Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: cena, kde tankujete a proč
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 38
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2013 , 0:04   Citovat  

feroF napsal:
Aha, spominam si, ze si jeden cas robil obchodneho cestujuceho do D, takze asi to mas v krvi - teda v genoch. Ale chodil si aj na SK -)))

Jasne, Pha 4. Naproti cez cestu vyskumak, do krcmy sme chodili dozadu cez park, okolo skoly. V nedelu rano, v ruke hlineny dzban na pivo. A stamgasti nas privitali: No nazdaaar, co si date? Jo, pivicko -)))

ICQ - budem musiet oprasit spojenie .... Ale ked pojdes na vychod, tak len cez Presov a skocime na obed.

Aha,
no vida, tamer "súsedia" ...

No ak oprášiš, tak pokecáme. Na východ som od letnej dovolenky nešiel a len tak nepojdem. Vysvetlim na ICQ, moje je 331240852 ...

Velmi šťastný přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2014 , 23:14   Citovat  

Ahoj,
trochu to oprášíme.

Po letošním srpnovém zadření na okruhu v Mostě a složení motoru výměnout kliky, ojnic a pístů došlo k zvýšení kompresního poměru z 9,2:1 na odhadovaných +, - 10.5-11:1 a kvůli tomu už není možné používat Natural 95, tudíž čepujeme Natural 98, a to v Praze na Tank-Ono za Kč 34,9, nebo Verva 100 - v Praze cca 37,9 a výše, zajedu občas do Říčan na Benzinu Plus, tam ji mají za 36,9 ...
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 8:14   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
trochu to oprášíme.

Po letošním srpnovém zadření na okruhu v Mostě a složení motoru výměnout kliky, ojnic a pístů došlo k zvýšení kompresního poměru z 9,2:1 na odhadovaných +, - 10.5-11:1 a kvůli tomu už není možné používat Natural 95, tudíž čepujeme Natural 98, a to v Praze na Tank-Ono za Kč 34,9, nebo Verva 100 - v Praze cca 37,9 a výše, zajedu občas do Říčan na Benzinu Plus, tam ji mají za 36,9 ...

Moje Prelude měla v sérii kompresní poměr 11:1 a jezdila normálně na 95. Až po zvednutí na 11:5 tankuju omv 100. Kousek za Brnem aktuální cena 37.70 Kč/l.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 8:59   Citovat  

ARAL v Zittau (Kúsok od Liberca). Nafťáčik si brnká, tankujem prémium, myslím že tam je redukovaná biozložka. Motor si brnká jedna radosť. Od natankovania na Shell v Bratislave mám veľký rešpekt k tunajším palivám (motor išiel ako Zetor, nehovoriac o štartoch a pod), zopár ďaľších užívateľov má podobnú skúsenosť. Neviem ako je na tom s kvalitou benzín, ale nafta sa mi v AU a v DE pozdáva viacej, motor je tichší a pod.
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 9:21   Citovat  

[quote="M@jk"]Ahoj,
trochu to oprášíme.

Po letošním srpnovém zadření na okruhu v Mostě a složení motoru výměnout kliky, ojnic a pístů došlo k zvýšení kompresního poměru z 9,2:1 na odhadovaných +, - 10.5-11:1 a kvůli tomu už není možné používat Natural 95, tudíž čepujeme Natural 98, a to v Praze na Tank-Ono za Kč 34,9, nebo Verva 100 - v Praze cca 37,9 a výše, zajedu občas do Říčan na Benzinu Plus, tam ji mají za 36,9 ...[/quote]

ONO prej udajně doplnuje OMW akorat to uměji zašmelit nejak s depkem tak proto je nejlevnejší v republice též tam tankuju a zatim v poho :smoke:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 9:22   Citovat  

Já včera opět Benzina, jen v Nymburce, cena N95 34,2 Kč, o kousek dál k dalnici na Prahu (Sadská) už byl litr za 34.90,- a u nás na Praze 6 za 37.2,-.... wc kuky kuk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 10:35  Naposledy upravil M@jk dne 17.11.2014 , 13:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zyx napsal:
Moje Prelude měla v sérii kompresní poměr 11:1 a jezdila normálně na 95. Až po zvednutí na 11:5 tankuju omv 100. Kousek za Brnem aktuální cena 37.70 Kč/l.

JJ, vím, bohužel tady už byly při cca 40-50% klapky detonace, sice jsme nastavili rozdělovačem předstih více do advanced a k tomu tak se poladilo pár věcí (jako výměna cylindrického čidla rozdělovače, výměna IACV ventilu, seřízení volnoběh) a je to lepší. Bohužel rozdíl tam byl citelný.

Koukám pánové, že všude je to zatím vysoko, na to, že ceny klesají ... Smutný
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 10:42   Citovat  

M@jk napsal:

Koukám pánové, že všude je to zatím vysoko, na to, že ceny klesají ... Smutný

To jo, třeba v Nymburce měli vedle v ČSAP naturálek za 32.90,- ale já s Honda netankuju tyhle no-name pumpy. Nicméně do Twinga jsem tam bral a jak jezdilo 40kW! Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 13:12   Citovat  

1. používám aplikaci PumpDroid - PumpDroid a nemohu si jí vynachválit

2. Tankuji naftu u Benziny, v zimě Verva Diesel, konkrétně na Olšanské 2643/1a, Praha 3 -
Benzina Olšanská, tam mají dobrou cenu, navíc mám kartu Benzina Bonus Club - Benzina Bonus Club a tím slevu 0,50 Kč na litr Mrk
   Návrat  
Pener je teď offline  Pener
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 13:52   Citovat  

Rika se, ze u nas na jizni morave jsou nejdrazsi paliva, bohuzel to tak asi bude...Tankuju uz jen na Shellce v Poysdorfu(Rakousko), Beze slevy me vyjde 95 na nejakych max 35,70...Coz je paradni cena, kdyz v Mikulove mame 38-39 a o kvalite ani nemluvim...Kdyz mluvim s lidma, co delaji v zahranici, tak tankuji jen u nas a kazdy mi rekne, ze to auto jede uplne jinak, nez na ty cesky panče, bohuzel, neco na tom bude(Priklad. Opel astra g-combi 1.7dti - za 30 eur/asi pulka nadrze se ujelo na doraz zhruba o 26km vic nez na naftu od nas, co nato rict) Tot muj poznatek H+
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 13:52   Citovat  

Vcera jsem tankoval N95 za 33.50 Eurobit Ostrava.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 13:56   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
1. používám aplikaci PumpDroid - PumpDroid a nemohu si jí vynachválit

2. Tankuji naftu u Benziny, v zimě Verva Diesel, konkrétně na Olšanské 2643/1a, Praha 3 -
Benzina Olšanská, tam mají dobrou cenu, navíc mám kartu Benzina Bonus Club - Benzina Bonus Club a tím slevu 0,50 Kč na litr Mrk

Jojo přesně tak, pumpdroid je super a na Praze 3 - Olšanská je jedna z nejlevnějších ČS Benzin Plus v Praze a možná Středních Čechách vůbec ...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 15:56   Citovat  

Do Accorda 2.4 tankuju na nejbližší pumpě LPG od Kralupolu za 16,50 Kč/litr,Accordu chutná a bere si 9,5-10 litrů/100 km,takže jezdím v přepočtu jakoby za 4,7-5 litrů nejlevnějšího benzinu...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 19:56   Citovat  

Tank ONO N95 za 32.90 E85 24.50 a LPG 15.50, občas LPG Shell Chomutov 16.90.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:13   Citovat  

Pener napsal:
Rika se, ze u nas na jizni morave jsou nejdrazsi paliva, bohuzel to tak asi bude...Tankuju uz jen na Shellce v Poysdorfu(Rakousko), Beze slevy me vyjde 95 na nejakych max 35,70...Coz je paradni cena, kdyz v Mikulove mame 38-39 a o kvalite ani nemluvim...Kdyz mluvim s lidma, co delaji v zahranici, tak tankuji jen u nas a kazdy mi rekne, ze to auto jede uplne jinak, nez na ty cesky panče, bohuzel, neco na tom bude(Priklad. Opel astra g-combi 1.7dti - za 30 eur/asi pulka nadrze se ujelo na doraz zhruba o 26km vic nez na naftu od nas, co nato rict) Tot muj poznatek H+

Minule mi niekto tvrdil že vraj porovnávali palivá s nemeckými a rakúskymi a sú rovnako čisté a podobne. Neverím tomu. I keby som býval 70 km od hraníc DE/AU, chodím tam tankovať, pretože ceny vstrekovačov a podobne sú tak obrovské, že proste tu nie je na čom šetriť. i keby palivo stálo rovnako...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:17   Citovat  

markos napsal:
Minule mi niekto tvrdil že vraj porovnávali palivá s nemeckými a rakúskymi a sú rovnako čisté a podobne. Neverím tomu. I keby som býval 70 km od hraníc DE/AU, chodím tam tankovať, pretože ceny vstrekovačov a podobne sú tak obrovské, že proste tu nie je na čom šetriť. i keby palivo stálo rovnako...

Hmmm,
podobného názoru je aj Varuj A7G 2.2i-CTDi, chodieva raz za čas tankovat do Rakúska, viac nabehne na jednu nádrž a vraj ta ich nafta je kvalitnějšie, o benzínu nehovoriac ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:20   Citovat  

Ja som urobil test. Ranný štart, SK palivo Shell frekventovaná pumpa, znateľne horší ako Avanti z Rakúska.
Otáčky 1800/min zahriaty motor, tempomat - SK palivo, trasenie motorm, divný zvuk. Rakúska Avanti, tichý hladký chod, jemné pradenie.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:23   Citovat  

markos napsal:
Ja som urobil test. Ranný štart, SK palivo Shell frekventovaná pumpa, znateľne horší ako Avanti z Rakúska.
Otáčky 1800/min zahriaty motor, tempomat - SK palivo, trasenie motorm, divný zvuk. Rakúska Avanti, tichý hladký chod, jemné pradenie.

Áno,
je to dobrý - na tom je něco prohnilé.

Avanti je v Rakúsku bezobslužná sieť ČS, ktoré vačšinou boly v minulosti full serviced OMV a spadajú pod OMV a cena? Super, kdekolvek v Rakúsku je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:26   Citovat  

Ja beriem i olej z Nemecka. Možno u nás predávajú ten istý, neviem, ale podľa kvality paliva súdim, že je tu šanca, že to tam nekončí...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:27   Citovat  

markos napsal:
Ja beriem i olej z Nemecka. Možno u nás predávajú ten istý, neviem, ale podľa kvality paliva súdim, že je tu šanca, že to tam nekončí...

Pozor,
Ty si nebezpečný pro systém Velmi šťastný Anebo šťiastie praje pripraveným a informovaným ... přátele je to dobrý Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:29   Citovat  

Ďakujem, beriem to ako kompliment Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:54   Citovat  

markos napsal:
Ďakujem, beriem to ako kompliment Úsměv

Nie je za čo, robím to isté?

Možem otázočku? Odkial si z SK. Já teraz musím viac dbát na PHM, ktoré budem do auta dávat, musím minimálně N98 alebo lepšie N100 čili BA98 aditivovaný: Na SK to splňuje len MaxxMotion 100 OMV a pak N98 možná Slovnaft, LukOil, Shellka zo svými pseudo Racing benzínmi, AGIP a možno ešte Makro/metro N98 - to viem, v pohodě. Mám za manželku Slovenku z východu čiže Slovensko mám prebehané od V na Z, od S k J takmer celé.

Objavil som ale toto: sieť ČS TaM Autohof, ktoré majú 100 oktan, viz následujúci http://www.autohof.sk/modules/default.cfm?typ=uvod .

Vieš, o tom, prosím, niečo?

Ďakujem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 22:20   Citovat  

Chlape, keďže mám diesel, tak ti žiaľ moc neporadím, radšej poviem neviem ako kecať hlúposti. Keď pôjdeš okolo rakúska, napusti si 3 bandasky a máš istotu Velmi šťastný . Ale sľubujem, ďaľšia motorizácia bude voňat benzínom Úsměv Ale neviem či bude v predu logo Honda Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 22:22   Citovat  

markos napsal:
Chlape, keďže mám diesel, tak ti žiaľ moc neporadím, radšej poviem neviem ako kecať hlúposti. Keď pôjdeš okolo rakúska, napusti si 3 bandasky a máš istotu Velmi šťastný . Ale sľubujem, ďaľšia motorizácia bude voňat benzínom Úsměv Ale neviem či bude v predu logo Honda Smutný

Velmi šťastný je to dobrý přátele

Vďaka.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 20:03   Citovat  

Do sve K20 uz jedine za 16,90,- od Flagy HaHaaa
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 20:09   Citovat  

sablos napsal:
Tank ONO N95 za 32.90 E85 24.50 a LPG 15.50, občas LPG Shell Chomutov 16.90.

Jsi z dobrýho kraje.. N95 jsem v okolí pod 34.90 a LPG pod 17 Kč neviděl.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 20:42   Citovat  

Bullseye napsal:
Jsi z dobrýho kraje.. N95 jsem v okolí pod 34.90 a LPG pod 17 Kč neviděl.
to urcite,a výhodou je ze jezdim nakladakem prahu Chomutov a okolí a není problém vzít kanystry na N95 s LPG uz je to horší no Velmi šťastný
   Návrat  
Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 21:21   Citovat  

Havířov OVM 35,9kč, ale v F-M jsem zahlídil 32,9kč ale do auta bych si to nenalil Mr. Green
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2014 , 14:05   Citovat  

Strakonice ONO N95 32,90,- LPG v okolí 16,30,-
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2014 , 14:07   Citovat  

Rusty napsal:
Havířov OVM 35,9kč, ale v F-M jsem zahlídil 32,9kč ale do auta bych si to nenalil Mr. Green

myslíš, že vyšší cena je vždy zárukou kvality? Mrk HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: cena, kde tankujete a proč
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina