Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HR-V
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2007 , 19:55   Citovat  

caute, zvazujem kupu tohto auticka, automat, pravdepodobne bez 4x4...bohuzial nepoznam nikoho, kto hr-v vlastni. mozte mi napisat, kto ma skusenosti s tym autom, kde su jeho slabiny, ako sa na nom jazdi, kolko je v nom miesta, spotreba atd...jr zo auto vyuzitelne ako rodinne aj na dlhsie trasy?

dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2007 , 21:02   Citovat  

Mel ji Targaman a prodal ji Montymu,ti by ti mohli poradit.Neni urcite problem jim kdyztak napsat mail anebo SZ.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2007 , 9:01   Citovat  

jj přesně , no spíš by asi mohl napsat Targaman,já ji mám pár dní.
no já mám teda manuál s 4x4 ,77kw ,na to kolik to váží má ta 1,6 co dělat , celkem krátká převodovka (na mě ,v automatu netuším) ,na 5 do 100km/h líný ,nad už se začne probírat . Vevnitř místa dost , pohodlný ,menší kufr s výborným přístupem(proti preludě),vytkl bych mechanismus sklápění sedaček -ky hlavně u spolujezdce -nemá paměť ,sice odjede dopředu pro lepší vstup OK , ale už se nevrátí tam kde byla KO .je to 3dveř u 5 asi tahle potřeba nebude.odhlučnění super skoro není slyšet motor .Já ji pořizoval jako rodinnej vůz(místo vzadu) a na Vysočinu(4x4 na zimu) ,takže to pro mě splňuje.No víc mě nějak nenapadá co napsat,kdyby tě něco zajímalo detailnějc napiš.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2007 , 17:47   Citovat  

diky, medzitym som uz nieco hladal na nete, vyzera to byt zaujimava volba, sama chvala Úsměv
no ja to chcem pre manzelku namiesto C5G4D/AT Úsměv a kedze ja mam coupe5G tak to musi byt zaroven aj ako rodinne, ona manual odmieta Smutný
robil sa vobec automat bez 4x4?, z toho co som nasiel mam pocit ze nie... no a co sa tyka 5D, bolo by urcite lepsie, ale je ich dost malo za cenu, ktoru viem akceptovat a v automate som nasiel celkovo asi 3ks v celej europe Smutný
neviete niekto ako je to s automatom, ci je spolahlivy? a este som vcera niekde v nejakom teste cital, ze u 4x4 verzie ma zadny diferak zivotnost cca 100.000km a ze ho potom treba za takze prachy menit, ale to sa mi zda blbost nie?
aka vychadza spotreba tej stvorkolky s manualom?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2007 , 19:26   Citovat  

no já se moc v hrv-čkách neorientuju , ale co jsem viděl po bazarech,tak automaty byly snad jen předokolky, já jsem automat s 4x4 nepotkal.No potíže s diferákem jsem zaslech ve spojitosti se silnějším motorem tou 92 kw verzí , u týhle 77 snad ne a o 100t km jsem teda neslyšel(nestraš Chápeš! Velmi šťastný ). spotřeba no běžná, mám najeto pár km počítám kolem 8-9 L
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2007 , 18:51   Citovat  

Já jí krátce taky měl - 3D manuál verze 77 kw. Jak již tady bylo napsáno, moc čilé to není a baští to. Mě to žralo stabilně přes 11 l i víc, ale je fakt, že jsem měl furt cihlu na plynu a 16" kola v šíři 235. O těch diferenciálech jsem slyšel jen to, že pokud při prohrábnutí předních kol (a tedy znatelném připojení zadního pohonu) si vzadu diferák jakoby hvízdne, není to vyložená vada, jde jen o to, že se dovnitř k oleji dostala nějaká vlhkost (která zapříčiní protočení spojek o sebe při sepnutí pohonu) a ta se dá opakovanýma výplachama dostat ven. To samé prý platí i pro CR-V.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2007 , 22:39   Citovat  

Takže ...auto jsem měl přes dva roky a byl jsem spokojený. Není to auto na závody, ale jede to slušně. Nevyšší spotřebu jsem měl 11,6L/100 když jsem jí bral 190 po dálnici na MB a pořád plnej kotel. Po praze ,5-9 L při normální jízdě. Ohledně hvízdání zadního diferáku má Allicante pravdu. Když jsem auto koupil tak přesně tohle dělal. Když sepla 4x4 tak si písknul. Stačil jednou vyměnit olej v sistému čerpoadel a diferáku a bylo po problému. Jinak ohledně problémů s diferákem jsem slyšel u silnějších verzí. Ono zálaží jak často ho člověk potřebuje a to v Praze není tak často. Kufr menší, zadní sedadla jsou v poho pro dospělí. Motor není opravdu v kabině skoro slyšet. Jinak na sněhu je auto velice dobře ovladatelný a dost čitelný. Pohon 4x4 funguje velice dobře a auto ve spojení s zimními pneu vyjede docela dost. Na suchu se chová taky dobře na to, že je to vysoké auto (světlá výška 20cm) Interiér má neskutečně moc odkládacích schránek až člověk zapomene kam co strčil... Osobně prostě spokojenost
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2007 , 11:29   Citovat  

ok, to mi asi staci, vyzera to byt zaujimave, v podstate nikde som nenasiel ziadnu kritiku. pojdem jednu omrknut v sobotu do bazaru, nech vobec viem ako sa v tom sedi a ako to jazdi a ak zena schvali, vrham sa naplno do predaja civicka a hladania hr-v... len musim zenu naucit kvedlat pakou, lebo automatov teda moc na predaj neni a su o dost drahsie od manulau Smutný
   Návrat  
ondraL je teď offline  ondraL
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 15:16   Citovat  

Nevíte jaký olej lít do diferencialu HR-V 1,6 77KW

díky O.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 18:56   Citovat