Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 132 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 18:52   Citovat  

varuj napsal:
Ano, su to tie drazkovano vrtane (mozes ich vidiet u nma v garazi), ale kde si prisiel na to, ze pri brzdeni kopu do brzdového pedalu? to mi hlava nebere Pri brzdeni nepoznas nic, len lepsi brzdny ucinok...
K tomu piskaniu: velmi zjednodusene, piskaju vacsinou tvrde (zavodne) odsticky. K EBC kotucom namiesto dosticiek od EBC niektori davaju alternativu od Feroda DS1.11, DS2500, alebo DS3000. Maju este lepsi bzdny ucinok, ale piskaju, su z tvrdsieho materialu...
Moje brzdy nepiskaju vôbec Úsměv

Tak drazky jsem citil v pedalu a dost me to otravovalu pri popojizdeni a prisli mi spis jako strouhadlo nez kotouce Velmi šťastný a piskani uplne nesnasim , mne jde oto ze na 1500kg by mohly byt ty brzdy lepsi aspon brzdice.. sice jsem mel 310 kotouce a brzdice z eva ,ale nemelo to problem zastavit na par metrech zastavit 1900kg kdykoliv ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 21:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Resil uz nekdo upgreate prednich brzd ? Mozna jsem jen rozmazlenej z brembo brzdicu ,ale prijde mi ze to nebrzdi tu vahu jak by melo .. popripade sli by nato Ctr kotouce a brzdice bez nakyho dodelavani ? Dik za info.
ě

Přesně toto jsem nedávno řešil na svůj Tourer, myslím, že brzdy z CTR tam jednoduše nenapasuješ. Já to vyřešil brzdiči z ATR, které pokud máš 300mm kotouč pasují plug and play. Mám tam Ferodo Premier kotouč a nějaké polské desky Tomex, které jsem tam dal na odzkoušení, zda bude tento set up fungovat a rozdíl je oproti standartním brzdičům a 280mm kotoučům (desky i kotouče Ferodo Premium) víc než znatelný, i když desky relativně rychle vadnou, ale při běžné jízdě se to neprojeví. Brzdy jsou mnohem citlivější a mnohem lépe dávkovatelné díky přebytku brzdného výkonu. Po zimě plánuji všechny desky EBC Red Stuff, protože se mi tento set up osvědčil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 22:07   Citovat  

No ono tie brzdy na accorde nie su ziadne kusadla... v serii ale vacsinou nezvladaju opakovane prudke brzdenie a vadnu... v tomto pomoze mozno EBC ( ja som dal Black diamond ) ... nie je to zazrak ale clovek sa za 4tou zakrutou neboji ze neubrzdi.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.11.2014 , 22:20   Citovat  

2 motorizace ze 3, co se delaly pro A7G, uz prece maji OEM prumer 300mm. Stejne tak menit jednopistek opet za jednopistek mne neprijde jako nejaka vyhoda. 300 mm kotouce a OEM setup staci u Acco na normalni jezdeni a kdo chce neco ostrejsiho, nabizi se klasicky postup jako u vsech jinych aut- tvrdsi a sportovnejsi desticky a k nim pripadne kvalitnejsi a tvrdsi kotouce, aby se neopotrebovaly moc brzo.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 0:16  Naposledy upravil Dopis dne 18.11.2014 , 17:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pokud se nepletu, tak ATR brzdiče jsou dvoupístky. Ten samý dvoupístek je i v Legendu a NSX, mám ho na anglánovi Vti (282mm kotouč). Moc si člověk ale nepolepší, protože desky mají u obou typů stejné rozměry (edit: myšleno můj případ, tzn. C6g Vti jednopistek 282mm vs. Legend/NSX/ATR dvoupístek. A i plochy válečku vs. válečků nejsou nijak dramaticky rozdílné. Jen tak na okraj, váhy brzdičů se lišily snad o dvě a půl kila Smutný ).

Další řešení, sice už ne plug&play, je čtyřpístek z Acury RL (poslední gen. Legenda). Tam je potřeba udělat na zakázku držák, třeba z leteckého duralu. Pokukuju po nich už cca rok, ale za akceptovatelnou cenu kolem 300USD se objevují málo...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 0:58   Citovat  

Reagoval jsem spis na zminku o brzdicich z CTR, co ma ATR netusim. Pokud ale chce nekdo vazne premlouvat rodinny vuz stredni tridy k motorsportu, pak udela nejlip, kdyz vymeni predni brzdy komplet za nejaky vicepistkovy big kit, jinak to podle me nema cenu. Brzdy se budou v OEM prumeru a tloustce kotoucu prehrivat, at se pouziji jakekoli komponenty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 7:35   Citovat  

Zaujal me ten brzdic z atr ,ono urcite vecsi treci plocha pomuze si myslim ve spojeni i s treba nesportovnimy kotouci a deskama.. jako jsem mel v brembech trw 310 kotouce a desky coz neni zadna vyhra ,ale auto stalo na par metrech a je tezsi skoro o pul tuny nez accord ,dik za info poohlidnu se po tech atr brzdicich přátele jinak nejde o zavodeni , spis o pocit ze to z vyssyi rychlosti neubrzdis kdyz to udelas par krat za sebou .. neni nad to vedet ze kdykoliv nato dupnes tak to zastavi..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 7:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Zaujal me ten brzdic z atr ,ono urcite vecsi treci plocha pomuze si myslim ve spojeni i s treba nesportovnimy kotouci a deskama.. jako jsem mel v brembech trw 310 kotouce a desky coz neni zadna vyhra ,ale auto stalo na par metrech a je tezsi skoro o pul tuny nez accord ,dik za info poohlidnu se po tech atr brzdicich přátele jinak nejde o zavodeni , spis o pocit ze to z vyssyi rychlosti neubrzdis kdyz to udelas par krat za sebou .. neni nad to vedet ze kdykoliv nato dupnes tak to zastavi..

A cetl jsi vubec, ze maji desky z ATR stejny rozmer? Treci plocha bude tedy stejna. "Nesportovni" kotouce + desky budou vzdycky brzdit hur nez ty sportovni= nizsi brzdny ucinek= budes muset delsi dobu stat na brzde= pri opakovanem brzdeni ti budou brzdy brzy vadnout= nepomuzes si v nicem.
Pro lepsi brzdny ucinek proste musis vzdycky pouzit sportovnejsi komponenty a pro vyssi teplotni vydrz vicepistek s velkou treci plochou desticky + kotouce o velkem prumeru a tloustce (vic hmoty se tolik neprohreje).
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 11:20   Citovat  

Ja mám kotúče Ferodo a doštičky Textar. Nesťažujem si. Pár krát som musel dupnúť na brzdu, ale zas nie tak, že pišťali pneumatiky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 15:14   Citovat  

DworiBak napsal:
Sream
resetuj jednotku,vypni všechny el.spotřebiče,zapni zapalováni počkej 2sekudy,nastartuj motor a udržuj otáčky na 3000ot/min dokud se nezapne ventilátor chladiče,potom uvolni pedál plynu a nech motor běžet na volnoběh přibližně 5minut Úsměv

Nechcem to zakriknut ale pomohlo to, uz mam za sebou 5 bezproblemovych teplych startov, pricom rano ( pred nastavenim) mi to este zdochlo 2 sekundy po nastartovani Úsměv DAKUJEM!

...mozno v suvislosti s tymto pomohol nakoniec aj ten reflash riadiacej jednotky, ktory som absolvoval minuly tyzden. Bez kalibracie volnobehu mal ale nulovy efekt.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 17:25   Citovat  

Bully napsal:
Reagoval jsem spis na zminku o brzdicich z CTR, co ma ATR netusim. Pokud ale chce nekdo vazne premlouvat rodinny vuz stredni tridy k motorsportu, pak udela nejlip, kdyz vymeni predni brzdy komplet za nejaky vicepistkovy big kit, jinak to podle me nema cenu. Brzdy se budou v OEM prumeru a tloustce kotoucu prehrivat, at se pouziji jakekoli komponenty.

Tak, tak, Tourer je na jine veci nez na zavodeni. Nicmene vykonu (brzdneho) neni nikdy dost Úsměv At se vyjadri lidi z vice zkusenostma, ale podle me bude kamen urazu prave ve velikosti a konstrukci kotouce.

Jinak jeste k tem rozmerum desek, asi jsem to blbe napsal, myslel jsem to tak, ze jsou stejne desky ATR/NSX/Legend vs. c6g anglan Vti jednopistek. Vyhodou by melo byt "lepsi"rozlozeni brzdne sily dvoupistkem(?). Ale myslim, ze ty desky na Tourerovi budou plochou temer stejne...popr. par mm2 nehraje takovou roli.
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 20:41   Citovat  

scream napsal:
Nechcem to zakriknut ale pomohlo to, uz mam za sebou 5 bezproblemovych teplych startov, pricom rano ( pred nastavenim) mi to este zdochlo 2 sekundy po nastartovani Úsměv DAKUJEM!

...mozno v suvislosti s tymto pomohol nakoniec aj ten reflash riadiacej jednotky, ktory som absolvoval minuly tyzden. Bez kalibracie volnobehu mal ale nulovy efekt.

Jaký je teda výsledek? Zvednul se ti ten volnoběh po resetu? Na kolik?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 21:51   Citovat  

Volnobeh ostal na 640-700rpm, logoval som udaje cez OBD... cize tam sa nic nezmenilo, asi to tak ma byt. Teple starty ale uplne bezproblemov, konecne Úsměv
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 22:11   Citovat  

Dneska me při cestě do práce zarazila zajímavá věc.... Sama od sebe se měnila intenzita osvětlení budiku. Nestalo se to někomu ?
Lze vůbec nějak regulovat intenzitu podsvícení ?? Dik papa
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 22:17   Citovat  

Shawn Wade napsal:
Dneska me při cestě do práce zarazila zajímavá věc.... Sama od sebe se měnila intenzita osvětlení budiku. Nestalo se to někomu ?
Lze vůbec nějak regulovat intenzitu podsvícení ?? Dik papa

Na budíkoch máš potenciometr u palivoměru, tím se reguluje podsvíceni budíků
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 18.11.2014 , 22:32   Citovat  

Dík! Byl ve špatný poloze Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 1:13   Citovat  

Bully napsal:
A cetl jsi vubec, ze maji desky z ATR stejny rozmer? Treci plocha bude tedy stejna. "Nesportovni" kotouce + desky budou vzdycky brzdit hur nez ty sportovni= nizsi brzdny ucinek= budes muset delsi dobu stat na brzde= pri opakovanem brzdeni ti budou brzdy brzy vadnout= nepomuzes si v nicem.
Pro lepsi brzdny ucinek proste musis vzdycky pouzit sportovnejsi komponenty a pro vyssi teplotni vydrz vicepistek s velkou treci plochou desticky + kotouce o velkem prumeru a tloustce (vic hmoty se tolik neprohreje).

Necetl a dik za info,kazdopadne bych nechtel drazkovany kotouce, jsou i takovy ktery budou oproti obyc znatelne lepsi a nebudou drazkovany ?
   Návrat  
Tarzy je teď offline  Tarzy
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 1:15   Citovat  

Shawn Wade napsal:

Když jsme u těch budíků.. Koupil jsem Acorda minulý týden je to 2.2 i-CTDi Tourer 2005, Je možný, že mi prostě nezobrazuje průměrnou spotřebu? Není to pro mě zásadní, ale vcelku to překvapilo Se stydím
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 6:42   Citovat  

Tarzy napsal:
Když jsme u těch budíků.. Koupil jsem Acorda minulý týden je to 2.2 i-CTDi Tourer 2005, Je možný, že mi prostě nezobrazuje průměrnou spotřebu? Není to pro mě zásadní, ale vcelku to překvapilo Se stydím

Mozny to urcite je, protoze mas predface a ten nema PP...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 7:55   Citovat  

SaKaL napsal:
Mozny to urcite je, protoze mas predface a ten nema PP...

Zvlast u 2,2i-CTDi je rozdil predface/poface dost velky, neni to jenom palubni PC a 5 vs. 6-i rychl. prevodovka, ale i dalsi zmeny na motoru atd. atd.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 8:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Necetl a dik za info,kazdopadne bych nechtel drazkovany kotouce, jsou i takovy ktery budou oproti obyc znatelne lepsi a nebudou drazkovany ?

Znatelne lepsi v cem? Tvrdsi kotouce se davaji obecne jenom kvuli odolnosti vuci vyssimu opotrebeni, kdyz pouzivas tvrdsi desky. Drazkovani a vrtani tomu pomuzou, ale prave u obycejnych (mekkych) desticek jenom zvysi jejich opotrebeni, jak jsi uz i sam zjistil. Prakticky jedineho rozdilu v brzdnem ucinku dosahnes jenom volbou lepsich brzd. desticek, ne kotoucu.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 10:41   Citovat  

Shawn Wade napsal:

Mne ten potenciometer blbne, sám od seba sa tiež niekedy dá do inej polohy, okrem toho mi nefunguje ako má, t.j skoro na konci to má asi 1/2 maxiam a zrazu maximum.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 11:43   Citovat  

Bully napsal:
Znatelne lepsi v cem? Tvrdsi kotouce se davaji obecne jenom kvuli odolnosti vuci vyssimu opotrebeni, kdyz pouzivas tvrdsi desky. Drazkovani a vrtani tomu pomuzou, ale prave u obycejnych (mekkych) desticek jenom zvysi jejich opotrebeni, jak jsi uz i sam zjistil. Prakticky jedineho rozdilu v brzdnem ucinku dosahnes jenom volbou lepsich brzd. desticek, ne kotoucu.

Vtom vadnuti ,ale opravdu nechci drazkovany ,nebudu stim zavodit,ale lepsi vlastnosti se hodi,byl by nakej typ ?
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 11:50   Citovat  

Dopis napsal:
Tak, tak, Tourer je na jine veci nez na zavodeni. Nicmene vykonu (brzdneho) neni nikdy dost Úsměv At se vyjadri lidi z vice zkusenostma, ale podle me bude kamen urazu prave ve velikosti a konstrukci kotouce.

Jinak jeste k tem rozmerum desek, asi jsem to blbe napsal, myslel jsem to tak, ze jsou stejne desky ATR/NSX/Legend vs. c6g anglan Vti jednopistek. Vyhodou by melo byt "lepsi"rozlozeni brzdne sily dvoupistkem(?). Ale myslim, ze ty desky na Tourerovi budou plochou temer stejne...popr. par mm2 nehraje takovou roli.

Já upgradoval brzdy právě z důvodu podle mě zcela nedostatečného brzdného výkonu seriových 280mm brzd na Toureru i při běžném ježdění, zvláště když byl naložen. A právě přechod na 300mm seriový kotouč a brzdiče z ATR jsem vyhodnotil jako nejednoduší variantu, protože se nemusí nic upravovat. Desky jsem pro začátek koupil obyčejné a jeté, protože jsem neveděl jak se to bude chovat a zda to bude fungovat. A protože to funguje víc než dobře, tak teď plánuji upgrade na EBC Red Stuff, abych snížil vadnutí brzd při častějším intenzivním brždění. Pokud bych byl klidnější řidič Úsměv , tak tam klidně nechám ty desky co tam jsou.
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 12:25   Citovat  

Pri odomknuti auta pokial si dobre pamatam tak by sa malo rozvietit aj svetlo v interieri auta. To svetlo sa nachadza na inom mieste ako stropne svetlo vpredu?
Pretoze ked stlacim pravu alebo lavu stranku, tak sa svetlo rozvieti, ale pri odomknuti mam v aute tmu...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 15:54   Citovat  

piranha napsal:
Pri odomknuti auta pokial si dobre pamatam tak by sa malo rozvietit aj svetlo v interieri auta. To svetlo sa nachadza na inom mieste ako stropne svetlo vpredu?
Pretoze ked stlacim pravu alebo lavu stranku, tak sa svetlo rozvieti, ale pri odomknuti mam v aute tmu...

Nenachází,u toho světla je přepínač,musíš ho přepnout dopředu do polohy DOOR,pravděpodobně ho máš v poloze OFF. U světla vzadu musíš mít přepínač uprostřed a rozsvěcí se z dveřmi taky...
Mě by zas zajímalo jak v tom světýlku vyměním žárovku,svítí jen jedna strana.
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 16:35   Citovat  

Ahoj,

cca před rokem sem dával někdo odkaz na dvouhmotový setrvačník na accord 2,2 i-ctdi. Byly to zahraniční stránky a vycházel tam cca na 10 000,-. Nemůžu ho nikde dohledat v diskuzích dohledat. Dokážete někdo poradit, jaká adresa to mohla být? Díky moc
   Návrat  
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 17:33   Citovat  

Nemyslis tudy odkaz ?
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 18:59   Citovat  

nexus_cz napsal:
Nemyslis tudy odkaz ?

Na tento odkaz jsem také narazil, je možné, že to bude tedy ono. Ta cena je 357, nebo 428? 357 bude asi bez daně že.

Jinak dík je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2014 , 20:36   Citovat  

£428.83 Inc VAT + postovne. Clo sa z Uk neplati.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina