Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 11
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 9:48   Citovat  

Daver napsal:
Proč ne? Takto se ale struktura nikdy nezmění. Takto tu vždy budou jen ty velké strany, které máme a ty po nich žádáš, aby se změnili? Svobodní byly taky malí ne?

Ano ale alespoň se k těm 4% blížili, takové to pod 2% je opravdu málo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 9:57   Citovat  

Daver napsal:
Převody ti moc nejdou čéče HaHaaa

Hellbík to pochopil. A navíc jsi právě sebral zaměstnanci právo na profesní růst ...

A v čem mi nejdou? Převedl jsem do reálného života to co Ty sis vysnil. Dejte dělníkům firmu a přivedou ji ke krachu. Pokud ji dřív nerozkradou. Já s nima pracuju každý den. Mohu-li se ulejt, uleju se, mohu- li si něco ukrást, ukradnu to, mohu-li skončit dřív, skončím. Nezapomeň že prostě nepracují jako mi dva. Dokud není práce hotová nejdem domu.
Nesebral jsem nikomu vidinu růstu, ale to neznamená přece, že když sem na vojně dobrej felčar a umím udělat dlahu z klacků, že budu dělat plastickou chirurgii. Chápeš!

PS: neříkám že to co tam je ted je dobře, to v žádníém případě. Ale jdeš z extrému do extrému ....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 10:11   Citovat  

crxmann napsal:
A v čem mi nejdou? Převedl jsem do reálného života to co Ty sis vysnil. Dejte dělníkům firmu a přivedou ji ke krachu. Pokud ji dřív nerozkradou. Já s nima pracuju každý den. Mohu-li se ulejt, uleju se, mohu- li si něco ukrást, ukradnu to, mohu-li skončit dřív, skončím. Nezapomeň že prostě nepracují jako mi dva. Dokud není práce hotová nejdem domu.
Nesebral jsem nikomu vidinu růstu, ale to neznamená přece, že když sem na vojně dobrej felčar a umím udělat dlahu z klacků, že budu dělat plastickou chirurgii. Chápeš!

PS: neříkám že to co tam je ted je dobře, to v žádníém případě. Ale jdeš z extrému do extrému ....

Čili to je jako s naším státem - akorát ten rozkrádají vždy po 4letech jiní, takže nemají čas, aby si uvědomili, že to jde do kiss me (nebo to ví a chtějí urvat dokud to jde), což by si dělníci časem u továrny mohli uvědomit. Úsměv
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 10:27   Citovat  

crxmann napsal:
A v čem mi nejdou? Převedl jsem do reálného života to co Ty sis vysnil. Dejte dělníkům firmu a přivedou ji ke krachu.

Zkopíruj mi větu, kde něco takového píšu ...
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 10:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Čili to je jako s naším státem - akorát ten rozkrádají vždy po 4letech jiní, takže nemají čas, aby si uvědomili, že to jde do kiss me (nebo to ví a chtějí urvat dokud to jde), což by si dělníci časem u továrny mohli uvědomit. Úsměv

to je právě ten rozdíl mezi součsným státním zřízením a minulym režimem-komouši kradli taky ale vzhledem k tomu že si mysleli že to maj navždy tak nemuseli tak pospíchat
ve výsledku to nic nemění-lidi kradou když maj příležitost a je jim ještě naznačeno že to neni špatně-ale to je sakra špatně!!!
pak se nedivme že v státní kase je jedno velké hnědé...... naštvanej
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 10:43   Citovat  

crxmann napsal:

je vidět že jsi u pásový výroby tam to asi takhle funguje ,ale neplatí to vždy a všude .já 10let makal rukama, jezdil po republice a naopak jsem nadával na ty nade mnou kdy to někdo zku... a já tam na místě vymejšlel co jak s tím a pak dělal noční šichty aby se stihl nějakej po... termín.nevěřil bys jakej je to propastnej rozdíl v projekci-hlavně ve smyslu funkčnosti a jednoduchosti když to dělá jen "vystudovaný" projektant a když to dělá kluk co si prošel praxí a potom si dodělal školu.takže na dělníky mi nešahej , muže být mezi nima hodně šikovných lidí ,jen jim nikdo nedal příležitost. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 11:19   Citovat  

Daver napsal:
Právě, že jsou to lidi z ulice ... ...
Jinými slovy, kdokoliv se zdravým selským rozumem může řídit tuto zemi lépe, než ti, co se prohlašují (nebo jsou tak vnímáni) za k tomu vhodné ......
...
Převody ti moc nejdou čéče HaHaaa

Hellbík to pochopil. A navíc jsi právě sebral zaměstnanci právo na profesní růst ...

Nápad je tu!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 11:31   Citovat  

monty napsal:
je vidět že jsi u pásový výroby tam to asi takhle funguje ,ale neplatí to vždy a všude .já 10let makal rukama, jezdil po republice a naopak jsem nadával na ty nade mnou kdy to někdo zku... a já tam na místě vymejšlel co jak s tím a pak dělal noční šichty aby se stihl nějakej po... termín.nevěřil bys jakej je to propastnej rozdíl v projekci-hlavně ve smyslu funkčnosti a jednoduchosti když to dělá jen "vystudovaný" projektant a když to dělá kluk co si prošel praxí a potom si dodělal školu.takže na dělníky mi nešahej , muže být mezi nima hodně šikovných lidí ,jen jim nikdo nedal příležitost. Úsměv

Ano je mezi nima spousta šikovných lidí, ale platí co jsem řekl. Budu-li dobrý felčar, nejsem automaticky dobrej plastickej chirurg. Ano mohu jít studovat, protože zjistím, že mi to baví a pak můžu být chirurg. Ale to není to co Daver psal. To je přesně o té přípravě, kterou musíš udělat.
Daver napsal, že lidi z ulice můžou jít dělat vládu, protože republika jede vlastně sama. Nápad je tu!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 11:53   Citovat  

nj ale to nějak pokulhává
co je za přípravu k politice ? jdu do vhodný strany , stádo mě zvolí, jdu do parlamentu ,tam se učím co a jak a kde ... kde je jaký školení ,příprava ? zkušenosti získám časem, případně od mazáků a záleží na mě jakým způsobem k tomu přistoupím svezu se s davem nebo okouknu situaci a jdu si protlačovat svoje....
nebo chceš říct že je speciální škola pro politiky Velmi šťastný -je to možný to víš z vesnice , okna do lesa ,dveře na hnuj Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 12:00   Citovat  

monty napsal:
nj ale to nějak pokulhává
co je za přípravu k politice ? jdu do vhodný strany , stádo mě zvolí, jdu do parlamentu ,tam se učím co a jak a kde ... kde je jaký školení ,příprava ? zkušenosti získám časem, případně od mazáků a záleží na mě jakým způsobem k tomu přistoupím svezu se s davem nebo okouknu situaci a jdu si protlačovat svoje....
nebo chceš říct že je speciální škola pro politiky Velmi šťastný -je to možný to víš z vesnice , okna do lesa ,dveře na hnuj Velmi šťastný

Však já neřekl, že se nynější garnitura nějak připravovala. Ale rozhodně má větší předpoklady dobře vést stát třeba někdo, kdo je úspěšný podnikatel a má za sebou léta dřiny. Než pan Lopata co kouká co by kde na internetu načerno stáhnul a v hosdpodě si dá svých 10 a ví jak na to.

Lapidárně řečeno, voják by asi neměl dělat zdravotnictví.
Nicméně asi opravdu nevíš, jak to ,,chodí,,. Já si to zevnitř zažil. Než jsem zhnusen odešel od modrých ptáků.
Opravdu to funguje tak, že se rozdělují pozice a kandidáti se na ně dlouhodobě připravují. Samozřejmě neříkám všichni. Ale vzpomeň si na komedii s biomasou. Přesně takhle to vypadá, když přijde člověk z ulice.

Navíc sem nikde nenapsal že se současní politici někde připravujou. Jinak by přece chemik nedělal finance.
Uznávám že doktor může dělat zdravotnictví, ekonom finance, voják válku ...atd.
Nicméně pro absolutní lamy máme status ministra bez portfeje, nebo nějakou tu antikorupčí agenturu, bo jak se ten nesmysl jmenuje.
Vono to vypadá jak kdybych ty lamy bránil. Ale není tomu tak. Právě že nekompetentnost je to co nás táhne ke dnu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 12:18   Citovat  

crxmann napsal:
Však já neřekl, že se nynější garnitura nějak připravovala. Ale rozhodně má větší předpoklady dobře vést stát třeba někdo, kdo je úspěšný podnikatel a má za sebou léta dřiny. Než pan Lopata co kouká co by kde na internetu načerno stáhnul a v hosdpodě si dá svých 10 a ví jak na to.

Vono to vypadá jak kdybych ty lamy bránil. Ale není tomu tak. Právě že nekompetentnost je to co nás táhne ke dnu.

tot otázka , bude uspěšný podnikatel dělat vše nej pro lidi kolem nebo spíš pro sebe viz- kolik ze stávajících poslanců jsou podnikatelé a jak se občas přidělují zakázky.já s politikou zkušenost nemám , naštěstí , jen vím že když se do vedení našeho města dostal podnikatel ihned toho využil a skoupil (nepřímo ) ty správný pozemky ...... a nenadělal s tím nikdo nic .... nyní zase prošla dlouze blokovaná stavba bioplynky těsně za městem a zase podnikatel na radnici -u tohhle nemužu prokázat příčinnou souvislost ,ale předchozí vedení celkem učinně stavbu blokovalo lidi psali petice proti stavbě a město tak jednalo (kdo by chtěl mít za barákem smradlavou díru kde denně naváží 40tun bordelu)ted to najednou v tichosti prošlo , schváleno ...
ne o úměře dobrý podnikatel = dobrý politik nejsem přesvědčen
nekompetentnost nás táhne ke dnu ale stávající system nijak kompetentnost nezaručuje sice říkáš příprava je ale kde se pak ztratí ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 12:36   Citovat  

monty napsal:
sice říkáš příprava je ale kde se pak ztratí ?

Ale on psal jen,že se na fce připravují. Jestli je ta příprava na dobré vedení nebo na tunelování už nepsal. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 12:38   Citovat  

monty napsal:
tot otázka , bude uspěšný podnikatel dělat vše nej pro lidi kolem nebo spíš pro sebe viz- kolik ze stávajících poslanců jsou podnikatelé a jak se občas přidělují zakázky.já s politikou zkušenost nemám , naštěstí , jen vím že když se do vedení našeho města dostal podnikatel ihned toho využil a skoupil (nepřímo ) ty správný pozemky ...... a nenadělal s tím nikdo nic .... nyní zase prošla dlouze blokovaná stavba bioplynky těsně za městem a zase podnikatel na radnici -u tohhle nemužu prokázat příčinnou souvislost ,ale předchozí vedení celkem učinně stavbu blokovalo lidi psali petice proti stavbě a město tak jednalo (kdo by chtěl mít za barákem smradlavou díru kde denně naváží 40tun bordelu)ted to najednou v tichosti prošlo , schváleno ...
ne o úměře dobrý podnikatel = dobrý politik nejsem přesvědčen
nekompetentnost nás táhne ke dnu ale stávající system nijak kompetentnost nezaručuje sice říkáš příprava je ale kde se pak ztratí ?

já jsem řekl že má podlě mně rozhodně lepší předpoklady úspěšný podnikatel. Neřekl jsem že to je přímá úměra. Navíc, budu-li si chtít něco ulejt pro sebe, je to jedno kdo to je. Prostě chci tak to udělám. A je jedno jestli sem topič, nebo statkář.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 12:42   Citovat  

Jedno slovo:
M.O.R.Á.L.K.A.

Pokud není kopyto, tak to dá. Problém je v tom, že těch co tu morálku nemají je tam převážná většina a ty co proti tomu něco chtějí udělat prostě zlikvidují/diskreditují ... viz Čunek etc...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 14:11   Citovat  

crxmann napsal:
Daver napsal, že lidi z ulice můžou jít dělat vládu, protože republika jede vlastně sama. Nápad je tu!

Psal jsem, že piráti jsou lidi z ulice a že kdokoliv se selským rozumem by mohl dělat politiku lépe, než současná vláda. Jak jsi z toho vyvodil, že kdokoliv z ulice může řídit republiku?

Matematický zápis:

W jsou lidi z ulice. Pro X (piráti) platí, že jsou z ulice. Z jsou současní politici. Pro všechny Y, které mají selský rozum, platí, že Y >= Z.

Asi můžeme říct, že pro některé X platí, že X=W (X náleži do W) a tedy pro některé X platí, že X>=Z.

Kde jsi z toho ale vyvodil, že pro všechny W platí, že W > Z ?

Hihi
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 16:54   Citovat  

Daver napsal:
Psal jsem, že piráti jsou lidi z ulice a že kdokoliv se selským rozumem by mohl dělat politiku lépe, než současná vláda. Jak jsi z toho vyvodil, že kdokoliv z ulice může řídit republiku?

Matematický zápis:

W jsou lidi z ulice. Pro X (piráti) platí, že jsou z ulice. Z jsou současní politici. Pro všechny Y, které mají selský rozum, platí, že Y >= Z.

Asi můžeme říct, že pro některé X platí, že X=W (X náleži do W) a tedy pro některé X platí, že X>=Z.

Kde jsi z toho ale vyvodil, že pro všechny W platí, že W > Z ?

Hihi

jsem si vždycky myslel že jsi dost zaměstnanej člověk, ale po tomhle vim, že to na nás jenom hraješ Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2013 , 23:13   Citovat  

pár dní fuč a je tady víc příspěvků jak ve všech tématech o autech pořádnej výtlem
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2014 , 21:50  Naposledy upravil Cody dne 7.11.2014 , 0:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jen tak pro zajímavost...jak byste zhodnotili za uplynulé období pana prezidenta,stav společnosti atd....?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2014 , 22:42   Citovat  

Cody napsal:
Jen tak pro zajímavost...jak byste zhodnotily za uplynulé období pana prezidenta,stav společnosti atd....?

Ahoj,
pokud zhodnotily, tak to se musí vyjádřit ženy či děti.

je to dobrý přátele
   Návrat  
lubumba007 je teď offline  lubumba007
PříspěvekZaslal: 6.11.2014 , 22:44   Citovat  

Podle mě je pan Miloš Zeman nejlepším prezidentem vůbec. Kam se na něj hrabe Havel nebo Masaryk. O zloději Klausovi ani nemluvím. Nikoho se nebojí, říká co si myslí on a nechce se lacině někomu zavděčit. Pokud jde o k*ndu, tak tu má jistě vyholenou, stejně jako jeho mluvčí Jirka Ovčáček.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:11   Citovat  

Cody napsal:
Jen tak pro zajímavost...jak byste zhodnotily za uplynulé období pana prezidenta,stav společnosti atd....?

Na hodnocení pana prezidenta by se musel vypnout zdejší filtr... naše politická žumpa našla nové dno to snad ne
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:13   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
pokud zhodnotily, tak to se musí vyjádřit ženy či děti.

je to dobrý přátele

opraveno Se stydím
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:16   Citovat  

hopit napsal:
Na hodnocení pana prezidenta by se musel vypnout zdejší filtr... naše politická žumpa našla nové dno to snad ne

Myslíš, že bychom nemohli citovat? Úsměv

Dovolím si použít oblíbený Zemanův manévr, jak něco říci, ale tvářit se, že jsem to vlastně neřekl Úsměv

Řekl bych, že si pan prezident nevidí do huby, ale protože nejsem Zeman, řeknu, že si nevidí do pussy Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:20   Citovat  

hopit napsal:

Panie,
bohužel, jaký národ, taková elity. Ta menšina Vás/Nás slušných trpí.

Kdyby nebyl vulgární a občas napitý, tak bych řekl, že se za ňho ani nestydím.

Bohužel za mnohými jinými, kteří mají naprosto čisťounké límečky a obleky, jsou to sportovci apod. je takového humusu, že by člověk zvracel. Tím neříkám, že za jeho premiérování bylo vše okay (viz aféra Bamberg apod.). Každopádně za Klause to bylo taky moooc pěkný. Nezapomínejme a nežijme jen aktuálními senzacemi. Podívejme jak klesla kultura, seriály a pohádky pro naše nejmenší - tam se používá mluva - to je žumpa teprve, jak se chovají ve školách atd. to je základ celé žumpy a do toho mi rostou moje děti - to je teprve humus sviňskej a lidi/rodiče si to tvoří od základu sami tím, že to doma nekrotí a nevychovávají, ale dopřávají výdobytky kapitalismu atd. a dospělo to tam, kam to dospělo.

Začíná to vše u rodiny - i ten prezident.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:28   Citovat  

Svatá pravda. Málo ho doma řezali Úsměv
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:31   Citovat  

Na Zemana už jsem si tak nějak zvykl a jeho komentářema se spíš bavím. Mnohem víc mě vadí Kalousek a jeho tlachání do prázdna.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:39   Citovat  

hopit napsal:

To si jenom myslíš... Úsměv Byl jsem na školení na diktovací program, ve kterém si můžeš dávat svoje "zkratky" - např. řekneš do mikrofonu "debile" a program do wordu napíše "milý kolego".. Tato funkce je podle školitele hojně využívána k přepisům schůzí PS... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:40   Citovat  

Oncek napsal:
Na Zemana už jsem si tak nějak zvykl a jeho komentářema se spíš bavím. Mnohem víc mě vadí Kalousek a jeho tlachání do prázdna.

Ale všiml sis, že poslední dobou není ten žvanil tak rudej? Asi z toho,jak ANO nabírá preference slušně vystřízlivěl... Velmi šťastný
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:45   Citovat  

Uvědomme si jednu takovou drobnost - Zeman je typický zástupce běžného českého lidu. Zcela typický čech, který vznikne zprůměrováním našeho skromného národa..

(kec o tom, že Gaussova křivka inteligence a rozumnosti národa má i levou polovinu a i ta levá polovina má volební právo, to zase až jindy..)
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2014 , 0:50   Citovat  

řekl pravdu, má pravdu, ale mohl to říct trošku líp OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prezident
Fórum: Volná diskuze