219,7 kona.To znamena ze navysenie je necelych 19koni ak vychadzame z fabrickeho vykonu cl9ky 201koni.Tych 19 koni si medzi sebou deli remap,bypass chladiacej kvapaliny,k&n filter-neviem ci siska,alebo vlozka a potom izolacne tesnenie sacieho potrubia...kolko teda realne z tych 19koni moze pridavat remap?8-10-12?Nevieme,kym niekto nezavisly neposkytne dyno na cl7 pred a po iba s remapom na tom istom aute a v tom istom case...

Uprimne a zjednodusene povedane,som ochotny v pripade solo remapu bez dalsich uprav verit navyseniu vykonu okolo 10 mozno 12 koni aj to v uzkom pasme otacok,v celom pasme by som to tipoval v priemere niekde okolo 5-6 koni.Realne to pri jazde asi velmi nespoznate,to co si skor clovek moze uvedomit,je to posunutie rpm limitera,co vam moze dat pri sprinte malu vyhodu v neskorsom radeni...Je to len jeden z dalsich pokusov ako ocipovat K24..tak to vidim ja Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 5:22   Citovat  

treba si precitat aj napr. na hentom fore, kde "sklani" useri to aj vyvracali. Neni to nic svetoborne, len on tam nadrba mapu z acury, plus ti nastavit zopinanie vtecu a rev limiter podla poziadaviek, thats all.

Jedina a brutalna vyhoda je pri automatoch, kde pri zoslapnuti automat pusti do redlinu a skrati sa aj rychlost radenia ako v acure. Nieco ako do bmw 335iA flashuju soft z Alpiny B3. e46 30i SMG a soft z e46 CSL a pod . Úsměv je to dobrý VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina